Dålig uppdatering...

Kommer inte kunna lägga ut någon del förrän på måndag, eftersom jag ska bort. Och det finns inget internet eller så där...

Men här är iallafall en bild på dem 3 novellen kommer handla om :)


~Kapitel 10 - Intervju~

Förra kapitlet - - Du behöver inte... Började jag innan hon avbröt mig
- Nej, men jag vill hjälpa dig! Sa hon och log. Sen så gick hon till mitt rum för att fixa lite och för att hämta en hink. Några minuter senare så kom hon tillbaka och hjälpte mig upp, och vi gick till mitt rum. Och hon hade verkligen fixat till det en massa.
- Tack! sa jag tyst och la mig i sängen, och somnade nästan på direkten.




Nialls perspektiv

Stackars Zayn, tänkte jag för mig själv när jag kom in i hans rum och såg honom halvsova i sängen framför TVn.
- Vi skiter i intervjun idag! Sa jag, även fast det var en viktig intervju så kunde vi inte lämna Zayn hemma när vi andra åkte iväg.
- Nej gör inte det, den e viktig! Sa han lite surt och allvarligt.
- Bara om det är okej för dig...? Sa jag och kände mig ändå riktigt taskig. Han nickade lite lätt, så jag sa hejdå till honom och sa att han skulle krya på sig.
- Det var okej för honom. Sa jag till dem andra när jag kom ut från Zayns rum. Vi gick och satte på oss skor och jacka, och Sophie log stort när vi skulle gå. Precis när hon skulle säga hejdå så drog jag in henne från dörren igen för att ge henne en puss innan vi drog till intervjun. Hon log mot mig, och sa sedan hejdå. Igentligen ville jag inte att hon skulle stanna hemma hos oss, eftersom hon kunde bli smittad av Zayn. Men hon vägrade lämna honom ensam.
På intervjun

Dem frågade lite om våran nya skiva och frågade också vart Zayn var. Sen så frågade dem om det kommer hända något under vintern. Och såklart ställde dem en massa frågor som fansen frågat.
-Vilka av er är singlar? frågade hon som intervjua, medans hon hon höll i någon lapp med massa tweets frågor.
Louis svarade på frågan, och sa att vi alla var singlar, jag såg att han gav mig en frågande blick för att dubbelkolla med mig om det var okej att han sa så, och jag nickade lite lätt. Jag och Sophie har ju inte direkt pratat om förhållande och så.
-Så hur är det mellan dig och Sophie då Harry? Frågade hon och vände blicken mot Harry .
-Vi är bara bra vänner! Sa han bestämt och log mot mig
-Men Niall och.. Började han, innan jag avbröt honom med att hålla för hans mun och drog ner hans huvud i hans knä. Och han började skratta.
-Vadå, är det något mellan dig och Sophie? Frågade tjejen och alla blickar riktades mot mig.
-Nej, inte direkt....Sa jag tyst och ville att vi skulle byta ämne,men jag sa inget. Eftersom det bara skulle bli mer uppenbart hur det var mellan mig och Sophie.
-Berätta nu! Sa Liam och knuffade till mig lite på armen. Jag kollade på honom och gav han en sur min.
-Jag är som sagt singel! Sa jag kort, och sen så bytte vi ämne. Efter intervjun åkte vi direkt hem, men stämningen mellan oss var inte jätte bra. Jag var bara irriterad på dem eftersom dem höll på och pratade om allt mellan mig och Sophie.
-Är du sur på mig för det där jag sa? Frågade Liam lite tyst till mig som satt brevid mig. Jag ignorerad bara honom, även fast jag inte ville.
-Jaja, säg till när du är glad igen! Sa han lite surt, precis innan Paul stannade bilen. Jag hade inte änns märkt att vi var hemma.Jag sa aldrig i intervjuer vilka dem gillade så jag fattar inte varför dem änns nämde oss. Jag suckade för mig själv och gick sedan in efter dem andra i huset. Jag gick in till Zayns rum igen och han såg faktist ut att må mycket bättre.
-Mår du bättre? Frågade jag och ställde mig på kortsidan av hans säng. Han kollade upp från sin mobil och log lite smått mot mig.
-Ja, jag tror bara att jag ätit något konstigt, för jag mår ganska bra nu. Sa han, och jag blev lättad. Fast Zayn ville ändå stanna inne på sitt rum tills han kände sig 100% frisk.



Kort del idag. Men jag har inte mer tid för novellen idag, så ni fick ett kort. Hoppas ni gillar det ändå.

Vet att ni röstade fram att novellen skulle handla om Liam, eftersom ni inte tyckte att många skrev om honom, Så i nästa inlägg kommer jag skriva vilka min novell kommer handla om :)



~Kapitel 9 - Love is in the air~

Förra kapitlet - - Hej...Hörde jag en ivälkänd röst, vi avbröts i kyssen, och såg att någon stod i dörren, jag hade inte änns hört att någon öppnade dörren. Och såklart så var det den personen jag minst ville skulle se oss. Det var Justin som stod i dörren och antagligen precis hämtat det han skulle. Han kollade på mig med en besviken min, och jag kollade generat ner i marken. Jag gillade verkligen Niall, jag hade bara inte insett det förrän nu. Vi skildes åt vid dörren, eftersom Dana stod utanför, och Niall gick in till killarna igen...




Nialls perspektiv

Efter att Sophie hade åkt iväg,så gick jag snabbt in till killarna, som satt i en soffa och verkade inte vara på det bästa humöret, till skillnad från mig som var överlycklig och visste knappt vart jag skulle ta vägen.
- Värst vad du var glad då? Sa Liam när jag satte mig mellan honom och Zayn. Gladare än jag var just nu kan man nog inte vara.
- Han kanske fick sig en liten kyss från Soph? Sa Zayn och knuffade till mig lite på armen.
-Nej.. mumlade jag fram, eftersom jag inte ville berätta direkt
- Jag såg er! Sa sedan Zayn och skrattade, och jag kände att jag blev lite generad
- Snälla, kan vi inte bara dra hem nu?! Frågade Harry surt, och jag kollade frågande på Louis som skakade lite lätt på huvudet.
-Fyra tjejer har dissat honom ikväll, så han är lite deppig! Sa Louis och började småskratta, men Harry gav han bara en sur blick och vände sedan bort huvudet till några tjejer, antagligen någon av dem som han blivit dissad av.
- Men kan vi dra eller... Sa Harry och ställde sig snabbt upp och gav oss en frågande blick. Jag hade aldrig sett Harry såhär sur. Jag ställde mig också om, och log lite smått mot Harry. Sen såg jag en person jag kände igen, hon stod och pratade med några killar vid baren, och det var inte konstigt att Harry blivit sur. Caroline stod där och verkade ha riktigt kul med dem hon pratade med. Hon och Harry hade gjort slut någon vecka före att vi träffat Sophie, och Harry var riktigt arg på Caroline just nu.
Vi började gå mot bilen där Paul satt, och 20minuter senare var vi hemma. Ingen av dem andra killarna orkade gära något, så vi alla gick och la oss, jag somnade nästan på dirrekten med två frågor i mitt huvud. Var jag och Sophie mer än vänner? Och betydde den där kyssen inget?
dagen efter

Jag vaknade av att det knackade på dörren, jag kollade snabbt på klockan och såg att den var 11. Så jag tog snabbt på mig kläder och smög ut till badrummet för att fixa mig. Jag hörde att Louis skrek Sophie när han öppnade dörren, så jag förstod att det var hon. Jag visste redan nu att det skulle bli pinsamt mellan oss, och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Eftersom jag hörde dem andra i vardagsrummet, så jag gick lite tyst in till köket. Men när jag kom in i köket så såg jag att någon stod vid kylskåpet eftersom dörren var öppen. Och man kunde se vem det var, såklart var det Sophie.
- Hej Niall, sa hon plötsligt innan hon stängde kylskåpsdörren och kollade på mig.
- Hur visste du att det var jag? Frågade jag lite chockat
- För du är den ända som skulle smyga pga gårdagen, + att du inte är så jätte bra på att smyga! Sa hon och skrattade lite, och jag blev en aning generad.
- Så... Sa hon och kollade lite frågande på mig, jag gick lite närmare henne och kollade undrande på henne. Hon nickade lite lätt, och sen kände jag hennes läppar mot mina, och jag kände hur hon log lite smått
- skaffa ett rum! Hörde jag en röst bakom mig, och vi avbröts fort och släppte taget om varandra.
- Hej Louis. Sa jag ironiskt och log lite smått
- Hej Nialler! Sa han glatt och stod kvar i dörröppningen och log. Sen så stod vi bara där och kollade på varandra.
- Ville du något speciellt? Frågade jag efter en stund, och jag hörde att Sophie lämnade rummet.
- Du trendar på Twitter just nu... Sa Louis och tog fram en läsk från kylskåpet.
- Mhm..? Frågade jag lite drygt och ointresserat, eftersom jag ville till Sophie
- Du och Amelia Lily...Sa han tyst och gick ut till vardagsrummet igen. Jag tog snabbt upp min mobil och gick in på Twitter för att se vad Louis menade. Det stod bara lite om oss, eftersom alla trodde att vi var på g förut, även fast vi inte riktigt var det. Jag såg att väldigt många hade skrivit mentions och frågat om det var något mellan mig och henne, men jag svarade bara dem och sa att jag var singel. Igentligen ville jag skriva och säga hur det var mellan mig Sophie. Men för det första så visste jag inte hur det var mellan oss, och för det andra så trodde dem att hon och Harry dejtade, eller var tillsammans.
Så jag la istället ner mobilen i byxfickan och gick till dem andra i vardagsrummet, och killarna kollade frågande på mig. Så antagligen så visste dem andra redan om vad Louis hade berättat.
- Så hur är det mellan er? Frågade Harry när jag satte mig brevid Sophie. Och Harry verkade vara gladare än igår, som tur var. Jag kollade på Sophie och log lite mot henne.
- Jättebra tror jag. Sa hon och jag nickade lite smått åt henne, innan jag kysste henne lite snabbt på pannan. Och tänkte precis säga något, när Zayn flög upp ur soffan och sprang till badrummet. Och någon sekund senare så hörde man att han spydde, vi alla ställde oss chockat upp och Sophie sprang till badrummet, och resten av oss kom efter.
Zayns perpsektiv

Jag satte med huvudet lutad över toaletten och försökte få tillbaka andan. När jag hörde att någon kom ini rummet. Jag skulle precis vända mig om, när jag kände hur allt var påväg upp igen. Varför behövde jag bli magsjuk precis när vi skulle iväg på en viktig intervju idag. Jag kände en hand som strök på min rygg. Och när jag kollade upp såg jag Sophie sitta på huk brevid mig, och killarna stod bakom henne.
- Killar ni får inte bli smittade... Sa hon och puttade ut dem från badrummet.  Sophie spolade och jag log lite smått och lutade mig mot väggen istället.
- Du behöver inte... Började jag innan hon avbröt mig
- Nej, men jag vill hjälpa dig! Sa hon och log. Sen så gick hon till mitt rum för att fixa lite och för att hämta en hink. Några minuter senare så kom hon tillbaka och hjälpte mig upp, och vi gick till mitt rum. Och hon hade verkligen fixat till det en massa.
- Tack! sa jag tyst och la mig i sängen, och somnade nästan på direkten.


Del 9, kommentera gärna vad ni tyckte om delen :) Och tack för alla kommenterar jag fick! :)

minst 7 kommentarer för del 10 :)

...

Nu fick ni två kapitel idag :)
Eftersom jag inte har tid med att skriv imorgon pga skolan, prov,läxor m.m

Men det blir inget kapitel 9, om jag inte får minst 7 kommentarer på kap 8...

Hade besöksrekord igår!! Riktigt glad xD

-----------------------------------------

Tycker ni om kyssen mellan Niall och Sophie? Och tror ni att det kommer bli något mellan dem?


~Kapitel 8 - Party~

Förra kapitlet -
- Hej Soph! Sa han och kysste mig på kinden och kramade om mig. Sen hälsade han  på killarna, och Niall verkade faktist vara ganska nervös. När vi kom in så kände man verkligen musiken dunka i golvet. Harry, Zayn och Louis gick direkt till några killar som dem verkade känna, medans Liam och Niall satte sig i en soffa. Och jag gick iväg med Justin eftersom han ville prata, och enligt honom var det riktigt viktigt. Jag såg att han hade kvar sitt armband, jag log lite för mig själv, och vi satte oss en bit ifrån festen.
- Soph, jag älskar dig! Sa han och drog bort lite hår från mitt ansikte, och lutade sig närmare mig för att kyssa mig... Jag gillade verkligen Justin, det gjorde jag. Men jag vet inte om jag orkade med att bli sårad igen, och just nu tror jag att jag hade känslor för någon annan

Sophies perspektiv

- Justin, du är full! Sa jag och ställde mig upp.
- Snälla ge mig en andra chans?! Sa han och tog tag i min hand precis när jag hade vänt mig om för att gå.
- Det kommer aldrig funka mellan oss... Sa jag och suckade, och jag såg att Liam kollade mot oss. Sen så drog han ner mig på golvet och kysste mig på munnen, jag drog mig ur hans grepp och ställde mig snabbt upp.
- Justin, du har en flickvän!! Sa jag högt, men inte så högt så att någon annan skulle höra.
- Nej... Sa han tyst och kollade ner i marken. Jag blev faktist lite chockad. Och även fast jag var sur över vad hanhade gjort, så ville jag trösta honom eftersom han inte längre var tillsammans med tjejen han trodde han skulle leva livet ut med. Och jag hade rätt, hon uttnyttjade bara honom för pengarna och så. Och det hade jag sagt åt honom. Jag kramade om honom hårt, men avbröts av att någon som kom och behövde hjälp från honom. Dem skulle tydligen åka iväg någonstans för att hämta något inför festen.Så jag gick tillbaka till Liam och Niall som fortfarande stod och pratade med varandra. Jag kände andra killars blickar i nacken, och ångrade att jag tagit den här outfiten.
Nialls perspektiv

Jag såg att Sophie och Justin stod och pratade om något som verkade vara allvarligt eftersom Sophie inte såg ut att vara så glad. Liam och jag satt ensamma i en soffa och kollade på när Harry dansade med någon tjej. Medans Louis och Zayn dansade lite själva och ibland med några tjejer. Varken jag eller Liam var direkt sugna på att "festa" idag.
-Så hur blir det med dig och Soph? Frågade Liam och kollade glatt på mig. Jag vände bara ner blicken ner på mina händer, och mumlade något.
- Ibland måste man bara satsa allt! Sa Liam och knuffade till mig lite lätt på axeln. Jag kollade upp på han och nickade lite lätt, och jag såg att Sophie var påväg hit. Hon kom fram och pratade lite med oss.
- Killar, jag ska bara hämta lite dricka! Sa hon och gick. Precis när hon hade hämtat dricka så kom en kille i 20års åldern fram till henne och dem började prata med varandra.
-Hon är riktigt snygg! Sa Liam plötsligt. Jag fortsatte följa Sophie och killen me blicken, och mumlade bara "mm" till Liam. Efter någon kvar, så kom Sophie tillbaka och ställde sig framför mig. Killen som hon hade pratat med stod några meter bort och kollade på oss. Hon kom närmare och gav mig en kram. Sen viskade hon i mitt öra.
- Kan du låsas var min pojkvän i någon minut? Frågade hon, och jag förstod att hon ville bli av med killen. Jag sa mm tyst, och kunde inte låta bli att le.
- Gick han? Frågade hon plötsligt, och jag kollade diskret bort mot killen, som fortfarande stod kvar.
- Nej... Viskade jag tillbaka, och hela den här situationen kändes väldigt pinsam, och sen så jag hon mig en puss på kinden helt plötsligt.
- Nu gick han. Sa jag och vi släppte taget om varandra. Hon sa tack, och jag såg en sur blick från killen.
- Ska jag hämta lite dricka? Frågade jag, och hon log stort och gav mig hennes glas. Jag gick bort mot baren, där Louis och Zayn stod och bara pratade.
Sophies perpsektiv


Niall gick bort till Louis och Zayn, och jag kände ett grepp runt min arm. Jag vände mig snabbt om och såg Liam stå där.
- Det du gör är inte schysst. Sa han och släppte taget om min arm.
- Skämtar du? Han är helt sjukt konstig, sa jag och kollade bort mot killen som hade frågat mig en massa förut.
- Inte han.. Niall, han tycker om dig, om du inte visste det? Sa han, och jag kollade frågande på honom.
- Niall gillar inte m...Började jag innan Liam avbröt mig, och han var riktigt allvarlig.
- Du är smartare än så! Sa han och gav mig en menande blick.
- Var snäll och ge honom en chans... Sa han och jag visste inte riktigt vad som hände just nu.
- Varsågod! Hörde jag plöstligt Niall bakom mig, han gav mig min dricka och jag log som tack. Både jag och Liam gav menande blickar till varandra.
- Vadå? Frågade Niall och kollade frågande på oss, så det syntes säkert att något hade hänt
- inget,Jag går till Harry! Sa Liam och började gå till Harry, som kollade sig omkring, och letade säkert efter någon av oss.
- Vill du gå ut och ta lite friskt luft? Frågade jag, och drog med mig Niall ut på balkongen som typ var det ändå folktomma stället just nu. Han kollade frågande på mig, och jag tog ett ljupt andetag.
- Jag är skyldig dig en ursäkt! Sa jag och ställde mig mittimot honom.
- Är du..? Frågade han lite osäkert och förvirrat.
- ja, du har varit riktigt schysst mot mig, och jag gillar att vara med dig. Du är toppen, men jag har bara... Började jag och ställde ner min dricka på ett av borden där ute.
- Jag har bara haft fullt upp på den senaste tiden, och har varit blind för allt annat. Fortsatte jag, och Niall såg fortfarande lite förvirrad ut, och det kändes som om jag bara babblade på. Så jag tog ett ljupt andetag igen
- Det jag försöker säga är att jag tror att ditt huvud har varit på en plats, och min på en annan...Började jag innan Niall avbröt mig med en lång kyss på munnen.
- Bara vänner, jag förstår... Sa han halv glatt och gick sedan
Nialls perspektiv

bara vänner... Okej, hon ville bara att vi skulle vara vänner, just nu var jag bara lite förvirrad, men ändå glad över kyssen med Sophie. Jag började gå mot ytterdörre men gick till Liam först.
- Jag drar hem. Sa jag snabbt och fortsatte gå, men jag hörde att Liam kom efter.
- Vart ska du? Vad hände? Frågade Liam chockat, som om han visste vad som hade hänt mellan mig och Sophie.
- Jag satsade allt, precis som du sa..Svarade jag honom och fick ett leende på läpparna.
Sophies perspektiv

Jag såg inte Niall längre, så jag gick till Liam istället. Och försökte samtidigt smälta allt som precis hänt
- Har du sett Niall? Frågade jag Liam, som kollade frågande på mig
- Han gick nyss, men vad hände? Frågade Liam kollade frågande på mig, men jag svarade honom inte. Eftersom jag såg Niall borta vid hallen. Så jag började gå med snabba steg mot honom
- Ska du gå? Frågade jag honom glatt, och han verkade lite förvånad över att jag stod där.
- Jag är ingen festig person direkt, och sen så vet jag inte hur den här kvällen kan sluta bättre. Sa han och log lite smått, och jag såg att han blev generad.
- Helt säker? Frågade jag glatt, och lutade mig närmare Niall, och vi mötttes i ännu en kyss, och både han och jag log.
- Hej...Hörde jag en ivälkänd röst, vi avbröts i kyssen, och såg att någon stod i dörren, jag hade inte änns hört att någon öppnade dörren. Och såklart så var det den personen jag minst ville skulle se oss. Det var Justin som stod i dörren och antagligen precis hämtat det han skulle. Han kollade på mig med en besviken min, och jag kollade generat ner i marken. Jag gillade verkligen Niall, jag hade bara inte insett det förrän nu. Vi skildes åt vid dörren, eftersom Dana stod utanför, och Niall gick in till killarna igen...



Kapitel 8, kommentera gärna vad ni tyckte om den här delen. det andra kapitlet jag skrev idag :)



~Kapitel 7 - Shopping~

Förra kapitlet -

-Låna min One Piece om du vill! Sa Louis och ställde sig upp, och jag följde med honom in till hans rum. Han gav mig sin gråa One Piece, eftersom dem var minst. Jag gick in i  badrummet för att byta om till One Piecen, och som tur var, så var mina trosor och min BH inte så blöta. Jag gick ut till dem andra i vardagsrummet, och satte mig mellan Liam och Niall i soffan. Niall hade också satt på sig sin One Piece, fast hans hade USA motiv.
-Riktigt snygg One Piece! Sa jag till Niall, och han log lite smått åt mig.




Sophies perspektiv


Medans timmarna gick så kände jag hur jag blev allt tröttare, och jag kände hur mitt huvud sakta lutade sig mot Nialls axel, eftersom jag satt närmast honom. Jag halvsov, men hörde ändå vad killarna sa till varandra.
- Ni är så söta tillsammans! Sa Louis med en löjlig röst, och jag behövde verkligen anstränga mig för att inte börja le eller skratta.
Nialls perpsektiv

Någon timme efter att Sophie hade somnat, så var jag nu den ändå vakna, och jag kände hur min mage kurrade. Jag försökte ställa mig upp, försiktigt och långsamt för att inte väcka Sophie. När jag väll var ute i köket så öppnade jag kylskåpet för att se om vi hade något gott hemma
- Niall är du fortfarande vaken? Frågade Sophie och jag hoppade till. Hon stod där i dörröppningen och kollade frågande på mig.
- Hungrig...Sa jag, och hon började små skratta. Jag gjorde en macka, och satte mig sedan mittmot Sophie vid matbordet.
- Shit, jag måste köpa kläder till imorgon...Sa hon och suckade
- Tjejer älskar väll att shoppa? Frågade jag och gjorde en till macka.
-J a, men jag har ingen att shoppa med. Sa hon och försökte hålla sig vaken.
- Jag kan hänga med! Sa jag glatt. Igentligen så gillade jag inte att shoppa direkt, men jag behövde köpa lite saker.
- Säkert...? Frågade hon glatt, och jag nickade som svar
- Du är bäst Niall! Sa hon och pussade mig snabbt på kinden innan hon gick ut till vardagsrummet igen för att sova. Jag gick istället in till mig och fixade mig iordning och la mig sedan. Klockan hann bli 1 innan jag lyckades somna.
Det kändes som om jag precis hade hunnit somna, innan någon tände lampan i mitt rum för att väcka mig. Jag satte mig sakta upp och såg Sophie stå i dörren. Jag fixade snabbt till håret lite, och log mot henne. Hon verkade redan vara klar inför idag. Och hon log stort när hon såg mig.
- Klockan är redan 11, e du klar om 1 timme tror du? Frågade hon glatt.
- Visst... Mumlade jag. Jag låg kvar i sängen en stund. Men gick sedan till badrummet och tog en snabb dusch. Sen så gick jag och satte på mig kläder, och fortsatte sedan in till köket för att äta frukost. Sophie stod i badrummet och sminkade sig, så det var bara vi killar i köket.
- Varför hänger du med Soph och shoppar, du hatar ju att shoppa? Sa Zayn och kollade frågande på mig.
- Jag behövde köpa lite saker... Mumlade jag fram, och både Louis och Liam höjde på ena ögonbrynet och kollade på och jag tog den sista tuggan av mackan innan jag sa något.
- Vad?! Sa jag irriterat och gick till badrummet, och borstade tänderna. Sen gick jag ut till hallen och satte på mig mina skor, och en tunn jacka. Sophie kom till hallen och skyndade sig med att ta på sig sina skor. Sen så sa vi hejdå till killarna, och åkte sedan till shopping centret. Vi bestämde att vi skulle gå in i varannan affär som man ville så att det skulle bli rättvist. Fast när vi hade gått i alla affärer som jag skulle in på, så hade vi knappast gått till hälften av Sophies
- Det här är den sista jag kollar i! Sa hon, samtidigt som vi gick in på forever21. Hon hade säkert redan 10 fulla påsar, men hade fortfarande inte köpt något tills ikväll. Medans hon gick omkring och kollade, så tog jag lite kort och så med några fans.
Sophies perspektiv

Det var flera timmar kvar tills vi skulle på festen. Det var faktist Justins fest vi skulle till, han hade ringt igår och frågat om Jacob hade ringt om festen. Jag hittade en riktigt snygg klänning faktist, så jag gick in till provrummet för att prova den. Den satt helt perfekt på mig, och var hur snygg som helst. Den slutade strax nedanför rumpan. Jag bytte om till mina vanliga kläder igen och började gå mot kassan för att betala för den. Sen så gick jag med glada steg mot Niall som stod och kollade runt i kill-avdelningen.
-Nu är jag äntligen klar...! Sa jag, och han kollade glatt på mig. Sen så gick vi ut och ställde oss på parkeringen.
Niall ringde snabbt Paul och bad honom hämta oss.
- Så hos vem är festen? Frågade Niall och våran pinsamma tystnad abröts
- Hos Justin... Svarade jag kort och kollade på honom
- Justin? Frågade han och kollade frågande på mig.
- Bieber... Sa jag långsamt och osäkert.Jag trodde att han fattade vem jag menade först, och jag såg att han kollade med stora ögon på mig.
- Är du serriös? Frågade han och blev helt hyper och virrig
- Ja...! Sa jag och skrattade åt hans reaktion. Sen så kom Paul och vi satte oss snabbt i bilen och började sedan åka.
- Sophie, killarna ska iväg på en intervju snart så...Började Paul när vi hade åkt en bit.
- Jag fattar! Sa jag glatt och Paul körde hem mig. Jag kollade på Niall som blev chockad när Paul berättade om intervjun, och han verkade ha glömt bort den. Jag sa hejdå till dem båda när vi var framme, och möttes av en sur Simon på uppfarten. Han kollade surt efter Niall och Paul när dem åkte iväg. Han var som sagt väldigt överbeskyddande och var inte jätte glad över att jag var ensam med 5 killar hela tiden.
- Vart fan har du varit? Väste han åt mig och kollade med en allvarlig min på mig.
- Jag har shoppat ser du väll! Sa jag surt och öppnade ytterdörren.
- Och svär inte! La jag till, när jag var påväg in till mitt rum. Jag hatade verkligen när folk svor. Jag satte på min data och gick in på Twitter. Jag såg att flera hade skickat någon bild till mig och frågat om jag och Niall var tillsammans och liknande, bilden var på mig och Niall idag vid shopping centret. Jag log lite smått för mig själv, och skrev sedan tillbaka till dem att jag och Niall bara var vänner. Ett standard svar... Sen så kollade jag runt bland lite tweets från fans och blev genast mycket gladare. Jag gick ut till vardagsrummet och kollade på några
"Gossip Girls" avsnitt, kanske inte det bästa. Men det var helt okej. Efter några timmars TV tittande, så kollade jag på klockan och märkte att den var 7. Och vi skulle komma till festen 8, jag fick lite smått panik eftersom jag inte änns hade börjat fixa mig. Jag sprang fort till badrummet och sminkade mig, sen så plattade jag håret. Sen så gick jag in i min Walk-In-Closet för att hitta passande skor och smycken till min klänning

Jag var inte direkt en sån som bar smycken, bara ibland på filmpremiärer eller liknande. Mer för fina tillfällen alltså. Så det ända jag hade på mig var några små örhängen och ett armband som jag aldrig tog av mig. Det var faktist ett armband som jag hade fått av Justin i födelsedagspresent när jag fyllde 6år. Just då var det riktigt stort för min handled, men nu passade det perfekt. Det var vårat vänskapsband, fast Justin hade säkert tagit av sig det för flera år sen. Jag tog bort prislappen från klänningen och satte sedan på mig klänningen, sen så tog jag på mig ett par svarta kilklackar. Klockan var kvart i åtta, så jag fixade till mig lite snabbt och tog på mig en kort svart skinnjacka, sen så gick jag ut för att vänta på killarna som skulle komma och hämta mig. Någon minut senare kom dem, och Harry klev ut från bilen för att möta mig. Han kollade på mig med stora ögon och log sitt charmiga leende, som vilken tjej som helst skulle falla för.
- Wow! Sa han och kollade på mig från topp till tå, sen så kramades vi, och satte oss sedan i bilen. Killarna kommenterade min outfit. Dem hade faktist också klätt upp sig riktigt fint, och det sa jag till dem. När vi kom till festen så hörde man verkligen att det var fest, och man kunde höra vilken musik som spelades.
- Shysst ställe...Sa Zayn och kollade sig omkring. Jag skickade snabbt ett sms till Justin och sa att vi var här. Några sekunder senare smsade han tillbaka och sa att han skulle komma ut till oss. Vi började gå mot dörren och möttes av Justin, kanske en aning full. Men bara lite lätt påverkad.
- Hej Soph! Sa han och kysste mig på kinden och kramade om mig. Sen hälsade han  på killarna, och Niall verkade faktist vara ganska nervös. När vi kom in så kände man verkligen musiken dunka i golvet. Harry, Zayn och Louis gick direkt till några killar som dem verkade känna, medans Liam och Niall satte sig i en soffa. Och jag gick iväg med Justin eftersom han ville prata, och enligt honom var det riktigt viktigt. Jag såg att han hade kvar sitt armband, jag log lite för mig själv, och vi satte oss en bit ifrån festen.
- Soph, jag älskar dig! Sa han och drog bort lite hår från mitt ansikte, och lutade sig närmare mig för att kyssa mig... Jag gillade verkligen Justin, det gjorde jag. Men jag vet inte om jag orkade med att bli sårad igen, och just nu tror jag att jag hade känslor för någon annan


Del 7, kommentera gärna vad ni tyckte om delen.

Kommer det bli något mellan henne och Justin, eller med hennes nya kärlek...?



...

Kapitel 6 ligger lite längre ner på sidan :)


~ang. Kapitel 6~

Kapitel 6 kommer upp ikväll, har haft fullt upp med skolan. Så jag har inte kunnat skriva kapitel 6..


~Kapitel 6 - Snow~

Förra kapitlet -
-Smsa Soph då! Sa han allvarligt, men jag vågade fortfarande inte. Tänk om jag skulle skicka iväg något sms som hon tyckte var barnsligt eller liknande, då skulle jag aldrig någonsin våga prata med henne mer..
-Nej, jag vet inte vad jag ska skriva! Sa jag och kände mig verkligen feg. Om det någonsin skulle bli något mellan mig och Sophie så behövde jag börja prata med henne!




Nialls perpsektiv

-Fråga om hon vill komma! Sa han glatt och gick ut till vardagsrummet, med mackan i handen. Jag suckade för mig själv och tog upp mobilen som låg på bordet framför mig. Jag skrev ett snabbt sms och frågade om hon ville komma över hit och vara med mig och killarna. Och några minuter senare så fick jag ett svar, och hon frågade om hon kunde komma om ca 15minuter. "visst" Svarade jag henne. Sen så gick jag in till vardagsrummet, och killarna kollade konstigt på mig när jag satte mig i soffan brevid dem. Först undrade jag om något hade hänt, men sedan kom jag på att jag hade ett stort glatt leende i ansiktet. Liam bytte till någon tråkig kanal, så jag tog upp mobilen och kollade runt på Twitter istället. Efter ungefär 10minuter så knackade det på dörren och jag ställde mig fort upp.
-Vem är det? Frågade Zayn och fixade till håret.
-Sophie! Sa jag glatt, och dem alla satte sig snabbt upp.
Jag gick med snabbt steg mot hallen, och öppnade försiktigt dörren. Jag såg att Sophie började le när hon såg mig, och jag själv kunde inte heller låta bli att le när jag såg henne. Skulle jag våga krama henne eller skulle allt bara kännas konstigt och bli fel då? Men innan jag hann tänka mer så såg jag hur mina armar sträcktes fram mot henne, och sekunden efter så kramades vi, och jag kunde inte sluta bli att le.
-Hej Sophie! Sa jag och vi släppte taget om varandra.
-Hej Niall! Sa hon och tog av sig sina skor, och jag hjälpte henne med jackan.
Sophies perspektiv


Jag gick in till vardagsrummet där killarna satt, och Niall gick efter mig.
-Vi var rätt snygga idag i tidningen Harry! Sa jag glatt och lite lätt skämtsamt, och satte mig brevid honom i soffan.
-Visst var vi! Sa han och blinkade med ena ögat, och jag kunde inte låta bli att le.
-Snöbollskrig! Skrek Louis efter någon timme, sen så sprang han ut i hallen, och kom tillbaka med sina skor på sig, och en mössa.
-Visst! Sa jag glatt, och sprang själv ut till hallen och satte på mig mina skor. Jag var den som var ute först på deras baksida av alla, så jag började göra en snöboll. Och som tur var så var det bra kramsnö. Jag såg att Louis kom ut, och jag kramade till snöbollen en sista gång innan jag kastade iväg den på honom.
-Fullträff! Ropade jag glatt när jag såg att den landade precis i hans ansikte, och han såg ut att bli väldigt förvånad. Jag började skratta åt hans reaktion, men slutade genast när jag såg att han kom springandes mot mig. Och jag började springa bort från honom, men han kom väldigt snabbt ikapp.
-Det där ska du få ångra! Ropade han och drog ner mig i snön, och jag såg att dem andra killarna hade kommit ut, och dem alla va fullt uppe i att kasta snö på varandra.
Louis började kasta upp snö i mitt ansikte, och jag kände hur jag började frysa mer och mer. Men efter några minuter så var vi alla lika kalla och genomblöta, förutom Niall som varit smart att ta på sig en jacka.
Niall stod med ryggen vänd mot oss alla och gjorde några snöbollar, när plötsligt Liam och Zayn flög på honom och började kasta snö på honom. Stackarn hade inte en chans...
Jag kände hur någon tog armkrok med mig och jag kollade mig överraskat åt sidan
-Hej Sophie! Hörde jag Harry säga, och plöstligt så fick jag en snöboll i ansiktet och jag blev nerdragen i snön.
Jag låg där i snön några sekunder innan jag satte mig upp, och kollade runt. Jag såg precis hur dem låste dörren när Niall kom springandes mot dörren. och nu var vi utelåsta. Jag tog bort lite snö från en plaststol dem hade därute, och satte mig sedan på den. Niall bankade på dörren och sa att dem skulle låsa upp, fast dem stod bara där och flinade åt honom...och mig.Niall bankade på dörren men killarna ignorerade bara honom.
-Det är ingen idé... Sa jag och han kollade bak på mig och log.
-Jag vet, dem kommer få så mycket stryk sen! Sa han lite smått irriterat och satte sig på stolen brevid mig.
-Här, ta min jacka. Sa han efter ett tag och räckte jackan till mig.
-Nej, jag vill inte att du ska frysa! Sa jag och kollade bort mot balkongfönstret igen. Jag kände hur Niall la jackan över mina axlar. Så jag log lite smått och sa tack. Vi började småprata lite med varandra och han berättade lite om Irland och så. Jag har alltid velat åka till Irland, men mamma har alltid bytt samtal när vi kom in på det,så det har aldrig blivit av.
-Varför sa du just mitt namn på intervjuen förut? Frågade han helt plötsligt. Och jag fattade precis vad han pratade om, och jag bestämmde mig för att svara ärligt.
-Etersom han frågade, så gav jag honom bara ett ärligt svar! Sa jag glatt. Och när jag såg Nialls leende, kunde jag inte låta bli att le. Jag såg att han precis skulle säga något..Men avbröts av att Zayn låste upp dörren.
Även fast vi kanske inte varit där ute i mer än 10 minuter, så var det ändå iskallt. Och mina kläder var  blöta.
-Tack killar! Sa jag ironiskt när vi kom in i vardagsrummet där dem alla satt med filtar runt sig.
-Låna min One Piece om du vill! Sa Louis och ställde sig upp, och jag följde med honom in till hans rum. Han gav mig sin gråa One Piece, eftersom dem var minst. Jag gick in i  badrummet för att byta om till One Piecen, och som tur var, så var mina trosor och min BH inte så blöta. Jag gick ut till dem andra i vardagsrummet, och satte mig mellan Liam och Niall i soffan. Niall hade också satt på sig sin One Piece, fast hans hade USA motiv.
-Riktigt snygg One Piece! Sa jag till Niall, och han log lite smått åt mig.




~kapitel 5 - Newspaper~

Förra kapitlet -
-Bara utsikten...Svarade han och gick bort från fönstret
-Hon heter Emily! Sa jag glatt efter honom och han nickade lite ointresserat. Emily var min granne, men också min närmaste vän.
-Vet du hur coolt ditt hur är igentligen?! Sa Niall och kollade sig omkring
-Det såg mycket bättre ut när David Beckham bodde här. Sa jag tyst och såg hans blick han gav mig.




Nialls perspektiv
Jag trodde knappast mina öron när jag hörde att David Beckham hade bott i det här huset, det var faktist lite coolt.
-Snälla killar lugna ner er! Sa Sophie och vi alla gick ut till vardagsrummet, och slog ner oss i soffan. Liam hade sett att dem hade en toy story film hemma, så han övertalade oss att se den. Sophie satte igång filmen och sen så gick hon ut till köket för att hämta snacks. Filmen hade precis börjat, och jag var redan uttråkad. Några minuter senare så öppnades deras ytterdörr, och en kille kom in till oss i vardagsrummet, och han log lite.
-Det här är min brorsa Simon. Sa hon och ställde sig brevid honom.
-Och ni måste vara killarna som Soph alltid pratar om... Sa han och vi log som svar. Jag kollade på Sophie och log, hur kunde jag bli kär i en tjej så här snabbt?
Sophies perspektiv

Kunde det bli pinsammare nu? Jag försökte putta bort Simon lite diskret, men han var för stark för att kunna rubbas.
-Soph, du hade rätt, Harrys lockar är faktist riktigt gulliga! Sa han ironiskt och killarna började skratta. Okej, nu kunde det inte bli pinsammare!
-Snälla gå simon! Sa jag och gav honom en irriterad blick. Och när han äntligen gick så satte jag mig brevid Zayn i soffan.
-Schysst brorsa du har! Sa Louis glatt och jag fattade att han as det lite ironiskt. Jag kollade frågande på honom, och man hörde hur Simon satte igång en maskin i gymmet.
-Visst..Sa jag lite osäkert och Louis gick in till Simon. Efter någon kvart kom han tillbaka och jag skrattade åt honom samtidigt som jag skakade på huvudet. En timme senare när filmen var slut, så var klockan halv 6 och vi var alla riktigt hungriga. Så vi bestämde oss för att åka och köpa mat. Eftersom vi åt på någon ganska udda resturang, så var det inte alls många där och vi kunde äta ifred. Jag kände hur min mobil vibrerade till lite snabbt. Jag ville igentligen inte kolla smset nu medans vi åt, så jag lät bli. Men när jag fick ett speciellt leende av
Niall så kom jag på att det kanske var han som hade smsat. jag tog upp mobilen, men såg att smset inte var från Niall, eller någon av dem andra. Smset var från Jacob, och han undrade om jag ville med på fest imorgon
"Kan jag ta med fem vänner också?" Frågade jag och när han sa att det var okej, så frågade jag också tid och plats.
När vi kom hem någon timme senare, så frågade jag killarna om dem ville hänga med på fest imorgon, dem kollade frågande på varandra och plötsligt så flög Louis upp från soffan, och sa att dem såklart ville hänga med.
Nialls perspektiv

-Var det någon som sa fest? Sa hennes brorsa som precis hade gått förbi i vardagsrummet.
-Nej Simon! Sa Sophie lite halvsurt och gick till honom. Dem började prata på något annat språk. Och jag antog att det var Svenska eftersom hon hade sagt att hon var därifrån. Jag hörde att hon nämnde både mitt och Louis namn, och vi alla satt som frågetecken
-Översättning tack! Sa Liam när dem hade pratat klart, och han höjde på ena ögonbrynet.
-Jag kan hjälpa er med den! Sa Simon glatt och höll för Sophies mun.
-Hon pratade bara lite smått om er, och sa att Niall och Louis var dem snyggaste av er killar...Sa han men avbröts av att Sophie bet han i fingret och han gick därifrån skrattandes.
-Nej det var inte det jag sa...Sa hon och satte sig mellan mig och Harry. Några timmar senare behövde vi killar åka hem, eftersom vi var trötta och så efter flygresan.
Imorgon ville jag bara sova hela dagen och vila ut, även fast jag visste att jag inte skulle kunna det.
När jag vaknade dagen efter så var jag fortfarande trött. Killarna kom in och väckte mig genom att hoppa i min säng, och nu fattade jag hur Zayn kände när vi väckte honom...
-Sluta! Sa han och tog kudden för ansiktet.¨
-Harry och Sophie är med på första sidan! Sa Louis glatt, och innan dem gick så kände jag hur någon slängde något på min rygg, och jag såg att det var tidningen. Jag satte mig upp i sängen, och började bläddra i tidningen.
Det fanns några bilder på dem när han hade armen runt hennes axlar. Men på framsidan så var det en bild på dem när Harry kysste henne på kinden. Igentligen bara en vänskaps puss, men tidningen skulle såklart göra allt så mycket värre. Men som tur var,så verkade våra fans inte tycka illa om henne.
Jag gick ut till köket för att äta frukost, jag kollade igenom tidningen igen medans jag åt min frukost. Jag var faktist lite sur på Harry eftersom han höll på lite med henne hela tiden, även fast han visste att jag gillade henne. Fast igår hade våra blickar mötts flera gånger när vi var ute och åt. Bästa ögonblicket på dagen tror jag...
Jag kollade på bilderna ännu en gång, men var nu mer koncentrerad fast sur, även fast jag var riktigt glad.
Jag avbröts av att någon la sin hand på min axel
-Det där är bara kompis kramar och så Niall. Sa Harry och satte sig på stolen brevid mig.
-Visst. Sa jag bara lite snabbt, och bytte sida.
-Ring eller smsa henne! Sa han och gav mig min mobil. Jag hade faktist aldrig pratat med henne via telefonen.
Dem andra killarna hade smsat henne och så en massa. Men jag hade bara varit feg och inte vågat.
-Nej...Sa jag kort, och kollade på min sista macka som låg där på bordet och bara väntade på att bli uppäten.
-Men det är ju inte konstigt att smsa med en kompis, eller hur?! Sa han och tog min macka som låg på bordet.
-Ey, det där var min! Sa jag och försökte ta den från honom, fast han hade snabbare reflexer än mig.
-Smsa Soph då! Sa han allvarligt, men jag vågade fortfarande inte. Tänk om jag skulle skicka iväg något sms som hon tyckte var barnsligt eller liknande, då skulle jag aldrig någonsin våga prata med henne mer..
-Nej, jag vet inte vad jag ska skriva! Sa jag och kände mig verkligen feg. Om det någonsin skulle bli något mellan mig och Sophie så behövde jag börja prata med henne!



Kommentera gärna vad ni tyckte om delen, älskar verkligen kommentarerna från er!

Vet att det här kapitlet är ointressant, men jag kommer försöka göra nästa roligare :)

(Gick inte att ladda upp någon bild)

~Kapitel 4 - Home sweet home~

Förra kapitlet -
Som tur var så hade jag haft det fullt upp med att filma det sista, den veckan som killarna var borta. Så nu var jag äntligen ledig, ioförsig så älskade jag mitt jobb och så, men det här var nog första gången på länge som jag har varit ledig. Den första snön hade kommit idag och jag älskar verkligen snö. Jag skulle fika med Jacob idag klockan 1, och klockan var kvart i, så jag tog på mig mina chockrosa UGGs och min vinter jacka och började gå mot starbucks där vi skulle träffas
-Sophie! Hörde jag en röst bakom mig ropa, jag vände mig snabbt om och möttes av ett ansikte jag inte sett på länge. och jag blev glad riktigt inombords.




Sophies perspektiv


-Hej Justin, vad gör du här i London? Frågade jag honom chockat och kramade om honom.
-Inför min nästa musik video bara... Sa han och drog sin luva över huvudet, så att ingen skulle se honom.
-Åh vad kul! När ska du hem igen? Frågade jag och blev lite ledsen när han sa att han inte alls skulle vara är länge.
Vi stod och pratade en stund, och som tur var så märkte ingen att det var han jag stod och pratade med.
-Jag måste tyvärr gå nu, men vi kan väll...Började jag innan han avbröt mig och gav mig en kyss, som jag tyvärr besvarade och jag kände hans händer runt min midja. Det var inte han jag älskade, eller jag vet inte? Just nu var jag riktigt förvirrad och visste inte riktigt vad jag kände för honom längre. Jag släppte taget om honom och han kollade frågande på mig.
-Justin, du vet att det inte kommer funka mellan oss! Sa jag och kollade ner i marken.
-Varför inte? Frågade han och jag kände hur allt bara snurrade i huvudet, Justin fick mig verkligen att börja tycka om han igen även fast jag visste att det aldrig skulle funka mellan oss, det var mycket enklare att bara vara vänner.
-För att vi bor i helt olika länder, och ja... Sa jag,utan att kunna avsluta meningen.
-Har dem där killarna förtrollat dig nu också...? Frågade han och log sitt charmiga leende
-Nej... Sa jag kort och log
-Du faller verkligen för fel killar! Sa han och tog armarna i kors
-Jag föll för dig! Sa jag och höjde ena ögonbrynet. Och vi båda började skratta.
-Men jag måste verkligen gå nu! Sa jag och han pussade mig lätt på pannan när vi kramades hejdå.
Jag fortsatte vidare till starbucks där jag såg att Jacob var, och han verkade precis ha kommit som tur var eftersom han höll på att ta av sig sin jacka vid ett av borden av fönstret.
-Förlåt för att jag är sen! Sa jag och satte mig snabbt framför honom.
-Jag var också sen! Sa han och vi log mot varandra. Sen så beställde vi lite fika och satt där och pratade. Efter några timmar där, så behövde vi båda gå hem, och jag började genast tänka på vad som hade hänt mellan mig och Justin tidigare idag. Jag la mig på soffan och kollade upp i taget, men avbröts i mina tankar av att mina mobil började ringa. Jag såg att det stod Harry på skärmen och jag fick ett stort leende på läpparna
Några dagar senare

Idag skulle killarna komma hem, eftersom deras sista konsert blev inställd. Jag skulle möta killarna på flygplatsen om några timmar. Så jag gick in i min walk in closet, och letade efter några sköna kläder. Jag tänkte först ta på mig min One Piece, men ångrade mig sedan när jag kom på att jag är känd och just nu inte orkade med en massa fans. Och att jag umgåtts en hel del med killarna på sistonde, så då skulle ännu fler komma fram till mig. Så jag bestämde mig istället för ett par mörkblå jeans och och ett ljusrosa linne, och en svart kofta. Jag ringde Paul och frågade honom om han kunde hämta upp mig när han var påväg till flygplatsen, och såklart så hämtade han gärna upp mig. Han kom 1 timme senare och jag satte mig bak i bilen. Och när vi hade åkt i bilen i ca 1minut så hörde jag hur min mage kurrade. Paul kollade bak på mig och skrattade.



-Vi kan äta här om du vill? Sa ha och jag såg ett Mcdonald´s några meter fram.
-Ja tack! Sa jag, och han svängde in på parkeringen. Eftersom vi hade rätt så bråttom, så åt vi i bilen. Och när vi var framme så slängde vi allt skräp och jag stoppade in ett tuggummi i munnen. När vi kom dit så hade planet precis landat och folk strömmade ut. Jag satte mig ner på en bänk och väntade på att dem skulle komma. Jag gick in på twitter snabbt och kollade runt lite, och när jag såg vad som trendade så blev jag lite chockad. #Sophie&Justin var en av sakerna och då fanns det också en bild från oss när vi kysstes. Justin hade tydligen skrivit att han hade träffat mig idag. Och någon hade väll tagit bilden eftersom dem såg att det var jag. Och Justin hade såklart tagit kort med en massa fans, och när dem såg att justin hade samma kläder som han jag kysste, så tog det väll inte så lång tid för dem att lista ut vad som hade hänt. Jag suckade för mig själv och hörde sedan att någon hostade lite lätt. Och när jag kollade upp för att se om jag satt i vägen för något så såg jag Zayn stå där med killarna bakom sig.  Jag flög glatt upp från bänken och kramade glatt om dem. Jag hade faktist saknat dem lite...Okej en hel del faktist!
Sen så började vi gå ut till bilen och Harry tog sin arm runt mina axlar
-Visst har det varit tråkigt utan oss? Frågade han och jag tog armkrok med Niall och Harry
-Det  har faktist varit riktigt lungt och skönt utan er! Sa jag ironiskt och dem skakade bara på deras huvuden medans jag log stort.
-Kan vi inte åka hem till dig Soph?Jag vill se hur du bor! Sa Louis och dem andra instämde
-Okej... Sa jag och försökte mig på ett leende. Jag ogillade att bjuda hem folk, eftersom jag bodde i ett rätt så stort hus. Som jag själv tyckte var lite överdrivet, men mamma gillade det. Jag berättade vägen för Paul, och när vi stod på uppfarten så kollade alla fem killarna på huset med stora ögon och öppna munnar. Och jag kände redan nu att det inte var någon bra idé.
-Shiiiiit vad stort! Sa Zayn och jag kunde inte låta bli att le. Jag öppnade dörren, och Louis sprang först in och började springa runt i huset och skrek över allt han såg och som tur var så var ingen hemma. Jag gick med Niall och Liam medans dem alla kollade runt i huset.
-Shit, har ni ett eget gym? Frågade Liam och kollade chockat in i gymmet. Det var där Simon spenderade den mesta tiden hemma.

-Kolla in Jacuzzin (?) Hörde man Harry ropa, och jag antog att han var i vårat gemensamma badrum. Resten av killarna sprang dit och jag kom långsamt efter dem. Det här var en av anledningarna till att jag inte brukade bjuda hem folk. Fast ioförsig så gillade killarna mig för den jag var och inte för mina pengar eller kändisskap.
Jag gick ut i köket för att ta något att dricka. Sedan så gick jag in i gymmet där jag hörde att killarna var, Louis satt på en motions cykel och Niall skrattade åt det han gjorde, och inte änns jag kunde låta bli att le.
Jag gick bort till Liam, som stod vid ena fönstret och kollade på något
-Vad kollar du på? Frågade jag medans jag försökte se vad han kollade på och jag log stort när jag såg vad han kollade på.
-Bara utsikten...Svarade han och gick bort från fönstret
-Hon heter Emily! Sa jag glatt efter honom och han nickade lite ointresserat. Emily var min granne, men också min närmaste vän.
-Vet du hur coolt ditt hur är igentligen?! Sa Niall och kollade sig omkring
-Det såg mycket bättre ut när David Beckham bodde här. Sa jag tyst och såg hans blick han gav mig.

Kommentera gärna vad ni tyckte, och om ni vill att något ska hända t.ex drama?!



~Kapitel 3 - SMS ~

Nialls perspektiv


- Koden 0000 är inte den bästa! Sa jag och skrattade. Jag kollade runt lite på hennes mobil och hon verkade inte riktigt bry sig, så jag kollade runt bland hennes kontakter.
-Shit! Har du Justin Biebers nummer? frågade jag och kollade chockat på henne.
-Ja, men han är bara en gammal kompis. Sa hon, och jag kollade fortfarande chockat på henne.
-Eller kanske mer än en vän? Frågade Zayn och knuffade till henne lite lätt i sidan. Men hon svarade inte, utan fortsatte bara skära grönsakerna och man såg att hon blev lite generad.
-Shit, har du varit tillsammans med Justin? frågade Zayn som såg nog var lika chockad som mig.
-Nja, det var inget serriöst. Bara någon kyss och så...Sa hon och började duka.
-Och så...? Frågade jag som hade blivit lite nyfiken
-Inget. Sa hon tyst, och eftersom hon inte verkade vilja prata om det så lät jag bli att fråga något mer. Några minuter senare så var maten klar, och jag sa till dem i vardagsrummet att det var mat. Efter maten så satte vi oss i vardagsrummet igen för att kolla på någon film. Jag hade fortfarande Sophies mobil i fickan, så jag tog upp den och gick in på hennes twitter, Eftersom hon inte hade loggat ut. Jag tänkte bara snabbt skriva ett tweet från mig.
Jag gav henne mobilen, och hon kollade misstänkt på mig, men jag bara log stort.  Jag gillade verkligen henne, men eftersom hon inte verkade gilla mig mer än som vän, så vågade jag inte ta risken och förstöra våran vänskap. Efter filmen så var det bara jag och Sophie som var vakna, och vi båda tog upp våra mobiler, eftersom Zayn och Louis satt mellan oss. Och hon frågade vad jag tyckte om filmen.
"Helt okej, vad tyckte du?"
"ja, helt okej.." Jag hann precis läsa klart hennes sms, när Liam tog tag i min arm och la sedan sitt huvud på den. Sen så smsade hon igen
"Aww..." Skrev hon bara kort och kollade upp på mig med ett leende,och jag log tillbaka.a
"Kan du inte berätta om dig och Justin" Smsade jag henne, och hoppades på att hon ville svara.
"Vi var bara ihop i någon vecka, men det var inget serriöst. vi passar inte riktigt ihop. Men just nu är vi väldigt bra vänner" Jag läste igenom smset långsamt och kände hur Liam släppte min arm och lutade sig mot Harry istället. Jag smsade inget tillbaka, utan mötte bara hennes blick och skakade lätt på huvudet.
Killarna visste inte att jag gillade Sophie,fast just nu är det bara bra. Annars skulle dem bara hålla på och skämma ut mig.
"Du borde nog byta kod till din mobil" Skrev jag till henne
"vad har du gjort" skickade hon och kollade chockat upp mig
"Inget...." Skrev jag och hon höjde ena ögonbrynet, så jag härmade henne och höjde också på ena ögonbrynet. Vi satt där allvarligt och kollade på varandra,Men plötsligt så började hon skratta. Och jag började små skratta åt henne.
-Vad skrattar ni åt igentligen? Frågade Harry som hade vaknat av hennes skratt.
-Jag är bara trött...Sa hon och slutade skratta och gäspade istället. Jag fixade lite i gästrummet åt henne och hon fick låna en tröja av Harry som var på väg in till sitt rum för att somna där.
-Tack för att jag får sova här! Sa hon och log stort mot mig. Jag log tillbaka och gick in till mitt sovrum där jag somnade på direkten.
Sophies perpsektiv

Jag vaknade upp dagen efter, och såg att jag var i ett okänt rum Jag fick först lite panik men kom sedan på att jag var hos killarna. Jag kollade på mobilen och såg att den var 8, och jag skulle till filminspelningen vid 9. Jag satte mig snabbt upp och satte på mig mina kläder från igår. Sen så ringde jag Dana och bad henne hämta mig, sen så skrev jag en lapp till killarna och gick tyst ut genom ytterdörren och satte mig i bilen brevid Dana. Jag skulle filma lite idag, men eftersom jag inte var så många scener kvar så behövde jag bara filma någon gång i veckan just nu. När jag kom dit, så skulle jag direkt byta om till en riktigt lång klänning eftersom jag precis skulle ha kommit hem från någon fest och nu skulle jag vara full och ha med mig någon otroligt snygg kille med mig. Igentligen så hatade jag att spela in kärleks scener, men som tur var så skulle inte så mycket hända mellan oss.
Det som var ännu pinsammare var att Jacob som jag skulle vara tillsammans med i filmen var mitt gamla ex, fast också en bra vän.
Harrys perpektiv

Jag vaknade först av killarna, som vanligt. Men hoppades på att Sophie var vaken så att jag iallfall hade någon att prata med och inte behövde vara vaken själv eller tvingades väcka Louis eller någon annan. Jag gick runt lite i huset och letade efter henne, men eftersom hon inte var någonstans så kollade jag försiktigt in i gästrummet där hon sovit. Men det var tomt där också, så jag gick och satte mig i köket, där jag såg en lapp som satt på kylskåpet. Jag gick fram och läste vad det stog "Behövde åka och filma idag,fast jag är ledig resten av veckan Xx" Stod det och jag log lite för mig själv, eftersom vi också var lediga resten av veckan så skulle vi säkert träffas en hel del
En vecka senare

Vi hade umgåtts med Sophie nästan varje dag och vi hade haft riktigt kul, hon var riktigt rolig att vara med. Det tråkiga var bara att vi skulle bort en vecka på turné. Vi hade frågat Niall flera gånger om han gillade Sophie eftersom han var helt annorlunda när hon var i närheten, och försökte göra allt för att få henne att skratta. Men han hade bara sagt nej och sagt att han bara tyckte om henne som kompis. Nu en vecka senare hade Niall äntligen erkänt att han gillade henne, eftersom han pratade om henne hela tiden när hon inte var i närheten. Fast han ville klara allt på egen hand eftersom han inte trodde att Sophie gillade honom, så vi fick inte hjälpa honom.
Sophie perspektiv

Som tur var så hade jag haft det fullt upp med att filma det sista, den veckan som killarna var borta. Så nu var jag äntligen ledig, ioförsig så älskade jag mitt jobb och så, men det här var nog första gången på länge som jag har varit ledig. Den första snön hade kommit idag och jag älskar verkligen snö. Jag skulle fika med Jacob idag klockan 1, och klockan var kvart i, så jag tog på mig mina chockrosa UGGs och min vinter jacka och började gå mot starbucks där vi skulle träffas
-Sophie! Hörde jag en röst bakom mig ropa, jag vände mig snabbt om och möttes av ett ansikte jag inte sett på länge. och jag blev glad riktigt inombords.


Kommentera gärna vad ni tyckte om del 3 :)


~Kapitel 2 - Photo Shoot ~

Förra kapitlet -
-Hej Sophie! Hörde jag en röst som jag kände igen
-Hej Louis! Sa jag glatt tillbaka och stannade.
-Du är riktigt rolig Sophie! Sa Liam och ställde sig på andra sidan av mig.
-gud nej...Sa jag och vi började småskratta, sen så kom Zayn,Niall & Harry också.




Sophies perspektiv

Alan kom fram till oss och log lika stort som alltid
- Ni var grymma ikväll! Sa han och klappade mig och Harry på axlarna eftersom vi stod närmast honom.
-Tack, bara lite pinsamt... Sa jag och gav honom en sur blick, på skoj.
-Du behövde inte säga något Sophie! Sa han glatt innan han behövde gå. och killarna började skratta liet smått igen. Jag kände hur situationen blev allt pinsammare, så jag sa att jag behövde gå.
-Sophie, kan jag få ditt nummer? Frågade Liam mig,precis när jag hade vänt mig om för att börja gå
-Ehm...Visst! Sa jag. Varför ville dem ha mitt nummer? vi kände knappast varandra och jag brukade inte vilja ge ut mitt nummer till folk. Men det skulle inte direkt skada. Alla killarna tog upp sina mobiler oc jag började rabbla upp siffrorna. Sen så sa jag hejdå till dem och dem log stort. Jag började sedan gå ut till bilen där Simon satt och väntade och tog upp mobilen när vi var påväg hem. Jag gick snabbt in på Twitter och skrev "On my way home now, then I check a movie again with Simon"
Nialls perspektiv

Vi alla fem satt i bilen påväg hem till oss. Vi hade precis köpt ett hus tillsammans, eftersom vi inte orkade på på hotell och sånt hela tiden.
-Jag har hittat Sophie på Twitter! Sa Zayn glatt och sa vad hon hette.Jag klickade på Follow knappen och läste om att hon hade skrivit lite om kvällen. Hennes ikon bild var faktist riktigt snygg, fast ioförsig så var hon det i vanliga fall också. Jag uppdaterade sidan, och såg att Louis och Sophie hade skrivit. Louis skrev att han hade haft en trevlig kväll, och så hade han "taggat" oss killar,Alan och Sophie också. Jag log lite för mig själv och läste sedan var Sophie hade skrivit, och mitt leende försvann. Vem var Simon? Säkert hennes kille...Jag var ju trots allt bara hennes "celebrity crush" När vi kom hem så åt jag två mackor, och la mig sedan för att sova
Jag vaknade dagen efter av att Louis och Harry  sprang runt i huset och skrek. Jag skrattade för mig själv, och satte mig sedan upp och tog på mig en tröja. Sen så gick jag in i köket och åt frukost.
Idag skulle vi på en Photo Shoot och ta lite kort inför något som jag inte kommer ihåg. Efter att jag ätit frukost så sate jag mig i soffan med dem andra
-Vem smsar du med? Frågade jag Liam som satt och kollade ner i sin mobil.
-Sophie, hon ska till samma studio som oss idag för att fota! Sa han glatt och la ifrån sig mobilen. Och jag blev faktist lite gladare när jag hörde det. En halvtimme senare så kom Paul för att hämta upp oss. Och vi köpte med oss mat dit eftersom jag och säkert dem andra, skulle bli hungriga under dagen i studion. Eftersom Sophie skulle vara i en annan del i studion så skulle vi nog ändå inte kunna prata eller få träffa henne idag.
Vi var fem personer som skulle fotas, och hon var ensam. Så hon skulle säkert bli klar långt innan oss.
Just nu höll Zayn på att ta kort, och jag satt i soffan med Liam medans Harry och Louis höll på att larva sig. Liam satt och smsade med Sophie igen och jag kunde inte låta bli att kolla. Fast jag gav upp när jag ändå inte kunde se vad dem skrev. Så jag tog med mig ena chips påsen och gick till Harry som bad mig komma med den. Han satt just nu och spelade på mobilen
-Niall din tur! Sa fotografen och jag gick snabbt dit och kollade mig snabbt i spegeln för att se så att kläderna satt bra. Jag började ta några kort, och killarna satt och brottades i soffan men jag försökte koncentrera mig på hur fotona blev. Efter ett tag så slutade dem och det knackade på dörren. Zayn öppnade dörren och in kom Sophie.
Och jag kände nervositeten stiga. Shit, nu skulle jag inte kunna koncentrera mig. Det var redan jobbigt nog när flera personer stod och kollade.
-Hej killar! Sa hon glatt och kramade om dem. Liam hade säkert sagt åt henne att komma. Hon kollade sedan på mig och vinkade och jag log tillbaka till henne
-Förlåt Niall, det var inte mening att störa... Sa hon och satte sig med ryggen mot mig, och dem fem började småprata lite. Några minuter senare så var jag klar och det var Louis tur. Jag gick och satte mig brevid Harry i soffan, och han höll på att kolla på någon video med oss.
-Jag ska bara störa Louis lite..Sa hon tyst, och gick sedan och ställde sig snett bakom fotografen. Och hon började dansa något ful dans, och vi alla ´började skratta åt henne, och åt Louis som stördes av henne och kunde inte hålla sig för skratt. Hon verkade inte vara rädd för att göra bort sig eller vara rolig, precis som Louis.
-Dem sista fotona blev riktigt bra Louis! Sa plötsligt fotografen, och Sophie satte sig igen. Och sen så skulle vi ta kort tillsammans.
Sophies perspektiv

-Era photo shoots är mycket roligare än mina! Sa jag när dem var klara och vi var påväg till parkeringen. Dem svarade inte direkt på frågan utan skrattade bara lite. På parkeringen stod det flera fans som ville ta kort och så. Precis när vi skulle skiljas åt, så frågade Harry mig om jag ville hänga med till dem.
-Visst! Sa jag och ringde till Simon för att säga åt honom att han inte behövde hämta mig.
-Hej Simon, jag åker till några vänner istället....Sa jag och as till han att jag inte behövde hämtas. Sen så la vi på och flera tjejer stod runt mig och ville ha en autograf. Det var tydligen inte bara killarnas fans här. När vi var klara där, så satte vi oss i bilen, och jag satte mig mellan Louis och Zayn. Igentligen var det riktigt pinsamt,eftersom jag precis träffat dem. Men vi kommer faktist riktigt bra överräns och så.
-Var det din kille du pratade med? Frågade Liam och lät lite besviken
-Va simon? nej, han är min brorsa, jag har ingen kille! Sa jag och skrattade lite åt att dem trodde att Simon var min kille.
-Hur kan någon som du vara singel? Frågade Zayn och kollade upp från sin mobil
-Hur kan några som ni vara singlar...Sa jag som svar och höjde ena ögonbrynet.
-Tjejen har en poäng! Sa Louis och nickade lpngsamt på huvudet, och jag började skratta lite åt honom.
Efter ca 10 minuters åktur så var vi framme hos dem.
-Wow, snyggt hus! Sa jag glatt och gick ur bilen. Liam öppnade dörren och en god doft av kill parfym fanns i huset. Jag följde efter Niall och Zayn in till köket, medans dem andra gick in till vardagsrummet. Zayn började ta fram mat,så jag och Niall hjälpte till. Jag hjälpte Zayn att skära grönsakerna.
-Någon som gillar mat...? Frågade Zayn glatt, eftersom jag åt lite av dem grönsakerna hela tiden
-Jag älskar mat! Sa jag glatt och Zayn skrattade.
-Give me five! Sa Niall plötsligt och höjde handen. Jag slog till den lite lätt och vi båda började skratta.
-Sophie! Hörde jag Harry ropa innifrån vardagsrummet, så jag gick in till dem och satte mig brevid honom. Och dem alla tre log hemlighetsfullt åt mig
-Vad kollar ni på igentligen? Frågade jag och såg att liam inte verkade kolla så mycket på filmen, och koncentrerade sig istället på att klara en bana på angry birds.
-Dig! Sa Louis glatt, och jag kollade snabbt på TVn och såg att dem kollade på en av mina filmer
-Åh, snälla stäng av! Sa jag och försökte ta TVkontrollen från Harry
-Nej, jag har alltid velat se den! Sa Louis , så jag gav upp och gick tillbaka in till köket och såg att Niall höll på med min mobil.
-Vad gör du med min mobil?Och hur kunde du min kod? Frågade jag, utan att jag igentligen brydde mig om vad han gjorde på min mobil eftersom jag inte hade något privat på min mobil.



Kommentera gärna vad ni tyckte om kapitel 2 :)



Jag vet att bloggen ser riktigt trist ut, utan någon header och så. Men jag ska fixa det dagen jag har tid. Och jag är inte så bra på det så jag vet inte riktigt när jag fixar det!






~Kapitel 1 - Akward moment~

Sophies perspektiv

Jag vaknade av att Simon kom in i rummet och hällde iskallt vatten över mig.
-SIMON! Skrek jag efter honom, och gick sedan in i till mitt egna badrum för att ta mig en dusch.
Jag gjorde en hårinpacking och rakade benen innan jag sköljde ur den.
Eftersom jag skulle på en intervju på Alan Carr show så jag gick in i min walk in closet och satte bara på mig min USA onepiece just nu eftersom jag skulle få finare kläder där borta.
-Simon kan du göra pannkakor till mig också? Frågade jag när jag gick igenom köket för att gå vidare in till vardagsrummet.
-Nej du får göra frukost själv! Sa han när jag precis passerat. Så jag gick tillbaka till han och påminde honom om vad han hade gjort imorse för att få mig att vakna
Okej då...Sa han surt och jag gick ut till vardagsrummet och slängde mig i soffan och satte på TVn.
-Gud vad ironiskt! Sa Simon till mig när han kom ut för att ge mig mina pannkakor. Jag satt och kollade på min egna film.
-Jag vet..Sa jag och bytte kanal, där dem visade "Panic Room", min favorit film! Jag satt glatt och kollade på filmen medans jag åt mina pannkakor.
Några timmar senare

-Shit, jag ska vara på showen om 1½ timme! Sa jag och flög upp ur soffan. Jag och Simon hade legat och slöat i soffan hela dagen och bara kollat på TV. Jag gick in till mitt rum och plattade snabbt håret och bytte sedan om till ett par tights och ett blått oversize linne, och en liten tunn kofta över det. Jag tänkte precis gå in i badrummet för att sminka mig, när jag kom på att jag ändå skulle bli sminkad där borta. Så jag borstade tänderna istället. När jag var klar fixad för att åka så skrev jag ett snabbt tweet "On my way to the Alan Carr Show xx" Sen så gick jag till Simon och bad honom skjutsa mig dit. Som han gärna gjorde, eftersom han tror att han är min livvakt eller något? När jag väl kom dit, så stod det en massa fans utanför som ville ta kort och så. Men sen när jag kom in till studion, så skickades jag direkt till sminket. Och jag sa till tjejen som sminkade att jag ville ha en naturlig sminkning, eftersom dem annars brukar sminka på ett kilo smink bara för att jag skulle se perfekt ut. Men jag föredrar mer den naturliga looken
-Sophie! Hörde jag någon ropa bakom mig, och jag såg i spegeln att det var min manager Dana som kom.
-Hej Dana! Sa jag glatt till henne, och jag skickades vidare till någon tjej som gav mig kläder. Det var ett par ljusblåa jeans som såg lite halvslitna ut, och en fin blus + lite smycken ingen direkt speciell outfit, men eftersom det var något speciellt märke som jag tydligen skulle representera idag så hade jag inte så mycket mer att välja på. Fast jag gillade den här stilen, jag hade mer en avslappnad stil, än den som hade kortkort hela tiden...
-Det är 5minuter kvar tills du ska in på scen! Sa Dana nervöst, själv satt jag lugn i en stol och kollade runt på twitter minuterna gick, och en man i 40års åldern kom fram till mig och sa att jag snart skulle in på scenen, så jag ställde mig upp. Och han drog med mig till stället jag skulle komma in ifrån. Jag skulle frågade  vilka som också skulle vara med showen, menjag hörde inte vad han sa eftersom jag skulle upp på scen. jag hördes hur mitt namn ropades upp, och en låt spelades upp, det var "I´m sexy & I know it". Jag gick glatt ut på scenen och möttes av en massa applåder och skrik Jag kramade snabbt om Alan, och vinkade lite snabbt ut till puliken. Sen så satte jag mig ner, och vi väntade på att publiken skulle tystna. Han började fråga lite om den senaste tiden, med filmerna och så. Men bytte sedan ämne till något helt annat.
-Så...Är du ett fan av One Direction? Jag hörde att din kompis är vän till dem! Sa han och jag visste direkt vem han pratade om Det hade faktist pratats en hel del om mig och Justin när vi umgåtts en hel del i sommras.
-Ja faktist, dem är riktigt bra! Sa jag och hoppades på att han inte skulle ta upp allt som hänt mellan mig och Justin.
-Vem är din favorit i bandet? Frågade han och log stort, och jag visste att det låg något bakom det här. Alan ställde verkligen udda frågor.
-Jag tycker att alla är underbara... Sa jag och log lite smått
-Men vem är snyggast då? Frågade han, och jag kände mig lite tvungen att svara
-Niall tror jag isånnafall? Sa jag och Alan log stort.
-Men jag är inte ett sådant fan som skulle skrika eller gråta, jag har bara hört dem några gånger och så..Sa jag och försökte byta ämne utan att lyckas.
-Och om dem var i studion just nu då? Frågade han,och jag fattade nästan vad som höll på att hända,men det verkade hel sjukt. Det var kanske dem jag skulle intervjuas med? Dem som killen sa men som jag inte hörde.
-Då skulle jag bli generad, eftersom du tvingade mig att säga vem min celebrity crush var...Sa jag och publiken började skratta. Sen så sa Alan att killarna var välkomna ut.
-C´mon! Sa jag lite generat medans jag kollade upp i taket, och publiken började skratta igen. Sen så började deras låt "Up all night" spelas och dem kom ut och vinkade glatt mot publiken innan dem satte sig. Men jag vågade inte änns kolla på Niall, men som tur var så satt han längst ifrån mig. Alan pratade mest med killarna, men frågade mig också saker då och då, och killarna skrattade nästan åt allt jag sa. Niall verkade antingen inte bry sig om att jag hade sagt att jag "gillade" honom, eller så hade han som tur var inte sett eller hört när jag sagt det. Efter showen gick jag snabbt och bytte om, sen så tweetade jag lite snabbt och skrev "Akward moment" Och la sedan ner mobilen i min handväska. Jag gick och pratade lite med Dana om filmningen i veckan och så. Och precis när jag var påväg mot utgången så kände jag en arm runt mina axlar
-Hej Sophie! Hörde jag en röst som jag kände igen
-Hej Louis! Sa jag glatt tillbaka och stannade.
-Du är riktigt rolig Sophie! Sa Liam och ställde sig på andra sidan av mig.
-gud nej...Sa jag och vi började småskratta, sen så kom Zayn,Niall & Harry också.


Kapitel 1, det blev inte så spännande eller så...

Verkar som att Harry & Caroline är tillsamms igen!


Kommentera gärna :)

~Prolog~

Jag heter heter Sophie, och är 18 år.

Jag har mörkbrunt hår, och blåa ögon. Och är runt 1,67cm lång.

Min mamma är en känd skådespelerska, och jag har följt hennes fotspår, och är också väligt känd.

Men jag har också jobbat som modell ett tag också.

Jag har väldigt lätt för att lära känna nya människor, och är inte ett dugg blyg av mig.

Jag har också en storebror som är 20år, som heter Simon. Och han är väldigt överbeskyddande över

mig. Men vi förstår ändå varandra och han är den jag pratar med när det har hänt något.

Jag föddes i Sverige, och bodde där tills jag var 2. Sen flyttade vi runt lite i USA tills jag var 13år. Då

flyttade vi till London, där jag bor just nu. Jag började min karriär när jag var 14år, så jag har inte

hållt på så länge med skådespeleriet.

Mina närmaste vänner heter Emily,Justin & Quinn, men eftersom Emily och Quinn går i skolan så kan

vi inte träffas så ofta. Och Justin bor inte änns i England. Han bor i USA, och han har också fullt upp

med sin karriär. Som tjej favoriten Justin Bieber. Jag och Justin är barndomsvänner och våra

mammor är riktigt bra kompisar. Men just nu träffar jag inga av mina kompisar direkt, eftersom jag

måste filma in det sista inför min nyaste film jag är med i.



Vet att prologen eller vad det nu är, var väldigt dålig...! Men det blev nog mer som en info text..

Jaja, kapitel 1 kanske kommer senare ikväll :)

(Och novellen kommer utspelas under vintern i början iallfall)



494453151_large



~Kapitel 43-sista delen~

Förra kapitlet - 
  • Okej jag sänker! Ropade jag eftersom det säkert var någon granne, som såklart skulle komma och klaga. Men efter ett tag så ringde det på dörren igen, och jag suckade för mig själv och satte på mig min One Piece. Det var säkert Emily som ville retas och tvinga mig att öppna dörren. Emily var en tjej som jag hade träffat, när vi hade fotat flera gånger tillsammans. Jag tog snabbt ett tuggummi i munnen och öppnade långsamt dörren och blev otroligt chockad... och sur, När jag såg vem som stod där
  • Hej Niall...Sa jag tyst till honom. Varför var han tillbaka...?



Lilys perspektiv

  • Hej...Sa han lite tyst och kollade ner i marken. Visst förstod jag att han ville prata, men jag visste inte om jag orkade med sånt just nu, på den senaste tiden har mitt liv inte varit på topp. Jag såg på han att han verkade vara ganska nervös. Men det var faktist lika  jobbigt för oss båda. Jag hade inte hört från honom på fyra månader, så jag fattade inte varför han änns kom hit. Han verkade ju ändå inte vilja se mig efter att jag dumpat honom.
  • Så... Sa jag för att få igång samtalet, även fast jag just nu bara ville stänga dörren framför näsan på honom och försöka glömma allt. Becca skulle komma senare idag också för att träffas och prata lite, vi hade glidit isär den senaste tiden.
  • Ehm..jag..Började Niall innan han ångrade sig igen. Han verkade ha förändrats en hel del sen jag senast såg honom. Det hade jag ioförsig också, men vi hade förändrats på två olika sätt. Jag hade bara bytt hårfärg och så. Niall hade mer bytt attityd och så.
  • Jag ville bara be om ursäkt för, ehm.. aa allt! Sa han och kliade sig i nacken och försökte sig på ett leende. Och jag hade ingen aning om vad jag skulle svara honom. Jag kunde ju säga att det var lugnt mellan oss. Men då skulle jag bara ljuga, såklart ville jag att det skulle var lugnt mellan oss. Men jag tror att vi båda var för sårade just nu för att det skulle funka. Jag kunde ju också och säga att vi iallfall kunde vara vänner, men det skulle aldrig gå. Sättet som vi gjorde slut på var inte på det bästa, så det fanns ingen chans i världen att det någonsin kunde bli ba mellan oss...
  • Okej... Sa jag lite försiktigt och såg att killarna satt i en bil längre ner på gatan, och dem alla satt och kollade på oss. Jag återvände blicken till Niall, som fortfarande kollade ner i marken. Sen så fortsatte jag och Niall prata lite och vi blev mer sams än vi varit innan.

Nialls perspektiv

Jag vet inte om hon verkligen att godtog min ursäkt eller om hon bara gjorde det för att få mig att må bättre?
Killarna hade tvingat mig att åka hit och prata med henne, även fast jag inte trodde att hon ville prata, eller änns se mig. Men hon verkade vara lika glad över att se mig, som jag var att se henne. Jag blev sur när jag tänkte på alla dem gångerna jag varit sååå nära på att skicka sms till henne, men raderade istället allt eftersom jag varit feg och ångrat mig. Och nu när hon undrade varför jag inte hört av mig så visste jag inte vad jag skulle svara Så jag ryckte bara lite lätt på axlarna, och stämmningen mellan oss var inte speciellt bra. Det var bara då och då någon sa något kort till den andra. Och det kunde verkligen inte bli pinsammare än var det var just nu.

  • Vill du komma in en stund och prata? Frågade hon plötsligt och jag kollade upp på henne för första gången
  • visst! Sa jag och försökte låta lite gladare, och jag gjorde en diskret chest till killarna och få dem att åka iväg. Men som vanligt fattade dem inget. Jag stängde försikigt dörren efter mig och följde efter henne in till köket. Vi satte oss mittimot varandra, och för första gången sa jag "nej", när hon frågade om jag ville ha något att äta. Vi satt för det mesta och småpratade om oss. Och vi båda fick tårar i ögonen då och då. Jag såg hur hennes mobil som låg på bordet började lysa och hon fick ett sms. När hon tog upp den för att läsa så log hon lite snabbt och la ner den på samma plats igen.
  • Liam ville att du skulle tillbaka, ni hade tydligen bråttom till någon intervju.. Sa hon och ställde sig upp. Juste, den hade jag helt glömt bort. Just nu ville jag bara stanna här med Lily och bara vara. Men såklart kunde killarna inte göra en intervju utan mig. Jag ställde mig upp och vi började gå mot dörren. Jag tog snabbt på mig skorna, och när vi sa hejdå så gav jag henne en kram. Varför gjorde jag det igentligen? Nu kanske jag ännu en gång förstört det lilla vi byggt upp.
  • Hejdå Niall! Sa hon och bevarade kramen, och jag blev genast lite lättad över att hon inte tog illa upp av kramen.
  • Hejdå! Sa jag glatt och gick ut till killarna, och kände leendet på mina läppar. Och såklart så frågade killarna en massa när jag hade satt mig i bilen påväg till intervjuen. När vi var framme så hade jag hunnit berättat det mesta av det jag ville berätta för dem, och vi gick till stället vi skulle till. Och för första gången på fyra månader så kände jag mig faktist riktigt glad. Alla olika rykten som hade gått när jag och Lily hade gjort slut gjorde mig förvirrad, och jag visste inte riktigt vart dem hade fått all info ifrån? Eftersom Lily inte hade sagt något, iallfall inget som hon inte berättat för mig. När vi väl satt där för att börja TVintervjuen så visste jag nästan vad dem skulle fråga.  Hon som intervjuade oss frågade en massa om hur turnén hade varit, och eftersom Harry hade börjat dejta en tjej, så kom vi in på ämnet "Tjejer" Och jag kände direkt hur nervositeten kom.
  • Och hur går det för dig och Lily då, niall? Frågade hon glatt och dem andra killarna kollade glatt på mig
  • Det är bra, vi är...vänner. Sa jag och tvekade lite när jag sa vänner, eftersom jag inte visste vad vi var direkt.
  • Så ni är sams nu igen? Är det sant att ni inte har pratat alls efter det tog slut? Frågade hon glatt, och jag vart ännu en gång chockad över allt som folk visste om oss.
  • Ja vi är typ sams, och det är sant, jag har knapast pratat med henne. Men jag har haft fullt upp med turnén. Sa jag och kände mig lugn, eftersom mitt svar kändes som ett rätt så bra svar. Och efter intervjun smsade jag Lily och frågade om hon ville träffas någon annan dag. Bara för att prata och så. Och jag blev svar när hon svarade och sa att hon gärna skulle vilja det. Det kändes nästan som om vi var några som varit ovänner i år, och nu försökte bli vänner igen, genom att prata. Vilket jag ändå var glad över....



Blev kanske inte den bästa delen, men den kanske duger? :)

Prologen för novell 2 kommer nog snart också!



Extra kapitel?

Jag vet fortfarande inte om jag ska göra ett extra kapitel? Eller vad man kallar det...

Men tycker ni att jag ska göra ett extra kapitel?

Eller ska jag börja på min nya novell?




'

Vet att många blev besvikna över hur den slutade, så jag bestämde mig för att kanske göra ett extra kapitel? (kanske!)

Men nästa novell kommer iallafall vara en helt ny, och jag hoppas ni tycker om den lika mycket :) om inte mer!


Men kommer mer info om extra kapitlet imorgon xD tycker ni jag ska göra ett extra kapitel?

Tack för alla underbara kommentarer <333


~Kapitel 42~

Nialls perspektiv
Dagen efter

Jag vaknade upp och märkte att jag var hos Lily. Jag satte mig upp och såg att Zayn och Liam låg i soffan med mig. Jag ställde mig upp och såg två fötter sticka ut från soffan, det var Louis fötter. Stackarn som somnat på golvet. Jag såg ifrån vardagsrummet att Becca och Harry låg i Lilys rum. Och jag kom genast på att jag inte sett Lily. Hon var säkert på toa eller något? Tänkte jag för mig själv och lugnade ner mig. Jag gick närmare Louis för att skrämma honom, men blev förvånad när jag såg att han låg med armen runt någon...Det var Lily. Jag bestämde mig för att inte blir sur över det.
  • Vakna! Sa jag rätt så  högt åt Louis och Lily. och när dem vaknade så kollade dem chockat på varandra, och Louis tog diskret bort armen från henne.
  • Vad hände igentligen igår? Frågade jag glatt och vickade på ena ögonbrynet.
  • Jag måste ha gått i sömnen..? Sa Lily trött och ställde sig upp.
  • Och jag trodde att lily var Harry! Sa Louis skämtsam och Lily började skratta.Och jag hoppades på att han talade sanning. eftersom jag visste att Louis hade sagt att han gillade henne när vi hade träffat henne några gånger, han var ju den första av oss som hade träffat henne. Och dem två var riktigt bra vänner.
Jag satte mig i soffan och kände hur bakis jag var och hur mycket huvudet värkte. Men jag försökte ignorera det så bra det gick. Alla andra hade också vaknat nu och lily hade gått på toa. När hon kom tillbaka någon minut senare så satte hon sig på mig och gav mig en kyss
  • Snälla, det räckte med det som hände igår! Sa Becca och slängde en kudde på oss. Jag kom inte direkt ihåg något från igår, bara att jag och Lily hade hånglat lite här och där.
  • Vad pratar du om? Frågade Lily och skrattade lite.
  • Ni satt likadant igår kväll som ni gör nu, fast ni var lite mer avklädda igår! Sa Liam och både jag och Lily blev otroligt generade.
  • Hur mycket menar ni med avklädda? Frågade Lily och satte sig brevid mig.
  • Lily hade bara sina underkläder på sig, och niall hade bara tagit av sig sin tröja innan vi stoppade er...Sa Zayn och förökte hålla sitt skratt inne
Lilys perpektiv

  • Och varför stoppade ni mig inte innan jag tog av mig kläderna? Frågade jag och kollade lite frågande på dem andra
  • För att du var så sexig...Sa Louis skämtsamt och jag slängde en kudde på honom
  • Aj...Sa han och dem började skratta åt vad som hade hänt igår.
  • Jag är hungrig...Sa Niall plötsligt och vi andra började skratta.
  • Jag gick till kylskåpet för att se vad som fanns, men märkte att det var tomt i kylskåpet.
  • Usch, jag måste åka och handla! Sa jag till dem andra när jag kom tillbaka. Och jag började genast tänka på Lucas som jag mötte där förra gången. Men avbröts i mina tankar av att Becca viftade med ena handen framför mitt ansikte och jag märkte att alla kollade på mig. Sen så ringde min mobil och jag såg att det var mamma som jag inte hade pratat med på nästan en vecka, eftersom hon hade varit utomlands med sin nya kille.
  • Hej Mamma. Sa jag och gick till mitt sovrum, vi pratade lite om semestern och så. Sen så gick jag glatt ut till vardagsrummet igen där dem andra satt och slöade framför TVn. Jag satte mig mellan Harry och Louis, eftersom det var riktigt trångt där Niall satt. Dem satt och kollade på något nyhets program om kändisar och just nu pratade dem om One Direction och om när vi festade igår. Och en bild på mig och Niall när vi hånglade.
  • Snälla...Sa jag generat och gömde mig bakom Louis axel. Nu hade säkert flera 100 sett oss och jag skämdes rejält. jag kände hur min mobil plingade till och jag såg att jag hade fått ett sms från Niall. Han skrev att han saknade mig. Jag skrattade lite tyst för mig själv och skrev tillbaka "Saknar dig också, men det var fullt där borta hos dig" Skrev jag och lutade mig tillbaka i soffan, och jag såg i ögonvrån att Niall kollade på mig. Sen så såg jag att Liam frågade om vi skulle byta plats, men jag svarade inte på det utan ställde mig bara upp och vi bytte snabbt plats.
  • Hej älskling! Sa jag och han tog sin arm runt mig
  • Jag har saknat dig...Sa han och kysste mig
  • jag har varit borta i en kvart..Sa jag och höjde på ena ögonbrynet och han log och skrattade lite. och jag kände att jag fick ett sms till, men den här gången var det från mamma och hon frågade om jag och Niall ville äta hemma hos dem.
  • Mamma undrar om du hänger med och äter middag med mig och min familj. Viskade jag till Niall och kysste honom snabbt på kinden. Så jag smsade tillbaka till mamma och skrev att vi båda kom. Och klockan var bara unt 11 så det var flera timmar kvar tills vi skulle dit
  • Vi åker till något tivoli! Sa Louis glatt och stängde av TVn och ställde sig upp, och dem andra tyckte att det lät som en bra idé, förutom jag och Harry då...
  • Varför vill du inte åka något? Frågade Niall mig när vi stod där inne och kollade runt på dem olika karusellerna
  • Jag gillar inte när det snurrar,svänger och så...Sa jag medans Niall höll om mig på det där sättet som bara han kunde.
  • Okej, men lova att åka Parisehjulet med mig sen! Sa han och kollade upp på hjulet
  • Jag lovar! Sa jag glatt, även fast jag visste hur höjdrädd jag var.  Medans dem andra åkte omkring i olika karuseller så satte jag och Harry oss på en bänk för att prata och kolla när dem andra åkte omkring. Vi köpte en sockervadd och satte oss sedan igen och började prata lite om Becca.
  • Så hur är det mellan dig och becca nu? Frågade jag för att få honoms perspektiv från situationen.
  • Rätt så bra tror jag, fast vi båda har händelsen när vi var hos mig, i bakhuvudet..Sa han, och han fick berätta lite mer, och jag satt mest och lyssnade på honom. När man är med killarna så glömmer man helt att dem är kända...tills fansen kommer. Det kom ca 10 tjejer som ville ta kort och få en autograf, och jag fick agera fotograf. Sen så var dem snälla och lämnade Harry ifred. Sen så fortsatte vi prata och kom in på ämnet om min ätstörning från . Det var ett känsligt ämne, men bestämde mig ändå för att berätta för Harry om det. När jag berättat klart så kände jag hur tårögd jag blev. Och Harry ställde sig upp för att krama mig, så jag ställde mig också upp och han kramade om mig.
  • Jag älskar dig Harry...Sa jag tyst till honom
  • Jag älskar dig också Lily, men tyvärr så tillhr mig hjärta Becca! Sa han skämtsamt och jag slog till honom på armen.
  • Jag menade inte på det sättet! Sa jag och vi båda började skratta. Och precis innan vi släppte taget om varandra så såg jag hur det blixtrade till, och jag såg några papparazzisar som stod och tog kort. Harry bara log mot mig och sen tog han armen om mig, och vi gick bort till karusellen som killarna precis åkt klart. Och Niall kom och kramade om mig bakifrån
Nialls perpektiv


  • Redo för Parisehjulet? Frågade jag henne glatt
  • Självklart! Sa hon och vi alla gick dit
  • Jag och Becca ska sååå bara ha en egen korg att åka i! Sa Harry glatt
  • Jag och Niall också..Sa Lily och jag lutade min haka på hennes axel medans jag höll om henne.
  • Kul kul kul... Sa Louis ironiskt och tog armarna runt Zayn och Liam
  • Vi fortsätter åka roliga karuseller som tex frittfallet! Sa Zayn glatt och kollade upp på frittfallet.
  • Jaja, gör som ni vill...Sa Becca och vi 4 satte oss i två olika korgar.
  • Wow, London är otroligt fint! Sa Lily och kollade ut på Big Ben.
  • Inte finare än du! Sa jag och kysste henn, och precis när vi var längst upp så stannade hela hjulet. Och både jag och Lily kollade chockat ner för att kolla vad som hände, och sedan hörde man en röst i högtalaren som sa att dem hade lite tekniska problem. Jag suckade högt och satte mig ner för att vänta tills det började snurra igen. Men Lily stod kvar på samma ställe och rörde sig knappast.
  • Lily kommer du eller? Frågade jag lite irriterat. Jag var otroligt hungrig just nu, och längtade efter att få komma ner och äta något. Men hon svarade inte, utan stod bara kvar där med ryggen mot mig
  • Är du sur på mig lily? Frågade jag och kände hur irriterad jag blev, så jag gick fram till henne, och såg hur panikslagen hon var i ansiktet
  • Niall jag tror inte att jag klarar av det här... Sa hon, men släppte inte blicken från marken där flera stod. Gjorde hon nyss slut med mig? Jag försökte hålla gråten inne, jag var för hungrig för att orka hålla alla känslor inne. Och jag kände hur fler och fler tårar rann ner för mina kinder. Jag snyftade till och såg att hon snabbt vände sig om
  • Niall varför gråter du? Frågade hon och satte sig framför mig. Jag försökte sluta gråta, men det gick verkligen inte. Vad var det hon inte fattade?
  • Du sa ju att du inte klarade av det här längre... Sa jag och hon satte sig brevid mig
  • Nej förlåt Niall... Började hon innan jag avbröt henne
  • Nej jag fattar,han Greg är mycket bättre än mig, sa jag och vände mig lite ifrån henne.
  • Niall jag menade bara att jag var höjdrädd. Sa hon och jag kände mig riktigt dum
  • Förlåt, jag missförstod allt, jag har inte ätit något på länge. Sa jag och kollade på henne, hon hade flyttat och nu satt vi flera meter ifrån varandra
  • Men jag fattar om det är så du vill ha det..Sa hon, och jag fattade inte hur vi kunde bråka igen.
  • Nej det är inte såhär jag vill ha det...Sa jag tyst och fattade att jag verkligen förstört allt.
  • Niall, jag ser att du döljer något...Sa hon och jag visste hur dålig jag var på att dölja saker.
  • Ehm..Jag och killarna ska ut på turné i 4månader... Sa jag och såg hur ledsen hon blev.
  • Jag fattar inte varför du inte har sagt något..Jag fick höra det från dem andra killarna innan min egna kille! Sa hon och jag såg hur en tår rann nerför hennes kind. Och det ända jag ville var att sätte mig brevid henne och tårka bort hennes tårar och krama om henne. Sen så började hjulet snurra igen. Och Lily slutade prata med mig när jag försökte få henne att säga något. Och när det var våran tur att få komma ut, så var Lily snabbt ute.
Lilys perspekiv

Jag gick snabbt ut från våran korg och gick snabbt förbi dem andra som kollade chockat på mig.
  • Lily vart ska du? Ropade Louis efter mig, och jag vände mig snabbt om och log stort mot dem. Men sprang sedan därifrån, och åkte hem, jag åkte aldrig hem till min lägenhet, utan åkte direkt hem till mamma. Ingen visste ändå att jag bodde där så...
4 månader senare

Jag hade inte haft något kontakt med varken Becca eller någon av killarna. Eller jag hade smsat lite med Becca, och hon hade berättat om hur Niall varit nere och att killarna och hon saknade mig. Hon hade följt med killarna på deras turné och jag hade också gärna velat det, men istället för att reda ut att med Niall, så satsade jag istället på min karriär som modell, och det hade gått riktigt bra för mig. Just nu så var jag ensam hemma eftersom dem andra var shoppade. och hade på musiken på högsta volym. Musiken fick mig att slappna av och den fick mig att må bra. Och helt plötsligt så ringde det på dörren, och jag stängde av musiken på direkten.
  • Okej jag sänker! Ropade jag eftersom det säkert var någon granne, som såklart skulle komma och klaga. Men efter ett tag så ringde det på dörren igen, och jag suckade för mig själv och satte på mig min One Piece. Det var säkert Emily som ville retas och tvinga mig att öppna dörren. Emily var en tjej som jag hade träffat, när vi hade fotat flera gånger tillsammans. Jag tog snabbt ett tuggummi och öppnade långsamt dörren och blev otroligt chockad... och sur, När jag såg vem som stod där
  • Hej Niall...Sa jag tyst till honom. Varför var han tillbaka...?
Sista kapitelet i den här novellen... "/

Men min nya novell börjar snart.

Kommentera gärna vad ni tyckte :)

~Kapitel 41~

Förra kapitlet - Dem frågade en massa privat, men jag undvek att svara på dem, och jag frågade dem lite saker också. Sen så ville dem ta kort, och bad mig att säga till killarna att följa dem. Och när jag sa att jag skulle göra det så blev dem helt galna, och jag såg att folk kollade på oss. Sen så behövde dem gå. Och jag fortsatte hem till mig. Jag tänkte först inte gå upp till Niall eftersom han inte hade hört av sig eller något, men bestämde mig för att ändå gå upp till honom...



Lilys perpektiv

  • Niall lever du? frågade jag glatt när jag kom innanför dörren
  • Såklart! Sa han och kom utspringandes från köket
  • Så du är inte sur på mig fortfarande? Frågade jag medans vi kramades
  • Jag har aldrig varit sur på dig? Sa han och kollade frågande på mig
  • Du har ignorerat mig hela dagen idag, och igår kväll...?Sa jag och höjde ena ögonbrynet
  • Jag var bara avundsjuk på han du pratade med igår, men jag vet inte varför...Sa han och kollade ner i marken. Och jag såg att han skämdes lite
  • Du är sjukt avundsjuk av dig, vet du det! Sa jag glatt och kysste honom, och han blev lite genarad när jag sa det.
  • Juste, han ska med ikväll...Sa jag lite försiktigt
  • Okej...Sa han kort och jag såg att han blev sur, och började gå bort mot vardagsrummet.
  • Snälla, han är bara en vän! Sa jag och ställde mig framför honom.
  • Jag tror dig...Sa han och log. Sen så lyfte han upp mig och gick till köket. Där han satte mig på köksbänken.
  • Vill du ha något att äta? Frågade han och öppnade kylskåps dörren
  • Inget, jag åt frukost vid 10 så...Sa jag och tog ett äpple
  • Men klockan är ju halv 4,du måste vara hur hungrig som helst?Lily du måste äta! Sa han allvarligt och gav mig samma blick som inne på nandos resturangen
  • Jaja, jag kan väll ta något.Sa jag och han började le lite smått. Vi lagade köttfärssås & pasta tillsammans. Igentligen var det inte direkt mitt fel att jag inte åt lika mycket som man kanske skulle. Både mamma och Veronica har aldrig varit så stora fan av mat, och dem har väll alltid varit lite som mina förebilder. När jag och Niall hade lagat klart maten så såg det riktigt gott ut,men Niall gav mig fortfarande dem där allvarliga blickarna. Jag tog en riktigt stor portion och åt upp hela,utan att må dåligt efteråt.

Nialls perpektiv
  • Du borde komma hem till mig en vecka för att äta! Sa jag lite på skämt och började duka bort. Såklart så skulle hon inte vilja åka till Irland en vecka för det..
  • Det skulle vara jätte kul! Sa hon glatt och jag blev faktist lite chockad över att hon ville det.
  • Vad var det igentligen du och Harry pratade om förut utanför nandos? Frågade jag, och jag såg att hon stelnade till lite. Dem hade faktist varit lite hemlighetsfulla när dem hade kommit tillbaka efter deras snack förut.
  • ehm...Lite om Becca bara. Sa hon osäkert och jag fattade att hon inte riktigt ville berätta, så jag släppte det och kysste henne istället, och det övergick till hångel, och vi gick till sängen. Jag tog av mig tröjan, och hon gjorde likadant. Jag höll precis på att ta av mig byxorna när det knakcade på dörren.Jag suckade och vi båda började skratta
  • Jag kommer snart! Sa jag och tog med mig tröjan till dörren. Jag öppnade dörren och såg att harry och Zayn stod där utanför, uppklädda för ikväll
  • Störde vi? Frågade Zayn och kollade på tröjan jag höll på att sätta på mig. Sen så började dem skratta eftersom dem verkade fatta
  • Ville ni något? mumlade jag och fixade till håret lite
  • Niall, det var du som ville att vi skulle komma hit. Sa Harry och höjde på ena ögonbrynet. juste... det hade jag helt glömt bort.
  • Kom in! Sa jag och gjorde en chest med armen. Vi gick in där Lily satt och åt glass
  • Så du har äntligen börjat äta? Sa Zayn och satte sig mittimot henne  och började äta från hennes glass
  • Tacka Niall! Sa hon och och åt lite mer glass. Sen så tog jag och Harry också en varsin sked och satte oss brevid dem
  • Ta eran egna glass! Sa hon skämtsamt och drog glassen till sig
  • Det där är min glass. Sa jag glatt och gjorde ett fånigt flin åt henne
  • Jaja... sa hon och gav oss glassen. sen så flög hon upp från stolen
  • Juste, jag ska fixa mig inför ikväll med Becca! Sa hon och kollade på klockan
  • Men det är ju nästan två timmar kvar?!Sa Harry och kollade chockat på henne
Lilys perspektiv

Jag gav Niall en snabb kyss och sa hejdå till dem.Sen så gick jag ner till mig och såg att Becca var påväg upp för trappan
  • Redo? Frågade jag henne och kramade henne lite snabbt innan vi gick in till mig
  • Alltid! Sa hon och log, sen så började vi sminka oss. 40 minuter senare så hade vi båda sminkat och fixat håret. Jag hade lockat mitt hår lite lätt, och Becca hade plattat sitt hår.
  • Becca din klänning är sååå snygg! Sa jag när hon höll på att sätta på sig den.
  • Tack, din också! Sa hon och jag hjälpte henne dra upp dragkedjan på hennes klänning. Och jag sprutade på lite av mig Victoria secret parfym
  • Okej, killarna kommer om några minuter. Sa Becca och rättade till klänningen
  • Drick inte för mycket bara! Sa  hon allvarligt och jag började le när hon sa det
  • Nej, jag lovar! Sa jag och piffade till håret lite, sen så plingade det på dörren
  • Du vet vad som hände förra gången! Sa hon och öppnade dörren
  • Chill...Sa jag tyst för mig själv och gick för att hämta min telefon i köket. Jag hörde hur killarna sa hur fin hon var i kläderna och jag log lite för mig själv. Jag tog ett ljupt andetag och gick till dem andra, och såg hur dem stirrade på mig
  • Wow! Började Niall innan jag avbröt honom genom att ge honom en kyss. Sen så gick vi ner till taxin och åkte till nattklubben. Jag tog upp mobilen och skickade iväg ett sms till Greg och frågade om vi kunde mötas vid baren. Jag kollade på Niall och såg att han läste vad jag hade skrivit, och han såg lite sur ut igen
  • Som sagt bara kompisar...Sa jag och kysste honom
  • Jag kommer inte dricka ikväll...! Sa Louis till Liam som var i sina egna tankar.
  • Dagens skämt...? Sa Liam och återgick till sina tankar.  När vi kom fram så såg jag hur fullt det var.

Nialls perpektiv

När vi gick in så drog Harry och Becca ut på dansgolvet direkt. Zayn och Louis gick och köpte lite dricka, medans jag,lily och Liam satte oss på några stolar och pratade om lite allt möjligt

  • Hej Lily! Sa en kille och kramade henne
  • Hej Greg, det här är min kompis Liam och min underbara kille Niall! Sa hon och satte sig igen. Och jag blev glad att hon inte bara hade sagt att vi var kompisar eller liknande.
  • Hej killar. Sa han och vi hälsade lite snabbt. Jag och Liam gick för att hämta lite dricka till oss fyra. Ilskan bubblade i mig när jag såg att dem stod och prata och när hon stod och log stort åt honom. Så när vi kom tillbaka till dem, så kramade jag om Lily bakifrån.
  • Så vad pratar ni om då? Frågade jag och kollade glatt på Greg
  • Lite om nästa grej, som jag har fixat åt henne! Sa han och log ett fånigt leende. Och jag hörde att han drog ut på "Jag", När han sa det. När Liam och han började prata så tog jag chansen. Jag kysste Lily som ledde till lite smått hångel, och jag såg att Greg kollade på oss flera gånger.. Sen när han och Lily började prata igen, så drack jag lite mer. Jag kände att jag var lite full, men fortsatte ändå dricka. Sen så såg jag att Greg gick
  • Vart skulle han? Frågade jag och log
  • Han skulle hämta något att dricka. Sa hon och jag ställde mig framför henne
  • Jag älskar dig Lily! Sa jag och försökte kyssa henne, men hon vek undan
  • Niall du är full...Sa hon och skrattade
  • Du med! Sa jag och kysste henne. Sen så kom Greg tillbaka med drickor till oss

Louis perspektiv

Visst hade jag druckigt lite ikväll. Men inte lika mycket som Niall och Lily som stod och hångla lite här och där. Eftersom klockan var rätt så mycket och alla var trötta så bestämde jag mig för att avbryta dem. Så jag knackade Lily lätt på axeln

  • Vi måste gå nu! Sa jag och suckade när dem fortsatte, så jag försökte säga något annat
  • Greg letar efter dig! Sa jag och då släppte dem taget om varandra.
  • Vad ville han då? Frågade Lily, både hon och Niall var helt borta. Men som tur var så var det bara dem som hade druckigt så mycket. Zayn stod borta vid Liam och gjorde någon ful dans som han alltid gjorde när han var full
  • Bara säga hejdå! Sa jag samtidigt som Greg kom. Dem kramade varandra hejdå, och sen så var Niall över Lily igen
  • Snälla ni kan fortsätta med sånt där hemma! Sa jag och slog till Niall liet lätt på huvudet. Och då slutade dem. Vi hämtade Harry och Becca samt Liam och Zayn, och sen så gick vi till Paul som satt i bilen för att skjutsa hem oss. Vi gick in till Lily för en liten efterfest eller vad man nu kunde kalla det. Vi andra gick in till köket för att hämta dricka och snacks medans Niall och Lily gick till vardagsrummet. Dem var verkligen perfekta för varandra. När vi kom in till vardagsrummet så satt Lily på Niall, och vi stoppade dem innan det gick för långt.


Kommentera gärna vad ni tyckte :)

Tumblr_lukn1ma1fe1qj7w0zo1_500_large
Jag hittade ingen bra bild till kapitlet...


Svar

KommentarTid
Anonym om ~Kapitel 40~:
det finns två kapitel 40, och det verkar vara lite skillnad på dom, vilket ska man läsa? :)

Svar: Förlåt för det! Men nu är det fixat :)

~Kapitel 40~

Lilys perpektiv


  • Lily vad händer? Hörde jag Beccca säga, men jag kunde fortfaranade inte slita blicken från han
  • Min pappa står där borta... Stammade jag, min idiot till pappa stog där borta med sin nya familj. Han stod där och kysste sin fru, säkert över 20år yngre och bara ute efter hans pengar... Jag stod kvar på samma plats och stod där och stirrade på honom. Jag hörde att Becca ringde Louis och någon minut senare så kom killarna, eftersom dem redan var ute och åkte. Jag kände hur någon tog ett hårt grepp om mina armar och jag kände att det var Niall. Jag såg hur min pappa kollade omkring som om han letade efter något. Och våra blickar möttes snabbt innan Niall drog in mig i bilen. Tydligen så kom en grupp med fans springandes mot oss, så killarna fick lite bråttom.
  • Vad hände igentligen? Frågade Niall, när vi försökte åka ifrån fansen.
  • Nej inget.. Det var bara min pappa. Sa jag och försökte anstränga mig för att inte börja gråta. Niall höll om mig och jag kände hur gråten var påväg att komma igen
  • Louis sväng in där...Sa jag och pekade med fingret åt en affär där jag tänkte köpa en ny mobil eftersom min var helt sönderslagen.
  • Driver du med oss? Frågade Harry och vi andra skrattade
Nialls perspektiv

Efter att Lily hade hittat en ny mobil så åkte vi hem till Harry. Jag hjälpte Lily ute i köket att installera hennes Iphone, och Blackberryn som Liam hade tipsat henne om.
  • Varför behöver du två mobiler? Frågade jag henne när vi hade fixat båda hennes mobiler
  • Men du har ju två stycken.. Sa hon glatt
  • Ja, men en är privat och en är till jobbet typ... Sa jag och la till mitt nummer på hennes kontaktlista.
  • Ja precis! sa hon, och först fattade jag inte vad hon menade, men efter att jag hade tänkt efter ett tag så förstod jag
  • Vart har du fått för jobb? Frågade jag glatt, och kom att tänka på vad hon hade gjort under dagen
  • Inget, men jag skulle ringa det här nummret... Sa hon och la fram ett visit kort
  • Så varför gör du inte det då? Frågade jag och läste igenom vad som stod på kortet.
  • Nja.. jag vet inte. Sa hon lite osäkert och kollade ner på sina händer
  • Såklart du ska! Sa jag och knappade in nummret åt henne. Sen gick jag in till dem andra i vardagsrummet.Dem satt och spelade något bildspel på Xboxet och Zayn körde mot Becca. Hon låg rejält efter men vägrade ge upp. Tills det helt plötsligt stod GAME OVER  över hela TV skärmen.
  • Jag hatar TV spel... Sa hon surt och gav kontrollen till Louis.
  • Och jag hatar dåliga förlorare..! Sa Louis och började köra mot Harry
Lilys perspektiv

  • Okrj tack, då ringer jag imorgon. Sa jag innan vi la på, sen gick jag ut till dem andra i vardagsrummet med ett leende på läpparna.
  • Så hur gick det? Frågade Niall glatt när jag satte mig hos honom
  • Bra, jag ska träffa han imorgon. Sa jag och kollade på racet mellan Louis och Harry
  • Han? Frågade Niall och kollade lite smått surt på TVn
  • Ja, han jag ska jobba med. Sa jag och sa ordet han högre
  • Niall du kan inte vara svartsjuk på en kille som hon inte änns har träffat! Sa Liam och kolalde på oss, och innan den pinsamma tystnaden blev för lång så sa Louis något
  • Lily, din tur att förlora... Sa han glatt och gav mig kontrollen
  • Okej, om jag måste...Sa jag och höll kontrollen i händerna, och jag skulle tydligen köra mot Louis.
  • Hur göra man då? Frågade jag och Niall berättade lite, även fast jag visste hur man gjorde. Jag älskade det här spelet, och var faktist riktigt bra på det. Men jag ville se deras miner när jag vann över någon av dem så Louis fick vinna matchen mot mig
  • Snälla en match till...Sa jag så snällt jag kunde
  • Jag vill inte se dig bli ledsen när du förlorar. Sa Niall och höll om mig
  • Okej du och jag kör niall! Sa jag och Niall tog kontrollen från Louis. På det första varvet körde jag nästan mitt dåligaste, men på den näst sista så började jag köra på riktigt.
  • Vad händer? Frågade Niall chockat när jag körde om honom
  • ingen aning.. Sa jag lite glatt och pussade Niall på kinden och jag såg att han log lite smått.
  • Varför sa du inte att du var så bra? Frågade Liam och kollade på mig
  • Eftersom killar alltid tror att dem är bättre på allt! Sa jag och vände mig om mot Niall som inte var lika glad över att jag vann.Sen körde jag mot dem andra killarna, som också blev lika sura när jag vann över dem.
  • Jag ska nog gå hem nu innan ni blir allt för sura. Sa jag och började gå mot dörren och jag såg att Harry kom efter mig
  • Du måste hjälpa mig med Becca! Sa han tyst till mig och stod knappt en havlmeter ifrån mig
  • Jag kan prata med henne om du vill. Sa jag och tog på mig mina skor, och när jag skulle gå ut så tog Harry tag i min arm.
  • Jag vill bara ha henne tillbaka. Sa han och jag såg att Becca stod bakom han. Men jag vet inte om hon var glad eller sur.
Harrys perspekiv

Jag vände mig om för att gå in till dem andra, men möttes istället av en kram från Becca.
  • Jag har saknat dig Harry!
  • Jag har saknat dig ännu mer! sa jag och kysste henne och jag kände hur hon log och jag gjorde detsamma
  • Förlåt för allt jag gjort... Sa hon och jag suckade åt henne.
  • Snälla försök lägga allt bakom dig. Sa jag och kysste henne igen, och sen så började vi gå ut till dem andra
Beccas perpektiv

Precis innan vi gick in till dem andra så tog Harry tag i min hand, jag log för mig själv och nu kändes det bättre mellan mig och Harry igen. Nästan som innan bråket för en månad sen. Killarna verkade inte vara lika sura längre så jag tänkte ringa Lily och be henne komma tillbaka. Men jag kom på att hon skulle upp ganska tidigt imorgon.
Dagen efter

Jag vaknade av steg som kom närmare, så jag öppnade långsamt ögonen och såg att jag låg på Harrys vardagsrums golv.
  • Vad gör du här? Sa Harry som endast stog i kalsonger, och sen så hjälpte han mig upp och skrattade åt mig
  • Ingen aning.. Sa ja och satte mig i hans soffa
  • Vad hände igår igentligen? Frågade jag och kollade runt i vardagsrummet där soffkuddarna och så låg bland Harrys kläder, och mina...
  • Inte som det ser ut som iallafall, vi hade kuddkrig med dem andra... Sa han och satte sig brevid mig
  • Okej.. Men vad händer idag? Frågade jag och höll på lite med hans hår
  • Ingenting, men Louis ville ut och festa.Sa han och kollade på mig med ett leende. Jag var också sugen på att festa, eftersom jag inte hade varit ute på flera månader.
Llilys perpektiv

Jag var på väg till studion där jag skulle träffa killen som jag hade pratat med igår över telefon.
  • Hey, du måste vara Lily? Hörde jag en röst bakom mig och jag vände mig snabbt om. En blond kille i 20års åldern stod där och log
  • Ja, och du måste vara Greg? Sa jag glatt och skakade hand med honom. Han visade mig runt lite och sen så pratade vi om jobbet eftersom jag ville jobba med honom. Så Greg blev lite som min mamager, enligt honom själv. Han sa bara att jag skulle ringa honom om jag ville något, och han skulle ringa mig om han hittat något bra jobb. Sen så satt vi och pratade om allt möjligt, och han var faktist riktigt trevlig.
  • Så, är du bekväm med kändisskapet? Ja tänkte på allt med Niall och killarna! Sa han och log
  • Ja, det är väll okej... Sa jag och fick ett sms från Becca. Hon smsade och frågade om jag hängde med ut och festade med henne och killarna ikväll, Jag smsade tillbaka och sa att jag tog med mig en kompis också. Jag frågade Greg om han ville hänga med, och såklart ville han det.
  • Syns ikväll! Sa jag innan jag gick.
Shit, jag hade äntligen fått ett jobb, ett riktigt grymt jobb också. Jag började gå hem igen och kände hur jag nästan log ända upp till öronen. Ett par fans till killarna kom fram och dem ställde några frågor och vi började små prata.
Dem frågade en massa privat, men jag undvek att svara på dem, och jag frågade dem lite saker också. Sen så ville dem ta kort, och bad mig att säga till killarna att följa dem. Och när jag sa att jag skulle göra det så blev dem helt galna, och jag såg att folk kollade på oss. Sen så behövde dem gå. Och jag fortsatte hem till mig. Jag tänkte först inte gå upp till Niall eftersom han inte hade hört av sig eller något, men bestämde mig för att ändå gå upp till honom...


Kommetentera gärna vad ni tycker :)

~Kapitel 39~

förra kapitlet- Shit.. jag måste dra! Sa han och stängde av TVn. Juste, han skulle till killarna. Jag gick hem till mig igen och åt middag. Det fick bli ett äpple och några vindruvor. Jag pillrade lite på armbandet som Niall hade gett mig och log för mig själv. Jag gick in på någon väder app på mobilen och kollade vad det skulle vara för väder på min födelsedag. Jag suckade högt för mig själv när jag såg att det skulle regna. Jag satte på TVn och "Never Say Never" filmen med Justin  Bieber gick just nu.Och jag nästan flög upp ur soffan när jag såg det...




Beccas perspektiv

Efter att Harry hade åkt, så tog jag en lång dusch. Jag rakade benen och gjorde en hårinpackning. Efter det, så la jag mig i soffan och kollade på slutet av "Never Say Never". Det var min och Lilys favoritfilm
Lily...Juste jag måste ringa henne, signal efter signal gick, och precis när jag tänkte lägga på så svarade hon, och hon var riktigt anfådd
  • Vad gör du? Frågade jag fundersamt
  • Jag är ute och springer...Sa hon och jag hörde hur flera bilar tutade i bakgrunden.
  • Men jag kommer till dig om några minuter..Sa hon och vi la på. 10 minuter senare så kom hon
  • Sen när började du träna? Frågade jag chockat och kollade på hennes tränings outfit.
  • Sen idag..Sa hon och tog av sig skorna
  • Jag tar en snabb dusch! Sa hon och försvann in i badrummet
  • Visst. Sa jag och tog ett äpple. några minuter senare så kom hon ut från duschen
  • Vill du låna kläder? Frågade jag och kollade på henne. Hon hade bara en handduk runt sig. Hon nickade som svar samtidigt som hon höll på med mobilen. Någon minut senare la hon ner den på armstödet på soffan och log stort
  • Killarna kommer snart hit.
  • Okey, men skynda då! Sa jag och kastade en kudde i ansiktet på henne.
  • Va fan... Sa hon chockat och tog snabbt på sig sina underkläder och ett par av mina hotpants. Sen så sprang hon efter mig i lägenheten med en kudde i handen, och så startade vårat lilla kuddkrig..
Lilys perspektiv

Vi sprang runt en hel del, och just nu stod vi i vardagsrummrt. Men jag fattade inte varför vi fortfarande höll på, jag hade lixom inga kläder på mig och killarna skulle komma över. Becca slutade skratta och blev genast allvarlig och la ner kudden i soffan igen.
  • Hej killar...Sa jag generat och vände mig om där killarna stod och flinade. Dem stod i dörröppningen till vardagsrummet och kollade på mig från topp till tå, och jag kände hur generad jag blev
  • Det här är väll samma sak som en bikini? Frågade jag och kollade ner på det jag hade på mig, och sen märkte jag att det stod 7 personer vid dörren och nu kunde det inte bli pinsammare...
  • Nej det är det inte...Sa Louis och dem andra började små skratta. Jag tog snabbt upp en kudde och slängde den på Louis, och träffade honom mitt i ansiktet och jag log lite stolt över mitt kast. Sen kom Niall fram till mig och följde med in till Beccas rum.
  • Det där var bara för pinsamt...Sa jag och kände hur jag blev lite generad igen.
  • Kanske... Men du ser riktigt bra ut i det! Sa han och kollade ner på mig och gav mig sedan en kyss. Sen så hörde jag hur dörren öppnades och Becca kom in.
  • Jag skulle bara hjälpa dig med kläderna, men ni ser ut att vara upptagna..Sa hon och vände sig om för att gå
  • Nej vi är klara här. Sa Niall och gick ut
  • Juste, David ville något..Sa Becca till Niall, och han nickade lätt på huvudet som svar
  • Så vad vill du låna? Frågade hon och log stort
  • Äsch, välj något åt mig bara.Sa jag occh satte mig på hennes säng
  • Okej, blir det här bra? Frågade hon och la fram ett par korta shorts och en fin blus
  • Super! Sa jag glatt och satte på mig allt, sen så gick vi ut til killarna, och dem andra två presenterade sig
  • Jag heter David! Sa den ena, och han hade samma accent som Niall. Så jag antog att han också kom från Irland.
  • Och jag är Zac, Sa den andra killen som hade brunt kort hår och bruna ögon. Och David hade Svart hår och grön/bruna ögon. Vi satt och pratade en stund och Niall höll på med mitt hår under tiden, och det var riktigt mysigt. Becca satt framför mig och jag gjorde en lös fläta i hennes hår. Jag kollade  bak på Niall, och han sat koncentrerat och höll på med mitt hår, och han försökte också göra en fläta på mig, men efter några förslag så gav han upp. När Zac och David skulle dra hem så sa vi hejdå och satte oss sedan i soffan igen.
  • Jag är hungrig! Sa Niall efter några minuter och vi andra bara skrattade. Dem hade precis varit och ätit, så det var bara jag,Becca och Niall som var hungriga. Vi åkte till en pizzeria och åt.
Tisdag (Lilys födelsedag)

Jag vakande upp brevid Niall, och han bara låg där och kollade på mig med ett leende
  • Grattis på födelsedagen! Sa han och gav mig en kyss. Resten av gänget skulle komma runt 12, som var väldigt snart. Jag hoppade upp ur sängen, och det kändes som att Niall kollade på mig, så jag kollade bak. Och som jag trodde så kollade han på mig med ett stort leende. Jag skrattade lite åt honom och gick in i min Walk-In-Closet och letade efter några snygga kläder. Jag tog på mig ett par ljusa jeans och ett svart linne. Sen gick jag till fönstret för att se vilket väder det var, och som det skulle. Sa regnade det riktigt mycket, så jag tog på mig en kofta över linnet också. Medans Niall höll på att fixa frukost till oss,så gick jag in till badrummet och fixade mig. Igentligen brukade jag inte äta frukost, men nu efter att jag hade träffat Niall och killarna så gick det bättre. Efter frukosten så började jag städa lite, och Niall satte sig vid min Mac. Och tydligen så var det något hemligt eftersom jag inte fick kolla. Jag satte på lite musk, och det fick bli några låtar med Justin Bieber. Eftersom jag inte sjöng så bra så mimade jag istället, men Niall sjöng för full hals. Plöstligt så öppnades dörren, och 5 glada personer kom in och sa grattis till mig, samtidigt som dem slängde sig på mig, och jag försökte andas.
  • Snälla mosa inte födelsedagsbarnet! Hörde jag Niall säga och sen försvann all tyngd.
  • Öppna våran present först! Sa Louis med en barnslig röst
Nialls perpektiv

Jag var riktigt nervös över om hon skulle tycka om presenten jag hade köpt. Liam hade varit med och hjälpt mig med en present. Hon öppnade min present först, och jag såg hur chockad och överlycklig hon blev.Liam gav mig en lätt knuff i sidan, han hade haft rätt. Hon älskade dem. Hon kollade upp på mig med tårar i ögonen. Och jag hade gett henne ett par diamant örhängen.
  • Niall dem är hur fina som helst! Sa hon och kramade om mig. Och kysste mig sedan, när hon skulle öppna dem andras presenter så satt hon kvar i min famn, och jag kände mig stolt över vad jag hade gett henne. Jag visste vad Becca skulle ge henne eftersom jag var med när hon köpte det, men killarna vägrade säga vad dem hade köpt. Hon började öppna Beccas present och hon blev väldigt glad över berlockerna som hon hade fått. Sen så började hon öppna killarnas present och killarna kunde knappast hålla sig för skratt. Hon höll upp vad hon hade fått,  och jag kände att jag blev lite generad
Lilys perpektiv

Jag öppnade presenten från killarna. Jag såg vad det var och kände att jag blev generad, jag höll upp den så att dem andra kunde se. Och när dem andra började skratta så kollade jag och Niall på varandra och så började vi också skratta.
  • Tack killar! Sa jag tacksamt och gav dem en liten halvsur blick. Det var en sån där rosa underkläds dress, ingenting jag skulle ha på mig direkt. Men jag fattade att killarna bara skämtade. Jag hörde hur min mobil började ringa, så jag gick snabbt in till sovrummet där den låg. Och det var ett ökänt nummer som rungde
  • Hej det är Lily.. Svarade jag lite osäkert
  • Hej, jag heter Sarah, och jag ringer från tidningen "Fabulous"... Började hon och började prata en massa. Jag blev lite fundersam men svarade ändå ja på hennes fråga. Efter samtalet så gick jag tillbaka till dem andra, och dem kollade frågande på mig
  • Det var någon som ville en sak bara..Sa jag kort
  • var det Sarah? Frågade Becca och jag kolalde frågande på henne
  • Shit visste du om det? Frågade jag glatt
  • Ja, eller.. hon frågade om ditt nummer när jag var med på showen! Sa hon och jag hoppade på henne och kramade henne och sa tack. Sarah hade ringt och frågat om jag kunde ställa upp på någon intervju och så. Och eftersom jag hade tackat "ja" så skulle jag komma dit imorgon. Jag gick och satte mig i Nialls famn och han höll om mig, sen kollade både jag och Niall bort mot Becca och harry som satt och höll varandra i handen. Och jag var verkligen jätte glad över att dem blvit kompis igen, och kanske till och med mer än vänner...
Runt klockan 11 behövde killarna åka hem eftersom dem skulle på någon signering imorgon. Becca sov över hos mig eftersom hon skulle hänga med imorgon.
Dagen efter

Jag vakande av att alarmet gick runt 9, jag väckte Becca som låg brevid mig. Vi båda fixade oss och var klara på en halvtimme. Eftersom stället vi skulle till inte låg så långt bort, så bestämde vi oss för att gå dit. På vägen dit så köpte vi frukost och flera papparazzis tog kort på oss under promenaden. Jag kände mig faktist lite som en halv kändis, fast det berodde bara på att jag var tillsammans med Niall. När vi var framme en kvart senare så hälsade alla glatt på oss. Och jag skickades till sminkningen direkt. Och jag fick byta kläder. Så jag antog att vi skulle ta kort också. Kvinnan som skulle intervjua mig hade papper och penna framme, och en man skulle också spela in allt. Jag fick börja att berätta lite om mig själv och mitt liv, sen så började dem ställa frågor om  Niall och dem andra, och också lite om varöfr jag flyttade hit till London. Jag försökte svara så bra som möjligt på frågorna hon ställde. Sen så tog vi lite kort, det här med att ta kort och så var faktist mycket roligare än att baka och så....Precis innan jag skulle gå så gav Sarah mig ett nummer.
  • Ring det här nummret om du behöver hjälp med att hitta bra modelljobb...!Sa hon och log stort
  • Men jag vill int...Började jag men hon avbröt mig.
  • Du är en perfekt modell. Sa hon och jag kollade chockat på henne. Sen så visade hon oss vägen ut.
  • Shit, det där var ashäftigt! Sa Becca när vi gick in till ett shoppingcenter för att kolla runt lite.
  • Mm...Sa jag ointresserat och fortsatte kolla bland kläderna
  • Hallå, fattar inte du hur din karriär kan bli framöver! Sa hon och knuffa till mig lite lätt i sidan.
  • Ja, men jag känner mig taskig mot dig...Det här var din dröm, inte min!
  • Nej, jag vill bli catwalk modell, och du är mer fotomodell.Sa hon och jag blev gladare
  • Aha, men då antar jag att det är okej. Sa jag och hon skrattade lite lätt åt mig. När vi var klara sen så ringde jag Louis för att fråga om dem kunde hämta oss
  • Självklart, men vart är ni? Frågade han och jag hörde dem andras röster i bakgrunden, Liam och Harry verkade ha en disskussion om fotboll eller så...
  • Vi är vid..ehm...
  • Lily?Hallå...?Hörde jag Louis säga flera gånger och killarna i bakgrunden slutade att prata. Jag kände hur min mobil gled ur min hand, och jag hörde hur den gick sönder när den rörde vid marken.Jag så han stå där borta, han stod och kysste en tjej.som definetift inte var i hans ålder direkt... Och Jag kände hur allt började snurra


Kommentera gärna vad ni tyckte om delen :)

En fråga till er...

Vill ni ha många korta kapitel som kommer varje dag...

Eller några riktigt långa som kommer typ varannan dag?



sjukt snygg!!!! :)

~Kapitel 38~

Förra kapitlet-
Efter att vi hade kollat på TV i tystnad en stund, så hade Becca somnat. Jag var verkligen glad över att hon hade förlåtit mig. Jag bar in mig i hennes sovrum och la mig brevid henne. Hon vaknade upp några minuter senare och tog av sig alla kläder så att hon ändast hade på sig en lång tröja och trosor. Jag la mig lite närmare henne och la armen runt henne. Fast jag kunde inte somna, eftersom jag inte var trött...Men jag kunde inte heller sluta tänka påoss...

Några timmar senare så märkte jag att jag hade råkat somna, och när jag öppnade ögonen så såg jag Becca ligga framför mig. Det här var verkligen inte en dröm!



Harrys perpektiv

Jag pussade henne lite lätt på axeln, och hon vände sig om mot mig och log.
  • Hur mycket är klockan igentligen? Frågade hon trött, och började leta efter hennes mobil på golvet
  • 3 ungefär...Sa jag och ställde mig upp. Jag kände verkligen hur stämningen mellan oss fortfarande var konstig, och jag ville verkligen att det skulle bli bra mellan oss, som det hade varit förut.
  • Snälla, kan vi inte bara dra ett streck över allt? för jag vill verkligen att allt blir som förut.. Sa jag försiktigt och hon svarade med ett leende
  • Visst... Jag är Becca förresten... Sa hon på skämt och tog fram handen
  • Och jag är Harry...Sa jag och skakade snabbt hand med henne. Sen satt vi i hennes säng och pratade om sånt vi inte visste om varandra. Jag kollade snabbt på klockan och såg att den var kvar i 5, jag och killarna skulle inte åka och äta middag förrän runt halv 6. Sen satte sig Becca närmare mig och kollade på mig med hennes underbara ljusblåa ögon.
  • Jag älskar dig Harry! Sa hon och log
  • Jag älskar dig också Becca! Sa jag och gav henne en kyss.
Nialls perpektiv

Efter att vi hade kollat klart på någon tråkig film, så gick jag och Lily hem till henne. Det var faktist första gången jag var hemma hos henne, och det luktade verkligen Lily hemma hos henne. Jag slog mig ner i hennes soffa, som var otoligt mjuk och skön att sitta i. Medans Lily var och bytte om i sitt sovrum så jag satt bara och väntade
  • Du vet att du får byta om här ute! Sa jag glatt, och hon kom ut påklädd
  • ja, du skulle ha sagt det innan...Sa hon och satte sig brevid mig, jag kollade snabbt på klockan och den var 3, så det var flera timmar kvar innan jag och killarna skulle äta middag.
  • Jag måste duscha..Sa jag och ställde mig upp
  • Okej, ska vi upp till dig? Frågade hon och ställde sig framför mig. Jag tog tag i hennes hand och vi gick fort upp till mig. Jag duschade snabbt, och när jag kom ut några minuter senare så satt Lily och kollade ner på mobilen. Jag hade satt handduken runt höfterna och fxat till håret lite, jag ville inte se konstig ut inför Lily.
  • Gillar du vad du ser? Frågade jag oserriöst och skrattade. Hon kollade snabbt upp från mobilen och log lite smått
  • Nej.. Sa hon kort och kollade ner i mobilen igen. Jag blev faktist lite chockad, och jag kände hur mitt självförtroende försvann helt
  • Jag älskar det jag ser! Sa hon glatt och gick fram till mig och kysste mig, och jag kände mig lite lättad. Hon var 17 år, men var mycket mognare än Louis. Jag började le när jag tänkte på allt roligt Louis gjort och sagt.
  • När fyller du år Lily? Frågade jag henne snabbt, tänk om hon hade fyllt år nyligen utan att ha sagt något. Jag hade helt glömt bort att fråga, och jag kände hur paniken steg i mig
  • Ehm...Sa hon lite nervöst Och jag kände hur paniken steg sig.
  • Om några dagar...på tisdag. Sa hon och en del av paniken släppte
  • Men varför har du inte sagt något? Frågade jag och hon kollade upp på mig.
  • Eftersom jag inte brukar fira den...Sa hon tyst
  • Va?! Frågade jag chockat
  • Eller jag brukar få lite pengar, typ...? Sa hon och kollade ner i marken, och jag fick en idé
  • Men vi är ju hemma...Så då kan vi fira dig! Sa jag glatt och kysste henne på pannan.
Lilys perpektiv

  • Nej snälla, ni behöver inte! Sa jag och började skratta när jag såg att Niall höjde på ena ögonbrynet
  • Och jag vet precis vad jag ska köpa..Sa han retsamt och gick in på sitt rum för att byta om. Några minuter senare så kom han tillbaka och en doft av hans underbara parfym fyllde rummet.
  • Varför måste du lukta så gott...Sa jag och andades in doften. Han svarade in på min fråga utan kysste mig istället. Sen så kollade vi på TV en stund och bara myste. Efter någon timmes TV tittande så flög Niall upp från soffan
  • Shit.. jag måste dra! Sa han och stängde av TVn. Juste, han skulle till killarna. Jag gick hem till mig igen och åt middag. Det fick bli ett äpple och några vindruvor. Jag pillrade lite på armbandet som Niall hade gett mig och log för mig själv. Jag gick in på någon väder app på mobilen och kollade vad det skulle vara för väder på min födelsedag. Jag suckade högt för mig själv när jag såg att det skulle regna. Jag satte på TVn och "Never Say Never" filmen med Justin  Bieber gick just nu.Och jag nästan flög upp ur soffan när jag såg det...
Kommentera gärna vad ni tycker :)

~Kapitel 37~

Lilys perpektiv

  • Jag råkade gå in i Becca... Sa Harry och gick in i badrummet för att kolla fläskläppen han hade fått. Han hade verkligen inte varit sig själv sen Becca hade dragit förra gången. Så jag gick efter Harry in till badrummet för att prata med honom, och jag satte mig på golvet brevid honom.
  • Jag kan prata med Becca om du vill...? Frågade jag och kollade på honom.
  • Vad spelar det för roll? Jag är ändå förlorad i hennes ögon.. Sa han och jag såg hur tårögd han blev
  • Nej det är du inte, hon älskar dig fortfarande!  Sa jag och Harry vände sig mot mig och jag såg att han grät.
  • Sluta försök uppmuntra mig, hon kommer inte tillbaka...! Sa han och jag såg att han spände sina händer till knytnävar
  • Du bestämmer själv hur du vill ha det Harry! Sa jag irriterat och gick sedan tillbaka till dem andra.
  • Gick det bra? Frågade Liam och kollade upp från mobilen
  • Han är otroligt envis... Sa jag och la mig i soffan brevid Louis. Niall var ute i köket och åt, och efter att jag hade legat i soffan en stund och kollat på något tråkigt program. Men Harry hade fortfarande inte kommit tillbaka från badrummet, Så jag bestämde mig för att gå till honom igen och prata. Han satt fortfarande på samma plats som när jag lämnade honom. När jag satte mig brevid honom kollade han snabbt upp för att se vem som kom
  • Hej Lily! Sa han gladare än förut, men jag såg att han fortfarande var gråtfärdig, jag såg att han gick in på twitter och kollade vad som trendade.
  • Hej Harry! Sa jag glatt och kollade på hans mobil. Det fanns en som hette #1DpåBegravning
  • Oj, när var ni på begravning? Frågade jag chockat
  • Vi hat inte varit på någon begravning..?! Sa Harry och ställde sig snabbt upp, och jag kollade frågande på honom
  • Lily, var snäll och stanna här! Sa han oroligt och gick snabbt ut till dem andra
Nialls perpektiv

  • Killar! Sa Harry oroligt när han kom ut från badrummet och kollade ner på sin iphone
  • Har det hänt något? Frågade jag och undrade vart Lily var.
  • Kolla vad som trendar på twitter.. Sa han tyst och vi alla tog upp våra mobiler, det fanns en som hette #1DpåBegravning och jag gick in på den eftersom Harry sa att det var den. Jag kollade på bilden och det var vi fem som stod runt en kista, på begravnings stenen stod det "Lily Svensson vila i frid" Sen så stod det en text längre ner, det stod att hon skulle dö och så.. Dem andra kollade frågande på mig, och jag kände hur allt i huvudet bara snurrade.
  • Lily! Ropade Louis, och några sekunder senare kom hon
  • Har någon dött? Frågade hon lite skämtsamt och satte sig brevid mig
  • Har du sett den här bilen...? Frågade jag och visade henne bilden, hon kollade snabbt på bilden och log
  • Ja hurså? Frågade hon och kollade frågande på oss
  • Så du är inte ledsen eller något? Frågade Zayn chockat
  • Jo, men jag orkar inte bry mig just nu...Jag oroar mig för andra saker just nu! Sa hon och kollade på Harry. Jag skrev ett tweet och sa att jag var besviken på dem som hade gjort bilden och så.
Vi slutade prata om det, och koncentrerade oss istället på filmen, När klockan var 11 så sa Lily att hon behövde gå hem eftersom hon var trött. Hon började krama dem andra killarna hejdå och jag kände hur svartsjukan kom, igentligen var det bara kompis kramar, men ändå. Fast sen när hon kramade och kysste mig hejdå så blev jag genast glad igen. Lily sa till harry att han skulle prova ringa Becca imorgon, men harry mumlade bara något tyst och sa sedan mm...

Beccas perpektiv


Dagen efter

Jag vaknade runt 11, jag gick ut till vardagsrummet och satte på TVn och kollade på det senaste avsnittet av Gossip girl. Efter det så började jag fixa frukost, men avbröts av att min mobil började ringa. Medans jag gick till sovrummet för att hämta den så hoppades jag på att det var Lily, eftersom jag verkligen behövde prata med henne. Fast det var inte hon som ringde, det var Harry. Jag suckade och kollade ner på bandaget runt min arm innan jag svarade.
  • Hej Harry... Sa jag lågt och kände hur dåligt mitt humör hade blivit
  • Hej Becca..Är det okej om jag kommer över ett tag? Frågade han snällt men försiktigt. Igentligen ville jag säga nej, men någonting inuti mig sa att jag skulle säga ja.
  • Okey...Svarade jag kort, och sekunden senare knackade det på dörren, och såklart var det Harry. Hade han verkligen varit utanför hela tiden?  När jag öppnade dörren så log han med sitt gulliga leendé, och jag kände hur jag nästan smällte, Hur kunde jag varit ifrån honom i över en månad? Jag blev faktist lite sur på mig själv. Han klev snabbt in och tog av sig skorna
  • Vad fint du bor! Sa han samtidigt som vi satte oss i soffan, och jag log lite smått som ett tack.
  • så...? Började jag.Han satt på den ena sidan av soffan och jag på den andra. Han började berätta om vad Caroline hade gjort, och hur mycket han saknade mig. Jag såg att han var lite tårögd dem få gångerna han kollade mig i ögonen under tiden han berättade. Och jag såg att han hade fått en liten fläskläpp från igår. Och jag visste hur skyldig jag var för allt. för fläskläppen, för missförståndet och för att både jag och Harry hade mått dåligt den senaste månaden. Jag kände mig verkligen dum och taskig när han berättade allt.
  • Harry, jag är så ledsen för allt, och för allt jag gjort mot dig. Sa jag och började gråta. Jag kunde inte hålla inne mina känslor längre.
  • Nej allt är mitt fel! Och du ska veta hur mycket jag har saknat dig! Sa han och tårkade bort en tår från sin kind.
  • Jag älskar dig...Sa jag tyst och ställde mig upp
  • Men varför ignorerade du mig en hel månad då?Frågade Harry som också hade ställt sig upp
  • Jag trodde inte att du skulle förlåta mig! Sa jag och kände hur fler och fler tårar kom. Sen kom Harry närmare och kramade om mig
Harrys perpektiv


Efter att vi hade kollat på TV i tystnad en stund, så hade Becca somnat. Jag var verkligen glad över att hon hade förlåtit mig. Jag bar in mig i hennes sovrum och la mig brevid henne. Hon vaknade upp några minuter senare och tog av sig alla kläder så att hon ändast hade på sig en lång tröja och trosor. Jag la mig lite närmare henne och la armen runt henne. Fast jag kunde inte somna, eftersom jag inte var trött...Men jag kunde inte heller sluta tänka på oss...

Några timmar senare så märkte jag att jag hade råkat somna, och när jag öppnade ögonen så såg jag Becca ligga framför mig. Det här var verkligen inte en dröm!
Hur tror ni att det blir mellan Harry och Becca?

What makes you beautiful...

Kapitel 36 ligger längre ner på bloggen xD

(tack för alla kommentarer<3)


...

Tack för alla jätte fina kommentarer!! :)

Kommer ett nytt kapitel idag... Men jag vet inte riktigt när?!

Eftersom jag fick en bra ny idé. så kommer jag tyvärr sluta med den här novellen och börja på en ny... "/

Men det kommer minst 5 kapitel till :)


I den nya novellen ska det handla om flera av killarna.

Är det någon speciell som ni vill ska vara med? :)

Tumblr_lvygcwsbgt1r717abo1_500_large
?



~Kapitel 36~

Lilys perpektiv

Dagen efter

Jag var lite orolig över att träffa Lucas idag. Jag hade inte berättat något om Niall för Lucas, men jag skulle berätta det idag. Fast han borde väll veta om det eftersom det skrivs en massa om oss?
Jag tog på mig ett par rosa converse, korta jeans shorts och ett vitt linne. Och eftersom det var lite blåsigt ute så tog jag på mig en tunn kofta också.
Lucas bodde ganska nära mig, så vi möttes utanför mig och gick sedan tillsammans dit. Vi beställde det vi skulle ha och satte oss sedan ganska långt ifrån alla andra som var där inne. Vi pratade lite om allt möjligt och han verkade faktist vara riktigt skysst. När vi hade suttit där i ca 1½ timme så behövde han gå. Eftersom han skulle iväg på fotbolls träning. Vi gav varandra en hejdå kram. Och när han var på väg att kyssa mig så vek jag undan
  • Jag har en kille Lucas...Sa jag och kollade omkring mig ifall någon hade kunnat tagit kort.
  • Jag vet. Sa han och jag kollade bara frågande på honom
  • Men varför... Började jag innan han avbröt mig
  • Det står om er överallt! Sa han glatt och gick.
Jag gick istället vidare till samma shoppingcenter som jag hade varit i förut. Först gick jag in i någon smyckes affär och köpte en ny navelring. Sen så gick jag in i någon ny affär där. Det fanns en massa sommar kläder. Jag köpte en massa nya kläder. Som 3 par nya shorts, flera olika magtröjor, och nya underkläder. När jag var själv så brydde jag mig inte riktigt hur dem såg ut. Men nu när jag och Niall var tillsammans ville jag att dem skulle se bra ut. Efter det så tog jag en buss hem till Becca och visade vad jag hade köpt. Och eftersom hon såg så himla glad ut så var jag tvungen att fråga om något hade hänt.
  • Vad har hänt?
  • Killarna kommer tillbaka imorgon istället! Sa hon glatt
  • Varför? Frågade jag chockat men ändå glatt
  • Deras sista konsert blev inställd, så dem kommer tillbaka imorgon. Sa hon, och jag började tänka på Niall. Jag behövde kanske prata med Niall!
  • Tänker du förlåta Harry nu eller? Frågade jag eftersom hon verkade ha ändrat sig om Harry
  • Ja, jag tror det... Han har faktist inte gjort något fel,och alla människor är värda en andra chans. Sa hon och log lite smått
  • Är du full? Frågade jag henne och vinkade med handen framför hennes ansikte... Hon sa inget men gav mig en blick som frågade om jag var helt dum i huvudet...
Dagen efter

Jag och Becca hade gått till mig igår och sovit här, eftersom vi ville träffa killarna när dem kom. Fast dem kom klockan 4 imorse, så dem sa att dem skulle ringa när dem hade vaknat och så. Runt 11 så ringde Niall, och sa att dem var klara, en kvart senare gick vi till Liam, det var också han som öppnade. Och han gav oss en varsin lång kram. Sen så gick vi in till köket där alla satt... Alla förutom Harry.
  • Vart är Harry? Frågade Becca glatt. Jag gick och satte mig brevid Niall och han gav mig en kyss och viskade i mitt öra att han hade saknat mig. Jag sa att jag hade saknat honom också. Jag kollade på dem andra killarna och märkte att något var fel, eftersom ingen sa något och alla bara satt och kollade ner i bordet.
  • Han är hos Caroline... Men det är inte som du tror! Fick Louis tillslut ur sig
  • Jaha okej.. Sa Becca och försökte låta glad, men jag såg att hela hon blev besviken.
  • Ehm.. Lily jag ringer dig imorgon! Sa hon och gick ut till hallen.
  • Nej Becca gå inte! Det är inte som du tror... Sa Zayn och gick ut efter henne i hallen
  • Snälla låt mig bara gå! Hörde jag Becca säga högt och jag hörde att hon grät. När Zayn kom tillbaka så såg han rätt så chockad ut. Killarna berättade varför Harry var hos Caroline. Varför behövde överreagera så...? Han och Caroline hade inget på gång. Killarna bad mig ringa Becca och säga som det var. Jag ringde henne och berättade men hon orkade ändå inte komma tillbaka eller något. Hon behövde iallfall en dag själv för att få tänka efter och lugna ner sig.
  • Hon är ganska svartsjuk av sig.. Sa jag och kollade med ett snett leende på dem andra, men dem kollade på Niall och skrattade. Så jag vände mig mot honom och såg hur generad han hade blivit. Han var också riktigt svartsjuk av sig.
Harrys perpektiv

Efter besöket hos Caroline, så åkte jag taxi hem. Just nu var jag riktigt sur och irriterad på henne, hon hade gett mig den där kyssen bara för att förstöra för mig. Jag betalade chauffören och började sedan gå mot lägenheten.
Jag tittade ner på mina fötter när jag gick, och sparkade på några stenar som var i vägen.
Och plötsligt så kände jag hur jag gick in i något och ramlade ner på marken. Jag tittade långsamt upp och såg Becca sitta på marken framför mig. Hon hade tydligen också tappat balansen.
  • Becca jag är så ledsen.. Sa jag och ställde mig snabbt upp. Hon kollade upp på mig och jag såg att hon grät. Jag sträckte handen till henne för att hjälpa henne upp, men hon ignorerade den bara och ställde sig upp.
  • Snälla Harry, låt mig bara vara.. Sa hon och sprang iväg
  • Becca! Skrek jag efter henne, utan att få någon reaktion från henne. Jag gav upp och fortsatte upp till dem andra hos Liam. När jag kom in till dem, så kollade dem alla konstigt på mig.
  • Harry vad har du gjort?! Frågade Lily och flög upp ur soffan. Jag kände hur min läpp var varm och gjorde ont. Beccas huvud hade träffat precis vid min läpp när vi krockade. Jag kände med tungan på läppen och kände smaken av blod i munnen.
Tumblr_lw0ipruajb1r849h2o1_500_large



Del 36...



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu