~Kapitel 34~

Förra kapitelet- Såklart vi kommer! Sa jag och sen la vi på. Jag somnade om på direkten, klockan var ju trots allt bara 9, och jag älskade att sova. Becca var väldigt morgonpigg av sig, och hon var säkert redan där och repeterade inför ikväll. Becca och jag hade också bestämt att hon skulle göra en sak när hon gick och precis skulle vända tillbaka på catwalken. Hon skulle göra en sak som Harry gjort för henne när dem var tillsammans. Några timmar senare så vaknade jag av att det ringde på dörren. Och när jag kollade på klockan så var klockan 1, Niall hade inte ringt eller något. Han uppträdde hel konstigt efter att vi ätit. Jag satte snabbt på mig min one piece och öppnade dörren, och vart väldigt chockat när jag såg vem som stod där...





Lily´s perpsektiv

  • Becca, vad gör du här? Frågade jag förskräckt, hon borde väll vara och träna inför showen.
  • Jag har lunch, så jag kom hit för att visa kläderna jag ska ha ikväll. Sa hon glatt och gick in. Eftersom hon inte fick ta med sig kläderna hon skulle ha, så visade hon istället bilder.
  • Gud vad snygg du kommer vara på catwalken! Sa jag när hon visat kläderna, eller ioförsig så hade hon bara underkläder och lite accesoarer på sig, men det var ändå snyggt. Och det här var faktist en engångshändelse i livet som hon inte direkt kunde tacka nej till.  En halvtimme senare så behövde hon gå tillbaka. Jag kramade henne och önskade henne all lycka!
Becca´s perspektiv

Jag började gå ner för trapporna från Lilys lägenhet när jag hörde att någon komma bakom mig i trappen. Eftersom det var för riskabelt att kolla bak och se vem det var, så lät jag bli. Och fortsatte bara gå.
Jag tog ut händerna ur fickorna, och kände hur något ramlade ut, och någon sekund efteråt så hörde jag hur något föll i trappen.

  • Du tappade något! Hörde jag en röst säga till mig. En igenkänd röst. Så jag började springa ner för trapporna istället.
Det var Harry som hade ropat efter mig. Jag saknade verkligen att höra hans röst. Men efter allt som hänt så tror jag inte att han någonsin skulle förlåta mig, även fast vi båda tekniskt sett var en del av missförståndet. Igentligen så skulle jag bara hem till Lilys lägenhet eftersom jag bara var upprörd. Men efter smset jag fått från mamma, så var jag tvungen att åka hem till Sverige. Jag stannade kvar där i en månad... En månad för mycket utan Harry.

Harrys perpspektiv

Jag var påväg ut från Nialls lägenhet, där jag hade vart och hämtat min mobil som jag hade glömt hos honom igår.
När jag såg en okänd tjej som var påväg ner för trappan.
Antaglien så var det en av Lilys kompisar eller så hade Liam haft besök. Jag slutade tänka på det och fokuserade istället på trappstegen i trappan, jag ville lixom inte skämma ut mig inför en tjej genom att ramla eller något.
Jag såg hur hon tappade något och jag ropade till henne och sa det. Men hon lyssnade inte, eller så lyssnade hon på musik? Sen så gick jag in till mig. Ända sen Becca hade åkt till Sverige, så hade jag inte tänkt på Caroline en ända gång, som tur var så saknade jag henne inte. Jag somnade framför TVn och vaknade sedan av att någon slog till mig på kinden.

  • Aj, vafan? Sa jag förvirrat och öppnade ögonen, det var Louis som hade slagit mig.
  • Klockan är redan klockan är redan halv 9! Sa Louis och hoppade på mig
  • Jaja, jag kommer... Sa jag och puttade bort Louis från mig och ställde mig upp. Och kollade frågande på Louis, som kollade frågande på mig.
  • Varför har du en eyeliner harry? Sa Louis och började skratta
  • Jag visste inte att det var en eyeliner + att det inte är min! Sa jag och ritade med eyelinern på handen. Jag gjorde ett hjärta, som blev ovanligt snyggt!
  • Jaja, nu går vi! Sa Louis och började gå, och jag följde efter honom. Vi gick hem till Liam, där dem andra redan satt i soffan och kollade på något ointressant, så jag och Louis satte oss bland dem.
Lilys perpsktiv

Jag satt imellan Niall och Harry, den bästa platsen jag kunde få ikväll. Efter ett tag så började showen, och jag kände på direkten att det var en dålig idé att kolla på lättklädda tjejer med en massa killar. Alla fem satt koncentrerade och dreglade framför TVn. Det ända jag väntade på var att Becca skulle komma.  Sen så började dem babbla om hur alla tjejer såg ut.

  • Killar alltså... Sa jag när det blev reklam
  • Men dem är ju så snygga. Sa Louis som väntade på att showen skulle börja.
  • Du får säga till sen när din kompis kommer. Sa Zayn glatt och kollade på mig.  När reklamen var slut och tjejerna började gå igen, så såg jag att dem tjejerna som precis börjat gå hade samma klädstil som Beccas kläder hade, så jag antog att hon skulle komma när som helst
  • Hon kommer snart! Sa jag glatt men ändå försiktigt
  • YAY! Skrek Louis ut och hoppade till i soffan. och vi andra skrattade åt hans kommentar.
Eftersom programledaren sa vad alla hette, så behövde jag nog inte direkt säga till när hon kom. Fler och fler tjejer gick på och av från catwalken, och färre och färre var det kvar. Så jag antog att hon skulle komma bland dem sista.
Sen så hörde jag att programledaren sa "Sist men inte minst, Rebecca Smith våran nykomling" Och jag kände hur jag fick en stor klump i magen. Jag visste inte hur Harry skulle reagera. Men han tog det bra...tror jag?

Han hade precis druckit läsk, så när dem ropade upp hennes namn så sprutade han ut allt... över Louis!
Sen så kollade han på mig med en chockad blick, och allt jag ville göra var att sjunka genom marken.
Sen så fortsatte han kolla när hon gick, och nu inväntade jag bara reaktionen från han igen, eftersom hon skulle göra den där saken.

Harrys perpektiv

Jag satt helt chockad i soffan och kollade på henne. Becca var tillbaka i London!!!!
Hon skulle precis vända sig om när hon tog fram handen där det stod något. Kameran zoomade in på hennes hand, och man såg att det stod Harry, sen så zoomade dem in på hennes ansikte istället och man såg att hon mimade " I love you" Precis så hade jag gjort åt henne på våran första dejt. Jag kände hur jag började le när jag tänkte på det, och henne.
Sen så tittade jag på dem andra, och såg att dem var lika chockade som jag var.

  • Louis kom! ropade jag när jag var ute i hallen och tog på mig skorna. Sen så körde Louis mig till stället där showen var. Jag visste inte om jag skulle vara glad eller ledsen eftersom hon stuckit från mig. När vi kom fram så var det såklart fullt av vaker överallt. Men som tur var, så hade flera av vakterna där varit på någon av våran konsert och hjälpt till. Så dem släppte in oss, vid utgången stod vi och väntade på Becca. Jag visste inte om det här var en bra eller dålig idé ? Tänk om hon aldrig skulle förlåta mig, eller iallfall låta mig förklara...
  • Hur ska jag göra när hon kommmer? Fråga jag nervöst Louis som stod och höll på med sin mobil. Han kollade snabbt upp, men sa inget, utan nickade bara bort mot scenen med huvudet. Där jag såg att Becca stod. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra, men jag började spring ner för alla trappor mot henne.  Och när hon såg mig så började hon också springa. Jag kände nästan hur tårarna höll på att komma när vi kramades.
  • Harry jag har saknat dig så mycket, och jag är verkligen så ledsen för allt jag gjort mot dig! Sa hon medans hon grät. Jag skulle precis säga något, när jag kände hur hon släppte taget om mig och föll ner för den sista trappan, hon hade helt plötsligt svimmat och ramlat ur mitt grepp.
  • Becca! Skrek jag och sprang ner till henne, och jag såg att Louis kom några sekunder efter mig.
  • Vad hände? Frågade Louis mig, Men jag kunde inte svara, jag fick inte fram några ord... Hela den här kvällen har varit kaos.



Kort del idag igen, men det kommer en rikigt lång på söndag, men sen så kommer jag inte kunna skriva på en vecka nästan...

GOD JUL & GRATTIS LOUIS <33333

Kommentarer
Postat av: keekar

shit va duktig du e!!

p.s GoD JuL!!<3

2011-12-24 @ 03:36:41
Postat av: Anonym

jätte bra! GOD JUL PÅ DIG :)

2011-12-24 @ 08:13:27
Postat av: Anonym

As bra meeer!!!

2011-12-24 @ 08:36:47
Postat av: Anonym

As bra!! Blir as glad när du lägger upp ett kapitel på julafton!!! God jul!<333

2011-12-24 @ 16:06:28
Postat av: Jessica

Åh, vad bra den är, och spännande!! :D

2011-12-25 @ 23:06:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu