~Kapitel 35~

Förra kapitlet-
  • Harry jag har saknat dig så mycket, och jag är verkligen så ledsen för allt jag gjort mot dig! Sa hon medans hon grät. Jag skulle precis säga något, när jag kände hur hon släppte taget om mig och föll ner för den sista trappan, hon hade helt plötsligt svimmat och ramlat ur mitt grepp.
  • Becca! Skrek jag och sprang ner till henne, och jag såg att Louis kom några sekunder efter mig.
  • Vad hände? Frågade Louis mig, Men jag kunde inte svara, jag fick inte fram några ord... Hela den här kvällen har varit kaos.


Beccas perpsektiv


Jag försökte öppna ögonen, men allt var svart. Och hur mycket jag än försökte så öppnades inte ögonen. Så jag gav upp. Jag kunde höra derass röster, och även fast jag fösökte skrika så öppnades inte änns min mun. Jag fick inte fram ett ända ljud. Jag visste att jag hade svimmat, eftersom jag kände en speciell känsla när jag svimmade. Fast det var inte så konstigt, jag hade int ätit något speciellt på nästan två dagar. Alla sa att jag behövde se perfekt ut inför showen, så jag hade bara fått druckigt lite vatten. Så nu efter showen längtade jag verkligen till att få komma hem och äta en massa mat. Jag kände att jag låg på något kallt och hårt, och antog att jag låg på ett golv.

Jag hade inte haft någon som helst känsel i kroppen, men helt plötsligt så kom den tillbaka. Jag kunde känna hur blodet pumpades ut i kroppen. och hur hjärtat dunkade. Och kände helt plötsligt hur min arm värkte. Allt jag ville göra var att skrika. Men det gick fortfarande inte.
Sen kände jag hur någon kamade mig lite löst och försökte sätta mig upp. Först trodde jag att det var Harry, men det luktade inte honom. Utan det var någon okänd som lyfte upp mig.

Nästa gång jag vaknade så kände jag en konstig lukt, jag öppnade långsamt ögonen, och såg att jag låg på ett sjukhus.
Äntligen så kunde jag se igen, jag kände något konstigt på ena armen och kollade ner på den. På den vänstra armen hade jag ett bandage, och så hade jag fått drop. Jag satte mig långsamt upp och såg Louis sitta i en av stolarna, Han kollade upp från mobilen och såg mig.


  • Vad hände igentligen? Frågade jag med e svag röst, och försökte tänka efter vad som hade hänt. Men jag kom inte ihåg någonting. Fast som tur var, så hade jag kvar minnet. Jag hade antagligen bara glömt bort vad som hänt igår.
  • Du hade ätit för lite under dagen igår. Sa Louis och kollade lite ointresserat och surt på mig. Men jag orkade inte bry mig om varför. Sen kom en sjuksköterska och tog bort dropet.
  • Du kan få åka hem idag, om du lovar att äta normalt.. Sa hon och babblade på lite om varför jag behövde äta m.m
  • Tack. sa jag lite tyst och nickade. Sen så gick hon ut igen.
  • Harry komme snart tror jag! Sa Louis och ställde sig upp, och några sekunder senare så kom Harry innanför dörren. Och dem båda såg otroligt trötta ut.
  • Asså killar ni får hem och sova.. Sa jag när jag såg att dem båda försökte hålla sig vakna.
  • Hur ska du ta dig hem då? Frågade Louis och höjde ena ögonbrynet. Till och med jag fattade att jag inte skulle orka ta mig hem själv.
  • Buss? Sa jag med ett fake smile.
  • You wish! Sa Harry och ställde sig brevid mig och tog bort lite hår som hade ramlat ner i ansiktet. Och jag log som tack. Jag kände att jag blev lite snurrig, och jag somnade sedan om igen. Jag hade säkert fått en hjärnskakningen eller något liknande. Jag vaknade upp en stund senare av att någon försökte få mig att sitta upp, men jag låsades sova istället.
  • Harry varför luktar du som Louis? Frågade jag förvirrat, och kände genast hur osmart jag vart. För när jag öppnade ögonen så stod Louis framför mig. Men han bara log och skakade på huvudet.
  • Sjuksköterkan sa att du kunde åka hem nu.  Sa Harry som stod på andra sidan av sängen, och han log stort. Sen så hjälpte dem mig upp på fötter, sen så var vi påväg hem, eller ja..Hem till dem. Louis gick upp till sig, Och Harry bar in min till han. Även fast jag sa att jag kunde gå själv. Jag satte mig i soffan, så långt bort från Harry som möjligt. Eftersom jag fattade att han ville prata.
  • Varför var du borta i en hel månad? Han tyst och kollade ner i golvet. Sen så berättade jag samma berättelse som jag berättat för Lily.
  • Så det berodde inte på mig? Sa han lite gladare.
  • Nej, bara till en viss del. Sa jag och log osäkert.
  • Harry du vet hur mycket jag älskar dig... Började jag, men avbröts av Harry
  • ...Men du vill bara vara vänner eller hur? Jag kollade upp på han och såg hur besviken han vart.
  • Harry, jag... Hann jag bara börja säga innan han avbröt mig igen.
  • Jag hoppas verkligen att du ändrar dig! Sa han och gav mig en kram, och sedan en lätt kyss på pannan. Och jag såg verkligen hur besviken han var. Men jag tyckte bara att det skulle kännas konstigt om vi blev tillsammas nu på direkten efter allt...
  • Jag älskar dig verkligen Becca! Sa han, och jag fattade att han verkligen ville ha mig tillbaka, och att hans säkert skulle göra vad som helst för att få det. Charmören som han var... I Sverige hade dem skrivit i flera tidningar om att vi gjort slut och så. Men ingen av oss ville prata om det. Jag kom ihåg själv när man blev så sur när änns favorit kändisar gjorde slut, men aldrig berättade om det. Men nu fattade jag hur dem kände. Det är ju inte så kul att prata om sitt privat liv. Som när Selena och Justin Bieber gjorde slut. Då var både jag och Lily sura rätt länge eftersom dem inte sa någonting om det.  Att träffa Justin Bieber var både min och Lilys högsta dröm. Och våra rum hemma i sverige hade varit fulla av posters på han. Jag kollade på Harry, och han såg verkligen ut att vara sur eller någonting på mig.
  • Jag tror att jag måste hem! Sa jag och kollade på harry.
  • Okej! Sa han och gick ut efter mig i hallen. Efter att jag hade tagit på mig skorna, så kramade han mig, Men inte på det sättet han gjorde när vi var tillsammans.
  • Vänner.. Sa han lite gladare. Sen så sa vi hejdå.
Jag började gå hemåt, jag såg hur det blixtra till bakom mig. Och jag suckade för mig själv. När jag vände mig om så såg jag en papparazzi i 30års åldern stå och ta kort på mig. Så jag började gå fortare, och jag försökte gömma bandaget jag hade runt armen. Varför behövde jag göra illa mig just nu...
Jag kunde nästan se rubrikerna framför mig "Harry och Becca har börjat dejta igen" Eller något i den stilen.
Nu fick jag ännu dåligare samvete över att jag hade dumpat Harry. Jag hade missförstått allt som stod i tidningen, och trodde det värsta. Precis som dem ville att alla läsare också skulle missförsta det.

Jag skyndade mig hem, och loggade snabbt in på Twitter. Jag hade fått en massa mentions. Dem flesta hade skrivit att jag skulle dö eftersom jag sårat Harry. Ioförsig så skrev dem det för flera veckor sen. Men jag hade inte använt Twitter förrän nu. Jag hade cirka 60.000 followers, men inte änns i närheten av vad Lily hade, fast hon använde Twitter mer än mig. Så det var nog roligare att följa henne. Dem flesta följde nog mig eftersom jag dejtat Harry, men det var faktist flera också som följde mig eftersom jag varit med på showen.

Jag skrev ett snabbt tweet, bara för att uppdatera alla, Jag skrev "Back in town" Och sen la jag ifrån mig mobilen. Den här dagen skulle jag inte göra något annat än att slappa framför TVn

Lilys perpektiv

Jag gick in lite snabbt och kollade runt vad folk skrivit, Becca hade skrivit att hon var tillbaka i England, och jag log lite för mig själv när jag läste det. Jag skrollade ner lite, och såg att Harry och Louis hade skrivit att dem hade spenderat natten på sjukhuset. Jag blev helt chockad först eftersom jag trodde att dem kom hem igår. Men jag lugnade ner mig och ringde Becca, men hon svarade inte. Och jag började oroa mig igen. Så jag ringde till Louis.

  • Tjena Lily! Sa Louis trött. Det var verkligen bara jag av mina kompisar som gick upp tidigt...
  • Vad hände igentligen igår? Frågade jag och och tog ett ljupt andetag och lugnade ner mig. Han berättade allt och efteråt så blev jag lättnad. Jag var glad att dem alla var oskadda, och att Becca bara hade stukat armen. Även fast allt som hade hänt igår var otäckt. Vi sa hejdå och la sedan på. Klockan var runt 12 så jag bestämde mig för att äta lite lunch. Men som vanligt så hade jag ingen mat hemma.
Så jag tog på mig ett par korta jeans shorts och ett oversize linne, sen sminkade jag mig lite lätt och plattade håret. Jag kunde ju inte se ut hur som helst när kamerorna var efter en. Fast idag hade jag tur och kunde gå ostört till matafärren och handla. Jag passade på att köpa lite bak ingredienser eftersom jag var sugen på att baka igen.
När jag var klar så gick jag till kassan, och eftersom det inte alls var många här, så var det som tur ingen kö.
I kassan satt en kille som var i min ålder, jag hade aldrig sett honom här förut, så jag antog att han var ny.

  • Hej! Sa han som satt i kassan glatt
  • Hej! Sa jag artigt tillbaka och log lite smått medans jag började lägga upp varorna på bandet.
  • Är du ny här? Frågade jag för att få igång konversationen. Sen kollade jag på hans tröja och såg att han hette Lucas, och också att han var ny här. Han svarade inte på min fråga eftersom han hade sett att jag redan visste svaret. Vi pratade en stund till, och när jag sa att jag behövde gå. Så gav han mig sitt nummer. Jag döpte honom bara till Lucas, alla mina andra kontakter hette det dem igentligen var. Alltså alla hade olika smeknamn.
När jag äntligen var hemma igen så åt jag bara något snabbt, och sen så började jag baka. Och precis när jag var klar så ringde Niall mig och jag kom på att vi inte hört av varandra på en och en halv dag undefär.

  • Hey älskling, vad gör du? Sa Niall glatt, men jag hörde i hans sätt att prata och så att något hade hänt
  • bakar, lust att komma över? Frågade jag samtidigt som jag la upp dem på ett fat. Jag hade gjort samma cupcakes som förra gången, dem var verkligen goda och söta.
Niall skulle bara fixa sig lite, och fem minuter senare så stod han utanför dörren. När jag öppnade dörren så hoppade en glad Niall på mig och gav mig en lång härlig kyss. Vi hade inte träffats sen igår men jag fattade ändå att han kom hit för något annat än att bara träffa mig.

  • Ni ska iväg va? Frågade jag och Niall släppte taget om mig.
  • Mm... Vi ska till Tyskland i tre dagar. Sa Niall och kollade ner i marken.
  • Och ni åker idag, eller hur..? Sa jag och små skratta
  • Vi åker om en halvtimme, snälla var inte sur på mig för att jag inte sa något. Sa han och kollade försiktigt upp på mig.
  • Såklart inte! Sa jag och gav honom en kram. Eftersom vi hade så lite tid kvar tillsammans så försökte vi göra det bästa av situationen. Vi låg bara och myste i soffan framför TVn.
  • Jag kommer verkligen sakna dig Lily! Sa han och kysste mig.
  • Jag kommer sakna dig mer Niall. Sa jag. och sen så gick Niall ut i hallen för att ta på sig sina skor eftersom det gått ungefär en halvtimme. Vi skulle precis säga hejdå när jag kom på att jag hade bakat
  • Jag har något till dig och killarna! Sa jag glatt och gick sedan ut i köket. Jag tog fram en kartong för bakelser och la ner alla cupcaksen i den.
  • Vad är det? Frågade Niall nyfiket när jag kom tillbaka från köket
  • Det få du se sen, med killarna...
  • Okey, jag lovar att inte tjuvkika! Sa han på ett gulligt sätt med sin irländska accent

När han hade gått så gick jag direkt till köksfönstret och såg när dem alla gick in i bilen. En kvart senare så gick jag in på Twitter och såg att Liam hade skrivit hur goda mina cupcakes var, och så hade han lagt upp en bild på en. Sen hade Niall skrivit att han saknade och älskade mig och mina cupcakes. Jag svarade snabbt på bådas tweet, och kollade sedan runt på lite olika recept sidor eftersom jag behövde nya ideér till min bakning.

Beccas perpektiv

Eftersom det inte hände så mycket hemma hos mig, och eftersom jag inte orkade ligga i soffan och slöa hela dagen så ringde jag Lily och bad henne komma över. Och när hon kom så såg hon ut att vara lite deprimerad. Så jag frågade henne om något hade hänt

  • Killarna har åkt till Tyskland.. Sa hon och kollade frågande på min reaktion
  • Mm jag vet... Harry berättade det för ett tag sedan! Sa jag och vart nästan chockad över att Niall inte hade sagt något tidigare.
  • Aha.. Och juste, hur gick det med Harry igår? Frågade hon och kollade ner på bandaget runt min arm.
  • Sådär, vi är bara vänner just nu, jag vet inte om jag är redo för ett förhållande ännu... Sa jag och kollade min mobil, och några minuter efter satt vi båda med våra mobiler och var osociala mot varandra. Sen så kollade jag frågande mot henne, eftersom hon log och skrattade åt något den hon smsade med skrev
Lilys perpektiv

  • Vem smsar du med igentligen? Frågade Becca och kollade frågande på mig
  • Han heter Lucas, och är en vän bara.. Sa jag och log lite smått
  • Men varför smsar du inte med Niall istället, har det hänt något? Frågade hon oroligt. Hon och Zayn hade smsat hela kvällen.
  • Han svarar inte på mina sms, så jag antar att dem har fullt upp... Sa jag osäkert. Zayn hade tid för att smsa med Becca, men min egna kille hade inte tid. Var Niall sur på mig och isånnafall varför?
Jag fortsatte smsa med Lucas ett tag och vi bestämde oss för att ta en fika imorgon på starbucks. Lucas verkade verkligen vara riktigt trevlig. Efter det slutade vi smsa med varandra.  Och någon kvart efter så ringde Niall. Innan jag svarade så kollade jag på Becca och hon sa att hon hade berättat för Zayn vem jag pratade med, så nu visste säkert Niall det.. Så nu visste jag inte riktigt vad som skulle hända. Niall var nästan överdrivet svartsjuk. Han blev lite små sur bara om jag kramade någon annan av killarna eller om dem typ pussade mig snabbt på kinden. Jag var ioförsig också svartsjuk av mig, men inte änns i närheten av det han var..

  • Hey älskling! Sa en halv sur Niall
  • Hej, har det hänt något? Frågade jag och suckade tyst för mig själv
  • Vem är Lucas? Frågade han högt, och jag hörde hur arg han var.
  • En kompis bara, och han vet att jag har en kille Niall! Sa jag irriterat till honom.
  • Okej, förlåt...Jag trdde bara... Började han innan jag avbröt honom med att säga att jag älskade honom. Sen så började vi prata om hur dem hade haft det i Tyskland. Sen så behövde dem fixa sig inför konserten ikväll så vi sa hejdå och la på.



...

kommer inget inlägg idag!
Mitt internet funkade inte.. Och nu ska jag bort.. Sorry!!
Men det kommer flera nästa vecka!!

~Kapitel 34~

Förra kapitelet- Såklart vi kommer! Sa jag och sen la vi på. Jag somnade om på direkten, klockan var ju trots allt bara 9, och jag älskade att sova. Becca var väldigt morgonpigg av sig, och hon var säkert redan där och repeterade inför ikväll. Becca och jag hade också bestämt att hon skulle göra en sak när hon gick och precis skulle vända tillbaka på catwalken. Hon skulle göra en sak som Harry gjort för henne när dem var tillsammans. Några timmar senare så vaknade jag av att det ringde på dörren. Och när jag kollade på klockan så var klockan 1, Niall hade inte ringt eller något. Han uppträdde hel konstigt efter att vi ätit. Jag satte snabbt på mig min one piece och öppnade dörren, och vart väldigt chockat när jag såg vem som stod där...





Lily´s perpsektiv

  • Becca, vad gör du här? Frågade jag förskräckt, hon borde väll vara och träna inför showen.
  • Jag har lunch, så jag kom hit för att visa kläderna jag ska ha ikväll. Sa hon glatt och gick in. Eftersom hon inte fick ta med sig kläderna hon skulle ha, så visade hon istället bilder.
  • Gud vad snygg du kommer vara på catwalken! Sa jag när hon visat kläderna, eller ioförsig så hade hon bara underkläder och lite accesoarer på sig, men det var ändå snyggt. Och det här var faktist en engångshändelse i livet som hon inte direkt kunde tacka nej till.  En halvtimme senare så behövde hon gå tillbaka. Jag kramade henne och önskade henne all lycka!
Becca´s perspektiv

Jag började gå ner för trapporna från Lilys lägenhet när jag hörde att någon komma bakom mig i trappen. Eftersom det var för riskabelt att kolla bak och se vem det var, så lät jag bli. Och fortsatte bara gå.
Jag tog ut händerna ur fickorna, och kände hur något ramlade ut, och någon sekund efteråt så hörde jag hur något föll i trappen.

  • Du tappade något! Hörde jag en röst säga till mig. En igenkänd röst. Så jag började springa ner för trapporna istället.
Det var Harry som hade ropat efter mig. Jag saknade verkligen att höra hans röst. Men efter allt som hänt så tror jag inte att han någonsin skulle förlåta mig, även fast vi båda tekniskt sett var en del av missförståndet. Igentligen så skulle jag bara hem till Lilys lägenhet eftersom jag bara var upprörd. Men efter smset jag fått från mamma, så var jag tvungen att åka hem till Sverige. Jag stannade kvar där i en månad... En månad för mycket utan Harry.

Harrys perpspektiv

Jag var påväg ut från Nialls lägenhet, där jag hade vart och hämtat min mobil som jag hade glömt hos honom igår.
När jag såg en okänd tjej som var påväg ner för trappan.
Antaglien så var det en av Lilys kompisar eller så hade Liam haft besök. Jag slutade tänka på det och fokuserade istället på trappstegen i trappan, jag ville lixom inte skämma ut mig inför en tjej genom att ramla eller något.
Jag såg hur hon tappade något och jag ropade till henne och sa det. Men hon lyssnade inte, eller så lyssnade hon på musik? Sen så gick jag in till mig. Ända sen Becca hade åkt till Sverige, så hade jag inte tänkt på Caroline en ända gång, som tur var så saknade jag henne inte. Jag somnade framför TVn och vaknade sedan av att någon slog till mig på kinden.

  • Aj, vafan? Sa jag förvirrat och öppnade ögonen, det var Louis som hade slagit mig.
  • Klockan är redan klockan är redan halv 9! Sa Louis och hoppade på mig
  • Jaja, jag kommer... Sa jag och puttade bort Louis från mig och ställde mig upp. Och kollade frågande på Louis, som kollade frågande på mig.
  • Varför har du en eyeliner harry? Sa Louis och började skratta
  • Jag visste inte att det var en eyeliner + att det inte är min! Sa jag och ritade med eyelinern på handen. Jag gjorde ett hjärta, som blev ovanligt snyggt!
  • Jaja, nu går vi! Sa Louis och började gå, och jag följde efter honom. Vi gick hem till Liam, där dem andra redan satt i soffan och kollade på något ointressant, så jag och Louis satte oss bland dem.
Lilys perpsktiv

Jag satt imellan Niall och Harry, den bästa platsen jag kunde få ikväll. Efter ett tag så började showen, och jag kände på direkten att det var en dålig idé att kolla på lättklädda tjejer med en massa killar. Alla fem satt koncentrerade och dreglade framför TVn. Det ända jag väntade på var att Becca skulle komma.  Sen så började dem babbla om hur alla tjejer såg ut.

  • Killar alltså... Sa jag när det blev reklam
  • Men dem är ju så snygga. Sa Louis som väntade på att showen skulle börja.
  • Du får säga till sen när din kompis kommer. Sa Zayn glatt och kollade på mig.  När reklamen var slut och tjejerna började gå igen, så såg jag att dem tjejerna som precis börjat gå hade samma klädstil som Beccas kläder hade, så jag antog att hon skulle komma när som helst
  • Hon kommer snart! Sa jag glatt men ändå försiktigt
  • YAY! Skrek Louis ut och hoppade till i soffan. och vi andra skrattade åt hans kommentar.
Eftersom programledaren sa vad alla hette, så behövde jag nog inte direkt säga till när hon kom. Fler och fler tjejer gick på och av från catwalken, och färre och färre var det kvar. Så jag antog att hon skulle komma bland dem sista.
Sen så hörde jag att programledaren sa "Sist men inte minst, Rebecca Smith våran nykomling" Och jag kände hur jag fick en stor klump i magen. Jag visste inte hur Harry skulle reagera. Men han tog det bra...tror jag?

Han hade precis druckit läsk, så när dem ropade upp hennes namn så sprutade han ut allt... över Louis!
Sen så kollade han på mig med en chockad blick, och allt jag ville göra var att sjunka genom marken.
Sen så fortsatte han kolla när hon gick, och nu inväntade jag bara reaktionen från han igen, eftersom hon skulle göra den där saken.

Harrys perpektiv

Jag satt helt chockad i soffan och kollade på henne. Becca var tillbaka i London!!!!
Hon skulle precis vända sig om när hon tog fram handen där det stod något. Kameran zoomade in på hennes hand, och man såg att det stod Harry, sen så zoomade dem in på hennes ansikte istället och man såg att hon mimade " I love you" Precis så hade jag gjort åt henne på våran första dejt. Jag kände hur jag började le när jag tänkte på det, och henne.
Sen så tittade jag på dem andra, och såg att dem var lika chockade som jag var.

  • Louis kom! ropade jag när jag var ute i hallen och tog på mig skorna. Sen så körde Louis mig till stället där showen var. Jag visste inte om jag skulle vara glad eller ledsen eftersom hon stuckit från mig. När vi kom fram så var det såklart fullt av vaker överallt. Men som tur var, så hade flera av vakterna där varit på någon av våran konsert och hjälpt till. Så dem släppte in oss, vid utgången stod vi och väntade på Becca. Jag visste inte om det här var en bra eller dålig idé ? Tänk om hon aldrig skulle förlåta mig, eller iallfall låta mig förklara...
  • Hur ska jag göra när hon kommmer? Fråga jag nervöst Louis som stod och höll på med sin mobil. Han kollade snabbt upp, men sa inget, utan nickade bara bort mot scenen med huvudet. Där jag såg att Becca stod. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra, men jag började spring ner för alla trappor mot henne.  Och när hon såg mig så började hon också springa. Jag kände nästan hur tårarna höll på att komma när vi kramades.
  • Harry jag har saknat dig så mycket, och jag är verkligen så ledsen för allt jag gjort mot dig! Sa hon medans hon grät. Jag skulle precis säga något, när jag kände hur hon släppte taget om mig och föll ner för den sista trappan, hon hade helt plötsligt svimmat och ramlat ur mitt grepp.
  • Becca! Skrek jag och sprang ner till henne, och jag såg att Louis kom några sekunder efter mig.
  • Vad hände? Frågade Louis mig, Men jag kunde inte svara, jag fick inte fram några ord... Hela den här kvällen har varit kaos.



Kort del idag igen, men det kommer en rikigt lång på söndag, men sen så kommer jag inte kunna skriva på en vecka nästan...

GOD JUL & GRATTIS LOUIS <33333

~Kapitel 33~

förra kapitlet -
  • Jag låste upp dörren och gick in i hallen med Becca tätt bakom mig.
  • Så var bor du? Frågade jag igen eftersom hon inte svarade förra gången
  • Några kvarter bort bara... Sa hon medans hon tog av sig skorna. Hon skulle faktist inte flytta in hos sig förrän imorgon.
  • Och vad var det för häftigt jobb du hade fått då? Frågade jag och försökte få upp dubbelknuten på mina converse. Och jag såg hur hon kollade på alla par converse jag hade stående i hallen
  • Modell! Sa hon glatt och gjorde en posé
  • Lily det är en sak som jag inte har berättat.... Sa hon och jag kollade frågande på henne.



Lily´s perspektiv

Jag vart faktist väldigt orolig över vad hon skulle berätta, hon såg inte speciellt glad ut.

  • Vadå? Frågade jag och bet på min läpp, som jag alltid gjorde när jag var nervös.
  • Eftersom min moster jobbar med Victoria secret showen, så har hennes chef frågat om jag ville vara med lite på showen. Jag blev faktist lite sur när hon sa det, fast även glad för hennes skull. Jag trodde lixom att det skulle vara något viktigt. Jag suckade lite tungt och svarade henne sedan glatt.
  • Det är ju...Superkul! Sa jag högt och vi började hoppa upp och ner på golvet och hon skrattade av glädje.
Stackars Louis, tänkte jag efter att vi hoppat en stund. Han bodde ju trots allt under mig, fast om han var hemma så skulle han nog sagt till, fast vi slutade ändå hoppa, och vi båda lugna ner oss. Sen så ringde någon till Becca och sa att hon behövde komma och fixa inför showen. Så hon fick bråttom och gick. Så jag passade på att träffa Niall.

  • Hello sweetheart, Sa han när jag kom innanför dörren. Det var ca 1½ timme kvar tills vi alla skulle ut och äta. Och Becca hade sagt att hon skulle försöka komma hem till dess
  • heey. Sa jag och gick till hans sovrum där jag trodde att han var. Fast det var han inte. Jag såg att han hade köpt en ny säng, mycket snyggare än den han hade haft innan. Även fast hans gamla var otroligt skön att sova i.
  • Dubbelsäng! Sa Niall glatt när han kom in i rummet och kramade mig bakifrån.
  • Så att vi slipper trängas i min gamla säng... Fortsatte han och la sig i sängen. Ioförsig så hade jag haft en egen dubbelsäng hela livet, men eftersom Niall var min kille så kändes det här speciellt på något sätt. Jag la mig brevid honom. Sen så låg vi där i flera minuter och bara kollade på varandra. Jag kollade på hans mun, och såg att han precis skulle säga något, när han avbröts av att dörren öppnades och att killarna kom in.
  • Wow, dubbelsäng och allt! Sa Zayn glatt och busvisslade. Både jag och Niall ställde oss upp, och sen så gick vi alla ut till vardagsrummet och slog ner oss i soffan. Det var inget speciellt på TVn just nu, så Harry satt bara och zappade runt lite bland kanalerna. Men stannade när det kom en reklam för Victoria secret showen
  • Jag älskar den showen! Sa jag glatt när reklamen var slut.
  • Vem gör inte det? Sa Louis och dem andra instämmde
  • Min kompis ska vara med där. Sa jag och kände deras blickar riktas mot mig.
  • Vaa? Skojar du!! Sa Liam förvånat
  • Nej, men hon ska bara vara med lite... Sa jag och dem andra hade lugnat ner sig lite.
  • Det är ju ändå as häftigt! Sa Louis och kollade på mig med stora ögon
  • Vem är det? Frågade Niall, som faktist inget visste. Jag tänkte berätta det för honom förut men glömde det.
  • Hon heter Becca... Sa jag försiktigt och kollade diskret på Harry, som tur nog inte reagerade på namnet.
  • Heter alla dina vänner Becca? Frågade Zayn och småskrattade
  • Nej.. Svarade jag kort. Sen så fick jag ett sms från Becca, som skrev att hon inte skulle hinna hem till middagen. Dem skulle träna det sista inför showen imorgon. Igentligen hade hon tränat det mesta inför allt i Sverige, men allt det här med kläderna och allt hon skulle ha på sig behövde hon såklart fixa här. Jag visste inte om hon var ärlig eller ljög om att hon inte skulle hinna hem. Hon kanske inte ville träffa Harry än? Fast Becca är min bästa vän och vi berättar allt för varandra. Och hon skulle säga till om något var fel, eller....? Jag visade smset för Niall, men när jag såg att han bara höjde på ena ögonbrynet så kom jag på att hon hade skrivit på svenska. Så jag viskade istället vad hon skrivit, och han nickade lite lätt som svar.
  • Jag är hungrig! gnällde Niall och vi andra skrattade
  • Såklart! Sa Harry, och stängde av TVn. Sen så åkt vi till Nialls favorit ställe.
  • NANDOS! Skrek han och hoppade ut ur bilen med ett glädje skutt.

Det såg faktist väldigt gott ut, och var fantastiskt gott. När jag var klar, så kände jag hur mätt jag blivit. Även fast jag bara ätit knappt hälften av det som killarna åt. Och ag hade ändå bara beställt en barn portion.

  • Usch vad mätt jag blev. Sa jag och tog händerna för magen
  • Du har ju knappast ätit något! Sa Niall och kollade på min tallrik
  • Joho! Sa jag och kollade ner på tallriken och såg att över hälften var kvar. Men det var otroligt mättande.
  • Min mage är helt full, kolla.. Sa jag och trog upp tröjan en bit, den hade blivit mycket större, precis som den bli när man ätit för mycket.
  • Jag ser inget? Sa Louis och höjde ena ögonbrynet.
  • Jag är mättare än mättast! Sa jag och drog ner tröjan. Och eftersom Niall ätit klart på sin tallrik så tog han resten av min.
  • Hur kan du inte änns orka en barnportion? Frågade Zayn och jag kollade på dem andras tallrikar som var tomma.
  • Den var enorm! Sa jag och skämdes lite
  • Du äter för lite Lily! Sa Niall allvarligt, och jag kollade frågande på Niall.
  • Nej... Sa jag lite osäkert och surt. Jag var inte speciellt förtjust i mat när jag var liten. Och då var min största rädsla att bli för mätt, precis som jag var nu. Då skulle jag säkert sprungit in på toan och kräkts upp allting. Fast nu så tyckte jag om mat mycket mer. Även fast jag inte orkade så mycket... Fast jag hade aldrig blivit såhär mätt efter det.. Killarna började prata om fotboll, men jag såg att Niall gav mig oroande blickar hela tiden.  Eftersom varken jag eller Harry var speciellt inne i samtalet, så frågade jag honom om han ville hänga med ut ett tag. Jag behövde verkligen det, för jag visste inte hur han skulle reagera när Becca kommit tillbaka. Killarna nickade bara ointresset när jag sa att jag och Harry gick ut. Men Niall gav mig ett litet leende som svar.
  • Ville du något speciellt? Frågade Harry när vi satte oss på en parkbänk, en bit ifrån resturangen. Jag skulle precis säga något när jag kände hur allt var påväg upp. Jag sprang bort till en soptunna några meter bort. Men som tur var så kom nästan inget. Jag tog snabbt upp ett tuggummi ur fickan, för att ta bort den äckliga smaken. Och jag såg att Harry kollade konstigt på mig.
  • Snälla säg inget till Niall! Sa jag och berättade allt om när jag var liten för Harry. Och han lovade.
  • Harry, kan du också lova mig att inte bli sur eller något på mig, vad som än händer? Frågade jag och kollade ner i marken
  • Självklart! Sa han och jag fattade att han säkert ville veta varför jag undrat.
  • Bra! Sa jag och han gav mig en kram.
  • Becca... Började jag men ängrade sedan att jag sagt något.Jag började tänka på allt som hänt hos Harry förra månaden och kände att jag blev tårögd.
  • Jag saknar henne också! Sa han och när jag kollade på honom så var han också tårögd.
  • Älskar du henne fortfarande? Frågade jag när vi var påväg till baka till dem andra.
  • Såklart jag gör... Man kan inte tappa känslorna för Rebecca Smith! Sa han och vi båda började småskratta. Precis som jag sagt till honom på telefonen härom dagen. När vi kom in till dem andra, så frågade dem vad vi gjort. Jag lät Harry svara, eftersom jag inte visste vad jag skulle säga
  • Inget speciellt, sa han och la armen runt mig.
Dagen efter

Jag vaknade av att min mobil ringde, det var Becca som äntligen gav tecken på att hon levde. Igår hade hon inte hört av sig någonting, även fast jag ringt och smsat henne flera gånger. Så jag hade inte sovit så bra inatt eftersom jag var så orolig. Niall hade inte heller svarat när jag ringt, eftersom jag ville ha någon att prata med. Han sov antagligen. Så jag ringde Louis istället. Och han var snäll och svarade. Han var en expert på att få folk lugna och så.

  • Allt bra i den nya lägenheten?  Frågade jag trött.
  • Ja, bara väldigt tomt, Sa hon och jag hörde hur det ekade lite. Det var verkligen tur att showen var här i england i år, så Becca inte rest till New York eller något istället. För då skulle vi nog aldrig hört av henne nå mer.
  • Hoppas ni tycker om showen! Sa hon glatt
  • Såklart vi kommer! Sa jag och sen la vi på. Jag somnade om på direkten, klockan var ju trots allt bara 9, och jag älskade att sova. Becca var väldigt morgonpigg av sig, och hon var säkert redan där och repeterade inför ikväll. Becca och jag hade också bestämt att hon skulle göra en sak när hon gick och precis skulle vända tillbaka på catwalken. Hon skulle göra en sak som Harry gjort för henne när dem var tillsammans. Några timmar senare så vaknade jag av att det ringde på dörren. Och när jag kollade på klockan så var klockan 1, Niall hade inte ringt eller något. Han uppträdde hel konstigt efter att vi ätit. Jag satte snabbt på mig min one piece och öppnade dörren, och vart väldigt chockat när jag såg vem som stod där...



Ganska kort kapitel idag...





~Kapitel 32~

Förra kapitelet:  Så jag bestämde mig för att gå ut till dem andra. När jag kom till vardagsrummte, så kollade Lily på mig och ställde sig upp. Sen så började hon gå mot mig. När hon stod en halv meter ifrån mig så sa hon tyst att jag skulle följa med henne in till köket. Hon satte sig på en stol, och jag satte mig på den framför. Jag blev faktist lite nervös över vad hon skulle säga. Hon hade säkert pratat en massa med Becca...





Harry´s perpektiv

  • Så... Började Lily och kollade frågande på mig.
  • Har du pratat med Becca någonting? Frågade jag och kollade ner i golvet.
  • Mm... Men berätta om din och Carolines härliga tid! Sa hon ironiskt. Jag suckade tungt och började sedan berätta. Jag berättade också att kyssen bara var ett missförstånd och inte betydde något.
  • Jag tror dig Harry, och jag tror faktist att hon överreagerade, men det är Becca... Sa hon och kollade på mig med ett snett leende. Hon skulle precis säga något mer när hennes mobil ringde.
  • Det är Becca! Sa hon till mig innan hon svarade. Sen så började dem prata på svenska. Så jag gick ut till killarna istället. och såklart så började dem fråga en massa om ryktet var sant m.m Efter en halvtimme så kom Lily tillbaka, och hade pratat klart med Becca
  • Ehm... Becca ville att jag skulle ge dig det här... Sa hon och gav mig en kram
  • Så hon kommer tillbaka? Frågade jag glatt, med det lila hoppet jag hade kvar i kroppen. Hon svarade inte utan kollade bara på mig med en ledsen min och skakade lätt på huvudet. Sen så satte hon sig med Niall i soffan.
  • men varför...? Frågade jag och satte mig försiktigt i soffan.
  • Hon nämnde något om att du skulle kolla din mobil. Sa hon och jag flög upp från soffan och jag sprang så fort jag kunde till mitt rum. Jag tog snabbt upp mobieln och såg att jag hade fått ett sms från Becca. Jag öppnade fort smset, men såg sedan att det bara var ett sms där det stod att hon hade ringt. Jag provade att ringa, och som tur var så svarade hon.
  • Hej Harry! Sa hon och jag hörde att hon hade gråtit
  • Hej Becca, jag saknar dig verkligen.. Sa jag och började sedan berätta allt. Jag bad om ursäkt flera gånger och frågade sedan varför hon inte skulle komma tillbaka förrän om en månad, Lily hade sagt att hon kanske skulle tillbaka om en månad.
  • Harry jag tror inte att jag någonsin kommer tillbaka! Sa hon och jag kände hur allt bara blev snurrigt, så jag satte mig i sängen, och försökte lugna ner mig.
  • M..men varför? Frågade jag chockat
  • Jag har inga pengar till någon lägenhet, och så har det hänt en sak... Sa hon besviket och innan jag hann säga något så fortsatte hon prata
  • Vad är snyggast? Blondiner/brunetter? Frågade hon glatt
  • Det där var en random fråga, men jag vet inte... Sa jag, jag var fortfarande förvirrad över hela situationen. Och efter det så fortsatte vi prata om lite av varje.
Några veckor senare
Det hade gått snart en månad sen någon av oss hörde något från Becca. Jag hade tappat hoppet om att hon skulle komma tillbaka, eller att jag någonsin skulle få se henne igen. Dagen efter att Becca hade åkt, så åkte resten av oss också hem. Mamma hade gett mig en massa mamma råd om hur jag skulle göra när vi träffades igen. Inte för att det någonsing skulle hända men ändå...
Jag och killarna hade vart gjort några konserter och så, men även fast mitt inre sa att jag skulle glömma henne och gå vidare, så gick det inte!
Lily´s perpektiv

Jag gick in till Niall, och hittade honom i köket, Han stod lutad mot ena köksbänken, och åt glass. Jag började skratta åt honom och han kollade upp på mig och kysste mig sedan. Jag ställde mig brevid honom, och han tog sin arm runt mig.
  • Vad tänker du på? Frågade han och ställde ner glassen på diskbänken.
  • Jag saknar Becca, sa jag och tänkte på henne. Hon hade slutat twittrat och allt efter att hon åkt hem.
  • Allt kommer bli bra, och hon kommer komma tillbaka... Jag lovar, hon kanske kommer redan idag! Sa niall och en sked till glassen. Min mobil plingade till och jag hade fått ett privat meddelande från någon på Twitter. Igentligen orkade jag inte kolla eftersom det säkert bara var någon som ville säga vad dem tyckte, men jag kollade ändå. Det var från Becca, och hon skrev att jag skulle möta henne på flygplatsen klockan 3. Jag kollade på klockan och den var redan 2. Så jag skulle behöva åka på direkten nästan. Jag var överlycklig, men Niall kollade konstigt på mig.
  • Du är riktigt läskig Niall bara så du vet, Becca kommer hem idag! Sa jag och kollade på Niall med ett leende. Och han blev nog lika glad som jag.
  • Vi måste ringa Harry! Sa han och tog upp sin mobil
  • Becca ville inte att någon skulle få veta! Sa jag och kollade på Niall.  Men han slog istället in nummret till harry, och jag kollade frågande på honom
  • Du får se... Sa han och ringde med högtalaren på.
  • Hello bro!  Svarade Harry glatt efter några toner
  • Heey, hänger du med ut ikväll och äter med the lads och Lily? juste.. Och lilys kompis! Sa Niall utan att låta misstänkt
  • visst! Men vem är kompisen? Frågade Harry lite halvintresserat, Tänk om han hade glömt bort Becca, och gått vidare!
  • Hon heter Becca, sa jag och kysste Niall
  • Jag hörde det där... Sa Harry och skrattade. Vi kom överrens om att vi skulle träffas 6, och sen så fortsatte dem prata lite om deras nästa konsert dem skulle ha i Tyskland. Jag tog mobilen från  Niall och han kollade med ett chockat leende
  • Vad skulle du göra om du träffade Becca igen? Frågade jag och kände hur jag nästan avslöjade för mycket
  • Jag vet inte, jag tror att hon har tappat känslorna för mig... Sa Harry, och jag tyckte faktist lite synd om han.
  • Nej, Man kan inte tappa känslorna för Harry Styles!  Sa jag och jag hörde att Harry skrattade lite lätt. Niall och han fortsatte sedan prata och jag bestämde mig för att åka till flygplatsen
Jag satt där och väntade på att hennes flyg skulle komma. En kvart senare så hade redan 10 1D fans kommit fram till mig och velat tagit kort, som jag självklart ställde upp på. Fast jag fattade inte varför dem ville ta kort med en helt vanligt tjej... Som hade en pojkvän...Som hette Niall Horan...Som var kändis. Jag gav upp i mina tankar. Såklart dem ville ta kort med hans flickvän, fast jag fattade fortfarande inte varför.
Men efter några minuter så kom hon. Och hon såg väldigt annorlunda ut, hon hade mörkbrunt hår igen. Det var hennes riktiga hårfärg. Hon brukade bara färga håret mörkblont förut eftersom hon tyckte det var snyggare.
Men äntligen så verkade hon ha insett hur bra hon verkligen passar i mörkbrunt hår. Sen så sprang jag fram till henne och gav henne en lång kram.
  • Gud vad jag har saknat dig! Varför har du inte hört av dig? Frågade jag och vi började gå mot taxin.
  • Jag har inte kunnat... direkt! Sa hon och jag såg att hon blev lite ledsen
  • Mina föräldrar skilde sig och jag bestämde mig för att flytta hit. Sa hon glatt efter ett tag¨
  • Jag har fått ett jättebra jobb här, så jag var tvungen att flytta! La hon sedan till, och jag kollade med stora ögon på henne. Sen så berättade hon allt.. Harry, hat från fansen och om skilsmässan. När vi åkte i taxin.
  • Vart bor du då? Frågade jag henne påväg upp för till min egna lägenhet. Ja, jag hade faktist fått den, eftersom Veronica flyttade ut, och Mamma flyttade ihop med någon kille som hette Paul. SÅ jag hade fått två halvsyskon också. Dem hette George och John. Dem var tvillingar. Dem såg faktist riktigt bra ut och var 15år. Så nu hade jag hela lägenheten för mig själv. Inte för att jag var där så ofta men ändå!
    Jag låste upp dörren och gick in i hallen med Becca tätt bakom mig.
  • Så var bor du? Frågade jag igen eftersom hon inte svarade förra gången
  • Några kvarter bort bara... Sa hon medans hon tog av sig skorna. Hon skulle faktist inte flytta in hos sig förrän imorgon.
  • Och vad var det för häftigt jobb du hade fått då? Frågade jag och försökte få upp dubbelknuten på mina converse. Och jag såg hur hon kollade på alla par converse jag hade stående i hallen
  • Modell! Sa hon glatt och gjorde en posé
  • Lily det är en sak som jag inte har berättat.... Sa hon och jag kollade frågande på henne.
Tumblr_luyf8ht50s1r6f78fo1_500_large
Ganska kort kapitel idag...

~Kapitel 31~

Förra kapitlet:  Sen så hoppade vi båda i poolen, helt ogenomtänkt var det också. Och Niall märkte vad som hade hänt. Men han bara skrattade och när vi kom upp från vattnet så kramade han mig, och vi gick kramandes in i vardagsrummet, där killarna hade låst upp. Sen så gick vi in till vårat rum för att byta om. Efterom mitt hår hade blivit blött så satte jag upp det i en slarvig hög bulle. Sen när vi båda var klara så gick vi ut till köket och åt med dem andra.






Lily´s persektiv


Jag kollade undrande på Becca och frågade på svenska om hon hade pratat med Harry om Sverige och allt, men hon skakade bara lite lätt på huvudet, och jag log som svar. Och dem andra kollade undrande på oss.
  • Lär oss lite Svenska! Sa Harry efter att han hört sitt namn när jag och Becca pratade.
  • Okej, vad vill ni lära er? Och vad kan ni... Frågade Becca. Dem tänkte efter ett tag och sa sedan.
  • Kottbulle! Harry skrek ut det, och vi andra skrattade. Liam sa "poss puss", och Niall & Louis sa "Jag elzkar dej" Och både jag och Becca Sa "Aww" åt det dem sa. Det låt så gulligt när dem sa allt.
  • Hur säger man "carrot" på svenska? Frågade Louis glatt, samtidigt som han astt och gnagde på en morot.
  • Morot! Sa jag glatt, och vi alla skrattade när han försökte säga det. Han sa "moråt" och massa annat. Vi lärde dem lite annat, men det gick inte så bra för dem.
  • Klockan var runt 3, och dem andra ville iväg och bowla. Så dem åkte, men jag och Niall stannade kvar. Det kändes nästan som att jag hade fått solsting. Vi kollade runt lite bland. Klockan var runt 3, och dem andra ville iväg och bowla. Så dem åkte, men jag och Niall stannade kvar. Det kändes nästan som att jag hade fått solsting. Vi kollade runt lite bland filmerna som dem hade, och vi hittade Hitta Nemo filmen.
Niall´s perspektiv

Lily gick fram och satte igång filmen, och kröp sedan ner brevid mig, och jag tog min arm runt henne. En bit in på filmen så hörde jag hur Lily grät.
  • Gråt inte Lily, du får mig att gråta! Sa jah och kände hur gråten brännde bakom ögonen.
  • Hahah, bra bortförklarning! Sa hon ironiskt och slog till mig lätt på magen. Sen så satt vi båda och grät åt filmen.
  • Jag hatar den här filmen! Sa Lily och jag torkade bort en tår som var på väg ner för hennes kind.
  • Det var din idé att se den... Sa jag och flinade åt henne.
  • Det var det inte! Sa hon glatt och gick sedan till toan.
Lily´s perspektiv

Jag gick in på toan för att ta bort resterna av sminket. Och var precis påväg på att sätta på ny mascara när Niall kom in och kramade mig bakifrån.
  • Du är lika fin utan smink. Sa han och kollade på mig med ett leende genom spegeln. Och jag log tillbaka till han. Sen så drog vi oss mot sängen och låg där och bara var. Vi kollade upp i taket, och sen så tog Niall fram någonting under sängen. Hans gitarr..
  • Eftersom jag inte spelade förra gången.. Sa han och kysste mig snabbt, sen så började han sjunga i ett långsamt tempo
I´ve tried to playing it cool
Girl when I´m looking at you
I can never be brave, Cause you make my heart race

Shot me out of the sky, your my kryptonite
You keep making me weak, get frozen and can´t breathe
Some things gotta get loud
Cause if not, they just don´t make you see.
That I need you here with me now

Cause you got that one thing...


Men han inte längre in på sången innan dem andra kom hem från bowlingen.
  • Niall det där var väldigt vackert! Sa jag och kollade på han.
  • Åh, jag som trodde att jag var oromantiskt! Sa han och kollade på mig och hade höjt ena ögonbrynet. Men jag svarade inte på hans fråga. Han var faktist väldigt oromantisk av sig, Men det var en av sakerna som jag gillade hos Niall. Visst kunde det vara gulligt att han gjorde något sånt ibland. Men han hade sina stunder då och då, och idag var det en sån stund. Han sa vad låten hette, och den fanns tydligen på deras nyaste album. Jag visste inte riktigt hur kända dem var. Men eftersom dem hade fans och kameror runt sig hela tiden, så fattade jag ungefär.
När Niall gick ut till dem andra, så stannade jag kvar i sängen och lyssnade om och om på låten, den fastnade lixom i huvudet. Jag sökte på "One Thing" ännu en gång, fast den här gången med lyrics. Jag fattade verkligen inte hur mycket engelska jag verkligen kunde, även fast jag ogillade det ämnet i skolan så har jag ännu inte haft några problem med engelskan.
Jag kollade snabbt in på twitter och såg att killarna hade skrivit lite om vad vi gjort dem senaste dagarna. Jag uppdaterade sidan en sista gång, och såg att Niall hade skrivit på twitter att han älskade mig. Och såklart skrev jag tillbaka till han och sa att jag älskade honom.
Jag visste att jag skulle få en massa dumma kommentarer, men jag orkade inte bry mig. Min svartsjuka hade nästan försvunnit helt nu på sistonde.
Som tur var så hade det inte skrivits så mycket om oss på den senaste tiden, eftersom vi var hos Harry. Och eftersom ingen visste att vi skulle hit så hade dem nog svårt att skriva nya saker om oss.
Det hade bara trendat lite saker om mig och Becca, om vilka vi var och så. Jag la ifrån mig mobilen och var precis påväg ut till dem andra, när jag kom på att jag och Becca hade köpt en tidning dagen då vi varit och handlat mat. Men vi båda hade glömt bort den. Fast den låg nu i min resväska, så jag tog upp den och la mig i sängen för att läsa den. Det var faktist nästan två veckor sen vi köpte den...
Den handlade mycket om mode i England och det hetaste skvällret om kändisarna. Den var rätt så intressant att läsa. Det fanns och en intervju med Cher Lloyd, Hon verkade verkligen vara en underbar tjej, och killarna verkade känna henne, tur som dem hade...!Jag kan faktist inte tänka mig att Becca varit på första sidan av en tidning, inte någon direkt stor bild eller så. Men hon fanns där lixom. Jag bläddrade till nästa sida, och One Direction kom upp. Det handlade lite om deras spelningar och intervjuer dem had gjort på sistonde. Men det fanns också en Harry Styles special på nästa sida. Och när jag kollade igenom den så stod det om harrys tjej. Undra vad dem skrivit om becca nu, tänkte jag för mig själv och började läsa...
Men det stod inget om Becca, det stod bara om någon kvinna som hette Caroline. Jag började istället läsa vad som stod under bilden på dem två.
Harry otrogen?

Iförrgår såg vi Harry gå hem till exet Caroline tidigt på morgonen. Han kom ut någon timme senare och dem kysstes hejdå. Senare samma dag så sågs Harry kyssa en annan tjej i sin egna ålder, Rebecca... Är Harry otrogen?"


Jag kände nästan hur tårarna började komma, så jag tog med mig tidningen till Becca, som satt i köket och målade naglarna, hon var faktist riktigt duktig på det, att göra mönster och så alltså...
Killarna verkade fortfarande vara ute på baksidan och bada. Igentligen ville jag inte visa tidningen för Becca, men hon va min bästa vän och jag skulle aldrig klara av att ljuga för henne. Speciellt inte om sånt här.
  • Jag tyckte bara att du skulle veta... Sa jag och la tidningen på bordet framför henne. Hon svarade inte utan kollade bara upp på mig frågandes
  • Kom ut om du vill prata... Fortsatte jag och gick sedan ut till killarna. Alla förutom Lois var i vattnet och badade, Louis satt och solade i en av solstolarna, så jag bestämde mig för att fråga honom, han var ju trots allt Harrys bästa vän.
  • Hur länge sedan var det som Harry och Caroline gjorde slut? Frågade jag honom tyst medans jag satte mig i solstolen brevid honom.
  • Hur vet du vem hon är? Frågade han och satte sig upp.
  • Svara bara på min fråga! Sa jag med en allvarlig röst
  • Mer än en månad sen typ.. Hurså? Frågade han och kollade bak på Harry och killarna, som fortfarande inte märkt att jag kommit ut.
  • Så du är helt säker på att dem inte träffades samma dag som Becca och Harry blev tillsammans? Frågade jag riktigt surt. Det kändes inte som om Louis skulle ljuga mitt framför näsan på mig. Men just nu var jag verkligen besviken på Harry.
  • Vart såg du det? Frågade Louis allvarligt
  • Gud, läser ni aldrig tidningarna som vanligt folk? Frågade jag och kände att det lät lite taskigt, dem var precis som vem som helst, Men nu var jag riktigt sur...
  • Förlåt... Fick jag fram, när jag såg Louis reaktion på det jag precis sa. Han skulle precis säga något, men avbröts av att Becca kom utspringandes i full fart.
Becca´s perspektiv

Även fast jag var riktigt sur och ledsen, så försökte jag se ut som om allt var som vanligt. Jag satte mig glatt på poolkanten med ett hårt grepp om tidningen.
  • Harry, hur mycket älskar du mig? Frågade jag och såg att Harry avbröt sig från brottningen med dem andra killarna.
  • Mer än allt annat på jorden! Sa han och simmade närmare mig.
  • Snälla, ljug mig inte rakt upp i ansiktet! Sa jag och kände hur tårarna började komma. Så jag ställde mig upp, och förberedde mig för att springa därifrån
  • Sa jag någonting fel? Sa Harry och såg att han började få tårar i ögonen.
  • Nej, du gjorde någonting fel! Sa jag högt och släppte tidningen på gräset och sprang sedan in på toan. Jag tog upp mig mobil och läste mina sms jag hade fått, Hur kunde Harry igentligen göra så här mot mig? Jag läste ett sms från mamma och fick panik, Jag låste upp dörren och sprang till upp rummet där mina saker fanns. Jag ringde en taxi och kastade ner dem flesta kläderna i resväskan. Lily fick ta med sig resten sen.
När jag kom ut så såg jag att taxin redan hade kommit, så jag hoppade in i taxin och la resväskan på sätet brevid mig. Jag tog upp mitt headset och satte på "Someone like you" -adele
Och kände hur tårarna började rinna ner för mina kinder. Precis innan taxi  chauförren började åka så kom harry utspringandes ur dörren. Sen så åkte jag iväg.
Jag visste inte om ryktet var sant eller inte, men det var nog enklast såhär. Då behövde vi inte gå igenom något sorgligt farväl. Nu när allt ändå var som jobbigast, så hade jag det kanske bättre utan honom?
Nej, såklart att jag inte hade det bättre utan honom. Harry gjorde mitt liv underbart. Igentligen var det här det sist jag ville... Mista Harry!
Igentligen ville jag ringa honom, och låta honom förklara allt. Men jag orkade inte, han fick ringa.
Ioförsig hade dem alla ringt mig flera gånger. Men jag svarade inte.
Jag satt nu på flygplatsen, och hade köpt mig en biljett till Sverige. Harry hade smsat mig flera gånger också, jag hade inte vågat öppnat dem, ifall jag skulle ångra mig. Men jag blev för nyfiken, så jag öppnade konversationen mellan oss och skollade ner till det sista smset.
"Det är verkligen inte som du tror, jag saknar dig redan... Hoppas vi kan träffas när jag kommer tillbaka till London" Jag ville verkligen smsa tillbaka honom och berätta hur allt var.
Men istället så gick jag in på Twitter och skrev ett tweet. Så att dem alla fick chansen att veta. Jag lovade mig själv att smsa eller ringa Lily när jag kom hem, men jag fattade att jag säkert ändå inte skulle göra det.
Jag läste igenom tweetet flera gånger innan jag la upp det, men bestämde mig för att göra det ändå
"On my way home to sweden" Sen så la jag ner mobilen i fickan och började gå mot insläppet till flyget. Det tog inte mer än en timme att komma tillbaka till sverige igen. På väg ut till parkeringen där mina föräldrar skulle stå så skrev jag ett till tweet, eftersom många undrat om jag skulle dit med Harry, eller om vi gjort slut m.m
"Just need some time 2 think" Skrev jag som svar på allas frågor. Mamma och Pappa stod vid utgången som vi bestämt, och jag kramade om dem glatt när jag såg dem.
Harry´s perspektiv

Innan hon sprang iväg så slängde hon ner en tidning på gräset. Jag kollade på Louis som jag sett pratat med Lily tidigare, men han kollade bara besviket på mig och skakade långsamt på huvudet.¨
Jag hämtade tidningen och började läsa dem sidorna som var uppslagna. Jag läste igenom dem snabbt och hörde sedan hur ytterdörren smälldes igen. Jag sprang panik slaget efter henne, men när jag väl kom ut så satt hon redan i taxin och jag känd hur tårarna började komma.
Hon vevade ner rutan och mimade något, hon sa "I love you" Jag försökte le åt henne och torkade bort tårarna. Men dem kom igen. När hon åkt iväg så gick jag in på mitt rum och bytte om.
Några av hennes kläder var kvar på golvet. Jag kollade bara på dem, och la mig sedan i sängen. Jag försökte ringa henne flera gånger, utan resultat. Och smsade henne sedan flera gånger. Även fast jag visste att hon inte ville svara.
Jag gick in på Twitter och såg att Becca hade skrivit ett Tweet. Hon var påväg hem till Sverige. Jag brast ut i gråt ännu en gång och kände smärtan i bröstet. Jag hade precis skrivit ett sms till henne och skrivit att vi kanske kunde träffas när jag kom till London. Men nu skulle jag aldrig mer få träffa henne. Flera hade undrat om vi gjort slut eller så, men varken hon eller jag svarade. Dem fick väll tro på det dem ville, den ända som visste var Becca. Jag tog upp hennes linne som hon hade haft igår och kramade det hårt, och kände hur den luktade Becca. Jag stängde ögonen och öppnade dem några sekunder efter i hopp om att hon skulle ligga där, framför mig i sängen. Och att allt skulle vara som förut. Att allt detta bara var en mardröm. Och det var det också, det var en mardröm som jag aldrig någonsin skulle vakna upp från. och kände sedan hur ögonlocken blev allt tyngre.
Jag vaknade någon timme senare av att Louis kom in till mig, och jag ställde mig upp.
  • Hon behövde bara lite tid för att tänka! Sa Louis tyst, och jag fattade att hon antagligen hade skrivit det på Twitter.
  • Hon kommer inte tillbaka ellerhur? Sa jag och Louis kom fram och kramade mig
  • Du får se till så att hon kommer tillbaka! Sa han och gick sedan ut från rummet igen.
Så jag bestämde mig för att gå ut till dem andra. När jag kom till vardagsrummte, så kollade Lily på mig och ställde sig upp. Sen så började hon gå mot mig. När hon stod en halv meter ifrån mig så sa hon tyst att jag skulle följa med henne in till köket. Hon satte sig på en stol, och jag satte mig på den framför. Jag blev faktist lite nervös över vad hon skulle säga. Hon hade säkert pratat en massa med Becca...
Förlåt för sent kapitel, men det kom iallfall upp idag :)


Hur tror ni att det går för Becca och Harry?
Och varför åkte Becca hem till Sverige?

(Kommentera för nästa del)

:)

Tack för alla snälla kommentarer!! :)
Jag har varit borta idag, så det kommer ingen del idag tyvärr...
Men det kommer en lång imorgon! xD
Det kommer bli mer intressant... Jag själv tycker att det går vädigt långsamt och tråkigt fram.. :)

~Kapitel 30~

  • Det där har jag saknat. Sa hon efter kyssen och sen så gav jag henne en till kyss. Men vi avbröts av att någon harklade sig, och när jag kollade bak såg jag Zayn stå där.
  • Kommer ni eller? Frågade Zayn och höjde på ena ögonbrynet samtidigt som han kollade på mig och log.
  • Såklart! Sa Lily och hoppade ner från bordet. Sen så gick jag in till dem andra med Lily på ryggen. Becca och Harry satt i soffan och höll på, och dem andra i andra delen av soffan. Så jag och Lily kröp ner i fotöljen. Och nu var allt som vanligt igen. Hennes kind var lutad mot min arm, och efter ett tag hade vi alla somnat.


Lily´s perpektiv

Jag vaknade upp och såg att klockan var 1. Så jag ställde mig försiktigt upp för att inte väcka Niall. Jag bestämde mig för att väcka dem andra. Eftersom Zayn och Liam säkert skulle få nackspärr om dem fortsatte ligga sådär + att vi behövde fixa alla sängar åt oss.  Så jag andades in så mycket luft jag kunde i lungorna och började skrika.

  • Hjälp en råtta!!! Skrek jag och hoppade, och alla vaknade på en sekund och såg förskräckt på mig. Och Harry skrek som en tjej när jag sa att den var vid han.
  • Vart är den? Skrek han och satt som förstenad..
  • Det fanns ingen råtta. Sa jag glatt
  • Jag ville bara använda mig av Louis metod, den funkar riktigt bra faktist. Och sen så skrattade vi alla åt Harrys tjej skrik. Sen så fixade vi med sängarna och allt. Och jag somnade brevid Niall i gästrummet på direkten.
Dagen efter

Jag vaknade upp och hörde att några att dem andra var uppe. Och kände sedan något på mitt ena bröst och såg Nialls hand där. Asså killar... Tänkte jag för mig själv och började skratta. Och då vaknade Niall upp, och märkte vart han hade handen.

  • Oj förlåt! Sa han generat och tog bort handen.
  • Är du verkligen det? Frågade jag och höjde på ena ögonbrynet. och började småskratta.
  • Ehm... Nej. Sa han och tog tillbaka handen.
  • Godmorhon förresten. Sa han och kysste mig. Sen hörde vi hur väggen in till Harry och Becca dunkade till då och då. Och vi båda flög upp ur sängen chockat.
  • Säg inte att dem gör det här..! Sa Niall och skrattade. Sen så hörde vi dem andra komma uppspringandes från trappen. Eftersom dem hade haft samma tanke som vi hade. Men när vi kom in i rummet så  flyttade dem bara på lite möbler. Och dem började skratta när dem såg oss alla i dörren.
  • Trodde ni verkligen det om oss? Frågade Becca, men ingen av oss svarade, utan gick bara ner och åt frukost. Killarna hade fixat allt möjligt att äta medans vi andra åt. Och det var jätte gott.

Igår när Harry,Niall och Louis var ute och handlade så visade resten av killarna oss runt i huset. Och nu längtade jag verkligen till att få hoppa i poolen. Det var verkligen jätte varmt ute idag. Men innan jag visste ordet av det så var redan Harry påväg till poolen i full fart. Jag och Becca gick in på toan och bytte om till våra bikinisar. Sen när vi kom ut  så badade alla killarna, och dem verkade knappast märka att vi kommit ut. Jag gick närmare och såg att Harrys kalsonger låg vid poolkanten. Så jag tog upp dem och viftade lite med dem.

  • Harry saknar du något? Sa jag och skrattade.
  • Ge mig dem! Sa han generat, men vi andra bara skrattade. Så jag gav dem till Becca som var påväg ner i poolen. Sen så kom Niall upp från poolen och började gå mot mig.
  • Hej snygging! Sa han och kysste mig. Och innan jag han reagera så lyfte han upp mig.
  • NEEJ Niall du vågar inte!! Skrek jag när jag insåg vad han skulle göra.
  • Tror du inte? Sa han glatt och sekunden efter låg jag i vattnet. Sen så sa jag till niall att också hoppa i, men han vägrade. Jag kollade på honom med hundögon men han vägrade fortfaranade
  • Okej då, men då får jag sitta på Louis axlar när vi ska köra volleyboll. Sa jag och tog armen runt Louis som nickade instämmande. Eftersom det fanns ett nät i mitten av poolen så hade Zayn kommit med förslaget att vi skulle spela volleyboll
  • Okej då... En liten stund! Sa han efter en hel dels tjat. Varken jag eller Niall orkade köra mer än 1 match. Eftersom vi båda tyckte att det blev kallt. Niall gick upp en stund före mig, eftersom Becca övertalade mig att köra en match till. Och sen när jag gick upp så låg Niall på en av solstolarna och sov... på rygg. Hur sjutton kunde han sova på rygg? Jag gick långsamt och ljudlöst fram till honom, och la mig på hans mage.
Han vaknade upp i ett ryck, precis som jag hade gjort på stranden tidigare. Sen tog han sina armar runt mig och vi kysstes länge. Jag brydde mig faktist inte om att dem andra kollade. Men jag tror faktist att dem har roligare saker för sig. Och när jag kollade upp så hade alla gått in. Jag ställde mig upp och drog min solstol närmare Nialls, så vi inte behövde vara flera meter ifrån varandra. Vi hade sånna där solstolar som man kunde halvligga i.Jag älskade verkligen att sola i sånna, dem var verkligen sköna. Och man låg verkligen skönt i dem.
Niall gick upp en stund för att hämta dricka. Så jag la mig på mage för att sola. Jag tog av mig min bikini topp, eftersom jag hatade att få vita ränder efter bikinin. Och man såg ju ändå inget av mina privata delar direkt, så det kunde inte skada. Jag hörde att någon kom ut, så jag antog att det var Niall, men när jag vände på huvudet så såg jag att det var Harry, så jag vände på huvudet igen.

Niall´s perpektiv

Harry kom ut till mig i köket. Och log ett konstigt leende

  • Vad har hänt? Frågade jag medans jag blandade klart saften. Jag ägde verkligen på att blanda saft!
  • Inget, det är bara det att din tjej ligger därute och solar naken... Sa han och väntade på min reaktion. Jag blev lite chockad faktist, antingen så ligger hon där helt naken, som jag hade svårt att tro. Eller så har hon bikini och allt på sig.. Ja Harry brukade överdriva när han berättade saker
  • Sluta överdriva! Sa jag till Harry och log. Jag var ändå lite nyfiken, jag är ju trots allt kille, och hennes pojkvän. Så jag tog drickorna och gick ut mot poolen. Där Lily låg, inte helt naken som Harry sa men hon låg bara utan bikini topp.
  • Hej babe! Sa jag och la mig brevid henne. Och hon vände sig om mot mig. Jag skulle precis kyssa henne när någon knackade på ett fönster. Och jag såg att det var Louis och Harry. Dem stog och höll i en bikini topp. Men inte vilken som helst utan Lilys. Dem skulle säkert ge hämnd för att hon tog Harrys kalsonger imorse.
  • Ska jag hämta den eller låta det vara? Frågade jag när Lily såg dem.
  • Äsch, låt dem ha kul.. Jag kommer ändå in på ett eller annat sätt. Sa hon och kysste mig. Eftersom killarna hade tagit in haddukarna och låst dörren, så visste jag inte riktigt hur vi skulle komma in. Först trodde jag att dem skulle tröttna och släppa in oss, men såklart så gjorde dem inte det.
Lily´s perspektiv

Ingentligen så visste jag inte vad Niall tänkte. Men eftersom vi trots allt var tillsammans så borde jag inte vara rädd för att visa något...Men ändå! Han gav sig min tröja och jag ställde mig vänd mot huset när jag skulle sätta på mig den.

  • Jag kan stå för om du vill, så att ingen ser! Sa Niall glatt och ställde sig bakom mig, inte för att det hjälpte något, Men han är ju trots allt kille och vi var ganska långsamma när det gällde kontakt av alla slag. Becca och Harry var desto snabbare. Fast Harry och Niall är två helt olika personer så varför jämföra?
Sen så hoppade vi båda i poolen, helt ogenomtänkt var det också. Och Niall märkte vad som hade hänt. Men han bara skrattade och när vi kom upp från vattnet så kramade han mig, och vi gick kramandes in i vardagsrummet, där killarna hade låst upp. Sen så gick vi in till vårat rum för att byta om. Efterom mitt hår hade blivit blött så satte jag upp det i en slarvig hög bulle. Sen när vi båda var klara så gick vi ut till köket och åt med dem andra.




Jag fick ett förslag att det kunde hända något mellan Harry och Becca. Och det kommer det :)
Men jag säger inte om det är något bra/dåligt...

~Kapitel 29~

Förra kapitelet: Niall,Lily & Harry,Becca åkte iväg för att shoppa, och Lily fick ett gulligt armband av Niall. Sen så var killarna med på en intervju, Och Becca bestämde sig för att kanske flytta till London.

Lily´s perspektiv

Några dagar efter

Killarna skulle iväg till studion och fixa med deras nya låtar dem höll på med. Så jag bestämde mig för att göra cupcakes. Becca som inte var speciellt förtjust i att baka kollade mest på.
Under tiden så pratade vi en hel del, om hur hon och Harry skulle göra när hon flyttade tillbaka till Sverige, om hon nu skulle göra det.
Men vi kom inte fram till något speciellt, eftersom det skulle vara bättre att hon och Harry kom fram till något tillsammans. När cupcaksen var klara så hjälpte Becca mig att dekorera dem. Dem skulle bli blåa kakmonstren. Jag älskade verkligen att baka och dekorera. Och det här var faktist mitt dröm jobb.
Igår hade jag och Becca faktist varit ute igår och letat efter olika bagerier. Men efter en hel dels letande utan resultat så stannade vi till på milkshake city påväg hem. Och såklart tog vi en varsin daim milkshake.
Nu när bakningen var klar så började vi packa inför resan till Harry imorgon. Becca behövde inte direkt packa, men jag behövde verkligen det! Så hon hjälpte mig att packa.
Efter att jag var klar kändes det som om att hela min garderob var nerpackad.
Jag tog med mig min One Piece såklart, och flera olika bikinisar och massa kläder, fö både varma och kalla dagar.
Becca frågade vad vi skulle göra resten av dagen, eftersom killarna skulle komma hem sent så vi kunde ändå inte göra något. Vi bestämde oss för att kolla på ett "Veronica Mars" maraton, men vi hann knappast kolla klart på säsong 1 förrän vi båda vart trötta. Klockan var 1, och vi skulle upp rätt så tidigt imorgon.
Harry´s perspektiv

Dagen efter

Jag vaknade klockan 10, och kom på att jag var försenad, så jag smsade dem andra att vi skulle åka vid 11 istället. Eftersom det tog en stund att åka, så kunde vi inte åka försent. eftersom jag gärna ville komma fram innan mamma åkte iväg. Alla förutom Zayn svarade på mitt sms, som ett svar på att dem var vakna. En halvtimme senare stod jag utanför hans dörr och ringde på. Jag tröck på ringklockan hela tiden, för att försäkra mig med att han skulle vakna. Det tog ett tag för Zayn att öppna, men när han väl öppnat så var han väldigt pigg...konsigt nog?
  • Vi ska vara klara om en halv timme! Sa jag åt han och han nickade snabbt och stängde dörren efter mig.
På väg ner till mig så kom jag på att jag inte hade packat än, eftersom vi hade kommit hem sent så hade jag bara lagt mig på direkten. Så jag började stress packa, jag slängde bara ner lite av varje från garderoben.
Men eftersom jag hade en massa saker kvar hemma. Så behövde jag inte packa ner så mycket. När jag var klar med packningen så hörde jag att tjejerna var påväg ner med sina väskor. Så jag gick ut och såg att dem var påväg nerför den sista trappan
  • Hej tjejer! trötta? Sa jag och kysste Becca.
  • Jag tror att vi alla kommer somna i bilen... Sa becca samtidigt som jag kramade henne bakifrån och vilade min haka på hennes axel.
  • Jag ska bara hämta dem andra väskorna! Sa Lily och började gå upp.
  • Hur många väskor har ni igentligen? Sa jag och kollade förvirrat på becca. Men hon bara skrattade.
  • Ska vi börja gå ut till bilen och lägga in väskorna? Frågade jag och tog min väska jag hade med mig.
  • Jupp, Sa hon och drog upp handtaget på sin resväska och sen gick vi ut till bilen.
Som tur var, så hade vi hyrt en större bil så alla fick plats.
Lily´s perspektiv

Jag hämtade min sista väska och påväg ner träffade jag Louis. Och när jag såg han började jag skratta. Inte på ett taskigt sätt, utan mer på ett snällt sätt. Jag började skratta bara jag tänkte på allt Louis sagt och gjort.
  • Vad skratta du åt? Frågade han och kollade ner på sina kläder.
  • Nej inget speciellt... Jag känner mig som världens lyckligaste tjej bland er killar här, och becca! Sa jag och log.
  • Aww.. Sa Louis och tog sin hand runt min nacke.
Vi satte oss i bilen för att vänta på dem andra. Efter några minuter så kom Zayn och Liam. Men för Niall dröjde det en evighet. Efter att Louis tutat flera gånger så kom Niall äntligen. Jag tyckte faktist lite synd om Louis som behövde köra hela vägen. Liam satt där fram med Louis. Och Harry och Becca satt längst bak själva. Och jag satt i mitten mellan Niall och Zayn. Efter en halvtimme hade Zayn,Liam och Niall somnat. Becca och Harry satt och höll på lite där bak. Men efter ett tag hade dem också somnat. Jag var igentligen också väldigt trött, men jag ville inte att Louis skulle sitta i bilen och vara den ända som var vaken. Niall hade dragit ner luvan på sin tröja över ansiktet innan han somnat. Han var så söt när han sov.
Louis och jag satt och pratade om allt möjligt under bilresan. När Zayn plötsligt lutade sitt huvud mot min axel.
Louis var den ända som jag verkligen kände mig trygg att prata om sånna här saker med.
Han förstod verkligen vad jag menade och gav mig jätte bra tips.
Louis kollade i backspegeln och såg zayn. Sen så började han skratta.
  • Säg inte att han dreglar... Sa jag förskräckt och kollade på Zayn som sov.
  • Ingen aning, men jag hade iallfall tänkt väcka alla nu eftersom vi snart är framme.
  • Äntligen! Sa jag och vart genast mycket piggare.
  • Se och lär! Sa Louis tyst och saktade ner lite.
  • DET BRINNER!! Skrek han och både jag och Louis började skratta. Och sekunden efter vaknade alla i ett ryck. Och sen så fattade dem att Louis skämtat
  • Skräms inte sådär! Sa Liam lite surt
  • Yay vi är framme! Sa Harry glatt. Och när jag kollade på Zayn så hade han somnat om, fast nu med huvudet mot bilfönstret.
Jag försökte väcka honom genom att knuffa han, men han rörde sig inte änns. Men Louis var lite smartare än mig, så han öppnade bildörren som Zayn lutade sig mot. Och han vaknade i ett ryck och höll på att ramla ut.
Och vi andra började skratta.
Harry´s perspektiv

När vi hade tagit ut våra väskor från bilen så såg jag mamma stå i dörren. Jag hade verkligen längtat efter henne. Jag gick fram till henne och presenterade Becca för henne. Och jag kunde se på mamma att hon gillade henne. Vi gick in och satte och i vardags rummet. Fast jag gick in med mamma i köket istället för att prata lite. Om Becca och så. Efter en halvtimme behövde mamma åka, och jag sa hejdå till henne. Men som tur var så skulle hon komma tillbaka innan vi skulle åka hem.
När jag kollade på klockan så var den redan 2, så jag och Zayn började fixa mat. Men eftersom det inte gick så bra, fick vi hjälp av Niall,Liam och Becca också. Men Lily och Louis sov eftersom ingen av dem sovit under resan.
När maten var klar en halvtimme senare så väckte vi dem. Jag märkte på Niall att han tog det ganska försiktigt med Lily nu på sista tiden. Jag vet att jag själv är ganska snabb när det gäller allt sånt. Men jag märkte på Niall att det hade hänt något, han kramade knappast Lily. Så efter att vi ätit klart så sa jag till dem andra att jag och Niall skulle gå iväg och köpa lite till ikväll. Som tur var så verkade ingen misstänka något. Så vi tog på oss skorna och började gå ner till affären.
  • Så hur går det mellan dig och Lily då? Frågade jag lite fundersamt.
  • Bra tror jag hurså?
  • Ja, men du har ju inte direkt visat några känslor för Lily, En puss på pannan är inte direkt kärlek. Sa jag lite surt.
  • Jag vet, jag vet inte hur jag ska visa hur jag känner för henne. Sa han och sparkade iväg en sten, och när jag kollade på han så såg jag att han var tårögd. Sen så hörde jag att någon ropade på oss. Rösten kom bakifrån, och när jag kollade så kom Louis springandes, vi hade ju trots allt inte kommit så långt.
  • Hej killar! Sa Louis anfått.
  • Hahhah varför kommer du? frågade Niall glatt.
  • För att jag visste att ni skulle prata om något speciellt! Sa Louis och flinade mot Niall
  • Vi pratar bara lite smått om Lily. Sa jag och knuffade till Niall lite lätt i sidan
  • Bra, då trodde jag rätt! Sa Louis som nu inte var lika anfådd längre.
Niall´s perspektiv

  • Men vad ska jag göra då? Frågade jag förvirrat, Jag var verkligen den oromantiske pojkvännen man kunde ha.
  • Gör som jag och Harry! Sa Louis glatt och tog tag i harrys hand. Jag började skratta, men blev sedan allvarlig igen.
  • Jag pratade lite med Lily i bilen... Sa Louis
  • Vad pratade ni om då? Frågade jag nyfiket
  • Jag frågade henne, vad hon tyckte om när killar gjorde.. Sa Harry som tydligen hade vaknat under deras pratstund.
  • Hon tycker verkligen om när hennes kille: 
    *Kysser henne ofta
    *Säger söta saker till henne
    *Vågar ta första steget
    *Överraskar henne
    *Alltid säger vad hon tycker och tänker
    *Låter henne bära hans kläder
    *börjar lek fighter, med till exempel kuddar,mat,vatten m.m Ja, Louis rabblade upp en massa saker.
  • Hur kom du ihåg allt hon sa? Frågade jag imponerat
  • För att alla tjejer gillar sånt Niall... Sa Louis och suckade.
  • Gör som jag, hitta på ursäkter för att få kyssa henne.. Sa Harry glatt
När vi var framme vid affären så handlade vi en massa snacks. Och jag visste precis vad jag skulle göra när jag kom hem. Jag hade faktist varit ganska feg på sistonde. Men jag ville inte att hon skulle tycka illa om mig. Vi hade redan bråkat två gånger, och jag ville inte förlora henne. Lily hade kysst mig flera gånger, men jag hade lixom inte kysst henne tillbaka.
När vi kom hem så satt alla förutom Lily i vardagsrummet och kollade på TV. Så Harry och Louis gick och satte sig med dem. Lily stod i köket och drack vatten. Nu hade jag chansen.
Jag gick fram till henne och gav henne en lång kram. och hon verkade bli chockad när jag kom
  • Förlåt för att jag vart så frånvarande på sista tiden, Sa jag till henne och släppte taget och henne.
  • Det gör inget, sa hon och smålog.
  • Det gör det visst! Sa jag och hon satte sig på matbordet. Jag stod och höll om henne, och gav henne sedan en lång härlig kyss. Det var verkligen en härlig känsla att vara kär. Och att kunna visa den på rätt sätt.
  • Det där har jag saknat. Sa hon efter kyssen och sen så gav jag henne en till kyss. Men vi avbröts av att någon harklade sig, och när jag kollade bak såg jag Zayn stå där.
  • Kommer ni eller? Frågade Zayn och höjde på ena ögonbrynet samtidigt som han kollade på mig och log.
  • Såklart! Sa Lily och hoppade ner från bordet. Sen så gick jag in till dem andra med Lily på ryggen. Becca och Harry satt i soffan och höll på, och dem andra i andra delen av soffan. Så jag och Lily kröp ner i fotöljen. Och nu var allt som vanligt igen. Hennes kind var lutad mot min arm, och efter ett tag hade vi alla somnat.
Vad tycker ni att det borde finnas mer av? :)

~Kapitel 28~

Lily´s persektiv

  • Becca vi måste shoppa! Sa jag och flög upp ur stolen. Men killarna bara suckade
  • Vilka hänger med? Frågade jag glatt. Och försökte ignorera deras tidigare suck.
  • Jag och Niall hänger med! Sa Harry glatt och kollade retsamt på Niall.
  • Tack Killar. Sa Becca och log.
Louis var snäll och körde oss till shoppingcentrumet som dem killarna brukade åka till.
  • Lily du vet väll om allt det här med kamerorna och fansen? Sa Niall tyst till mig i bilen.
  • Det är lungt Niall, Sa jag och kysste honom lätt på läpparna.
  • Har ni twitter? Frågade Harry lika glatt som alltid.
Vi berätta vad vi hette på twitter. Även fast vi bara hade varandra som följare, och knappast använde det. Fast jag hade iallfall tänkt börja använda det, nu när folk säkert skulle vilja veta mer om mig.
Både Niall och Harry tog upp sina mobiler och började skriva något. Jag försökte se vad dem höll på med, men dem båda vände sig om. Så jag orkade inte försöka med. Sen så la dem ner sina mobiler igen, jag kollade misstänkt på Niall men han bara skrattade lite, och gav mig en puss på pannan.
  • Vad har ni gjort nu då? Frågade Becca som vände sig om från framätet.
  • Kolla twitter! Sa Niall och Harry samtidigt.
Jag tog upp mobilen och kollade twitter. Jag hade fått två nya followers och såklart var det Niall och Harry. Och båda hade skivit om mig, och Becca. Dem hade skrivit "Shopping med @Harry_Styles, Becca_Smith och Lily_Svensson." Harry hade skrivit samma sak ungefär, bara att han såklart skrivit nialls namn. Vi gick in till en affär och killarna började kolla runt. Eftersom det bara fanns kläder för killarna så tog jag upp mobilen igen och kollade twitter.Och helt plötsligt så hade jag fått 25nya followers, varav tre av dem var Zayn,Louis och Liam.
Sen när killarna var klara gick vi in i en affär som jag verkligen älskade, dom hade verkligen allt. Och jag kom säkert ut med 3fulla påsar därifrån. Och Niall var snäll och betalade allt, även fast jag sa att jag kunde göra det.
Sen så gick vi till någon butik som Harry ville att jag skulle gå in i. Eftersom jag hade sagt att jag behövde ett nytt skal till min mobil. Och när jag kom in så såg jag att butiken var full av alla olika sorters skal. Det skulle bli helt omöjligt att kunna välja något. Men tillslut hittade jag ett hello kity skal som jag bestämde mig för att köpa.
Och denna gången hann jag betala själv innan Niall såg, eftersom han och Harry stod med en massa fans runt sig. Och eftersom killarna verkade ha fullt upp med dem så smsade jag Niall och sa att vi gick till frever21. Efter ca 15 minuter kom dem till oss, och Niall gav mig en snabb puss på pannan.
Man visste ju inte om någon tog kort eller något? Och jag tror inte att varken jag eller Niall ville komma på första sidan i alla tidningar. Iallafall inte jag..Inte än!
Vi gick in till några av killarnas favorit affärer och kollade runt. Men dem hittade inget speciellt. Efter det så skildes vi par åt. Eftersom Harry och becca skulle någonstans.
Så Niall och jag gick in i någo slags smyckes affär. Det ända jag såg därinne var vigsel ringar, så jag blev lite funudersam. Men lät ändå Niall visa det han skulle visa.
Och han visade mig några jättefina berlocker, och ett matchande armband han hade köpt. Och jag vart helt förälskad i dem. gud vad ba smak min kille hade! Tänkte jag och log.
  • Niall dem är jätte fina! Tack, jag älskar dem! Sa jag och kollade upp på Niall
  • Inte lika fina som du! Sa han och gav min en kyss.
Sen mötte vi dem andra vid starbucks, Och vi alla beställde en varsin dricka. Sen så åkte vi hem. I bilen så fanns det ingen klocka, så jag tog upp mobilen för att kolla, och såg att jag hade fått flera nya händelser från twitter.
Och när jag kollade så hade flera hundra börjat följa mig, och såklart så hade jätte många skrivit arga saker till mig. För att jag kände Niall och så... Jag kollade upp på Niall, och såg att han kollade på min mobil skärm. Och jag förstod att han hade sett allt. Han såg ut att vara tårögd men jag sa inget om det.
  • Det är okej! Sa jag tyst till Niall.
  • Nej det är det inte... Sa han och kollade surt ut genom fönstret resten av resan.
Harry verkade ta allt hat mot Becca bättre som tur var. Jag fortsatte att kolla runt lite på twitter och läste vad dem skrivit om och till mig. Men eftersom det inte var speciellt uppmuntrande så kollade jag istället vad som trendade. Det var lite om allt möjligt, men mitt i allt trendade något som hette #NiallgettingMarried?! Och jag kollade snabbt på den och började skratta. Det var en bild på mig och Niall inne i smyckesaffären. Gud vad folk alltid trodde på det dem såg.
Dem andra kollade på mig eftersom jag börjat skratta. Jag visade bilden för dem, och dem började också skratta. Till och med Niall verkade bli lite gladare. Eftersom dem skulle på en intervju så släppte dem av oss tjejer utanför oss. och vi sa hejdå.
  • Jag kommer inte  låta någon röra dig! Viskade Niall i mitt öra. Medans jag kramade honom hejdå.
  • Jag älskar dig Niall! Viskade jag till han och sen så kysste han mig på pannan. Sen så behövde dem åka vidare.
  • Så hur är det mellan dig och Harry? Frågade jag becca, men hon bara kollade frågande på mig
  • Ja du ska ju tillbaka snart..! Fortsatte jag.
  • Jag vet... Jag lovar att jag ska prata med honom. Sa hon och vi började gå uppför alla trappor upp till mig.
  • Men jag vill flytta hit nu, istället för nästa år när jag ska åka hit för att plugga! Sa hon när vi satt i vardagsrummet hemma.
  • Så du har bestämt dig för att bli modell här i england? Sa jag glatt. Igentligen är det väll bäst att satsa i USA eller något sånt, men Becca har alltid älskat London så... Jag började hänga in mina kläder i min mini walk-in-closet. inte världens största men den var perfekt för mig. Jag satte på mig mitt armband fullt med berlocker som Niall gett mig, Och jag började le när jag tänkte på bilden som trendat idag. Juste!! Interjun som dem skulle vara med på idag! Det hade jag nästan glömt bort, konstigt nog.
Jag sprang ut till vardagsrummet igen där Becca satt. Jag tog fjärrkontrollen och försökte hitta rätt kanal.
Dem hade precis börjat när jag hittade kanalen och dem alla hade klätt upp sig snyggt. Dem pratade lite om deras album och vad som hänt privat, och man fattade vart hon ville komma.
Louis svarade och sa att dem träffat nya trevliga kompisar och både jag och Becca log.
Sen så frågade intervju tjejen hur det gick med tjejerna. Dem frågade Harry och Niall, och kallade oss bara för "flickvännerna" eftersom dem inte verkade veta namnet på oss.
  • Så Niall du sk gifta dig? Frågade hon och tog upp bilden som trendat tidigare idag. Och resten av killarna började skratta.
  • Nej jag är för ung för sånt! Sa han generat.
  • Jag och Lily kollade bara runt på andra saker där...! Fortsatte han sedan. Och jag älskad verkligen hur Niall uttalade mitt namn.
  • Så Harry, hur går deet för dig och... Började hon och kollade i sina papper.
  • Rebecca! Fyllde Harry i.
  • Bara bra tror jag. Sa han och log med sitt charmiga leende.
Efter intervjun så var klockan 6, så vi bestämde oss för att äta middag. Mamma gjorde kyckling och ris till oss, Och efter maten så gick vi och la oss, eftersom varken jag eller Becca hade sovit speciellt mycket inatt.
Har inte hunnit skriva kapitelet innan eftersom det var mycket med skolan och så...

Men nu e kapi 28 uppee och kap 29 kommer senare idag!

Tycker ni att jag ska skriva vad som hände i förra kapitlet varje gång ett nytt kommer? :)



Blogg länk

Min kompis 1D novell.... Www.hlnlz.blogg.se Värd att läsa :)

~Kapitel 27~

Lily´s perspektiv

  • För att du stinker så mycket...! fortsatte han med ett retsamt flin.
  • Det dör ska du få ångra! Sa jag och försökte få tag i honom. Som visade sig vara omöjligt. Efter en massa skratt och spring, så la vi oss anfådda på hans soffa.
  • Du är riktigt snabb! Sa jag och kollade på han.
  • Och du är rikigt långsam... Sa han och kollade retsamt på mig. Och jag kollade på han, fast jag fastnade vid hans ögon.
  • Vad kollar du på? Sa Niall och ställde sig upp och kollade frågande på mig.
  • Dina vackra ögon. Sa jag och ställde mig framför honom. Hela han var vacker.
  • Nej kolla inte på dem. Du kommer få mardrömmar! Sa han och stängde ögonen. Sen så pratsjöng jag "You don`t know you are beautiful" Och då öppnade han ögonen.
  • Det är dina ögon som är vackra. Sa han och försökte kyssa mig. Men jag vara imiterade honom genom att blunda och säga:
  • Nej mina ögon är så fula!. Han försökte se lite ledsen ut men lyckades inte så bra. Eftersom vi båda började skratta. Sen så började han kittla mig.
  • NEJ niall!! Skrek jag medans jag försökte kittla tillbaka, jag var verkligen kittlig.
Niall´s perspektiv

"Niall, kan du inte sjunga något? Hörde jag henne fråga efter att vi legat i soffan ett tag. Och visst skulle jag kunna det. Men jag var alldeles för nervös. Att sjunga inför tusentals tjejer var inga problem, men att sjunga inför tjejen jag älskade fick mig att dö av nervositet och osäkerhet.
  • Men klockan börjar bli 4 redan så... Sa jag och kollade på henne. Hon svarade inte utan log bara.
  • Men älskar du mig ändå? Frågade jag henne. Jag kunde göra det en annan gång. Men inte just nu.
  • Såklart hur kan du tro något annat! Sa hon och kysste mig.
  • Och förresten är klockan inte mer än 3. Sa hon och höjde ena ögonbrynet. Sen så kramade jag henne. Jag skulle kunna krama henne ända fram till klockan 4, även fast hon kanske inte ville det.
  • Skulle du inte duscha? Sa och och kollade på klockan som var tjugo över 3.
  • Jo men jag orkar inte, jag vill hellre vara med dig. Sa jag och hon la sitt huvud på min bröstkorg.
  • Kan du bevara en hemlighet? Sa hon och vände sig om mot mig.
  • Ja... Sa jag lite fundersamt. Vad skulle hon igentligen berätta?
  • Jag älskar dig! Sa hon och kollade på våra händer som var ihopflätade.
  • Kan du bevara en hemlighet? Frågade jag henne sedan.
  • Självklart! Sa hon och kollade lika frågande på henne som jag gjort på henne.
  • Jag har alltid älskat dig! Sa jag och kysste henne lätt på läpparna flera gånger. Men vi avbröts av en kurrande mage. Och den här gången var det inte min.
  • Jag kommer tillbaka från duschen om några minuter. Sa jag och skrattade.
Lily´s perspektiv

Igentligen ville jag bara skrika av glädje. Men istället så passade jag på att kolla på youtube efter klipp med dem. Jag hittade några klipp på dem under veckorna på X-factor. Dem hette något i stil med "X-factor Diaries" och jag började kolla på vecka 1. Och höll på att dö av skratt. Någon roligare än Louis fanns inte. Hans onödiga, fast hysteriskt roliga kommentarer. Och efter att jag kollat klart på alla veckorna där så kom Niall ut ur duschen igen, i enbart kalsonger.
  • Hej snygging! Sa jag och han svarade bara med ett leende.
  • Oj klockan är redan 4, sa ja efter en dels TV tittande.
  • Dags att gå dårå. Sa han och ställde sig framför mig med handen utsträckt till mig. Jag sa tack och sen så gick vi till Louis.
  • Becca dags att fixa mat! ropade jag till henne när vi kom innanför dörren. Och jag passade på att säga till Niall att dem säkert skulle behöva köpa mat sen. Men han bara skakade på huvudet och gick in till killarna.
  • Tur att du kan laga mat! Sa Becca på svenska när jag kom in till köket.
  • Jag är absolut inte bra på att laga mat! Sa jag och vi fortsatte konversionen på svenska.
  • Joho, du har ju gått flera matlagningskurser eller vad det heter! Sa hon började ta fram mat.
  • Men det räknas inte. Sa jag generat.
  • Prata på engelska! Skrek Louis från vardagsrummet. Men vi svarade inte, utan bara skrattade.
Niall´s perspektiv

Gud vad pratar dem om igentligen. Något allvarligt iallfall, det låter så på Lily.
  • Harry dem pratar om dig! Sa jag och skrattade åt hans min han fick när jag sa det.
  • Hur vet du det? Sa han och satte sig upp i ett ryck. Men jag ryckte bara på axlarna när han frågade. Jag visste inte vad dem pratade om, jag ville bara skratta åt Harry lite.
  • Maten e klar! Sa Becca och vi alla sprang in till köket.
  • Gud vad gott det är, sa Zayn och hade munnen full av mat.
  • Tyvärr tjejer men ni måste nog börja laga mat oftare. Sa Louis och flinade mot dem. Och jag småskrattade lite i  bakgrunden åt hans kommentar.
  • You wish! Sa Becca och kysste Harry på kinden.
  • Dessert! Sa Becca och gick till kylskåpet och hämtade något.
  • Vad är det för något? Sa Liam och kollade konstigt på.. vad det nu var?
  • Marängsviss! Sa Becca glatt och ställde ner den på bordet.
  • Wierd? Sa jag och började ta.
Efter att alla var klara så gick vi ut till vardagsrummet för att kolla på TV och vi satte oss i soffa , eller ja... alla förutom jag och Lily fick plats i soffan eftersom Louis hade världens minsta soffa. Iallfall om man var sju stycken. Så jag och Lily la oss på en madrass framför TVn.
Jag märkte efter ett tag att hon inte kollade på filmen utan på mig. Jag kollade på henne och var påväg att säga en sak, när jag istället bestämde mig för att kysa henne istället. Det kanske var för tidigt att fråga om Irland nu? Jag får vänta ett tag med det.
Efter att filmen var slut så hade alla förutom jag och Becca somnat. Lily sov i min famn och jag tog bort lite hår från ansiktet som hade ramlat ner.
Jag vände mig om och såg Becca hålla på med Harrys hår.
  • Hur länge har du och Lily känt varandra? Frågade jag henne, och hon kollade på mig med ett leende.
  • Sen vi var riktigt små. Sa hon och slutade hålla på med hans hår. Vi pratade om allt och inget en lång stund om hur dem träffats och hur vi killar haft det under året vi känt varandra.
  • Så.. hänger ni med till Harry nästa vecka? Frågade jag oh inväntade svar.
  • Ja jag tror det. det är bara det att jag äker hem några dagar efter det. Och jag vet inte när jag kommer tillbaka. Sa hon ledsamt och kollade på Harry. Det sista jag ville se var en ledsen Harry. Det värsta som fanns var att se dem man älskade gråta. Och becca var verkligen den jag ville prata med när det gällde Lily, eftersom hon kände henne bättre än jag. Vi pratade en stund till, och sen så vaknade Lily.  Och jag gav henne en lång och hård kram
  • Haha, vad gör du Niall? Sa hon nyvaken och chockat.
  • Jag ville bara att du skulle veta att jag älskar dig Lily! Viskade jag  hennes öra och pussade henne på huvudet.
  • Visst hänger vi med killarna till Harry nästa vecka? Frågade Becca Lily.
  • Varför får jag alltid reda på saker sist? Frågade Lily och kollade misstänkt på oss. Samtidigt som min mage kurrade.
  • Matdags? Frågade Lily och kysste mig på pannan.
  • Va? får jag ingen riktig kyss? Sa jag chockat.
  • Nej! Sa hon och började skatta
  • PUSS KRIG! Skrek Becca, och alla dem andra vaknade.
Så jag ställde mig upp och började jaga Lily runt i lägenheten. Jag jagade henne tills vi tillslut låg på golvet inne i badrummet och skrattade.
  • Vad funderar du på? Frågade hon mig
  • Vilket straff du ska få? Sa jag och log samtiditigt som jag kollade upp i taket.
  • Som vadå? Sa hon och jag såg i ögonvrån att hon kollade på mig
  • En helt vanlig kyss. Sa jag och precis när vi skulle kyssas så kom en trött Louis in och ställde sig vid toan. Och precis när han skulle dra ner sina kalsonger så skrek både jag och Lily att han skulle låta bli. Och han hoppade till av skräck.
  • Vad fan gör ni här inne? Utbrast Louis. Ingen av oss svarade utan ryckte bara på axlarna. Fast igentligen var det inte så konstigt att han inte såg oss eftersom badrummet var rätt så stort och vi låg i ett av hörnen längst bort. Sen började vi skratta när Louis gick och efter det gick vi till köket och åt frukost.
Kapitel 27!
Något speciellt ni vill ska hända?
Ska någon i 1D vara med mer tycker ni?

Kommentera vad ni tycker :)



~Kapitel 26~

Niall´s perspektiv

Jag skulle aldrig mer bråka med Lily.Jag kunde inte bara låta henne gå. Och jag kunde inte riskera det vi hade.
När vi kom in var Harry och Becca tillbaka. Lily hade berättat om dem innan vi gick in. Men jag var bara glad för att han valde någon i sin egna ålder. Jag och Lily kom in till dem kramandes. En lång härlig kram. Och jag kände hur röd och svullen jag var efter all gråt idag.
Dem andra bara log stort när vi kom in. Och sen så gick vi in till mitt rum och bytte om. Hon fick låna en tröja och en av mina byxor. Och jag tog bara på mig ett par chinos och en tjocktröja.
Sen så gick vi till dem andra. och pratade en lång stund om allt som hänt. Och efter att vi rett ut allt så behövde tjejerna gå hem. Jag kysste Lily godnatt. Och Harry gjorde detsamma. Dem två hade precis träffats nästan men dem verkade redan vara tillsammans. Fast ioförsig så brukar inte Harry ta det långsamt fram.
Vi bestämde också att tjejerna skulle laga mat imorgon istället. Jag beställde hem en rejäl middag, som jag senare åt när killarna gått hem till sig. Och sen så la jag mig i soffan och somnade framför TVn.
Dagen efter

Jag vaknade av ett sms, från Louis:
"hey killar, vi måste verkligen för tjejerna oss idag, eftersom vi är på framsidan av dagens tidning" Jag antog att han skickat det till dem andra också. Klockan var bara 12 så vi skulle säkert behöva dra upp Zayn ur sängen. Och det behövde vi också. En halvtimme senare stod vi alla 4 vid hans säng.
  • Hur kom ni in här igentligen? Frågade en halvsovande Zayn.
  • Genom dörren! Sa Louis och visftade med nycklarna. Ja, vi alla hade extra nycklar till varandra. Eftersom sånt här ofta hände. Men Zayn suckade bara högt och sa
  • Ge mig 10minuter till! Sa zayn och drog täcket över sig.
  • Nej, du ska upp nu. Sa Harry. Och en kvart senare var Zayn klar.
  • Vi måste bara lura med Lily och Becca till affären nu då! Sa jag och suckade. Jag och Lily som skulle vara ärliga mot varandra. Hoppas hon tar det bra ändå.
Tjejerna var som tur redan klara, så vi kunde åka på direkten. Igentligen ville jag säga till Lily hur fantastisk hon såg ut i kläderna hon hade på sig. Men det gick lixom inte. Jag fick inte fram några ord. Jag kände mig som en svikare eftersom jag ljög hela tiden.
Vi gick ner till bilen och satte oss. Men eftersom våran.. eller ja, Louis bil. Bara har platser för 5 så fick tjejerna sitta i våra knän. Det var trångt men jätte mysigt.
  • Höj radion! Sa Lily och Louis gjorde som hon sa. Och "What makes you beautiful" Sattes igång.
  • Jag älskar den här!! Sa Lily glatt och började sjunga med. Och jag fick panik!
Lily´s perspektiv

Jag såg hur dem andra i bilen kollade konstigt på mig, så jag slutade sjunga.
  • Så dåligt sjunger jag väll inte? Frågade jag generat.
  • Vet du vilka det här? Frågade Liam och stängde av radion.
  • Nja, dem het något med One Direction, Men jag vet ej vilka dem är.  Sa jag oskäkert.
  • Jag har hört att dem är jätte snygga! Sa Becca glatt och kollade på Harry.
  • Gillar ni dem inte eller? Frågade jag fundersamt Men dem svarade inte, utan fortsatte bara kolla omkring
  • Hallå killar? Niall vad händer? Frågade jag och blev osäker.
  • Jag vet inte riktigt hur jag ska säga det här tjejer.... Sa Zayn
  • Men vi är lixom One Direction... Fortsatte Niall.
  • Jag vet att det är mycket att ta in. Sa Harry
  • Men vi behövde verkligen säga det! Sa Liam.  Och både jag och Becca kollade chockat på dem.
  • Men varför sa ni inget tidigare? Frågade jag och märkte att det lärt ganska surt.
  • Vi visste inte hur ni skulle ta det... Sa Louis och kollade på mig i spegeln.
  • Jag tycker det är underbart och gulligt! Slängde Becca ur sig och kysste Harry. Och jag såg att Niall kollade undrande på mig. Men jag hade ingen aning om vad jag skulle säga? Javisst så var det underbart och så, men ajg vet bara inte.... Helt tom kände jag mig.
  • Bra antar jag.... Sa jag i chock.
  • Hur bra är ni då? Frågade Becca glatt
  • Bra antar jag? Sa Louis
  • Hahhah, nej vi ÄGER! Sa Liam glatt. Jag tog inte det här med kändisskapet dåligt. Jag tycker att det är jättebra att dem lyckats, men jag var fortfarande i chock. Allt skulle förändras nu, när jag var tillsammans med Niall. Om jag nu klarade det? Åh vad jobbigt!
Och en så började killarna sjunga en låt. Som jag inte hade någon aning om vilken det var.Säkert någon av deras nya? Och man hörde att det var dem. Och dem var verkligen jätte bra.
Sen så sa både jag och Becca hur bra dem var. Sen kysste jag Niall, eftersom han verkade bli lite ledsen när jag reagerade så konstigt. Men jag var inte ledsen, jag var verkligen jätteglad för deras skull. Jag var bara lite orolig över hur jag skulle reagera på allt hat som skulle skrivas. Jag vet inte om jag var beredd på allt det här.
När vi var framme vid affären så var det flera fans där. Liam sa att han hade twittrat om det när dem berättade om sig själva. Jag och Becca gick en bit ifrån dem eftersom vi inte ville få fansen att misstänka något. Men både Niall och Harry kom till oss. Och Niall tog tag i min hand. Och jag log för mig själv.
Becca´s perspektiv


  • Undra vad killarna vill ha? Frågade Lily och kollade runt vid kyldisken.
  • Ingen aning, men vi kan fråga dem när dem kommer tillbaka! Sa jag och kollade bort till killarna
  • Om dem kommer tillbaka. Sa Lily lite surt. Killarna stod vid fansen och kramades och tog kort. Jag var verkligen inte svartsjuk av mig, men Lily var det. Hon måste verkligen lära sig nu, eftersom tusentals tjejer vill åt dem. Men sålänge som Harry gillade mig, Så fanns det inga anledningar till att vara svartsjuk.
  • Äsch, vi tar bara något! Sa hon och la i lite av varje.
  • Okej, men då får dem min favorit efterrätt. Marängsviss!!
  • Shit kolla tidningen! Sa Lily när vi stod i kön. Det var en tidning med killarna på framsidan. och det fanns många rubriker runt dem."Harry otrogen?" Och så var det en bild på en tjej och han. Ingen aning om vem hon var. och sen en bild på mig och Harry på våran dejt.. Men Lily och jag bestämde oss för att köpa den. Bara för skojs skull.
Efter att vi betalat kom killarna äntligen. Och precis när Harry skulle kyssa mig så vek jag undan.
  • Vill du verkligen kyssa mig framför kamerorna? Sa jag och kollade på alla tjejer med sina mobiler framme. Det kändes lustigt men ändå skoj. Även fast jag visste att dem bara ville åt Harry. Hans svar på min fråga var att höja på ögonbrynet, och sedan ge mig en kyss.
  • Jag skulle aldrig skämmas över min tjej! Sa Harry och kysste mig igen.
  • Åh ni kan ha pusskalas hemma sen. Utbrast Louis. oh jag såg att flera av tjejerna skrattade. Sen försökte han kolla i påsarna jag och Lily bärde. Och han suckade högt när jag drog undan dem.
När vi kom hem var klockan bara runt 2, Så vi hade flera timmar innan maten. Fast idag var vi hos Louis eftersom Niall hade det så stökigt enligt han.
Niall´s perspektiv


Jag ska bara duscha, innan vi träffas igen. Sa jag till dem andra, och Jag och Lily gick in till mig. Hon verkade fortfarande vara lite små svartsjuk efter fans träffen. Det var en av sakerna vi verkligen behövde prata om, ifall vårat förhållande skulle funka. Om det någonsin skulle det...? Jag var så oromantiskt man kunde vara.
Lily´s perspektiv

Äntligen lite ensamtid med min älskling! Sa jag och kysste Niall. Det var typ den första gången vi var ensammna med varandra. Väldigt skönt faktist.
  • Om 2½timme ska vi till Louis igen. Sa Niall och kysste mig på pannan.
  • Så vad ska vi göra? Frågade jag nyfiket
  • Duscha kanske...? Sa Niall och log på ett speciellt sätt

Verkligen ledsen för att ni inte fick något kapitel igår. Och för att det kom sent idag.
Men jag var osmart på Hemkunskapen och räka bränna mig rejält på plåten när vi bakade bullar. Så jag har verkligen haft svårt att skriva det här inlägget eftersom jag behövt kyla ner händerna. Men nu e allt bra :P

Btw sorry för ett ointressant inlägg! :)

~Kapitel 25~

Niall´s perspektiv

Jag kom ut från toan och gick sedan till köket för att fråga Lily en sak. Men hon var inte där. Så jag gick ut till vardagsrummet och frågade killarna. Men killarna kollade konstigt på mig när jag frågade vart Lily var. Dem sa att hon var i mitt rum. Först fattade jag inte varför hon inte var  i köket med Becca. Men sen kom jag på att hon kanske ville prata.
Så jag gick med snabba och glada steg till mitt rum. Men stannade chockat i dörren.
Hon satt i sängen och kysste Harry.
"VAFAN lily?!" Skrek jag till henne när hon såg mig.
Sen så började jag springa bort mot balkongen. Jag hörde henne skrika mitt namn efter mig, men jag brydde mig inte. Min flickvän och min bästa kompis, hur kunde dem göra såhär mot mig?
När jag sprang förbi dem andra, såg jag deras förvirrade miner. Sen så slog jag igen balkongsdörren efter mig.
Liam kom ut till mig efter ett tag och ville prata om det. Men även fast han var min närmaste vän. Så skrek jag ändå till han att att dra. Och efter det så kom ingen annan ut.
Lily´s persektiv

När jag såg Niall i dörren så kände jag att tårarna började rinna nerför mina kinder.
  • Harry!! Visste du om det här? Skrek jag till han och började slå honom. Alla mina känslor tog jag ut över Harry, även fast jag inte visste om han gjort något. Harry vaknade efter några slag och kollade konstigt på mig. Mina slag var ju trots allt inte hårdare än ett barns.
  • Lily varför gråter du? Vad hände? Frågade han mig
  • Harry vi kysstes...Förlåt! Sa jag och sprang ut till Becca i köket.
  • Becca v måste hem.. Sa jag till henne och drog med henne ut.
Becca frågade mig hemma flera gånger vad som hänt. Men jag ville inte prata med någon.I flera timmar låg jag i min säng och grät. Hade killarna försökt förstöra för oss? Eller var allt bara ett stort missförstånd?
Becca hade precis åkt med Harry på en dejt. Och nu var det bara jag hemma, Mamma var hos någon kille hon träffat, Och Veronica var nästan aldrig hemma.
Nu var det nästan jag som var avundsjuk på Becca eftersom hon hade en kille men inte jag. Jag bara förstörde mina förhållanden. Skulle Niall någonsin förlåta mig?
Jag bestämde mig för att försöka ringa Niall. Men precis när jag skulle slå in numret så ringde Liam mig.
  • Hej. Sa jag och hörde hur ovanligt min röst lät.
  • Lily du måste komma tillbaka nu! Niall sitter ute på ballkongen och gråter. Han kommer frysa ihjäl där ute! Sa han allarligt. Och jag kände en enorm skuld.
  • Han kommer säkert in snart. Smartare än så är han. Han kommer in när det blir för kallt. Sa jag surt och la på.
10 minuter senare hörde jag att jag fick ett sms, det var från Louis den här gången. Och han skrev:
"Är du verkligen redo att ta den chansen? Det är en förkrossad Niall vi pratar om"
Åh jag behöver verkligen prata med Niall. Jag tog snabbt på mig ett par mjukisbyxor och ett linne. Eftersom det säkert skulle bli en massa timmar därute i regnet. Och då skulle jag också minsann utsättas för samma sak som han. Jag undrade verkligen hur han mådde? Han hade ju inte ätit på hela dagen eller något. Och han hade suttit där ute i kylan och regnet i över 5timmar.
Jag sprang in i Niall´s lägenhet utan att änns bry mig om att knacka eller något. och när jag var påväg ut till Niall så stoppade Zayn mig. Och jag berättade vad som hade hänt. Sen så gick jag ut till balkongen där Niall satt och jag tog med mig ett paraply och en filt ifallatt.
När jag kom ut på balkongen så såg jag att Niall hade gråtit och att han var helt genomblöt. Och när han såg mig så började han gråta igen. Och jag kunde inte heller hålla gråten inne.
Vi satt där i säkert en halvtimme utan att någon sa något.
  • Ta av dig tröjan och ta filten runt dig istället! Sa jag till han så vänligt jag kunde, och tog paraplyet över honom. Men han reagerade inte. Han kollade bara åt ett annat håll. Men efter ett tag så gjorde han som jag sa åt han och tog filten.
  • "tack" Sa jag tyst.
  • Vad gör du här ute igentligen? Du kommer bli sjuk! Sa han surt och frånvarande.
  • Inte mer sjuk än du kommer bli. Började jag. Oc fortsatte sedan...
  • Jag sitter här ute eftersom det hänt ett missförstånd mellan mig och in kille. Jag la mig brevid en kille som jag trodde var min pojkvän och gav honom sedan en kyss. Sen å kom min pojkvän och missförstod hela situationen.
  • Och vad gör killen nu då? Han verkar vara en riktig idiot. Sa Niall som nu hade slutat gråta och var mer inne i samtalet.
  • Han är säkert glad att få slippa mig. Och han var ingen idiot. Han var perfekt, även fast han själv inte tyckte det. Jag älskar allt med honom. Hans kropp, hans ögon som gjorde mig knäsvag och han var den personen som gjorde min dag. sa jag och log av tanken av allt som hänt oss. Men efter det sa vi inget mer till varandra på några minuter.
  • Är du fortfarande sur på mig? Frågade jag och kollade på han. Som fortfarande inte kollat på mig en ända gång.
  • Nej... Sa han kort
  • Jag var aldrig sur på dig. Fortsatte han.
  • Men vad var du då? Sa jag frågande.
  • Sårad. Sa han och jag kände hur mina tårar ännu en gång kom. Sen kollade jag på han och frågade.
  • Tror du han någonsin kommer förlåta mig? Efter allt som hänt idag? Frågade jag honom. Först så svarade han inte, men sen så kollade han på mig och log.
  • Lily jag kommer aldrig sluta älska dig! Sa han och jag kände tårarna komma igen. Gud var känslig jag är. Vi kramade varandra och sedan sa jag till honom att jag älskade honom. Sen så gav han mig en kyss på huvudet. Vi stod säkert där i flera minuter och bara kramades. Men det var det som behövdes. För att lappa ihop dem sista bitarna.
  • Redo att komma in i värmen? Frågade jag honom. medans vi fortfarande kramade om varandra. Han svarade inte, utan drog bara med mig in.
Vet att dem blir sams ganska fort.. men vad ska jag säga?
Äkta kärlek?

~Kapitel 24~

Lily´s perspektiv

Precis när jag låg som skönast, så kände jag en tyngd på min kropp. Och hela jag blev kall och blöt
  • Aah!! Niall bort från mig! Skrek jag och försökte få bort hans kropp från mig. Fast det var en aning svårt eftersom jag låg på mage.
  • Och jag som trodde att du ville att jag skulle vara med dig? Sa Niall och försökte låta sårad.
  • Jo, men inte när du är helt genomblöt! Sa jag och Niall l sig brevid mig på sanden istället.
  • Becca hänger du med och badar? Frågade Harry henne.
  • Nej.... det är så kallt! Sa becca och vände sig om.
  • Okej  killar på 3? 1...2....3 Sa dem och tog tag i beccas armar och ben. Och om jag kände henner rätt, så skulle hon skrika och försöka ta sig loss. eftersom hon är hur kittlig som helst.
  • NEJ! släpp ner mig, Lily hjälp mig! Hörde man Becca skrika vid vattnet. Sen så slängde killarna i henne i vattnet. och strax efter så hoppade killarna också i. Men jag och Niall stannade på stranden.
  • Så vad pratade du och Becca om? när vi var och badade. Frågade Niall och kollade på mig med sitt urgulliga leende. Och sin underbara irländska accent.
  • Lite om dig! Sa jag och skrattade.
  • Okej om harry också, om du så gärna ville veta. Du är så nyfiken av dig! Sa jag till han och sen så flätades våra fingrar ihop.
  • Jag är inte nyfiken, det är bara det att Harry pratade om Becca konstant när ni hade gått upp. Sa han och drog bort lite hår från min ansikte.
  • Men vad pratade ni om igentligen? Frågade jag nyfiket Niall, för jag ville verkligen veta. Även fast det säkert inte angick mig
  • Inget speciellt. Om Becca tror jag..? Sa han, och jag fattade att han döljde något. Men just nu orkade jag inte fråga. Jag ville bara mysa med min kille på stranden just nu.
  • Tror du att Harry gillar Becca? Frågade jag och kollade på dem i vattnet.
  • Jag tror det, men jag vet inte säkert. Men en sak jag vet säkert,är att jag älskar dig Lily! Sa han och kysste mig. Just nu älskade jag mitt liv, det kunde inte bli bättre än såhär. Sen så gav jag honom en kyss tillbaka och han smekte min kind.
  • Oj oj oj... Sa Niall och kollade bort mot vattnet.
Niall´s perspektiv

Jag kollade bort mot dem i vattnet och såg Harry komma upp med Becca på ryggen. Fast hon såg inte ut att vara så glad. Och när dem kom närmare så såg jag att hela hennes ben var fullt av blod.
  • Gud vad har hänt? Frågade Lily dem chockat.
  • otur antar jag! Sa Becca och skrattade.
  • skratta inte! Jag gjorde dig illa, och du bara skrattar... Sa Harry allvarligt.
  • men det var bara en olyckshändelse. och jag har bara fått ett litet sår. Sa Becca
  • Vi måste gå och fråga om plåster eller något! Sa jag
  • Behövs inte, sa Lily och tog fram ur sin strandväska hon hade med sig.
  • Becca brukar göra illa sig + att jag alltid har sånt med mig, Sa Lily och skrattade.
  • Gud vad jag är hungrig. sa jag och höll mig för magen.
  • Okey Niall, vi kan gå till kiosken och köpa något. Sa Lily och kysste mig.
  • Nej, vi åker hem istället! Utbrast Louis som nu hade kommit upp ur vattnet med dem andra.
  • okej, bara om vi äter något gott. Sa Harry, och vi andra skrattade.
  • Eftersom Lily och Becca förlorade på volleybollen så tycker jag att dem borde få laga maten! Sa Liam och log hånfullt.
  • Nej!! vi suger på att laga mat...Sa både Lily och Becca samtidigt. Och sen så kramade jag henne bakifrån och lutade min haka på hennes axel. Och jag pussade henne ett antal gånger på halsen, innan hon vände sig om oh kysste mig på munnen.
  • Jaja, men då är det inte vårat fel om ni måste beställa hem mat sen! Sa Becca och sen så kysste Harry henne på huvudet.
Lily´s perspektiv
Vi packade ihop våra saker och åkte hem. Och eftersom Niall bor störst så gick vi in till han.
När jag klev in genom dörren in till han så slogs en parfym doft mot mitt ansikte, Niall´s parfym luktade underbar. Jag älskade verkligen den.
När killarna gick ut i vardags rummet, så gick jag och Becca in till köket och fixade.
Men när vi kollade i Niall´s kylskåp var det helt tomt. Det fanns bara lite ost och smör där.
  • Niall, det är ju helt tomt i ditt kylskåp! Sa jag men fick inget svar.
  • Hallå killar? varför svarar ni inte? frågade jag och började gå oroligt mot vardagsrummet.
  • Varför är ni så tysta? frågade jag Louis och Liam som fortfarande inte svarade.
  • nehe skit i att svara då! Vart är Harry Zayn och Niall då?
  • Harry är på toa, och Niall är i sitt sovrum Och zayn vet jag faktist inte... Överraska Niall om du vill. Sa louis och vickade på ögonbrynet.
  • Vad gör han där? frågade jag Liam, men han bara höjde på ögonbrynet och log
Så jag gick in till Niall och såg han ligga i sängen. Men det ända man såg var hans mun.
Jag frågade han varför han var här helt själv. Men han svarade inte, så jag antog att han somnat. Så jag satte mig brevid honom i sängen.
"jaja, jag går ner till dem andra" sa jag till han och kysste honom på munnen. Och precis när jag vände mig om för att gå ut från rummet... Så såg jag Niall stå i dörren...
oopsi, vem tror ni låg under täcket?

kommentera kommentera! :P

~Kapitel 23~

sRebecca´s perspektiv

Jag vaknade av att väckarklockan började ringa. Vänta, varför är väckarklockan på under sommarlovet?
  • Lily vad händer? Frågade jag när jag såg att Lily kom in i rummet.
  • Vi ska till stranden med killarna, så Becca skynda! Sa Lily och klappade i händerna.
  • Men jag har ingen bikini med mig? Sa jag i panik och hoppade upp ur sängen.
  • Och jag har 10tals bikinisar, sa Lily och kollade glatt på mig. Sen öppnade hon garderoben.
  • Jag ska ha den här. Fortsatte Lily och tog upp en jättefin bikini, Som hade en vit top, och en ljusblå underdel. Och den passade verkligen hennes solbrända kropp. Jag ville också kunna bli sådär brun som hon blev. Även fast hon tyckte om att ligga i solen i timmar, och att jag hellre badade.
  • Jag tror att den här skulle passa bra på dig. Sa Lily och visade upp en jätte fin bikini. Den var väldigt färgglad och passade min smak helt.
  • Omg vad fin, tack! Sa jag och kramade henne.
Klockan 11 ungefär stod vi ute vid bilen och väntade på killarna, och jag var otroligt ivrig av att se dem. Ena killen verkade intressant. Fast jag har ingen aning om vad han hette. Någonting med H tror jag?
Lily´s perspektiv

Jag och Becca stod och väntade på killarna vid Louis bil. Och jag längtade verkligen efter att få träffa Niall, en vecka utan han ville jag aldrig mer uppleva. Aldrig!
Jag hörde ett igenkänt skratt, så jag vände mig om och såg Liam,Louis och Zayn som var påväg till oss.
Jag sprang fram till dem och gav dem en kram. Sen presenterade jag dem för varandra. Och Becca hälsade glatt.
  • Vart är Harry och Niall? Frågade jag som vanligt, även fast killarna säkert redan visste om mig och Niall.
  • Dem är lika långsamma som vanligt! Sa Louis och dem andra instämde.
  • Jaja, då går jag in till dem och hjälper till. Sa jag och började gå in. Jag var uppe vid Niall, och skulle precis ringa på. När jag hörde Harry´s röst längst ner.
  • Harry? Skrek jag, och började gå nerför trapporna. Och när jag kom ner så stod Niall och Harry där. Så jag gick med snabba steg till Harry och gav honom en kram
  • Gud, vad jag har saknat er killar! Sa jag och kollade på Niall.
  • Jag har saknat dig så mycket Lily! Sa Niall och gav mig en lång härlig kyss.
  • Hahhah, jag ska lämna er ifred era turturduvor! sa Harry och kollad på oss med ett leende.
  • Juste, glömde jag säga till er att min kompis hängde med? sa jag och kollade retsamt på Harry.
  • Ja, det gjorde du! sa han och fixade till håret. och gick sedan ut till dem andra.
Och innan jag och Niall gick ut så tog han min hand och viskade i mitt öra "Jag älskar dig Lily" Och gav mig en kyss. Jag älskar dig också, a jag till han och sen så gick vi ut till dem andra i bilen.
När vi var framme vid stranden, så var det inte så många där. Bara några barnfamiljer och några tonåringar.
Jag såg hur Niall kollade på tjejerna och hur dem kollade tillbaka. Men jag bestämde mig för att ignorera det.
Men en så gick det bara inte längre. Eftersom tjejerna kom springandes mot oss och skrek hans namn.
Och han verkade inte ha något emot det. Eftersom han stannade och pratade med dem.
så jag sprang fram till dem andra som låg på några sol stolar.
  • så är du och Niall tillsammans nu? Frågada Harry, och log mot mig. Men innan jag han svara , så frågade Becca vart han var.
  • Han är väll och handlar mat. sa Louis och kollade bort till Kiosken.
  • Nej, vi är inte tillsammans! sa jag irriterat och kollade ut över vattnet.
  • Och nej han är inte och handlar mat, Han står där borta och flirtar med några tjejer. Fortsatte jag surt. Och sen så la jag mig mellan Louis och Zayn på solstolen.
  • Han är en idiot. sa jag och dem bara kollade konstigt på mig.
  • Hej allihopa! sa Niall när han kom. Men ingen svarade.
  • Niall, du jag och Liam går och köper mat! Sa Louis och ställde sig upp
  • Men jag är inte hungrig. Sa Niall och kollade konstigt på killarna.
  • Jo det är du! Sa Liam bestämt och drog med sig Niall. och efter någon minut så stod dem vid kiosken.
  • Asså Lily det är inte som du tror. började Harry.
  • Det där var Niall´s kusin och hennes kompisar. Fortsatte Zayn. Och även fast jag inte direkt trodde på det så nickade jag förståligt. För dem här killarna kunde man verkligen inte tro något ont om.
Louis perspektiv


  • Hur kunde du göra så mot Lily? frågade jag besviket Niall.
  • va, vadå? det var bara två fans som hälsa. Sa Niall och kollade konstigt på mig och Liam.
  • mm, men Lily trodde du var otrogen eller något. sa Liam
  • Och att du var en idiot!la jag till... och kollade bort mot dem andra.
  • Snälla sumpa inte den här chansen nu Niall. Du och Lily är perfektan tillsammans! Sa Liam. Och sen så klappade jag Niall på axeln och gick till dem andra. Niall stod kvar en stund, men sen så kom han också.
Niall´s perspektiv

Shit, vad hade jag gjort? Nu hade jag säkert förstört allt mellan mig och Lily. Och jag måste verkligen berätta om One Direction. Hon måste verkligen förlåta mig!
När jag kom fram till dem andra, så ställde sig Lily upp och kramade mig.
  • Niall, jag är så ledsen för vad jag trodde om dig. Jag visste inte att det där var din kusin. Sa hon och jag hörde att hon snyftade lite.
  • Eeh... Ja min kusin ja. Sa jag och vände blicken mot Harry. Som bara nickade instämande.
  • Förlåt för att allt blev så fel, sa jag till henne och gav henne en puss på huvudet.
  • Sisten i är....DÅLIG! Skrek Louis och dem alla förutom jag och Lily började springa mot vattnet.
  • Ska inte du bada? Frågade jag Lily och kollade på hur Louis hoppade på alla i vattnet. Och jag skattade för mig själv.
  • Nja... Bara om du ska bada. Sa hon och kollade på mig och log.
  • Okej, kom då. Sa jag medans jag började gå mot vattnet.
  • I T-shirt? Frågade hon och skrattade.
  • Men jag känner mig obekväm utan. Sa jag och blev hur generad som helst. Fast jag sa hellre sanningen än ljög för Lily. Inga mer lögner!
  • Men jag älskar dig precis som du är! Sa hon medans hon tog av sig sina shorts.
  • Men jag tar inte av mig till bikini förrän du tar av din tröja. Sa hon och log mot mig.
  • That´s mean. Sa jag och tog sv mig min tröja snabbt.
  • Var det så svårt? Sa hon och skrattade.
  • Nej, men nu är det din tur, sa jag och kysste henne. Sen när vi båda var klara för att bada så gick vi hand i hand ner till vattnet.
Lily´s perspektiv

Jag går upp med Becca ett tag! Sa jag till killarna, fast ingen reagerade. Dem fortsatte bara spela volleyboll.
Egentligen hade jag ingenting emot att stanna kvar i vattnet. Men Zayn hade gett mig en blick, som betydde att dem behövde prata utan oss tjejer.
Jag och becca gick upp och la oss för att sola.
Dem behövde prata, sa jag till Becca sen och hon bara mumlade ett "mm"
Efter en stund, när jag nästan somnat så kände jag att någon petade på mig. Och det var Becca.
Hon pekade mot vattnet och log stort.
  • Shit, vad snygg han är... Sa Becca. och jag kollade förvånat på henne
  • Vem? Utbrast jag och kollade på killarna som var påväg upp för vattnet.
  • Harry, såklart! Sa hon och log. Sen så kollade jag och Becca på killarna och drog ner solglas ögonen. En sån där "gillart" blick. Och när vi såg deras miner så skrattade vi bara. Och la oss ner för att sola igen.
Lily´s bikini

~Kapitel 22~

Liam´s perspektiv

"Jaha, så hur gick det" Frågade jag, eftersom jag fattade att han pratat med Lily. För hans humör hade gått från deprimerad till överlycklig. Och efter att jag frågat så sken han upp som en sol.


  • Bra antar jag...! Sa Niall och jag kollade frågande på han.
  • Så allt är bra mellan er? Gud man fick verkligen fråga något, om man ville veta något.
  • Ja, bara ett litet missförstånd. Sa han ganska allvarligt.
  • Kysstes ni? frågade jag glatt och hoppades på rätt svar. Men jag fick inget svar. Men han log lite smått.
  • Jag tar det där som ett JA. Sa jag och gav honom en klapp på axeln.
Niall´s perspektiv

  • Så vad pratade ni om medans jag var borta? Frågade jag killarna i vardagsrummet.
  • Paul ringde, och vi ska göra en Photoshoot i Sverige, kul va?  Ånej, inte sverige, Lily skulle ju också dit. Tänk om hon kommer på oss?
  • Varför just dit? frågade jag och dem andra kollade konstigt på mig.
  • Men du älskar ju sverige? sa zayn och kollade på mig.
  • Saknar du redan Lily? sa Harry, och jag fattade att Liam hade berättat för dem att jag skulle till Lily.
  • kanske, men jag orkar inte hålla på att flyga och så nu... Sa jag som bortförklaring.'''
Vi slutade prata om Lily och Sverige och började spela lite tvspel. Men efter en timme, så var vi alla hungriga.
Så vi bestämde oss för att åka och äta. Och vi åkte till Harry och Zayns favorit resturang.
Som tur var så var det inte så många där, så vi kunde äta och prata ostört.
  • Så, hur är det mellan dig och Lily nu då? frågade Zayn.
  • Bra.. typ? svarade jag. Jag visste faktist inte hur det var mellan oss.
  • Vi hörde om kyssen! Sa Harry när jag kommit tillbaka från toan.
  • mm... svarade jag och fortsatte äta.
  • Hon ska tillbaka till Sverige... Fortsatte jag lite allvarligt
  • VA? ska hon flytta tillbaka? varför? utbrast Liam
  • Nej hon ska bara dit en vecka, och hon åkte för en timme sen. Sa jag och kollade på dem andra. Lixom för att vänta på deras reaktion.
  • Men då kanske ni träffas där? eftersom vi ska dit imorgon! Sa Louis glatt
  • Nej, för jag vill inte träffa henne, inte just nu. Sa jag irriterat, och jag märkte att killarna hörde att jag var irriterad . Men jag ville inte riskera att hon fick reda på det innan jag sagt något.
  • Men då får vi se till att försöka undvika henne, stockholm är ju ändå ganska stort, så vad är chanserna att vi ses. Sa Liam
Och efter maten så åkte vi hem, men alla gick in till sig själva. Eftersom vi skulle upp tidigt dagen efter. Och ingen hade packat...
Lily´s perspektiv

Åh, varför följde jag med till Sverige igentligen? Jag ville hellre vara hos killarna. och Niall. Jag måste verkligen prata med han om kyssen. För stunden i trappan var underbar.
Vi hade checkat in på ett hotell i centrala stockholm någon timme efter att vi kom till Stockholm. Och Becca hade kommit hit.
Jag berättade allt för henne om killarna. Och jag såg att hon hade blivit avundsjuk, men ändå glad för min skull.
Dagen efter

Jag och Becca var inne på NK och kollade runt lite. Men när jag vände mig om för att fråga vad hon tyckte om tröjan jag hittat så var hon borta. Jag kollade runt lite, men såklart så var det omöjligt att hitta henne.
Jag åkte upp en våning, men såg sedan att jag var på herravdelningen.
Jag skulle precis åka ner igen och kolla vid omklädningsrummen när.... Vänta, var inte det där Zayn? Åh måste sluta tänka på dom.  Jag fortsatte leta ett tag, när jag hörde att min mobil började ringa. Det var Becca. och hon sa att vi skulle mötas utanför. Och efter en del shopping så åkte vi hem till hotellet. Efter några timmars prat där så åkte hon hem igen. Men vi bestämde oss för att träffas igen.
Några timmar senare när jag låg i min säng så började jag smsa med Niall. Men jag råkade somna under tiden.
På planet en vecka senare

  • Shit jag fattar inte hur du fick följa med mig till London i 2 veckor! Sa jag till Becca på flyget hem.
  • Jag vet, hel grymt!! Sa Becca tillbaka.
"Om 10minuter väntas vi landa" Sa en röst och strax därefter så lös säkerhetsbälts lampan.
Påväg hem i bilen så sov både jag och Becca. Och jag tror att vi alla 4 släpade oss upp för trapporna upp till oss.
Och vi alla la oss på direkten.  Innan jag somnade så skickade jag iväg ett sms till Niall
"Hemma nu, lust att träffas imorgon?" Och efter några minuter svarade han
"Visst, vi tänkte åka till stranden imorgon, sugen på beach volleyboll?
Frågade Niall och jag svarade att jag gärna ville med. Killarna visste inget om att Becca var här, men jag visste att hon gärna ville med. Eftersom hon fastnat lite extra för en kille, när jag berättade om dem.
Sen flög mina tankar iväg och jag somnade minuten efter.



Kapitel 22! :)

Var inte speciellt spännande, men kap 23 blir mkt roligare... Hoppas jag?!

~Kapitel 21~

  • Nej kanske inte du, men jag och Veronica måste dit. Eftersom jag har fått ett bröllop jag ska foto, och Veronica har fått ett bra modelljobb där. Så antingen så åker du med oss, eller så stannar du kvar här en vecka.
  • Jag följer med!! Sa jag bestämt, nästan lite för fort kändes det som. Men varför skulle jag stanna? Niall är sur på mig, och ja.. inget är bra... Och så ville jag träffa Becca!
  • Vi åker imorgon, vid 2 ungefär, så börja packa nu.
Dagen efter

Äntligen så svarade han på smset. Eftersom jag inte hade packat igår så gjorde jag det idag.
Jag kollade på smset och han skrev och frågade när.
"nu om du har tid" och skickade kort efter ett till sms och skrev "I trappan" och några sekunder efter så svarade han okej! Så jag började fixa mig och gick  ut till trappan. Efter 10minuter orkade jag inte stå längre, så jag satte mig ner och väntade. vart var han igentligen? Skulle han inte komma? Tankarna flög iväg
Niall´s perspektiv

Mina sår och blåmärken som fortfarande var kvar, var små nog att kunnas sminka över. Även fast jag hade bråttom hem till Lily, så orkade jag inte, jag orkade inte stressa. Och alla fans ville ha autografer.
Jag blev så sur över kramen mellan henne och Harry igår. Och allt bara gick fel.
Undra vad hon ville prata om? säkert om igår... Bara jag tänkte på det, så började jag le. Eftersom min värld hade stannat när vi höll varandra i handen.
Vi satte oss i bilen, och 10minuter senare var vi framme vid lägenheterna.
Dem andra skulle in till Harry, men jag sa att jag skulle fixa en sak hemma hos mig, och så skulle jag komma ner till dem igen om 15minuter. Och under bilturen hade killarna frågat mig en massa om mig och Lily, men jag hade inte svarat på en ända fråga, eftersom jag inte visste hur det var mellan oss.
Jag började gå upp för trapporna och såg Lily sitta i trappen med sin mobil. Jag ställde mig några trappsteg ifrån henne. Och hon la ner sin mobil när hon såg mig.
Och jag stod där och väntade på att hon skulle säga något.
Den tysta stunden, avbröts av att hennes mamma och syster kom ut med 3 resväskor
Och hennes mamma sa till Lily att dem skulle vara på flygplatsen om 2timmar.och att dem skulle iväg och handla.
  • Hej, Mr.Horan. Sa hon glatt och log mot mig.
  • Hej, Ms.Svensson. Sa jag och log tillbaka.
Och efter att dem gått, så fortsatte våran tystnad.
  • Såå... Började jag och väntade på hennes svar.
  • Vad har hänt med dig? du var inte såhär förut. Sa hon ledsamt och jag satte mig brevid henne.
Lily´s perspektiv

Jag inväntade ett svar från han, sen suckade han och sa
  • Jag vet inte riktigt, jag antar att jag blev lite avundsjuk på dig och Harry, och allt!. Jag fattade nästan varför men frågade ändå.
  • Men varför? Den kramen betydde inget! Inget annat än att han brydde sig om mig! Sa jag lite surt.
  • Men det såg ut som om ni hade något... Sa han och jag vart nästan lite sur på hans beteende.
  • Nej, absolut inte! Jag älskar Harry, men inte på det sättet. En helt vanlig kram, fast bara med mindre kläder. Förklarade jag för honom och han verkade faktist gladare nu.
  • Jag trodde vi hade något, men efter allt det där så blev jag bara... Sa Niall och jag la handen mellan mellanrummet vi hade mellan oss. Som svar på hans fråga
För jag gillar verkligen Niall, det gör jag verkligen. Och han verkar gilla mig. Men vi tar det bara väldigt långsamt fram. Tror jag... Jag vet inte om det kommer blir något mellan oss.
Vi kollade på varandra, och han flyttade närmare, men våra blickar skildes aldrig från varandra.
Niall´s perspektiv

Jag hörde hur mobilen började spela upp min ringsignal och jag suckade för mig själv. Det var Liam som ringde och undrade vart jag var, eftersom det tydligen hade gått en kvart redan. Jag svarade bara och sa att jag skulle komma snart. Sen kom jag på att dem skulle någonstans. Hur kunde jag inte reagera på det förut?
  • Vart skulle dem med resväskorna? frågade jag Lily.
  • Det var det jag ville prata om. Sa hon och slutade le.
  • Vi ska tillbaka till Sverige! Sa hon och jag blev helt mållös.
  • Nej,nej,nej Ni får inte flytta tillbaka. Jag har precis lärt känna dig Lily! Sa jag och även jag slutade le. Jag som precis hittat en underbar tjej...
  • Men vi ska inte flytta tillbaka, vi ska bara dit en vecka, och fixa lite! Sa hon och jag vart hur lättad som helst.
  • Jag tror jag måste gå nu, sa jag... och hon höll med.
  • Jag måste nog också gå. Packa färdigt och så...  Sa hon och log. Så vi ställde sig upp.
  • Jag kommer sakna dig otroligt mycket! Sa jag och kramade henne, och gav sedan henne en puss på hennes panna. Sen precis när jag vände mig om så kände jag att hon tog tag i min arm. och vände mig om och såg ett leende på  Lily´s lappar.
Lily´s perspektiv

  • Jag kommer sakna dig mer! Sa jag och gick närmare han. Och jag drunknade i hans ögon
Jag ställde mig på tå, och kysste han sedan, på munnen...
För att få det bekräftat, hans känslor, för mig..
Och han besvarade dem, genom att ge mig en kyss. Och den varade mycket längre än den förra.
Jag kände hans händer runt min midja, så jag la automatiskt mina armar runt hans nacke.
Vi avslutade kyssen när jag inte orkade stå på tå längre. Typiskt nog.
Niall´s perspektiv

"Jag älskar dig verkligen...Kortis" Sa jag och småskratta.
"Aww, älskar dig också" Sa hon och slog mig retsamt på armen. Men vi bara skrattade.
Vi sa hejdå till varandra och kramade om varandra länge. Hur skulle jag klara mig utan henne i en vecka? Nu när allt var som bäst.
Jag gick fort ner för alla trapporna, och när jag var längst ner, hörde jag hennes dörr smälla igen.
Lily´s perspektiv
Jag låsades stänga igen dörren, men stod istället kvar. Eftersom jag ville höra hans reaktion. Alltid lika kul!
Efter några sekunder hörde jag Niall ropa "JAA" och jag kunde inte hålla mig för skratt. Så jag var tvungen att säga något.
  • Hejdå Niall! Sa jag och skrattade lite tyst för mig själv.
  • Hur visste du? Sa han och jag log för mig själv. Jag svarade som vilken som tjej som helst skulle.
  • För att jag är tjej! Sa jag och efter det gick båda in till sig.
Vad tycker ni? :)

eftersom det kom 2kapitel idag, så är jag inte 100% på att det kommer ett imorgon?

Vad tycker ni om Lily och Niall? :P

~Kapitel 20~

Lily´s perspektiv

Jag provade en av hans tjocktröjor, och märkte hur lång den var. Den slutade vid halva min rumpa.
  • Hahah, jag tror det räcker med den är! Sa jag och log .
Han log också. Sen så satte vi oss vid TV igen. På samma sätt som innan. Det var så mysigt.
Jag la min hand på hans knä, nästan som en fråga till han.
Och han besvarade den frågan genom att fläta ihop sina fingrar med mina. Ingen av oss sa något, utan fortsatte bara kolla på TV.
Efter filmen så hade vi båda somnat, och precis när jag låg som skönast så vaknade jag av att dörren öppnades, och fyra igenkända röster hördes.
Vi satte upp oss som vanligt i soffan, och Niall gick ut till dem andra. Han skulle antagligen hämta mat, eftersom en pizza doft nu hade kommit in i rummet.
"Niall mår du bättre?" Frågade killarna Niall men jag hörde inget svar.
Jag fortsatte sitta på samma plats, och hade filten runt mig. Och när dem kom till vardagsrummet så hade dem med sig en familjepizza.
  • Vi har hyrt en film! Sa Louis och hoppade ner i soffan.
  • New moon, fortsatte han
  • OMG, hur visste ni? Sa jag hysteriskt. Jag hade alltid velat sett den i Sverige, men det hade inte kommit ut på film än. Och jag hatade att kolla på bio.
  • Eftersom alla tjejer gillar Twilight, sa Zayn och log. Och vi satte igång filmen.
  • Ni tycker om pizza ser jag...?! Sa jag och såg att pizzan var slut, efter att jag skulle ta en till bit.
  • NIALL!! sa Louis och kollade frågande på han.
  • Förlåt, men jag har inte ätit på hela dagen! Sa han och skratta.
  • Jaja, tur att vi har kvar snackset! Sa Harry och slicka sig runt munnen.
Vi kröp ner i soffan igen. Så jag och Niall satt oss som vi suttit innan killarna kom. Och Niall la handen över mig. Och som tur är så hade killarna inte sagt något än, även fast dem kollat på oss flera gånger.
  • Ligger ni skönt? Frågade Liam oss retsamt.
  • Ja, Niall är lika varm som Jacob, sa jag, och denhär gången utan att skämmas. Även fast jag inte visste om Niall satt skönt. Fast då borde han sagt till... eller?
Plötsligt kom Edward fram på filmen och shit vad snygg han var!! Jag sprang fram til TV för att bara dregla ett tag.
  • OMG vad snygg han är! Sa jag av lycka. Men när jag vände mig om mot dem så kollade dem bara konstigt på mig, och kollade på mig med någon konstig blick.
  • Jaha, och vad har ni gjort när vi var borta då? Sa Louis och skrattade retsamt med dem andra. Medans han kollade på Niall med en frågande blick. Som satt generat och kollade ner på sina händer.
  • Nej, jag lånade den bara. Eftersom mina andra kläder var smutsiga. Sa jag och drog ner tröjan så långt det gick. och satte mig igen.
  • Hur kan du änns tycka att Edward är snygg? Han är så... blek? Sa zayn och kollade på mig.
  • Jag kanske gillar bleka killar! Sa jag utan att tänka efter. Men Niall log mot mig, och tog sedan tag i min hand. Jag älskade verkligen dem här killarna, Så himla roliga och underbara.
  • Vem är Jason igentligen? Sa Harry och kollade på mitt halsband jag hade runt halsen.
  • Du har väll ingen bror...? Började Zayn, men slutade när han såg att jag fick tårar i ögonen.
  • Oj förlåt, vi visste inte! Sa dem andra allvarligt. Och harry kom fram till mig för att krama mig.
  • Det var 2 år sen så..! Började jag, men slutade när Harry kramade mig ännu hårdare, som ett tecken på att jag inte behövde berätta. Och sen så kände jag att min tröja hade åkt upp eftersom Harry var mycket längre än mig, och jag behövde stå på tå. Jag kollade bak och såg att jag hade råkat ställt mig precis framför Niall, så att han inte kunde se TVn eller något. Och han kollade generat bort.
  • Harry måste du verkligen gå omkring naken hela tiden? Sa Louis, och jag kollade på Harry och såg att han bara hade kalsonger på sig.
  • Hur kunde jag inte se det? Sa jag och skrattade. Jag såg verkligen inget när jag grät.
  • Du är väll så van med att se nakna kroppar? Sa Zayn och kollade på Niall.
  • Det hände faktist bara EN gång! Sa jag och satte mig en bit ifrån Niall. För han verkade faktist lite sur.
Jag kollade på mobilen och såg att jag hade fått ett sms från mamma, hon skrev att jag behövde komma hem.
Så jag sa till killarna att jag behövde dra.
Alla sa hejdå, och kramade mig, förutom Niall. Han kollade bara surt på TVn.
Jag frågade Niall om det var okej att jag lämnade tillbaka hans tröja. Inte änns då kollade han på mig, han mumlade bara fram ett "mm" Sen så gick jag hem igen.
Jag la ner skorna och tightsen vid dörren och gick sedan ut till köket.
  • Vad har ni gjort igentligen? Frågade mamma surt.
  • Nej, det är inte som det ser ut som, jag har bara gjort illa mig, Sa jag och visade armarna.
  • Har dem gjort dig illa? Skrek mamma, och veronica kom ut till köket.
  • Om det var dem, så får du aldrig mer träffa dem! fortsatte hon.
  • Men mamma... började jag.
  • Inga men!!
  • Men dem har inte gjort något, du ska se dem andra om du inte tror mig! Skrek jag efter henne.
Efter att jag lugnat ner mig lite, så kom Veronica och satte sig brevid mig. Jag berättade hela historien för henne och efteråt kollade hon bara chockat på mig.
  • Men jag berättar allt för mamma hur allt hände, så kanske hon förstår.
  • Okey, men varför skulle jag hem igentligen? Något borde det väll vara. frågade jag.
  • Mamma berättar snart. Sa Veronica och gick till mamma.
Jag skickade ett sms till Niall, och sa att jag behövde prata med honom imorgon. Eftersom jag behövde veta varför han blivit så sur på mig, helt plötsligt. Men jag fick inget svar.
Därefter så såg jag hur mamma och Veronica kom ut till köket med varsin resväska.
  • Vart ska ni igentligen?  frågade jag chockat. S
  • Vi måste till Sverige igen. Sa mamma, och jag vart helt förstelnad.
  • VA? Men vi har ju precis flyttat hit? Jag vill inte tillbaka. Sa jag och kände gråten komma...

~Kapitel 19~

Niall´s perspektiv

Hon frågade varför jag hade skyddat henne?
Vi båda hade blicken i taket. Oh shit, vad ska jag igentligen säga?
Det sista jag ville säga till henne var sanningen. Jag var inte säker på hur hon kände, och jag ville inte mista en vän.
Men det ända som kom ut ur min mun var sanningen.
För att jag gillar dig Lily!

Jag släppte blicken från taket och vände blicken till henne istället.
Hon väntade några sekunder, men sen så vände hon också sin blick mot mig. Och vi log mot varandra.
Lily´s perspektiv

"Jag gillar dig också Niall" sa jag och kände en lättnad.
Vi sa inget mer till varandra innan vi båda hade somnat igen.
Zayn´s persektiv
Killar, vi måste verkligen till Paul idag och berätta om dagens händelse.
"Nej vi hinner inte idag, men vi kan åka imorgon bitti. Harry kan stanna här med Niall. Sa Louis.
Och det kändes verkligen som om vi svek dem, men vi behövde verkligen komma till intervjun idag. Annars skulle fansen undra. Och jag orkar inte med fler rykten just nu.
Louis perspektiv

Lily! Ropade jag samtidigt som jag började gå till Niall´s rum, och Lily hade vaknat och verkade inte ha ont längre.
  • Kan du ta hand om Niall och Harr medans vi...Eeh? medans vi åker och fixar en sak? Sa jag lite oroligt. Men hon verkade inte ha några problem med det, som tur.
  • Jag ska bara snabbt smsa mamma och fråga om jag kan stanna här i några timmar till, Sa hon och smsade sin mamma. En minut senare fick hon svar, och som tur var kunde hon stanna.
  • Okey syns om några timmar, sa jag glatt och och gick ut till bilen med dem andra
Harry´s perspektiv

Vi alla 3 var nere i soffan. Jag och Niall låg på varsin sida, och Lily satt imellan oss. Vi satt och kollade på TV. Men det var nästan omöjligt eftersom Niall bad om ursäkt hela tiden över det som hänt. Även fast jag sagt att det var lungt. Tillslut slutade han be om ursäkt. Så jag började fråga Lily lite saker, eftersom jag så gärna ville veta mer om henne. Vi körde en version av Sanning eller Konka, fast bara sanning, eftersom Konka inte riktigt var våran grej. Niall hade somnat några minuter innan vi börjat så vi väckte han inte. Men efter en halvtimme vaknade han och ville också vara med.
Och nu var det min tur att fråga Lily något...
Lily´s perspektiv

"Vad är det mest romantiska en kille kan göra för dig?" Frågade Harry. Och jag visste precis vad jag skulle svara.
  • Jag tycker att det är jättegulligt när en kille kan spela gitarr. Sa jag och log. Jag tyckte att det är romantiskt även fast jag inte känner en ända kille som änns kan spela gitarr. Jag såg hur Harry kollade på Niall och sen bara skrattade. Men jag orkade inte bry mig.
Efter ett tag slutade vi fråga en massa och satte på en film istället. Det var nån film som jag aldrig hört talas om.
Jag blev glad inombords när jag tänkte på att Niall utsatte sig själv för fara för min skull. Ingen kille hade någonsin gjort så mot mig. Eftersom killarna var så upptagna med filmen så ringde jag istället Rebecca, eller Becca som hon kallades. Vi hade inte pratat på flera veckor och jag behövde verkligen prata med någon. Hon svarade efter några toner, och vi båda skrev av glädje när jag berättat om killarna för henne.
Jag kollade glatt på Harry, men han tittade inte tillbaka lika glatt. Istället så höll han händerna på huvudet och sa "Mitt huvud" och kollade irriterat på mig.
  • Oj förlåt, jag pratar bara med en kompis! Sa jag glatt och kom på att hon och Harry skulle passa perfekt.
  • Vill ni ha något killar? frågade jag och kollade ledsamt på Niall, han hade inte ätit något på hela dagen, fast han känner nog inte sin hunger, eftersom han säkert har ont överallt.
  • Bara en värktablett, sa Niall. Som faktist piggnat till en hel del på bara några timmar.
  • Okej, ska bli! sa jag och gick till badrummet. Där det fanns en massa olika förpackningar med allt möjligt säkert. Jag fattade bara inte vad som var vad. Så jag tog med mig några av dem och frågade dem andra vilka som var rätt.
  • Och du är inte så bra på medicin. sa Niall och skrattade.
  • Hur skulle du någonsin kunna ta hand om oss igen? fortsatte Harry.
  • HA-HA, sa jag ironiskt och gav en tablett som Niall sa var rätt.
  • Tack! sa Niall och log.
Vi fortsatte kolla på den tråkiga filmen, och efter ett tag kände jag hur kallt det var hos Niall, och jag kände hur jag hackade tänder.
  • Är det kallt eller..? frågade Harry och log.
  • B..ara lite, Sa jag och kollade ner på mina kläder. Jag hade bara ett linne och tight fulla av blod.
  • Niall är jättevarm av sig eller hur Niall? Sa han och kollade frågande på Niall.
  • Nja... Inte direkt... ta min filt! sa han och vart röd i ansiktet.
  • Okey tack, men du får tillbaka den om några minuter jag ska bara få upp värmen. Men efter bara några minuter så hade Niall börjat frysa igen.
  • Vi kanske kan dela filt? Sa Niall och log
Niall´s perspektiv

Javisst, sa hon och kom närmare.
Jag halvlåg ner när jag sa att vi kunde dela filt, och eftersom jag inte orkade flytta på mig. Så fick hon sätta sig brevid mig som hon ville. Eftersom harry hade den störta filten så fick vi tränga ihop oss lite. Och hon lutade sitt huvud mot min arm. Så jag tog min hand runt hennes axel.
Efter att halva filmen gått så hade Harry tröttnat. Så han sa att han skulle dra hem.
Lily ställde sig upp och gav honom en kram. Och sa sedan att hon behövde gå hem och byta om till rena kläder.
Man kunde verkligen höra när dem gick ner. Efter en minut kom Lily tillbaka, med samma kläder.
  • Min mamma och syrra är inte hemma, och jag har inga nycklar sa hon och satte sig i soffan igen.
  • Du kan få låna kläder av mig, så slipper du gå omkring i blodiga kläder sa jag och log.
  • Ja tack gärna, om jag får! Sa hon glatt, med sitt söta leende. Och jag kände mig faktist som vanligt efter tabletten, som tur var. Förutom att ögot gjorde lite ont. Fast blåtyran jag fått var betydligt mindre än dem brukade vara, som tur var. Annars skulle jag väll hamna i tidningarna på direkten, och Lily fick inte få reda på oss innan jag berättat.
  • Dem är säkert väldigt stora på dig... och långa! sa jag och kollade på henne med ett leende.
  • Jag är inte kort! Sa hon och sparkade till mig lätt på benet.
Det ända jag ville när vi kollade på TV var att hålla hennes hand och aldrig släppa den men jag vågade inte.
Hon kollade upp på mig och frågade om hon fick låna den av mig, Hon höll i en tjocktröja. som jag aldrig hunnit använda. "visst" Sa jag bara och log.
Tumblr_lvl25yqvzi1qf75j7o1_500_large


~Kapitel 18~

Harry´s perspektiv

Åh, hur mer pinsamt kunde det bli. Jaja, allt för att göra folk glada, tänkte jag för mig själv.
Han kom närmare. Gud hur sjutton skulle jag göra? Jaja, jag springer bara fram till han och ger honom en snabb kram. Shit han ser inte ut att vara någon man leker med. Äsch vad kan hända? Jag sprang fram till honom och gav honom och gav honom en snabb kram.
Sen vände jag mig mot dem andra uppe i fönstret och gav tummen upp. Och jag såg hur mycket dem skrattade. Jag höll precis på att vända mig om till han och säga förlåt. Men istället blev allt helt svart.


Lily´s perspektiv

Omg! han gjorde det verkligen, vi alla stod och skrattade att Harry precis kramat en okänd kille. Killen han kramade såg inte så vänlig ut. Harry vände sig om mot oss och gjorde tummen upp. Och helt plötsligt så...
  • HARRY!!!!! skrek jag förskräckt, och började springa ner för alla trappor, och såg att Niall var tätt bakom mig.
Jag sprang fram till Harry som låg medvetslös på marken. Och skrek sedan till killen som fortfarande stod kvar.
"VAD FAN GÖR DU?. han var dubbelt så lång och stor som mig, men jag brydde mig inte.
Jag såg hur hans hand närmade sig sitt ansikte, och jag förberedde mig för slaget, när jag fick en hård knuff i sidan och flög till marken.
Jag vaknade upp några timmar senare i Niall´s säng. Jag hörde killarnas röst i vardags rummet. Så jag försökte sätta mig upp med hjälp av armarna. Men det gick verkligen inte, det gjorde för ont.
Jag kollade på dem och såg att dem var fulla av blåmärken och skrapsår.
Shit, vad hände där ute förut, tänkte jag.
Jag kollade bakom mig för att kolla om det låg någon där, men där fanns det bara en hög med kuddar. Efter många försök försökte jag ta mig upp, och lyckades tillslut. Så jag började gå ut till vardagsrummet. Där såg jag Louis,Lia och Zayn sitta i ena hörnet av soffan och kollade på TV.
Harry låg i det andra hörnet och hade en glass på huvudet, fast såklart med papper runt.
Hahhah, asså gud hade Niall verkligen inte något bättre som han kunde använda.
  • OMG harry, hur är det med dig? sa jag och kollade på han.
  • Äsch, bara en liten bula på huvudet, sa han med en krasslig röst. Jag kollade mig omkring och såg att Niall inte var i rummet. Jag gick omkring och kollade i alla rum, men han var inte någonstans. Jag fick panik och sprang tillbaka till vardags rummet och frågade vart Niall var.
  • Allt är okej med Niall, sa Zayn
  • Såg du han inte när du vaknade, ni sov ju brevid varandra? fortsatte han
  • V..vad hände med han? frågade jag med gråten i halsen.
  • Han skyddade dig bara från killen...! Började Liam, men han hann inte längre innan jag började springa in till Niall´s rum.
  • Niall, vad hände? frågade jag han, även fast jag visste att han sov.
Jag drog bort täcket från hans ansikte, och vart helt förskräckt när jag såg han, vad hade igentligen hänt?
Han var helt blåslagen, och hade en blåtyra vid det vänstra ögat.
Jag kände hur gråten började komma igen, Vad hade jag igentligen utsatt Niall för?
Jag såg att han hade blog vid näsan och på ena kinden. Så jag sprang in till badrummet och hämtade papper och vatten. Jag blötte ner pappret och tog försiktigt bort blodet från hans ansikte. Sen såg jag hur Niall försökte öppna ögonen.
Niall´s perspektiv


Jag kände något blött vid min kind, och hörde Lily´s. Shit vad hade hänt igentligen, Jag kunde knappast se något?
Sen så kom jag på allt. Allt spelades upp i mitt huvud, i slow motion!
Hur Harry hade blivit nerslagen och hur jag hade puttat bort Lily från killen så hon inte blivit slagen.
Och kände hans hårda slag vid min käke och sedan ett i magen. Och det sista vid ögat. Det sista jag hörde var Zayns röst som ropade mitt namn. Sen vart allt svart
Allt spelades om och om i mitt huvud, slag vid käken, slag vid ögot. Om och om igen. Allt blev helt plötsligt värre än en mardröm.
Nu när jag vaknade kände jag hur smärtan ilade i hela kroppen. Det ända jag ville var att gråta. Men det gick lixom inte, inga tårar kom.
Efter ett tag kände jag hur svullnaden hade gått ner, en hel del faktist. Jag kunde se normalt igen, nästan..!
Jag började le när jag såg Lily som satt framför mig, hon strök sin hand på min kind, och jag såg helt plötsligt att hon höll på att börja gråta.
Plötsligt så harklade sig någon i dörren och när jag kollade upp var Louis där. Och han stod och log!
"Haha vad sött, Jag känner mig så stolt över detta" Sa han och tog händerna vid hjärtat och fortsatte vidare till köket.
Jag kollade på hennes armar och såg vad jag råkat gjort med dem. Dem var helt blåslagna och fulla av skrapsår.
  • Oj, jag ber så mycket om ursäkt, jag kanske inte skulle knuffat dig så hårt. Sa jag och kände en enorm skuld.
  • Det är inte ditt fel, det var jag som gjorde killen sur.
Lily´s perspektiv


Jag la mig brevid han i sängen. eftersom jag fortfaranade var trött.
  • Men jag var den som tvingade Harry att göra det, så allt är visst mitt fel! Sa Niall och suckade högt.
Vi båda hade fastnat med blicken uppe i taket, ingen hade sagt något på flera minuter. Vi bara njöt av ögonblicket, hur mycket det nu gick? Vi båda hade ont...
Och nu trodde jag nästan att han somnat, men jag chansade och frågade han en fråga jag behövde ha svar på.


~Kapitel 17~

Louis perspektiv


Efter att vi hälsat på Lily, så tog jag och Harry twister spelet från henne, och sprang in till vardagsrummet för att fixa med det. Niall ville inte vara med, så han fick vara den som snurrade och sa hur vi skulle flytta oss. Vi började köra och vi hade jätte kul, så jag fattar inte varför Niall inte ville vara med?
Niall´s perspektiv

Ååh varför ville jag inte vara med? Dem såg verkligen ut att ha kul. Dem hade kört 4 gånger. och hade sen bestämt att deras 5e gång skulle vara den sista. Lily hade frågat flera gånger om jag inte ville vara med, men jag hade sagt nej varje gång. Jag orkade verkligen inte med killarnas tjat om att jag var kort. Och twister var det spelet jag hatade mest. Fast ioförsig var Lily mycket kortare än mig. Fast hon passade i att vara kort, lixom sött.
Jag skulle precis säga "höger hand på blå" när jag hörde ett duns, och när jag kollade upp såg jag att Lily låg över Harry, sekunden efter skrek Harry "SMÄRTA" och rullade omkring på marken, jag såg inte vart han hade ont förren jag såg vart han höll någonstans. Vi alla skrattade bara, men Lily såg helt förskräckt ut och sa förlåt till Harry om och om igen. Harry sa att det inte gjorde något men hon fortsatte ändå. Och till och med jag kunde nästan känna smärtan.
Efter en stund när Harry kunde ställa sig upp, så gick  Lily fram till honom och gav honom en kram, och sa "det var verkligen inte meningen att råka slå dig... där!" Sa hon och man såg hur generad hon blev.
Eftersom ingen vågade köra twister längre så frågade Liam vad vi skulle göra.
Och Louis skrek "Vi kör Sanning/Konka" och hoppade upp och ner i soffan. Vi andra tyckte det var en bra idé. Så vi började köra det istället.
Lily´s perspektiv


Min tur! sa jag av glädje efter att Harry behövt kyssa mig på kinden. Efter att han valt konka. Jag snurrade flaskan och den kom på Zayn. Han valde sanning. Killarna valde konka när det kom på någon av dem andra killarna eftersom dem visste allt om varandra. Men jag valde för det mesta sanning.
  • Vad ogillar du mest med på din kropp? frågade jag Zayn
  • Mina läppar! sa han och snurrade flaskan.
Den här gången kom den på Louis. Han skrek av glädje eftersom detta var första gången den hade kommit på han. Gud vad mycket energi en människa kunde ha. Fast Louis valde sanning. Zayn tänkte efter en stund och frågade sedan vad louis ogillade minst med sin kropp. Louis tänkte efter några sekunder men sa sedan att han tyckte han hade en tjejig rumpa. Jag började skratta men han satt och kolla helt allvarligt på mig så jag sluta. Då började han istället. "Hahhah shit, du skulle sett din min" sa han och log.

Det hade hänt en hel del grazy saker under lekens gång. Jag hade till exempel kysst Liam,Harry och Louis på kinden. Och Harry hade kysst oss alla....På kinden!
Niall hade fått äta en massa saker, men han hade inte haft något emot det. Matvraket som han var!
Louis snurrade flaskan och den kom Niall.
  • Snälla Louis säg att det är något med mat, jag är utsvulten, sa Niall och höll sig för magen.
  • Hahhah, nej den här gången blir det lite mer speciellt sa han och kollade lite snett på Harry. Niall såg att Louis hade kollat så han frågade om han skulle pussa Harry på munnen eller så?
  • Nej, men du ska pussa Lily på munnen i 3sekunder. Och både jag och Niall blev helt allvarliga.
  • Ehm.. började jag! ...Jag tror inte att det är någon bra idé, Niall har ju tjej och så det går inte! Och jag såg hur dem andra kollade konstigt på mig, Till och med Niall.
  • Va? Nej det har jag inte, men du har ju kille, så det skulle kännas helt fel! Sa Niall, och nu var det min tur att kolla konstigt på Niall.
  • Nej jag har ingen kille, sa jag förvånat.
  • Men vad väntar ni på, kyss varandra! Sa Louis otåligt.
  • Okej då, Sa jag och kollade frågandes på Niall, och han nickade instämmande.
Vi närmade oss varandra, sen kände jag mjuka läppar röra mina. Jag hörde resten av killarna räkna 1...2...3 sen började dem jubla. Vi båda kollade generat på varandra och log.
Fast jag blev glad att han var generad, det betyder att han har känslor, och inte är gjord av sten. En player eller något sånt!
Niall snurrade flaskan, och den kom på Harry. Han valde konka.
Niall funderade lite.
  • Ehm... Gå ut på gatan och krama den första personen du ser, sa Niall glatt.
  • Hahhah okej, hoppas någon snygg tjej, sa Harry och efter bara nån minut stod han och väntade på folk nere vid gatan.
Det kom någon runt hörnet, och Harry vände sig om och kollade upp mot oss.
Sen plingade Niall´s mobil till. Han läste smset högt. "måste jag verkligen krama honom? -.-"

Vi kollade upp och såg en lång kille i 18-års åldern komma. Vårat svar på frågan Harry skickat fick bli tummen upp. Harry kollade ner i marken och började gå mot killen.

Del 17 :)



~Kapitel 16~

Niall´s perspektiv

V..vem Lily? Frågade jag Zayn med en klump i halsen. Var Zayn verkligen serriös? Alla killarna hade faktist sagt att hon var as snygg. Och alla killarna var speciella, förutom jag. Bara gamla tråkiga Niall.
Zayn var den modellsnygga, Harry den charmiga och gulliga, Liam var den romantiska och Louis hade bra humor. Jag bara fanns där... bland alla dem andra.
  • Niall vill du ha hennes nummer eller? Alla vi andra har det lixom så det borde inte mer än naturligt att du också hade det. Sa Liam.
  • Visst, sa jag och verkade lite ointresserad och kollade bort. Jag kände hur generad jag blev.
Jag gav Louis min mobil så han kunde lägga in nummret. Jag fick tillbaka min mobil efter nån minut, och när jag kollade på skärmen så såg jag att jag hade fått ett sms från "girlfriend<3" jag antog att det var Lily.
Jag orkade inte ändra så jag lät det stå kvar.
  • Vad har ni smsat om igentligen? frågade jag samtidigt som jag läste igenom vad dem smsat om. Jag suckade och läste högt för dem andra: "Hej Niall här!Undra om du ville komma över till mig imorgon? Killarna kommer också..." Killarna kollade bara glatt på mig och undrade vad hon hade svarat.
Jag läste först igenom smset ifall det skulle stå något speciellt där, inte för att jag trodde det, bara ut ifall att.
"Visst, såklart jag vill! Förresten ska jag ta med mig något? :)"
Vi kollade frågande på varandra, och Louis skrek ut att hon skulle ta med Twister. Man såg verkligen hur Zayn som satt brevid att han hoppade till. Jag skrattade lite för mig själv och började sedan skriva:
"Du kan ta med dig Twister, om du har något såklart! :)"
Skrev jag med darriga händer. Hon svarade kort därefter och hon hade som tur det hemma. Vi bestämde oss för att träffas hos mig vid 1tiden, eftersom även Zayn vaknat då!
Vi satte på Harrys Xbox, vi började köra Fifa. Ett av dem roligaste spelen vi hade. Efter en hel dels spelande så ringde Zayns mobil. Han sa att det var Paul så han satte på högtalare. Han sa att vi skulle vara vid radio stationen om en timme. Efter samtalet fick vi alla lite panik. Så dem andra sprang in till sig själva. Louis sa att vi skulle samlas utanför han om 15minuter. Jag var först klar och stod nu vid Louis bil. Jag stod och speglade mig i Iphone skärmen. Jag fixade till håret lite och så. Några minuter senare kom resten av killarna ner. Vi satte oss i bilen och åkte iväg. När vi var framme så stod det flera fans. Jag kollade twitter och såg att Harry tweetat att vi skulle hit. Dem flesta tjejerna stod vid Harry. Jag brydde mig inte riktigt. Det ända jag kunde koncentrera mig på var Lily. Tänk om hon kommer på att vi är kända innan vi hinner berätta det för henne? Det skulle vara min största mardröm om det hände!
Efter intervjun så drog vi direkt till Milkshake City, ett av dem som låg lite off från allt annat. Efter några timmars prat där så åkte vi hem. Dem andra killarna skulle till Liam. Men jag hade fått världens huvudvärk, så jag gick in till mig igen. Jag somnade några timmar senare, och vaknade dagen efter vid 9. Det var alltså 4timmar kvar till Lily och killarna skulle komma.
Jag började med att duscha, och som vanligt sjöng jag högt i duschen. Nästan för högt.
Efter duschen åt jag en rejäl frukost därefter kollade jag på klockan. Den var hav 11, och min lägenhet var fortfarande ett kaos. Sen förra gången vi alla killar vart här. Jag bytte snabbt om och borstade tänderna. Sen började jag att storstäda
Lily´s perspektiv


Jag hade längtat som sjutton till idag. Klockan var 12 och jag försökte behålla lugnet till klockan 1. Jag hörde hur dörren öppnades och in kom Veronica och mamma. Dem hade varit och shoppat. Storshoppat också tydligen. Dem hade 3halv stora kartonger. Och Veronica höll i 5påsar från lite olika märkes affärer. Inte för att skryta, eftersom det var det värsta jag visste. Men ja, jag är bortskämd. Men bara lagom!
Min mamma jobbar inom foto branschen och är väldigt  känd runtom i Europa, speciellt i England. Det var också en av anledningarna till att vi flyttade hit.
Mamma hade köpt en Mac Book till mig och Veronica, och såklart en till sig själv!
jag fick också en jättefin gul blus och 2bikinisar. Jag hoppade av glädje och sa tack.
Men jag väntade med att installera min Data. Så jag började istället leta efter vårat Twister.
Jag kollade på klockan och såg att den var 12:50.
Oh shit! hur kunde tiden gå så fort?
Tillslut hittade jag spelet i en av dem få flyttkartongerna som fortfarande var ouppackade.
3 minuter kvar. Vad har jag glömt? Juste, parfym. Det fick bli Victoria Secret parfymen som jag älskade. Jag hade fått den i födelsedags present förra året. Jag hade på mig svarta tights och en rosa tubtop.
Idag hade jag bara låtit håret vara utsläppt. Fast jag hade plattat det.
Klockan var 13:01 när jag stod utanför Nialls dörr. Efter min knackning så kom Liam och öppnade efter bara några sekunder. Han ropade till dem andra att jag hade kommit. Och alla killarna kom ut till hallen för att hälsa.

vet att kapitelet inte var intressant idag. Men det (eller dom) som kommer upp imorgon lovar jag är bättre! :)



~Kapitel 15~

Niall´s perspektiv


Jag vaknade senast av alla nästa dag. När jag kom in till köket så satt alla redan där och åt. Jag sa godmorgon till alla och log mot Lily. jag kollade ner på hennes kläder och såg att hon hade en tröja på sig, men inte hennes egna utan Harrys
  • Hon fick låna lite kläder av mig! sa Harry och kollade frågande på mig.
För att verkligen försäkra sig om att det var okej. Jag nickade lite lätt mot han och satte mig sedan ner och började äta. Efter frukosten så behövde Lily gå hem. Vi sa hejdå till varandra och sedan kramade hon alla. Hon kramade mig sist, och det kändes som om våran kram varade längst av dem alla. Hon luktade så himla gott.
Skulle jag våga be om hennes nummer? Jag ville kunna smsa med henne även fast vi var flera mil ifrån henne. Jag ångrade mig, det kanske bara gick för fort fram om jag skulle be om numret. och det var ändå försent för att ångra sig, hon hade precis stängt dörren efter sig.
Liam´s perspektiv


Man såg på Niall och Lily gillade varandra, varför insåg dem inte bara det. Man såg på hela Niall att han tyckte om henne. Men Niall är som alltid lite blyg för att ta kontakt med en tjej, bara fråga om hennes nummer eller så säger jag ju alltid till han.  Men som tur är så har Niall oss andra killar som kan fixa sånt. Vi alla har ju Lilys nummer.
Det första Niall gjorde efter att Lily gått var att lägga sig på soffan och kolla på TV, som om inget hade hänt. och att allt var som vanligt. Men så lätt skulle han inte komma undan. Man såg ju på han att han var överlycklig! Han hade inte träffat någon speciell tjej på flera år, men nu hade han träffat en otroligt snygg tjej, om jag själv fick säga vad jag tyckte, och jag tror att resten av killarna höll med mig.
Det första vi gjorde efter att Niall legat i soffan ett tag, var att springa imot honom, Vi skrek, skrev av glädje.
Han hoppade skräckslaget upp ur soffan. Vi hoppade på han och började attackera honom med en massa frågor.
Tillslut gick vi alla bort från han och frågade frågorna igen. Han log bara glatt och man såg hur han bara höll på att spricka av glädje. Jag var bara så otroligt stolt över honom!
Harry´s perspektiv

Niall såg så himla lycklig ut när vi frågade honom en massa frågor. "Niall gillar du henne?" sa jag lite retsamt, och ingen hade konstigt nog inte tagit upp den frågan. Även fast svaret var uppenbart.
Han kollade upp på mig och svarade generat "äsch, jag vet inte, skäm inte ut mig bara, snälla"
Att han inte bara kunde erkänna det...
  • Såklart inte, men varför bad du inte om nummret, Niall? Du hade världens chans!! Sa jag och såg att Niall blev lite generad igen. Jag kollade sen vidare på Zayn som hade varit lite frånvarande under hela samtalet om Lily. Precis som vi sagt att han skulle vara. Det är alltid lika kul att göra Niall sur och irriterad.
  • Vem smsar du med Zayn? Frågade jag, som om jag inte visste vem han smsade med, det ända jag undrade var vad som dem pratade om.
Niall kollade nu också på Zayn och frågade: "Aa, zayn vem smsar du med igentligen, någon tjej kanske?" sa han och log ett retsamt leende.
Zayn kollade nu upp från sin mobil och svarade: "Ja, faktist en tjej... Hon heter Lily! Sa han och skrattade med Louis. Sen kollade jag på Niall och såg att hans glada ansikte nu hade blivit allvarligt.

~Kapitel 14~

Niall´s perspektiv
  • Nej, ingen aning? Sa jag som svar.
  • Så du stod inte halvnaken i en trappa eller något sånt?! sa louis, och nu hade Harry också börjat skratta.
Och jag såg att Lily inte var lika generad längre, som tur var.Jag kände hur röd jag blev i ansiktet eftersom jag visste vad han var på väg att börja prata om. Jag ville bara sjunka ner i marken. Lily måste ha berättat det för dem, men när har dem träffats?
Nu var jag tvungen att förklara hur det var. Jag började berätta och när jag var klar så skrattade alla inklusive Lily och jag. Nu kunde det inte bli pinsammare!
Dem andra började prata med varandra, så jag gick ut och fixade dricka eftersom jag var hur törstig som helst. Jag hällde upp cola i ett glas och började dricka. Sen hörde jag hur filmen började så jag började fixa med drickan till dem andra. Jag hällde i lite isbitar i flaskan. Och tog fram 6 glas till alla. Jag skulle precis börja hälla i cola i alla glas, när jag kände en hand på min axel. Och när jag vände mig om så såg jag Lily som stod där. Hon log vänligt och bad sedan om ursäkt för att hon sagt det som hände imorse med killarna. Jag log mot henne och sa att det inte gjorde något. Hon kramade om lig lite lätt, sen frågade hon om vi kunde börja om. eftersom det inte har gått så bra för oss. Jag skrattade lite och sa visst!
  • Jag sa till dem andra att jag skulle hjälpa dig med drickan som bortförklaring, så vad kan jag hjälpa dig med?
  • Aha, eeh... du kan ta colan om du vill. Sa jag och log glatt.
vi började gå mot vardagsrummet där man såg att killarna var helt inne i filmen. Dem hade också tryckt ihop sig mot varandra så jag och Lily kunde sitta tillsammans. Lily kollade lite konstigt på mig och frågade sedan killarna varför dem flyttat på sig. Louis svarade med ett fejk gråt och sa att han blev rädd för det om hade hänt på filmen. Hon verkade inte ha något emot att sitta brevid, som tur var!
Hon verkade också hata skräckfilmer eftersom hon hoppade till av skräck hela tiden. Sedan lutade hon sig närmare mig och viskade i mitt öra: "Snygg mage förresten" sen började hon skratta lite retsamt tyst. Så jag visste inte riktigt om hon menade det eller om hon bara skämta?
Jag kände hur generad och chockad jag blev, min kropp, snygg? Hon måste ha drivit, intalade jag mig själv, och fortsatte kolla på filmen. Det hoppade precis fram ett monster på filmen och Lily hoppade till igen fast den här gången skrek hon också. Resten av killarna skrattade och frågade om det verkligen var så läskigt.
  • Om du verkligen är så rädd så kan du få komma och sätta dig hos oss om du tycker det är så läskigt, Sa Zayn och log.
  • Skulle gärna vilja det killar, men ni verkar redan ha det mysigt där så jag vill inte störa. Så jag håller mig till Niall, eftersom han är den ända av oss som inte är rädd. Sa hon och drog sig närmare mig. Och jag fick ett stort leende på läpparna.
  • Jag är inte rädd!! sa Louis och kollade med en ledsen min.
  • Hahhah, jag har nog sett att du också har hoppat till ibland också, sa Lily och resten av oss skrattade.
Efter den andra filmen vi såg som var en komedi som hette "Grown ups" och det var en av mina favorit filmer, om man bortser från "hitta nemo", så var det bara jag som fortfarande var vaken. Lily hade somnat i mitt knä. Och jag kände mig som den lyckligaste killen på jorden just nu.
Jag kände hur min mage kurrade till, högt också, suck... precis när allt var så bra.
Lily vakande till och kollade upp och frågade var klockan var. Jag kollade min på min mobil och sa att den var 1. Hon fick panik och hoppade upp ur soffan med ett ryck och började gå snabbt mot dörren.
Jag sprang efter henne och stoppade henne genom att ta tag i hennes arm. Hon kollade frågande upp på mig och log.
  • Du får stanna om du vill, sa jag och inväntade svar.
  • Jag skulle jätte gärna vilja det, men jag vet inte om min mamma skulle tycka om att jag var här hela natten, hon har säkert redan kommit hem från festen sahon oroad.
  • Hon har inte kommit hem än, jag har inte hört någon i trappan under kvällen. Sa jag och gav henne en blick som betydde att jag verkligen ville att hon skulle stanna. Man hörde allt som hände ute i trapphusen eftersom det ekade så himla mycket. och jag hade inte hört ett knyst.
  • Okej, men på ett villkor, och det är att du går och lägger dig, du ser ut att kunna somna när som helst. Sa hon samtidigt som jag gäspade.
  • Okej en liten stund isånnafall, vi sa godnatt till varandra sen så gick jag In till harry´s rum och somnade inte på ett bra tag. Jag låg och tänkte på Lily. Vad tänkte jag med igentligen? Hon hade faktist kille, Niall skärpning!!
Lily´s perspektiv
Jag gick in till vardags rummet där alla killarna sov, och gick och la mig där igen och den här gången somnade jag med huvudet på harrys ena ben. Jag höll precis somna när jag hörde något som föll ner till marken, jag kollade ner vid killarna och såg att Liam hade ramlat. Som tur var så hade Harry en jätte mysig matta. Jag skrattade lite för mig själv och somnade sedan om igen. Nästa dag så var vi alla vakna förutom Niall. Vi alla var halv pigga förutom Louis som var onaturligt pigg. Han satt i köket och gnagde på en morot.
Tycker ni att det ska gå fortare eller långsammare fram i romantik dramat, eller vad man ska kalla det? :)



Kommentera gärna vad ni tyckte om denna del xD


(Tack för alla jätte fina kommentarer) !!

~Kapitel 13~


Lily´s perpektiv


Shit, dem ville verkligen träffa mig igen, nu hade jag en massa tankar i huvudet, om man jämför med förut.
Jag läste smset igen och log för mig själv. Han skrev: hej harry här, undrade om du skulle vilja komma och kolla film med oss? :).
Jag tänkte efter vad jag skulle svara honom.
Sen började jag skriva: "Ja gärna, närdå? :)"
Jag skickade iväg det, och medans jag inväntade ett svar så började jag fundera på vilka han menade med Oss?
Antagligen så mendade han Louis, Liam, Zayn och såklart sig själv. kanske någon mer?
och kanske Niall, eller dem kanske inte var lika bra kompisar som dem andra 4 var med varandra... vad vet jag?
Eller så hade dem bjudit dit några andra tjejer också, vem vet tänkte jag och fortsatte äta.
Försäkerhets skull så satte jag på ljudet på mobilen ifall jag inte skulle höra den.
en minut senare hörde jag att min mobil plingade till, nu var det ett sms från louis. Han skrev: "Du kan komma över nu på direkten om du vill xD"

jag skrev tillbaka ett snabbt okej, sen sprang jag in till mitt rum, vad sjutton skulle jag ha på mig? Myskläder som en One Piece eller mer fin kläder? Jag bestämde mig för one piecen som hade USA motiv. Jag älskade verkligen att ha USA flaggan som motiv på kläder. Minst fem av mina tusentals tröjor har USA motiv. Jag skulle ändå inte känna mig bekväm i finkläder när jag ändå bara skulle vara med mina kompisar.
Jag sminkade mig lite lätt och satte sedan upp håret i en slarvig bulle. Sen tittade jag på klockan och såg att det redan hade gått 10minuter. Jag hämtade min mobil och satte sedan på mig mina vita låga converse. Jag älskade verkligen Converse och klackskor. Jag hade inte så många klackskor, men jag hade fler än fem converse.
Jag vände mig om och sa hejdå till Veronica i soffan, hon log bara hånfullt på mig när jag sa att jag skulle till killarna. Ingen aning om varför...
Jag började gå ner till Zayn, men kom på att dem inte hade sagt var dem var någonstans. Jag tog snabbt upp mobilen igen och slängde iväg ett sms till Harry, jag frågade bara vart dem var någonstans. Några sekunder efter så svarade han att dem var hos han. Alltså så var dem 2trappor ner.
Han bodde längst ner av oss alla. När jag ringde på så hade Harry öppnat sekunden efter, som om han hade stått och väntat på mig. Nej men han hade precis gått förbi.
Han hade som tur var också på sig sin One Piece, den var en blandning mellan vit och grå.
Jag tog nervöst av mig skorna och hörde flera skratt från vardagsrummet. Som tur var så verkade det inte vara några tjejer där. Harry sa åt mig att gå in till dem andra i vardagsrummet medans han fixade snacks.
Jag gick in till vardagsrummet och såg alla killarna är och Niall. Dem verkade vara bättre kompisar än vad jag trodde. Just nu verkade dem små bråka om kontrollen till deras Xbox. Niall fick den ena och Louis den andra. Louis lade märke till att jag hade kommit. Han sa inget men han log och vinkade. Zayn och Liam såg Louis vinkning så dem vinkade också. Louis verkade ha tryckt på Paus eftersom Niall nu ropade och sa att Louis skulle trycka på Play igen. Han kollade på Louis och hans blick blev helt allvarlig.
Niall´s perspektiv


Jag frågade varför Louis hade tryckt på paus, och vände mig lite smått irriterad till Louis som ännu inte hade svarat. Han log och nickade lite med huvudet bakåt, som betydde att jag skulle kolla bak. Min blick vart allvarlig och jag vart som förstenad. Där stod Lily. Hon log och sa hej! dem andra killarna verkade redan ha sagt hej, eftersom dem andra bara log och kollade på mig. Jag kände hur generad jag blev, och sa tyst hej till henne, men jag vågade inte kolla på henne. jag stirrade istället ner på Xbox kontrollen som jag nyss tagit ifrån Zayn.
  • Varför varnade du inte att hon kom, frågade jag surt
  • Det gjorde jag, jag tryckte ju på paus.
Jag suckade bara tungt som svar på hur dåligt han hade varnat mig. Jag hade också på mig min USA one piece, den var likadan som hennes. Lite pinsamt men jag orkade inte bry mig. Jag gav Liam kontrollen eftersom jag inte orkade spela längre. Mina tankar var fokuserade på helt annat nu. Nu kom Lily och Harry ut ifrån köket med en massa snacks.
Jag såg hur hon letade efer en ledig plats, men eftersom vi alla 5 hade brett ut oss över hela så satte hon sig på golvet. Jag skulle precis säga till henne att det fanns plats mellan mig och Liam, men Harry hann före. Harry kollade helt plötsligt upp på mig och jag gav honom en menade blick och han verkade förstå vad det handlade om, och jag såg han ta upp sin mobil. Jag behövde verkligen säga till killarna hur jag kände för henne.
Jag kände hur min mobil plinga till, jag hade fått ett sms från harry.
"Shit sorry visste inte att du kände så för henne, jag ska gottgöra dej, jag lovar :) !!

Haha lungt, har inte haft något tillfälle för att säga det till henne, men det är väll ingen av dem andra som gillar henne?

Nu var det harry´s mobil som plingade till. Louis kollade fundersamt på oss och frågade sedan vad vi smsade om. Harry var snabb med och svara och sa att han smsade sin mamma. Louis verkade nöja sig med den förklaringen och fortsatte prata med dem andra.
Min mobil plingade till och det stod Harry på skärmen
Nej ingen vad jag vet, bara en sjysst tjej helt enkelt, hon verkar inte veta om 1D heller? :)

aa, eller våra samtal har bara varit pinsamma än så länge... När ska vi berätta om oss?

Efter det fick jag inget svar från Harry.
Nu hade det blivit en pinsam tystnad mellan oss, men såklart så hade Louis haft nöjet och avbrytit det eftersom ingen annan ville. Han skulle säkert dra ett av sina skämt eller något sånt.
Men tydligen inte, han frågade bara vad jag hade gjort idag. Dem andra förutom Lily och Harry flinade retsamt och jag fattade att han skulle göra eller säga något. Men när Louis väl hade börjat prata var det ingen idé att få honom att sluta.
Jag kollade lite diskret på Lily och jag såg hur generad hon var. Jag hade ingen som helst aning om varför. Jag sa bara att jag varit hemma hos Zayn. Och då bröt Louis,Zayn och liam ut i garv igen. Men Harry satt fortfarande som ett frågetecken. Louis hade nu slutat skratta, och frågade om jag verkligen inte hade gjort något mer....









Vad tror ni att Louis ska berätta?

Nästa kapitel blir nog inte så långt eftersom ni fick 2st idag + att dem var längre än dem brukar vara :)



~Kapitel 12~

Jag försökte ignorera rösterna, som jag hörde hade kommit in i rummet. Sen kände jag en hand på min axel. Jag ryckte till och kollade bak. Där stod Louis med ett stort leende på läpparna. Han skrattade och log mot mig, sen frågade han om jag blivit rädd.
  • Hahhah, aa lite, jag trodde inte att det var ni! Sa jag åt louis och Harry. Jag hoppades på att man inte såg att jag ljög. Jag var en usel lögnare.
Dem satte sig på platserna framför mig, och vi började prata om allt möjligt. Sen sa Louis att Zayn skulle komma med mig mobil. Jag hade faktist helt glömt bort att jag inte hade min mobiltelefon hemma. Men nu när jag tänkte efter så saknade jag den faktist lite. För jag behövde verkligen prata med Quinn, min bästa kompis. Som förut hade bott i New York men som nu var min bästis i Sverige. Eller iallfall då jag bodde i Sverige. Vi hade bestämt att hon skulle komma hit några veckor under sommarn för att hälsa på. Men vi hade inte pratat något mer om det sen.
Jag vaknade ur min dagdröm när Louis plötsligt hoppa upp från stolen och sa "-Hej Zayn". Jag vände mig om, och där stod han. Killen som hade stod och rökte vid mig, samma dag som jag och Veronica träffade Louis för första gången. Nu såg jag att Zayn kollade på mig och han såg väldigt chockad ut. Fast det var inte så konstigt, vårat första intryck av varandra var kanske inte det bästa.
Jag fick iallafall tillbaka min efterlängtade mobil. Om det nu var min? Jag provade och provade men min kod funkade inte, och Zayn verkade också ha problem med att låsa upp sin.
Han kollade upp på mig lite snabbt, sen så bytte vi mobiler. Den här var defintivt min. Eftersom min kod jag knappade in nu funkade.
Jag vände på mobilen och Zayn gjorde detsamma. Sen började vi båda skratta och jag kände hur stämmningen mellan oss blev lite bättre.
  • Hahhah, jag får nog ta och köpa ett nytt mobilskal så vi inte blandar ihop dem sedan!
Jag ångrade på direkten att jag hade sagt det där. Hur kunde jag bara bestämma själv att vi skulle ses igen dem kanske inte tyckte om mig på "vän-sättet" utan bara som nån granne man kände?
Som tur var så verkade dem också vilja ses igen, Förutom i trappan.
Eftersom Harry log och tipsade om en mobil affär som hade jätte mycket fina skal m.m , Så kände jag plötsligt att min mobil började vibrera. Jag hade fått ett sms, från Veronica. Hon undrade när jag skulle komma hem. Jag kollade på tårtkartongen och suckade. Ååh jag som hade det så trevligt...
Jag berättade för killarna att jag behövde gå eftersom min mamma fyllde år, först såg dem lite besvikna ut men sen så skulle jag hälsa grattis från dem.
Vi sa hejdå och sen så började jag gå, men vände mig sedan om för att fråga en sak, men ångrade mig.
Harry verkade ha sett att jag ville något, så han frågade om det var något.
Jag tvekade ibörjan men bestämde mig för att fråga ändå.
  • Vet ni vem Niall är? han som bor över mig.
  • Haha, aa vi är kompisar hurså?
Jag kom lite närmare och började berätta hela händelsen från imorse.
Deras första reaktion var ett leende, sen började dem skratta. Louis kollade på dem andra och sa: Aa det är våran Niall det...
Sen sa vi hejdå igen och jag började gå hemmåt. Det kändes som om hela min hjärna var tom. Jag kunde inte tänka en ända tanke. Jag var varken glad eller ledsen.  Helt tomt hos mig nu. Jag satte i hörlurarna i öronen och satte på radion. Det var någon låt som jag inte kände igen, och efter att låten var slut så hörde jag ena radoprataren säga: Och dem vi lyssnade på nyss var One direction, med deras låt I Want, från deras nya album Up all night!  och härnäst ska vi lyssna på Katy Perry´s nyaste hit låt....

Jag stängde av radion och fortsatte gå utan musik. När jag kom in igen så sov mamma fortfarande, eller hon var iallafall kvar på sitt rum. Vi la upp tårtan på en tallrik och fixade med dricka och så. Sen så ropade vi på mamma att allt var klart. När hon kom ut till köket så hade hon redan fixat sig och så för ikväll.
Vi grattade henne, och åt sen lite tårta. Sen så hon iväg och gå på någon fest med jobbet. Fast först skulle hon äta middag med dem, eftersom dem inte ville festa  vid 1 tiden...
Efter att mamma hade gått så bestämde jag mig för att kolla lite på TV, när jag zappade mellan några kanaler så märkte jag att mamma fortfarande inte hade fixat några kanaler förutom dem som redan fanns där.
Så det ick bli någon Disney film som gick. Och det var "Hitta Nemo", som tur var hade den precis börjat. Hitta Nemo är nästan den enda Disney film som jag tycker om.
Jag kröp ner i soffan bland alla kuddor och filtar, och bara mös där med Veronica som nu också hade kommit och börjat kolla. Eftersom hon också älskar den filmen.
I slutet av filmen så satt både jag och Veronica och grät.
När eftertexterna började rulla så gick jag ut till köket för att få mig i mig någon middag.
Det fick bli resterna från igår, Tacos :)
Jag skulle precis ta en första tugga när jag hörde hur min mobil började vibrera. Jag hade fått ett sms.  Det var från Harry, Jag hade fått deras nummer på Milkshake city imorse! och det var dem ända killarna i min kontaktlista. Förutom mitt ex Marcus då...
Jag öppnade sms:et och blev helt chockad över vad det stod....
Vad tyckte ni om det 12e kapitlet?

vad tror ni det står i smset från Harry?

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu