~Kapitel 11~

Zayn´s perspektiv


Jag gick tyst och försiktigt ut till köket och hämtade grädden från kylen. Eftersom Niall var lättväckt så sprutade jag grädden på en plast tallrik. Sen gick jag tyst ut till vardagsrummet igen och skrapade av grädden på hans hand. Sen tog jag en fjäder från soffan och kittlade honom försiktigt på näsan med den.
Niall´s perspektiv


Jag kände något som nuddade min näsa. Men jag var för trött för att änns orka kolla eller känna efter vad det var. Jag började irritera mig mer och mer på det. Så jag slog snabbt bort det med handen och kände sen efter att någonting kallt och kladdigt på min näsa. Jag tittade sakta upp och såg Zayn stå vid min säng. Jag såg på han att han nästan inte kunde hålla sig för skratt. Så jag hoppade upp ur sängen snabbt som attan eftersom jag hade något äckligt på näsan. Det var iallafall det jag trodde, tills jag kom fram till spegeln och såg att jag hade en klick grädde på näsan. Jag knöt nävarna och ropade på Zayn, sen kände jag hur det blev kladdigt den ena handen också. Jag tittade ner på handen och såg att hela min hand också hade grädde på sig. Ååh vad han ska få!
När Zayn kom till badrummet tryckte jag upp min hand i ansiktet på han. Först vart han nog lite chockad men sen började han bara skratta och så slickade han sig runt munnen. Vi fortsatte "bråka", men eftersom vi båda var trötta så gick vi och la oss nästan på direkten. Jag stannade hos Zayn, eftersom klockan redan var halv 3, och jag orkade verkligen inte gå upp till mig. Jag somnade nästan på direkten, och jag drömde en fantastisk dröm. Om Lily, vi var tillsammans och allt var perfekt tills jag helt plötsligt....vaknade upp nästa morgon.
Jag undrade om hon hade träffat någon annan i gänget? Hon och Zayn var säkert på G, hur skulle han annars ha hennes mobil? Eller så hade hon något med Harry, den mest omtyckta i One direction. Tjejtjusarnas kung helt enkelt...
Han kunde få vem han ville. Jag ställde mig upp och gick till fönstret, där stod dem, Harry och Lily.
Dem stod och kysstes, dem såg verkligen ut att gilla varandra.
Jag kände hur jag började svettas. Jag vaknade upp i ett ryck och märkte att jag inte hade vaknat förut. Jag hade bara bytt dröm, till en mardröm. Jag kände hur min mage kurrade, åh varför behövde jag var hungrig hela tiden...
Jag kollade på klockan och såg att den bara var 10. Jag tog mina byxor och min T-shirt från igår. Jag struntade i strumporna, dem var ändå Zayn´s.
Jag gick ut från lägenheten och började gå upp för trappan, när jag plötsligt hör att någon är på väg ner. Jag fick panik! Vad skulle jag göra? Hahhah vad tänkte jag med.. SÄTT PÅ DIG DINA KLÄDER NIALL!
jag började krångla i mig mina byxor men hann inte längre när jag såg att personen bara stod några trappsteg ifrån mig. Jag kollade upp för att kolla vem det var. Åhnej, kan det bli mer pinsamt? Jag kände hur generad jag vart. Jag kollade ner i golvet och fortsatte gå. oh shit, jag hade ingen tröja på mig, vart var den? jag kollade bakåt och såg den vid det sista trappsteget. Jag gick ner och hämtade den.
Varför var det hon som behövde komma? Hon skulle säkert till sin kille, fast såhär tidigt? det var ju ändå Lördag.
Jag suckade och gick in till mig, och satte nu på mig min tröja också. Sen smsade jag Zayn och sa att jag hade gått upp till mig igen. Han skulle säkert inte vakna förrän om flera timmar så jag ville inte att han skulle få en chock när jag inte var kvar.
Lily´s perspektiv

Jag gick tyst ut från lägenheten och stängde dörren efter mig. Jag var påväg ner i trappan när jag hörde något konstigt ljud, och en anfådd andning.  Jag såg Niall stå i slutet av trappan, utan tröja? Han hade säkert varit hos sin tjej. Men kunde han verkligen inte sätta på sig kläderna innan han gick ut, suck...
Jag gick ut genom portdörren och gick sedan vidare till bageriet där jag skulle hämta min tårta, till mamma.
Eftersom hon fyllde år idag!  Det var en choklad tårta. Den såg hur god som helt ut.
Påväg hem kände jag mig lite småhungrig, eftersom jag inte hade ätit någon frukost än.
Så eftersom det var en bit hem så bestämde jag mig för att gå och äta någonstans.
Jag letade efter pengar i fickan och hittade sammanlagt 50kronor. Jag hade lite svårt att bestämma mig men bestämde mig för Milkshake City. Det såg tomt ut så jag chansade. Jag hade bara kunnat fikat här en gång förut för 2år sedan, när jag var här med min kompis. Sen dess hade det varit propp fullt när jag kollat.
Jag stod länge där inne och kollade vad jag skulle ha för något.
Sen bestämde jag mig för en Daim milkshake. Jag hade provat den förut och jag älskade den. Och jag orkade inte prova något nytt.
Jag beställde den och satt mig vid ett av bordet som var en trappa ner. om man nu kunde kalla det trappa, den var lixom bara några steg lång. Det fanns bara 2 bord där, med 4 platser vid varje bord.
Jag hörde några röster komma, och jag visste precis vilka det var som kom....
Vilka tror ni det är som kommer?
vad vill ni ska hända i nästa kapitel?



~Kapitel 10~

Lily´s perspektiv


Jag gick in till mig igen. Jag tog av mig mina skor och gick sedan in till vardagsrummet där jag fann min mamma.
Hon kollade på One Tree Hill. Hela familjens favorit program.
Jag frågade mamma om veronica var på sitt rum, men hon var Liam. Åh jag vill också ha en pojkvän, jag hade aldrig haft det. I hela mitt liv. Fast det var inte så konstigt, jag var ju mobbad hela min skolgång.
Mamma kollade lite konstigt på mig sen frågade hon vart jag varit.
  • Eeh... Hos en kompis, eller han är mer som en granne.
  • Jaha när träffades ni? Vad heter han? mamma var tydligen mycket nyfiken...
  • Han heter Niall, och jag hade glömt min mobil där, typ...! Jag orkade verkligen inte berätta hela berättelsen.
  • Jaha varför var den där? "bla blaa bla..."
Jag slutade helt lyssna på henne och försökte koncentrera mig på TV:n istället. Men det blev allt för svårt att kolla på det eftersom mammas frågor överröstade TV:n.
Så jag sa till slut till henne att sluta ställa en massa frågor.
Vi fortsatte att kolla på One Tree Hill under tystnad.
Det var ett av mina favorit avsnitt som sändes idag. Det var när Haley lurade alla hennes vänner att barnet skulle komma. Det roligaste var nog när Julian svimmade och när hennes kompis la henne i bakluckan på en sportbil.
Och så var det kul att se allas miner.
Jag pillade lite på mitt halsband jag hade runt halsen. Det stod Jason på ett hjärta. Jag tänkte på han och kännde hur gråten började komma, så jag gick upp på mitt och kastade mig ner i sängen och tröck ner ansiktet i kudden. Så att mamma inte skullr höra att jag grät. Jag grät så länge att jag kände att jag inte hade någon gråt kvar i kroppen. Jag saknade han så mycket.
Den ända killen jag någonsin älskat. Den ända jag någonsin känt mig trygg hos, och den ända som förstod mig.
Han var lixom inte vem som helst. Han var min älskade storebror, Min 2minuter äldre storebror.
Som jag älskade mest av allt. Han hade dött dagen efter julafton för 2år sedan.
Han hade åkt moped min sin kompis, Och sen så hade han tappat kontrollen över mopeden.
Och en vecka senare stod vi alla och grät på begravningen.
Därefter skildes mina föräldrar och min pappa drog.
Relationen mellan mig och min syster har alltid varit stark. Men efter allt som hänt så var vi som bästa vänner.
Jag var igentligen bara glad för att vi flyttat hit till England. Som jag sa förut så hade jag blivit mobbad hela min skolgång. Det började i 4:an på grund av att jag var en av dem tjejerna som utvecklades tidigt.
Och i högstadiet så blev jag utfryst av alla tjejer. Eftersom dem inte gillade att alla killarna höll på mig med. Och efter det så har jag nu hatat min kropp. Det är inget fel på min kropp eller så, den är lixom normal.
Det är bara det att den har förstört hela min skolgång. Haha jag vet inte änns vart jag har fått mina former ifrån? både mamma och Veronica är som sugrör.
Jag kollade på klockan och såg att tiden bara hade runnit iväg. Jag hade legat och funderat i 3timmar!
Jag gick in till badrummet och fixade mig. Sen bestämde jag mig för att lägga mig. Jag vred och vände på mig och kollade hela tiden på klockan. men varje gång hade det bara gått några minuter sen förra gången. Men sista gången jag kollade så var klockan 00:39.
Zayn´s perspektiv


Klockan var 2 när jag kom till London igen. Jag skulle igentligen komma vid 11, men tåget var försenat, som vanligt....
Jag stod utanför porten som gickupp till trapphuset och försökte komma ihåg koden så jag någonsin skulle kunna komma in. Jag hade ingen telefon heller. Jag hade någon annans, men jag vet asolut inte hur sjutton den hamnat i min väska?
Jag provade några olika koder, men ingen funkade. Det var irriterande att behöva byta kod varje vecka ungefär för att inget fan skulle komma in. Till sist kom jag på koden och jag gick in till trapphuset.
Jag började gå upp för trapporna med mina tunga väskor.När jag kom upp till min dörr så hörde jag något innifrån. Det verkade vara TV:n. Jag slet nervöst upp dörren och sprang nervöst in till vardagsrummet.
Där såg jag Niall som låg i soffan, bland en massa chips runt sig.
hur sjutton lyckas man med att tappa en chips påse över hela soffan?
åhh när han vaknar ska han få så mycket stryk, eller så räcker det med att han får städa hela soffan?
Först ska jag bara utnyttja situationen och göra ett gammalt bus på han...


sorry för att dem kom ut så sent. det kommer ett nytt inlägg varje dag :)

Har ingen aning om vad som ska hända i nästa kapitel. några Ideér? :)

~Svar på kommentar~

Chattis om ~Kapitel 9~:
sv: Åh tack så mycket, vad glad jag blir ! Din är också super bra, ett tips är att inte ha texten så centralt. Hur länge har du skrivit denna novell och hur upptäckte du min? :D


Svar: tack så mycket :)  jag har skrivit min novell i 1½ vecka tror jag ungefär...  Jag vet inte riktigt, men jag kollade typ någon tjejs blogg och hon hade länkat till din blogg :) jag tror det var något sånt iallafall! :)



1d-x-one-direction-26647098-500-498_large
vet inte om det är sant... :) 



~Kapitel 9~

Jag bet mig lite lätt i tungan för att se om det var en dröm.För om jag hade nypt mig i armen skulle han säkert sett det. Och jag ville inte skämma ut mig.
Jag log mot han och undrade om det var han som hette Zayn.
Han skakade lite lätt på huvudet och kollade upp på klockan och sa att det inte var han som Zayn.
  • Men han borde komma hem om några timmar. Ville du något speciellt?
  • Eeh... Aa, hälsa att han har min mobil
  • Oj oj oj sa han lite retsamt. Nej men det ska jag hälsa! vart bor du då?
  • En trappa upp, det står svensson på dörren.
  • Hahhah, jag antar att du är från Norden eller nåt sånt?
  • Aa jag är nyinflyttad här. Jag bor i lägenheten ovanför.
Jag kände att mina kinder blev röda. Det var ju lixom "tjej magneten" som öppnade. Han som jag också hade sett i trappen igår.
Han hette iallfall inte Zayn. Han såg nte heller ut att vara en "Zayn" Gud vad svårt det var att få tag i den där Zayn. Han verkade vara en väldigt upptagen kille. Undra vad han jobbade med? Om han jobbade med något. Han kanske var yngre än Louis. För om han var det så kansk han inet hade något speciellt jobb.
Jag kollade upp igen och våra blickar möttes igen, jag såg att han också var lite generad.
Han hade blont kort hår och blåa ögon. Han var helt enkelt underbar, precis som i min dröm.
Han hade en jätte gullig accent. Han måste vara från Irland eller något sånt. Jag kunde inte direkt alla dialekter och sånt som fanns.
Engelska har aldrig varit ett toppämne i skolan. Snarare tvärtom,Jag hatade engelska. Lite ironiskt att flytta till England då också. Men vad gör man inte...
  • Aja, Hejdå... Förresten så heter jag Niall
  • Jag heter Lily.
Han log och vinkade hejdå, Sen stängde han dörren.
Jag var så lycklig så jag nästan blev galen. Gud va snygg han var! Hans leende gjorde mig nästan knäsvag.
Och jag drunknade i hans ögon.
Niall´s perspektiv


Jag hörde att ringklockan ringde. Jag sänkte ljudet på TV:n och ropade "jag kommer" jag tänkte att det var louis ellr nån annan av killarna. Eftersom ingen annan bor här. Eller jag tror att någon äldre bor längst ner. Men jag vet inte riktigt. Jag är oftast hos Liam som bor snett under mig.
Jag öppnade dörren och såg en tjej i min ålder ungefär. Hon hade blont hår. Det var långt och rakt.
Hon hade fina gröna ögon och hon var lite kortare än mig. Ååh varför var jag så kort.
Vi log mot varandra, sen frågade hon om jag var Zayn. Jag vart först lite förvånad, men sen kom jag på att jag var hos Zayn, medans han var borta. Eftersom min TV inte funkar.Eftersom hon frågade var han var så kollade jag upp på klockan lite snabbt. Sen sa jag att han skulle komma hem om några timmar. Efter det kände jag att mina kinder + käke gjorde ont.Jag kom på att jag säkert hade lett hela tiden som vi pratat.
Men det var ju inte så konstigt, hon var ju sååå snygg. Skulle jag våga fråga om hennes twitter? om hon nu hade någon.
Efter en kort pinsam tystnad så sa vi hejdå. Och så fick jag veta vad hon hette. Hon vände sig om och började gå uppåt. Jag stängde sedan dörren.
Gud vilken lycko ost Liam är. Han bor lixom ca 4meter ifrån världens snyggaste tjej.
Det var igentligen jag som bodde där. Men eftersom jag hade mer behov av ett bra och stort kök så bytte vi lägenhet. För köket där Liam bor nu är värdelöst.
Jag gick och satte mig framför TV:n igen. Men jag kunde inte koncentrera mig på vad som hände på filmen jag kollade på. Det ändå som jag tänkte på var Lily. Jag vet inte änns varför jag tänkte på henne, det kändes helt onödigt med tid ändå.
Hon verkade ju redan ha en kille. Jag hade lagt märke till ett halsband hon hade haft runt halsen. Det var ett hjärta, som det stod Jason på. Jag antog att det var hennes kille. Vem annars lixom?
Och hon hade haft en one piece på sig med USA flaggan på sig, precis en sån som jag hade. Fast hon var mycket finare i den...
Kapitel 10 kommer upp imorgon. :)

som ni ser så har jag nu också börjat med Killarna perspektiv också.
Fast det kommer mer om dem andra killarna i nästa kapitel! Jag lovar :)


~Kapitel 8~

Hon kollade lite oroande på mig men berättade sedan att han hade svart hår och ljusblåa ögon. Och att han var 21.
Jag pustade ut av lättnad. för det första så var Louis kompis Liam för ung för henne. han hade nyss fyllt 18 lixom. (okej det är inte någon stor ålderskillnad, men min syster tyckte bara om äldre killar)
Och för det andra så hade han precis gjort slut med sin tjej... Så jag tror inte att han var så speciellt sugen på att träffa en ny tjej efter bara någon dag.
Jag kollade på klockan och märkte att den var 10. Så jag gick upp på mitt rum och satt på Tv:n som mamma hade installerat under dagen idag. Jag hade bara några få kanaler men jag hittade en matlagnings program som jag bestämde mig för att titta på. Det hade tydligen precis börjat, eftersom programledaren sa vad dagens program skulle handla om. Hon babblade om något ointressant, men sen så sa hon att dem skulle baka cupcakes. Jag gjorde ett lite glädje hopp i min säng. Haha bara ett litet! Men jag älskar faktist cupcakes. Eller inte bara hur dem smakar utan hur fint man kan fixa dem. Jag älskar att fixa cupcakes.
Eller jag älskar att baka oavsett vad det är. Jag är den i familjen som brukar baka till jul och födelsedagar m.m
varken min mamma eller Veronica kan baka. Mamma kan knappast laga mat.
Veronica satsar på att bli modell. Det var faktist en av anledningarna till att vi flyttade. eftersom det är större chans att lyckas i USA. Men mamma blev befodrad så vi behövde flytta hit, till England.
Min syster blev ganska sur på mamma ibörjan, men nu tror jag att hon bara är glad över att vi bor här nu.
Jag såg att det blev reklam men jag orkade inte byta så jag fortsatte kolla på reklamen. när reklamen var slut sa programledaren att ett band som hette One direction skulle komma. Jag hade ingen aning vilka det var. Men jag brydde mig inte så mycket. Det var säkert några snobbiga undomar som utnyttjade kändis skapet eller något sånt?. Hon sa att dem nu skulle spela up deras låt, den hette what makes you beautiful. När låten var slut så ropade hon ut dem till studion. Jag såg precis en fot komma ut från hörnet när TV:n helt plötsligt blev svart.
Jag skrev irriterat på mamma, och hon kom upp och undrare vad som hade hänt. Jag pekade surt på den svarta TV:n och hon såg lite fundersam ut sen frågade hon vilket datum det var. Jag kollade i min kalender som hängde på väggen och sa att det var den 18 Juni. Hon log lite osäkert.
  • Hehe oj, det hade jag glömt att berätta. Dem skulle stänga av elen idag mellan 21-23. Var det något speciellt du ville se eller?
  • Jag suckade högt och svarade nej...
Jag bestämde mig för att läsa, men orkade knappt 2sidor, så jag släckte lampan och kände hur mina ögonlock blev tyngre.
Nästa dag

Jag vaknade ovanligt sent dagen efter. Jag kände en svag doft av nybakade bullar i rummet.Det var ett tecken på att min mamma var i full gång med att baka. För när min mamma bakade, så bakade hon inte bara en sak. Utan då bakade hon flera olika sorters kakor. Säkert något slag av bröd också.
Jag satte snabbt på mig en One Piece och gick ner till köket och åt brunch. Även fast klockan inte var så mycket.
Vid bordet satt Veronica, hon verkade ha kommit hem sent igår eftersom hon hade mörka ringar under ögonen.
Jag frågade hur dejten hade varit. Jag kände mig nästan lite tvungen att göra det. Hon gäspade sen sa hon lite glatt att dejten hade varit underbar,sen gäspade hon igen.
Jag åt fort upp min mat sen gick jag ut och hämtade posten. På väg upp till mig igen så kom jag på att jag skulle hämta mig Iphone hos Zayn. Så jag ringde på. Några sekunder efter hörde jag att någon röst innanför dörren skrek och sa "Jag kommer" sen öppnade han dörren. Jag blev helt chockad när jag såg vem som hade öppnat dörren.....
Vem tror ni öppnade dörren? :)

~Kapitel 7~

Jag kände att mina kinder blev röda, så jag backade bort från trappräcket. Louis kom upp till samma våning som mig. Han log och sa Hej. jag log som svara och frågade om jag kunde få komma in och kolla om min mobil råkade vara kvar i deras kök. Jag fick inget svar, men han öppnade dörren och gjorde en chest med armen som betydde "damerna först" Jag gick in till hallen och tog av mig skorna. Sen följde jag efter Louis in till köket. Jag kollade runt lite i rummet, Sen mötte jag Louis som log. Han kom närmare och viskade i mitt öra
  • Det där var nog en av dem dåligaste ursäkterna jag hört, ville du så gärna träffa mig igen? han skrattade lite lätt och kollade frågande på mig.
  • Hahhah nej, jag har faktist glömt min mobil här sa jag och slog till han lite retsamt på armen.
  • Aaj, och förresten så har jag inte sätt någon mobil här sen igår, fast ioförsig så är jag nästan aldrig i köket.
  • Men jag var helt säker på att jag la den på det där bordet, sa jag och pekade på matbordet.
  • vilken typ av mobil har du då? sa han och gick omkring och letade lite slarvigt.
  • Iphone 4S med ett svart skal, hurså? jag kom på sen iefterhand att det kanske lät lite konstigt att jag sa 4S, när dem igentligen ser ungefär likadana ut.
  • Zayn var här igår, och han har också en Iphone 4S, eller det har vi alla, men han är den ändå med svart fodral. Men du kan ta hans sen om vi hittar hans. sa han lite retsamt.
  • Nej tack, men vet du vart han bor?
  • aa, han bor mittimot mig. Men just nu så är han hemma hos sin familj. Men han kommer tillbaka imorgon så då kan du säkert hämta den.
Vi sa hejdå till varandra sen gick jag ut från lägenheten, och kollade vad det stod på dörren mittimot.
Det var lite bortskrapat men man såg att det stod Zayn Malik....
Jag hörde jag hörde någon som hostade till, jag vände mig snabbt om, och såg en kille som var på väg upp till samma våning som där jag bodde. Jag gick långsamt och ljudlöst efter honom. Jag stannade och hörde att han bodde på våningen över mig.
Han var blond och modellång.Jag tyckte han påminde om någon, men jag kunde inte komma på vem.
Jag tänkte efter en stund, sen kom jag på det!!
Det var ju "tjej magneten" som jag sett vid stan för några dagar sen.
Han hår såg precis likadant ut förutom att hans hår var lite mer fixat nu.
Jag ville att han skulle vända sig om, så jag kunde sen om han såg ut som i min dröm.
Jag hörde hur hans dörr smällde igen, så jag bestämde mig för att gå in till mig själv.
I hallen såg jag veronica stå och sminka sig. Jag såg att hon var uppklädd så jag undrade var hon skulle.
Först svarade hon inte, men sen tittade hon lite irriterande på mig och suckade. Sen sa hon att hon skulle på dejt.
Jag såg att hon att hon började le så jag frågade lite retsamt om hon skulle på dejt med Louis.
Hon skrattade till sammtidigt som hon la tillbaka mascaran i nessesären.
Sen skakade hon lite lätt på huvudet. Hon sa att hon skulle träffa en kille som hette Liam. Hon sa att dem hade träffats genom Louis.
Jag tittade chockat på Veronica och fråga hur han såg ut...
hon tittade lite konsigt på mig, och sa sedan: gud vad du frågar efter detaljer!
jag vart nästan lite sur och nästan skrek frågan igen: Hur ser han ut!?
Jag såg hur hon hoppade till lite sen så sa hon att hon skulle berätta....

?

asså nåt har hänt med min blogg, eftersom jag inte kan se statestiken, nån som vet hur man fixar sånt?
jag ska också börja med att skriva i killarnas perspektiv också :)
kommentera gärna om ni har några förslag på vad ni tycker ska hända :)
Tumblr_lv4vkgk5tu1r41dzmo1_500_large

~Kapitel 6~

Vet att varje kapitel e ganska korta, men jag ska försöka göra dom längre...




När jag kom till köket blev jag förvånad över hur rent och fint han hade det.
Eller ja, kanske dem. Jag visste ju inte om den andra killen också bodde där.
Jag kollade vad klockan var på mobilen, sen hörde jag någon som nynnade på en låt som jag aldrig hör förut.
Jag vände mig om och såg att en till kille kom in i rummet, han hade brunt och halvlockigt hår.
Han verkade lite deppig eftersom han bara kollade på mig som om han var ledsen och mumlade tyst något i stil med " Hej, trevligt att träffas"
Sen suckade han och och gick iväg till vardagsrummet.
Jag tittade undrande på Louis, sedan han viskade till mig att killen med halv lockigt hår, som jag fick höra hette Liam nyligen blivit dumpad av sin tjej.
Louis tog fram ett paket socker från skafferiet
- Jag behöver inte hela, jag behöver bara 2dl
-Ta hela du, jag har ingen användning av socker ändå. Jag är ändå hyper så det räcker.
Jag log och sa tack, sen började jag gå bort till dörren.
Jag hörde hur en glad röst sa "-hejdå"
Jag kollade bak och såg killen i lockigt hår le och vinka jag log och sa hejdå.
Sen hörde jag louis säga "- Harry sluta flirta med alla tjejer.
Jag såg att an vart lite generad så jag sa hejdå igen sen gck jag ut och stängde dörren bakom mig.
Jag sprang tyst upp för trappan och sprang in till mitt rum.
Jag la mig i sängen och skrek ner i kudden av glädje.
Det bor ju lixom 3snygga killar granne med mig, nästan!
Och alla dem är i min ålder, eller aa, Louis är 20 år och Veronica gillar han, men han ser ändå bra ut.
Han ser riktigt bra ut.
Jag satt mig fort upp och kom på att jag skulle baka. jag kollade på klockan och såg att gästerna inte skulle komma förrän om 2 timmar, så jag började plocka upp saker från flyttkartongerna i mitt rum..
Några timmar efter

Nu hade gästerna kommit, och vi satt och fika, det kände som timmar men när jag kollade på klockan såg att det bara hade gått 30minuter.
Jag hade iallafall tröttnat på att sitta med dem så jag bestämde mig för att gå upp på mitt rum.
Jag satte mig i min säng och kollade runt i mitt tomma rum.
Jag såg min mobilladare ligga på golvet vid dörren. jag fortsatte kolla runt i rummet och kom på att jag inte använt min mobil sedan igår.
Jag tänkte efter ett tag, sen kom jag på att jag hade haft med mig den in till Louis igår.
Jag tänkte efter en stund, sen kom jag på att alla mina sms stod på svenska, så Louis eller nån annan , kunde ändå inte läsa dem. Om dem nu var så intresserade av mina sms.... eller mig.
Jaja, nu har jag iallafall en bra anledning till att få träffa dem igen.
Jag tog på mig skorna och gick ut i trapphuset, jag gick ner en trappa.
Jag hörde fotsteg i trappan så jag kollade ner och såg Louis som var på väg upp.
Han kollade upp och såg mig. Jag såg att hon log och märkte sedan att mina läppar också log....

~Kapitel 5~

Jag hörde att han som var på väg upp började skratta. Han pratade i telefon med någon, och dem verkade prata om
något roligt eftersom killen fortsatte att skrattade den mesta delen av av samtalet.
Jag hörde dem säga Hejdå, sen smällde en dörr igen.
Jag gick ner en trappa och bestämde mig för att ringa på hos Louis, eftersom han var den ändå jag kände av alla mina grannar.
Jag ringde på dörrklockan till hans hus. Efter några sekunder hörde jag fotsteg inifrån lägenheten som kom närmare dörren.
Jag hörde hur någon låste upp låset och en kille i 17-18års åldern öppnade dörren.
Han hade mörkbrunt lockigt hår, och stod i bara byxor.
Han kollade generat på mig och sa:
-oj förlåt, jag trodde inte att vi skulle få fint besök.
jag fick tunghäfta men fick allafall fram
- oj förlåt, jag måste ha kommit fel. Vet du vart Louis bor?
Han skrattade lite lätt och gick bort från dörren, några sekunder efter kom han tillbaka och han hade satt på sig en tröja.
Han gick bort till toadörren och ropade in till toan:
Louis, du har besök, jag tror hon är ett fan eller något....
v..va? fan säger man väll inte till grannar som kommer och hälsar på? det säger man till folk som gillar en viss kändis eller så, eller han kanske menade beundrare.
Ja, jag gillar han, men inte på det sättet. Veronica gillar Louis.
Hej! hörde jag en bekant röst säga, samtidigt som jag hörde en busvissling från killen med lockigt hår.
Louis skrattade och sa till killen att sluta. Han hette Harry.
Sen frågade han vad jag ville.
Jag vågade inte ha ögonkontakt med honom så jag stirrade ner på hans dörrmatta.
jag såg att det stod "Oh shit not you again.
Jag log lite smått för mig själv, sen frågade jag om han hade något socker hemma.
Inte för att jag trodde det, men jag kunde ju inte bara gå.
Han tänkte efter ett tag, senn sa han åt mig att följa med in till köket.
Jag blev lite fundersam, men bestämde mig för att ändå följa med...

~Kapitel 4~

Dagen efter vaknade jag upp med ett leende på läpparna.
Jag hade drömt en fantastisk dröm. Men den handlade inte om Louis eller om killen som stod och rökte.
Utan om den där "tjej magneten" jag såg igår, ioförsig var det bara några sekunder jag såg han, och jag såg bara baksidan av honom.
Men bara jag tänkte på hans blonda hår så blev jag knäsvag, hans hår fick en att tro att han såg ut som alla tjejers egna drömkille.
I drömmen hade jag försökt fantiserat om hur hans ansikte såg ut.
Nästan hela ansiktet var suddigt, förutom hans leende, hans leende var fantastisk.
Det var dubbelt så fint som Louis leende, även fast dem var fina på olika sätt.
Jag vet inte om det var så i verkligheten, men i min dröm så var han perfekt och underbar.
Jag satt mig upp i sängen, och mitt leende försvann.
Jag kom på att vi fortfarande inte köpt något brandlarm än.
Jag ropade på mamma, men jag fick inget svar.
Jag gick ner till köket och la pengarna jag fick för att köpa ett brandlarm på bordet brevid en rosa hjärtformad lapp.
Jag kollade närmare på lappen och stod att Veronica och min mamma var nere i stan och köpte ett brandlarm. Det stod också att jag skulle baka något gott till i eftermiddag. Eftersom vi skulle få gäster idag.
Min mammas kompis bor i England, så nu när vi har flyttat hit så ville dem träffas igen.
Jag kollade lite på internet om förslag på vad jag kunde göra, men sen bestämde jag mig för att baka en kladdkaka.
Jag kände att jag inte orkade lägga ner en massa jobb på någonting idag.
Det kändes som om jag var deprimerad för någonting, men jag kom inte på vad anledningen kunde vara.
Jag kollade i receptet och började plocka fram alla ingredienser för att kolla om vi hade allt hemma.
Jag läste sista raden på ingrediens listan och såg att det stod att man skulle ha 2½ dl socker i kladdkakan.
Jag kollade i skafferiet men hittade inget socker.
Jag vart lite smått irriterad på att jag skulle bli tvungen att gå till någon av grannarna, som jag inte änns känner.
Jag tog mig mod och gick ut genom dörren och hörde ytterdörren till trapphuset stängdes igen och jag började höra fotsteg som var på väg upp....

~Kapitel 3~

Jag vände mig om och såg Veronica som försökte vinka dit mig. Jag såg att hon pratade med en kille, han såg ut att vara i 20års åldern precis som Veronica, Jag började gå dit, och när jag kom dit så sa Veronica att han visste vart det låg eftersom han också bodde där.
Vi började sakta gå hemmåt, men jag höll mig några meter bakom dem, eftersom min syrra hade gett mig en "snygging" blick.
Jag kollade på killen och såg hur vältränad han var,och att hans stil var ganska annorlunda men ändå fin. Hans leende var som en dröm och hans hår var så snyggt fixat.
Jag hörde han säga att han hette Louis och var 20år.
Jag började känna igen mig, så jag gick förbi dem och sa att jag skulle springa före.
Båda svarade okej, efter mig, så jag började springa lite fortare.
Jag sprang cirka 50meter, sen kände jag hur min hals började göra ont, så jag stannade.
Louis och Veronica kom ikapp mig så vi gick tillsammans alla tre den sista biten.
inne i trapphuset kände jag hur något slog till min fot för varje fotsteg jag tog. jag kollade ner på mina skor och såg att skosnöret till den högra foten hade gått upp. så jag suckade och böljde mig ner för att knyta den.
Jag kollade upp lite längre i trappan och såg att louis och veronica också hade stannat, men dem väntade inte på mig. Jag såg louis rota i fickan efter något, sen såg jag att han tog upp sina hemnycklar.
Jag ställde mig upp igen och började gå upp för nästa trappa. Veronica kom efter mig, hon såg ovanligt glad ut. Först fattade jag inte varför, men sen kom jag på att han hade gått in i lägenheten under oss.



Twitter / immagini recenti di @ TriangolodiZayn





~Kapitel 2~

Dagen efter gick jag och Veronica till stan, vi tänkte leta reda på en elektron affär där man kunde köpa brandlarm.
Ja, vårat brandlarm verkade ju vara sönder så jag tvingade mamma köpa ett nytt, jag lyckades övertyga mamma
även fast hon är envis... Och snål!
Jag och Veronica gick och gick tills vi kom till ett område där det bara fanns några lägenheter.Dem såg precis ut som
dem lägenheterna där vi bodde, fast vi bodde mer i centrum.
Jag tittade omkring men jag kom inte ihåg vart vi kom ifrån. Veronica började gå åt höger, så jag följde efter, vi kom
till stan igen. Men vi kännde fortfarande inte igen oss.
Jag gick och frågade några yngre killar som stod lite längre bort, om dem visste vart "dream park" låg, men dem
hade ingen aning. Jag kom inte ihåg vad vårat område hette, men jag kom ihåg att det låg en park utanför som
hette "dream park" så jag frågade om det istället.
Jag satte mig på en bänk och såg Veronica gå omkring och fråga folk om vägen.
Jag fortsatte se mig runt och såg en kille som hade flera tjejer runt sig. Jag tänkte för mig själv, och undrade varför alla stod i en klump där.
Men jag vart avbryten i mina tankarr av att jag kände en stark rök doft som slingrade sig runt mitt ansikte.
Jag tittade bak och såg en kille i min ålder stå och röka. Jag tyckte han såg bra ut, speciellt med sitt svarta hår
och gyllenbruna ögon. Jag log artigt när jag såg att han kollade på mig, och började gå bort från röken
när jag hörde någon ropa mitt namn.....

kommentera gärna vad du tyckte :)




~Kapitel 1~

Jag vaknade tidigt av att brandlarmet började tjuta. Jag sprang ner till köket, och såg min mamma och Veronica stå vid spisen och under brandlarmet. Dem stod med varsin handduk och försökte få bort röken,
Jag stod irriterad vid dörrkarmen, men kände efter bara några sekunder att jag började bli snurrig, så jag gick irriterad upp till mitt rum igen, på väg upp för trappan slutade brandlarmet tjuta och jag hörde min mamma pusta ut.
Det ekade när jag kom in i rummet, det ändå som fanns i min rum var en säng, längst ner i rummet, i det andra
hörnet stod några av mina kartonger. Ja, jag och min familj flyttade till London dagen efter mitt sommarlov börjat,
eftersom min mamma fick ett jobb här. Och nu bara efter en vecka, så har mamma redan lyckats sätta igång brandlarmet 3 gånger

vad tycker ni? :)

kommentera gärna vad som behöver förbättras!

dem andra delarna lovar jag blir längre =)

Tumblr_lt8gshej9f1r4hj0go1_500_large

~Fakta om novellen~

Mamma: 38år, Diana
"jag": 17½ år, Lily

syster: 19½ år, Veronica


louis= 19½ år
zayn= 18år
liam= 18år
niall= 18år
harry= 17½ år
Blog de xTotaleclipseoftheheart - Inget jag kan säga ...  - Skyrock.com
Liam,Niall,Louis,Zayn & harry
lite svårt att visa hur dem andra ser ut :)

~Killen du idag kallar äckel/player, är han du förut ville ha men inte fick~

kapitel 1 av min såkallade "novell" (haha den e nte värd att vara en novell) lägger jag upp snart.... ska bara skriva den

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu