~Kapitel 15 - Save water, shower together~



*Sophies perspektiv*

Justin hade frågat om jag och killarna ville komma på någon fest där Justin skulle uppträda och så.
Jag längtade faktist lite efter att få gå på fest igen, och träffa vänner och andra kändisar. Det var väldigt länge sedan jag gick på något sånt här.
Jag kollade snabbt på dem andra, och märkte att dem kollade på mig. Jag hade hört lite innan att killarna hade pratat om festen, och att dem väldigt gärna ville gå på den.
-Vad hette den där kändis festen ni ville gå på? Frågade jag, och Louis var snabb med att säga det. Jag ställde mig upp, och killarna började småprata om det igen. Jag gick istället till köket för att ta någon frukt, och det fick bli några vindruvor. Sen gick jag tillbaka till dem andra, men satte mig istället i en fotölj någon meter ifrån soffan.
-juste killar vi måste åka och shoppa! Sa jag glatt, och fick fem frågande blickar riktade mot mig.
-You Wish! Sa Harry, och dem andra verkade hålla med.
-Men vad ska ni ha på er imorgon då? Sa jag, och kunde inte låta bli att le när jag såg deras reaktion. dem flög upp ur soffan och kollade på mig med stora ögon.
-Skojar du? Nästan skrek Louis, och jag skakade lätt på huvudet och skrattade till. Och jag blev överfallen av en stor grupp kram från dem.
Efter det var dem lite små galna och kunde knappast sitta stilla. Som tur var, så hade både jag och killarna redan bra kläder. Efter någon kvart hade dem lugnat ner sig, men ingen av dem sa direkt något. Dem var väll antagligen glada över att få gå på festen.
-Jag lånar eran dusch, om det är okej? Frågade jag lite försiktigt och Liam gav mig en lätt nickning, så jag antog att det var okej. Jag hämtade min nessäcer från min handväska, och började sedan gå upp för trappan, till killarnas större badrum.
Jag kunde höra att någon kom efter mig i trappan. Jag vände mig om och såg att Niall kom med snabba steg bakom mig.

*Nialls perspektiv*

Vi gick in i duschen tillsammans. Jag kunde känna hur vattenstrålarna träffade min rygg, medans vi stod där och kysstes.
Efter att vi hade duschat klart, så var vi båda hungriga, så vi tänkte åka någonstans och äta. Jag gick ner till mitt rum och bytte om, medans hon var kvar uppe i badrummet. Jag var precis klar, när jag hörde att Sophie gav ifrån ett kort skrik. Jag gick upp till henne, och såg henne stå framför spegeln i BH och jeans. Hon höll på att kolla på något på hennes hals, och när jag kom närmare såg jag att det var ett sugmärke. Hon försökte ge mig en sur blick, men det gick inte så bra, och vi båda började skratta.
-Det är inte kul! Sa hon och var allvarlig i ca 2sekunder innan hon började skratta igen.
Hon tog på sig en tröja snabbt och fönade håret innan vi gick ner till dem andra. Hon försökte hålla för märket lite diskret med handen, när vi kom till vardagsrummet.
-Hänger ni med ut och äter? Frågade jag, och kastade en kudde på Zayn som halvsov i soffan. Han gav mig en sur blick, och la kudden på magen.
-Visst! Sa Liam glatt och stängde av TVn.

*Sophies persektiv*

Jag kände hur mobilen plingade till, och jag tog långsamt och diskret upp mobilen från byxfickan. Killarna var väldigt nyfikna och ville alltid veta vem jag smsade eller så med. Speciellt Niall ville alltid veta allt. Dem andra killarna var just nu och bytte om till bättre kläder inför middagen.
Jag fick lite panik när jag läste smset från Justin, och jag behövde läsa det igen "du måste verkligen nu komma och hjälpa mig inför morgondagen!!" skrev han bara, men jag blev ändå lite orolig om något hade hänt. Jag suckade tyst för mig själv, och stoppade ner mobilen i byxfickan igen.
Niall och Zayn verkade ha hört min suck, eftersom båda dem kollade frågande på mig.
-Förlåt, men jag måste hjälpa Justin med något... Sa jag och gav Niall en snabb hejdå kyss. Jag smsade Dana snabbt och bad henne hämta mig,Och gick sedan till hallen och började sätta på mig skor och så. Jag lånade en av Nialls halsdukar pga sugmärket på halsen. Ioförsig så var det inte så tydligt, och jag hade sminkat över det ganska bra. Men man såg det fortfarande, och jag ville inte riskera att komma på första sidan och skämma ut både mig och Niall.
Jag skulle precis gå ut genom dörren, när någon tog tag i min arm, och möttes i en kyss av Niall.
-Ifall det här är sista gången! Sa han plötsligt, och jag kollade frågande på honom. Jag visste att han kanske kunde vara svartsjuk ibland, men just nu fattade inte jag riktigt vad han trodde om mig. Igentligen så hade jag svårt för att bli sur på folk, och speciellt på Niall. Men just nu så kände jag hur ilskan bubblade upp inuti mig.
-Om jag ville ha Justin, så skulle jag inte vara här! Sa jag surt till honom, och stängde dörren med en smäll efter mig. Jag sprang ut på gatan, och satte mig i bilen brevid Dana. Jag smsade Justin när vi var framme och bad honom möta mig utanför, eftersom jag inte riktigt visste vart jag skulle gå in någonstans. Jag var sur på Niall, men ändå inte. Det gick inte bara på något sett, han var för underbar för det. Fast jag tyckte ändå att det var idiotiskt sagt.
När Justin kom, så kramade jag om honom snabbt och sa hej. Vi gick in i lokalen där festen skulle vara, och den var enorm. Dem hade inrett den superfint, och jag bara stod där och gapade.
-Wow! Var det ända jag fick ur mig
-Så vad ville du ha hjälp med? Frågade jag och kollade runt, allt verkade vara klart redan.
-inget speciellt, jag ville bara träffa dig! Sa han glatt, och och tog ena armen runt mina axlar.
-så jag drog från något viktigt i onödan?! Sa jag på skämt, men blev genast allvarlig när jag kom på att det inte var på skämt. Det här hade faktist orsakat det som hänt mellan mig och Niall nu.
-vadå, vad har hänt? Frågade han och kollade allvarligt på mig. Jag kollade runt på alla andra som sprang omkring och fixade det sista, och sänkte rösten för att inte infomera dem andra om saker dem inte behövde veta.
Vi bråkade bara lite... Typ?! Sa jag tyst, jag visste inte riktigt om vi bråkade, så jag visste inte vad jag skulle kalla det.
-Du och Niall? Frågade han och jag kollade ner på mina fötter och nickade.
-Du vet att jag alltid finns om du behöver prata om det, eller något annat! Sa han och kramade om mig. Sen kom en tjej fram och ville fråga Justin en sak, och jag blev riktigt förvånad när jag såg vem det var...


oddreamstory.blogg.se

Kolla gärna in på min andra novell, som jag precis börjat :)
http://www.oddreamstory.blogg.se
image description

~Kapitel 14- Friends again~

*Niall's perspektiv*

-Så när tänker du bli sams med Louis igen? Frågade Sophie och kollade frågande på mig
-Någon gång...Sa jag tyst
-Jag var inne och pratade lite med Louis innan jag kom in till dig. sa hon och jag satte mig upp
-Vad pratade ni om då? Frågade jag och hon kollade ner på sina händer. Så det verkade inte varit något bra dem pratade om.
-jag frågade bara om en sak jag fått redo på, och sen en sak jag läste om häromdagen! Sa hon tyst och kollade snabbt upp på mig, innan hon sänkte blicken igen.
-vadå?
-Det stod att du och någon tjej hade något på gång, och jag behövde bara fråga om det stämde...sa hon och la sig ner igen. Jag hade också läst artikeln, men jag trodde inte att Sophie hade läst den.
-Men du vet väll inte att det är sant? Sa jag och försökte få ögon kontakt med henne, så jag la mig ner och möttes av ett leende från henne.
-Förlåt, men jag ville bara vara säker! Sa hon, och jag pussade henne snabbt på pannan. Innan vi gick till vardagsrummet där Liam och Zayn satt.
-Vilket datum är det idag? Frågade Liam, och Zayn letade efter sin mobil i soffan för att kunna kolla datumet.
-Den 13:e! Svarade jag snabbt och kollade ut genom fönstret. Det fanns inte så mycket snö ute, men det var ändå riktigt kallt ute. Jag höll koll på dagarna just nu, eftersom jag skulle hem till Irland igen under julen och behövde köpa alla julklappar innan det. Och att Louis fyller år,så jag behövde verkligen bli vän med honom igen innan det. Något jag skulle vilja, var att Sophie skulle följa med mig till Irland, men det skulle säkert bli omöjligt eftersom hon säkert skulle
Fira jul med sin familj.
-vad önskar dig i julklapp? Frågade jag Sophie som låg i min famn.
-Juste det är jul snart! Sa hon och jag tog hennes svar som att hon inte visste vad hon ville ha.

*Sophies perspektiv*

-hur kan du glömma julen? Frågade Liam chockat
-jag har aldrig riktigt firat jul sen jag varit liten. Och jag är lite ovan att vara ledig under julen... Sa jag försiktigt. Mamma hade typ alltid jobbat, och sen när jag började jobba som skådespelare så behövde jag ibland också fixa med jobbet.
-Driver du med mig? Frågade Zayn, och kollade på mig med stora ögon.
-Nej,och nu när jag äntligen är ledig, så ska ändå alla bort...sa jag, och såg att Harry kom, och Louis kom strax därefter. Och jag kände hur Niall stelnade till lite, och jag pussade honom snabbt på kinden.Och vi satte oss upp igen för att dem andra skulle då plats.
Jag gav Niall en blick, som betydde att jag ville att han skulle prata med Louis.
-Imorgon! Viskade han i mitt öra, och jag nickade lite diskret.

•2 dagar senare•

Louis och Niall hade fortfarande inte blivit vänner än. Och jag antog att stämningen mellan dem fem inte var den bästa. Jag hade inte träffat dem sen dagen dem blev osams. Men idag skulle jag dit igen.
Jag och Niall satt i köket och pratade lite, när Louis kom, och höll på att vända igen när han såg oss, eller kanske mer Niall.
Och jag tvingade Niall att prata med honom.

*Louis perspektiv*

-Louis... Hörde jag Niall säga, och jag suckade för mig själv.
-vi måste prata! Sa han allvarligt och ställde sig upp, och Sophie log lite smått mot mig innan hon gick förbi mig och fortsatte ut till vardagsrummet.
Jag och Niall gick in på mitt rum, eftersom det låg längst ifrån dem andra. Och när vi hade satt oss ner så var jag den första som sa något.
-Förlåt Niall, för att jag blev sur och så, jag tyckte bara att du var så mycket med Soph. Och för att jag sagt taskiga sker till dig! Sa jag, och han bad om ursäkt för att han varit sur och så på mig.sen gav vi varandra en kram
-jag har saknat dig! Sa jag och släppte taget om honom.
-jag har saknat dig med! Sa han, och vi båda började skratta. Och vi gick ut till vardagsrummet igen där dem andra satt. När dem såg att vi kom, så flög dem upp från soffan av glädje,och kramade om oss.

*Niall's perspektiv*

Sophie kom tillbaka från badrummet och hon kollade lite frågande på oss, antagligen för att hon förstod att något hänt.
-Så ni är vänner igen? Frågade hon glatt, och jag antog att hon hörde killarnas skrik.
Jag nickade glatt och gick efter henne in i köket, dit hon hade gått.
Jag började pussa henne lite, och vi försökte gå till mitt rum samtidigt. Men det gick inte så bra, och jag kunde inget annat än le. Eftersom mitt liv var perfekt nu.
-Skaffa ett rum! Sa Harry högt och slog till mig på rumpan, när han gick förbi för att gå till köket.
-vi är påväg dit nu... Sa jag, och höll om Sophie bakifrån.
-äsch killar, vi drar till Milshake City. Sa Liam och log stort och log stort mot mig. Efter att dem gått så övergick kyssarna till mer, och en stund senare låg vi där i sängen och båda var en aning anfådda. Jag lutade mig över henne och kysste henne
-Jag älskar dig,Niall! Sa hon och log
-Jag älskar dig också! Sa jag och vi satte oss upp.
Vi satte på oss kläderna och fixade till oss lite, och satte oss i soffan och kollade på en Harry Potter film som gick på TVn. Och en kvart senare så kom killarna tillbaka igen, och dem hade tydligen handlat mat.

*Sophies perspektiv*

-Så vad har ni gjort medans vi var borta? Frågade Harry glatt och satte sig i soffan.och han bet sig i läppen för att inte börja skratta. Eftersom han säkert förstod vad vi hade gjort. Och jag blev lite generad.sen gick han ut till köket till dem andra.
-vill du fira jul med mig och min familj? Frågade Niall
-jättegärna! Men får jag det då? Frågade jag överlyckligt
-Såklart, min tjej kan inte vara ensam under julen! Sa han och kysste mig.
Sen började vi gå till köket, och Niall kramade om mig bakifrån. Louis och Zayn stod och lagade mat, medans Liam och Harry verkade köra armbrytning.
När maten var klar, blev det ganska tyst eftersom alla satt och åt. Alla förutom jag... Jag satt mer och dagdrömde. Mitt liv var väldigt bra just nu, och allt bara rullade på. Och just nu hade jag 5 underbara vänner runt mig.
Jag avbröts i mina tankar av att något flög förbi mitt ansikte flera gånger. Det var Nialls hand.
-Vad gör du? Fråga Louis, och dem andra skrattade lite åt mig.
-Jag tänkte bara på något... Sa jag och började äta. När vi hade ätit klart så ringde min mobil.
-Hej Justin! Sa jag glatt och fick blickar från killarna. Jag gick runt i huset medans vi pratade. Och en kvart senare la vi på.
-Vad ville han? Frågade Niall, lika nyfiken som vanligt.
-inget speciellt...sa jag och satte mig brevid honom i soffan.
-Tar det en kvart att inte prata om något speciellt? Frågade Zayn, och sänkte ljudet på TVn.
-Nej, men det var inget speciellt! Sa jag och tänkte på det Justin hade berättat. Jag längtade verkligen efter att få berätta det för killarna...



Förlåt!

förlåt för att jag inte lagt ut något kapitel på länge, men jag har verkligen inte haft tid, eftersom jag har massa läxor och plugg inför prov. Men jag ska försöka lägga ut nästa del så fort som möjligt!
Tack för alla jätte fina kommentarer! Blir superglad när jag läser dem :)
Och man kommer få reda lite om vad Sophie läste, handlade om.



...

kapitel 13 ligger längre ner på sidan...
Och kapitel 14 kommer antagligen imorgon, om jag får några fler kommentarer :)
Please xD



Håller med :)

Håller helt med dig alexandra, vart tog alla lugna fansen vägen? Och jag tycker också riktigt synd om dem.
Hoppas bara att dem inte tyckte att det blev allt för otrevligt...!


jag vet inte...

När nästa kapitel kommer ut...Efter som jag inte har någon som helst blogg lust just nu. Men det kommer minst 2 kapitel under veckan.. :)
Tumblr_lrau0eccdc1qh6k9fo1_500_large
Bara någon random bild jag hittade...
Någon som var på Arlanda idag?

~Kapitel 13 -What´s your problem? ~

Förra kapitlet -
När jag var klar, så satte jag snabbt på mig min One Piece och gick sedan ut till vardagsrummet där Simon fortfarande satt och kollade på fotbollsmatchen. När han såg mig komma, så gav han mig sin mobil och bad mig läsa artikeln han hade läst.
När jag hade läst klart så kollade Simon frågande på mig.
-äsch,jag får ta och prata med honom imorgon... Sa jag och gav ifrån mig ett fejk leende. Jag suckade för mig själv när jag la mig ner i soffan och fick en orolig blick från Simon, jag skakade lätt på huvudet och menade att det inte var något,men jag ljög.

Varför gjorde Niall såhär mot mig? ville han inte ha mig längre eller?




Dagen efter

Nialls perpsektiv

Jag vaknade av att någon knackade på dörren. Klockan var redan halv 12, så jag antog att killarna hade beställt hem pizza eller något sånt.
-Niall, Soph är här! Hörde jag Harry ropa från hallen och jag flög upp från sängen, och satte snabbt på mig kläder, och drog handen genom håret snabbt innan jag blrjade gå till hallen. När jag närmade mig hallen, så kände jag en pizza doft, som blev starkare ju närmare hallen jag kom. Såklart var det inte Sophie som hade kommit. Det stod bara någon pizza snubbe i dörren, som höll i pizzorna. Jag log ironiskt mot Harry, och tog min pizza. Jag gick till dem andra i vardagrummet, och log lite smått mot dom och sa godmorgon. Dem log tillbaka, och fortsatte sedan deras diskussion om intervjun idag. Dem hade blivit lite sura på mig på sistonde, eftersom dem tyckte att jag spenderade mer tid med Sophie än med dem. Jag själv tyckte att det var tvärtom. Men jag orkade inte bråka med dem om något sånt, så jag lät bli.
När vi hade ätit klart, så åkte vi till intervjun. Som tur var så hade ingen direkt lagt märke till att jag och Sophie var tillsammans. Alla trodde att Harry och hon dejtade, eftersom det nästan bara fanns bilder av dem.


Såklart frågade dem om vi var singlar,och jag var glad över kunna säga nej på den frågan. Jag visste inte om Sophie ville berätta om oss, så jag sa ej vem det var. Även fast vissa kanske kunde räkna ut att det var Sophie jag menade. Liam knuffade till mig lite när jag hade svarat, och han fick ett leende på läpparna.
När vi var påväg hem igen, så passade jag på att ringa Sophie, och blev genast gladare.
Hon berättade vad som hade hänt sin mamma, så jag bad Paul köra mig hem till Sophie istället.
Jag knackade lite lätt på dörren, och några sekunder senare så öppnade hennes brorsa och log stort när han såg mig.
-Soph, du har besök! Sa han och gick sedan ut till köket, Sophie kom ut från sitt rum med ett leende på läpparna. Vi möttes i en kram, och jag pussade henne på läpparna lite snabbt, innan vi gick in i hennes rum.
vi satte oss på hennes säng och hon frågade lite om intervjun. Jag berättade vad vi hade pratat om, och jag frågade om det var okej att jag sa att jag inte var singel. Hon tyckte att det var okej att jag berättat, så jag kände att jag kunde slappna av. Sen började vi prata lite om hennes mamma och jag såg att hon fick tårar i ögonen.
-Sophie, jag lovar att allt kommer bli bra! Sa jag och kramade om henne
-Varför är du så underbar? Frågade hon och log
-Det är du som är underbar... Sa jag och pussade henne lätt på huvudet.
Sophies perspektiv

Vi bestämde oss för att åka hem till Niall, så Louis var snäll och hämtade oss. Efter en lång tystnad i bilen så blev jag lite fundersam. Eftersom något verkade ha hänt mellan dem. Dem pratade knappast med varandra, och dem verkade inte vara så glada.
-Har det hänt något? Frågade jag, Louis kollade frågande på mig i backspegeln och Niall kollade också frågande på mig. Dem verkade tydligen tycka att allt var bra mellan dem.
-Vart är den roliga Louis och den glada Niall? Frågade jag, men ingen svarade. Niall gav mig bara ett stelt leende och kysste mig snabbt på huvudet. Sen svängde Louis  in på uppfarten och vi klev ut genom dörrarna. När vi kom in så blev Niall och Louis som vanligt igen.
Så jag bestämde mig för att gå bort från dem andra med Zayn, för att fråga han om han visste något. Zayn var den jag kommit närmast här inne, förutom Niall då. Fast Zayn hade ingen aning, och inget av dem verkade ha sett att det var annorlunda mellan Niall och Louis.
-Men det är en sak som du kanske vill veta... Sa Zayn försiktigt och kollade ner i marken. Jag kunde nästan känna på mig att han skulle berätta något som jag inte direkt ville veta.
-En anledning till att Niall och Louis inte kommer överrens, är att Louis typ...gillar dig. Sa han, och jag blev riktigt chockad.
-Mer än som vän? Frågade jag, och kände mig taskig, eftersom dem kanske bråkade om mig
-Mer än som vän...
-Vet Niall?Är det därför dem bråkar? Frågade jag, och man kunde höra skratt och prat från resten därute.
-Nej Niall vet inget, men du får inte säga något till han! Sa han och jag nickade lite lätt.
Vi gick tillbaka in till dem andra som åt i köket. Dem slutade prata nör dem såg oss, och det kändes som att det här handlade om mig...
-Så vad har hänt igentligen? Frågade jag dem, eftersom Niall och Louis omöjligen inte kunde bråka om att Louis gillar mig, som Niall är tillsammans med.
-inget...Svarade Louis, och rörde om med gaffeln i maten.
-Inget?! Du är arg på mig utan anledning. Sa Niall högt och verkade inte alls vara speciellt glad. Jag kollade lite snabbt på Liam och Harry, som kollade chockat på Niall.
-Nej det är du som är sur på mig utan anledning! Sa Louis och nu stod både han och Niall upp och skrek på varandra.
-Jag är sur på dig eftersom du är sur på mig, och hånar mig utan anledning... Sa han surt, och var påväg in till sitt rum.
Nialls perspektiv

-Kom igen, det var bara en skämt! Sa Louis efter mig, och jag förstod att han menade det han sa förut "Har ännu en tjej lämnat dig?"
-Riktigt kul! sa jag åt honom, innan jag stängde dörren efter mig. Jag kunde också höra att Louis stängde dörren till sitt rum med en lika hård smäll som jag.
Jag fattar inte hur Louis kunde vara så självisk? när han och Eleanor blev tillsammans var jag glad för deras skull, och när hon lämnade honom, så tröstade jag honom, och fanns där för honom...
Jag kände en tår rinna nerför min kind, men torkade snabbt bort den. Men när jag insåg att det bara kom fler och fler så lät jag dem fortsätta ner på kinderna.
Jag hörde  hur någon knackade lätt på dörren, och inna jag han säga imot. Så öppnades dörren, och jag förstod att det var Sophie. Jag gömde ansiktet bakom en kudde för att dölja att jag hade gråtit.
Hon satte sig på sängkanten vid mig, och allt kändes bara konstigt. Igentligen borde det vara Sophie som borde vara den ledsna. Tänk om hon såg mig som en mesig kille nu, varför behövde jag gråta för något sånt här?
Hon la sig brevid mig, och la sin hand på min arm.
-Du vet att det är okej att gräta, niall. Sa hon, och jag tog långsamt bort kudden från ansiktet, och möttes av ett leende från Sophie, så jag kunde inte låta bli att le själv. Jag drog henne närmare mig, och kramade om henne.
-Vad hände igentligen med er? Frågade hon efter ett tag, och jag började tänka på det igen. Jag visste inte själv riktigt vad som hade hänt mellan oss, men jag försökte förklara så bra det gick...

~Kapitel 12 - drama~

*Sophies perspektiv*

Simon berättade på vägen till sjukhuset vad som hade hänt med mamma, hon hade blivit påkörd under en inspelning till filmen hon var med i just nu, men hon hade inte fått några svåra skador.
Tårarna började rinna nerför mina kinder, även fast det inte var något allvarligt som hade hänt mamma. Förra gången jag var på ett sjukhus var dagen jag föddes, jag har haft tur och aldrig skadat mig allvarligt nog för att behöva åka in på sjukhus.
När vi var framme vid sjukhuset så sprang både jag och Simon till receptionen och frågade vart mamma låg. Hon visade oss vägen till rummet,och när jag kom in såg jag att mamma låg där, helt stilla och andades tungt. Vi satte oss Sedan i väntrummet brevid John som är mammas manager.
När jag hörde att Simon och John började viska om något viktigt, så jag bestämde mig för att gå in till mamma igen.

Vi satt i flera timmari väntrummet, i hopp om att mamma skulle vakna.
-Ni borde åka hem och vila! sa plötsligt John som hade suttit helt tyst nästan hela tiden. Men vi båda s nej till hans förslag.
-Men ni kan komma tillbaka imorgon igen! Sa han, så vi bestämde oss för att åka hem. Pågår hem så kollade jag på min mobil för första gången idag, och såg att Niall hade ringt och smsat flera gånger. Zayn och Liam hade också ringt någon gång. Men jag bestämde mig för att höra av mig till dem imorgon istället. Jag hade knappast ätit något idag och klockan var redan 7. Vi åkte ifrån niall och killarna vid 12, och då hade jag och Simon bara köpt en varsin macka.

Vi båda satte oss tysta i soffan och Simon satte på TVn och började kolla på en fotbollsmatch som gick på TVn.
Jag och Simon hade knappast pratat något med varandra sen jag började umgås med Niall och killarna. Simon trodde att dem killarna bara hade en tanke i huvudet, men ingen av dem var sånna personer...

-Har det hänt något? Frågade jag och kastade en kudde på honom. Så att han skulle reagera, han var verkligen inne i sitt läsande på mobilen.
-Mamma ligger på sjukhus?! Sa han drygt. Jag fattade såklart att han var ledsen över olyckan med mamma, men jag såg ändå att det var något mer som hade hänt.
-Men du pratar ju aldrig med mig längre! Sa jag och började gå mot mitt rum, men backade sedan tillbaka några steg för att säga en till sak.
-Och vad har du igentligen imot mina vänner? Dem är killar,So what?! Sa jag surt, och stannade kvar där, eftersom jag ville höra vad han skulle säga.


-Jag vill bara inte att du ska bli sårad.sa han och jag såg att han inte var så glad längre.
-Sårad av vem...? Frågade jag och stampade otåligt med en foten på golvet.
-Niall... Sa han tyst och kollade upp från mobilen. Jag kollade frågande på honom, och gick sedan med snabba steg in till mitt badrum för att ta en dusch. Och jag var faktist lite orolig eftersom Simon påstod att Niall skulle såra mig, det verkade iallafall handla om Niall i artikeln Simon läste.

När jag var klar, så satte jag snabbt på mig min One Piece och gick sedan ut till vardagsrummet där Simon fortfarande satt och kollade på fotbollsmatchen. När han såg mig komma, så gav han mig sin mobil och bad mig läsa artikeln han hade läst.
När jag hade läst klart så kollade Simon frågande på mig.
-äsch,jag får ta och prata med honom imorgon... Sa jag och gav ifrån mig ett fejk leende. Jag suckade för mig själv när jag la mig ner i soffan och fick en orolig blick från Simon, jag skakade lätt på huvudet och menade att det inte var något,men jag ljög.

Varför gjorde Niall såhär mot mig? ville han inte ha mig längre eller?


Min Twitter

@Sofia_97_1D

Inte bästa namnet kanske, men jaja....

Fixade bara något snabbt!

Kapitel 12 kommer antagligen imorgon xD


~kapitel 11~

*Niall's perspektiv*

Jag gick ut till dem andra, och sa förlåt för att jag varit sur på dem. och dem sa förlåt till mig för att dem berättat om mig och Sophie i intervjun.
- Gruppkram! sa Harry glatt, och vi alla slängde oss på honom. Någon minut senare så kom Sophie ut från toan så satte hon sig brevid mig och jag log mot henne.
-Snälla vi gör något... Sa Louis, eftersom nästan alla satt och var osociala med sina mobiler.
-Vi hyr någon rolig film! Gav Liam som förslag när vi alla hade suttit tysta ett tag. Och eftersom vi alla tyckte att det lät som en bra idé. Liam,Louis och Harry åkte och köpte godis och några filmer. Jag och Sophie erbjöd oss för att stanna hemm för att hålla koll på Zayn. Jag hörde hur killarna stängde dörren efter sig, och min blick riktades direkt mot Sophie, och jag höjde lite frågande på ena ögonbrynet.

*Sophies perspektiv*

Jag satt en bit ifrån Niall när jag såg att han kollade på mig. Han kollade konstigt på mig, och jag kunde inte hålla mig för skratt. Jag flyttade mig närmare honom, och vi möttes i en perfekt kyss. Jag log mot Niall som log tillbaka. Igentligen borde jag skrika av glädje och vara hur glad som helst. Eftersom Niall var den underbaraste killen jag någonsin träffat. Men jag visste faktist fortfarande inte hur det var mellan oss...
-Sophie, jag gillar verkligen dig! Sa Niall glatt, och jag såg att han blev lite generad efter att han sagt det.
- jag gillar dig också Niall! Sa jag och gav honom en till kyss. Jag vågade inte riktigt fråga om vi var tillsammans, så jag lät bli. För eller senare så skulle det säkert komma på tal. Zayn ropade och behövde vatten, så jag var snabbt uppe på benen och gick in till Zayn med ett glas vatten.
-tack för allt! Sa Zayn när jag hade gett honom glaset med vatten.
Jag kollade lite frågande på honom och sa tack, och han verkade förstå att jag var lite förvirrad eftersom han öppnade munnen för att fortsätta prata.
-jag är bara glad för allt du gör för Niall, och jag är glad för eran skull! Sa han tyst och jag log lite smått mot han innan jag gick ut till vardagsrummet igen. Zayn var nog den som jag har kommit närmast av killarna här, även fast vi inte lös känt varandra länge, så kändes det ändå som om vi känt varandra i flera år. Det var så enkelt att prata med honom, och han var isånnafall den som jag ville prata med när något hänt. Såklart skulle jag också prata med Quinn & Emily, men just nu träffade jag dem inte så ofta. Och ibland behövdes det också kommentarer från en killes perspektiv eller hur man skulle säga. En stund efter lite TV tittande så kom killarna hem, och en pizza lukt spred sig i huset.
-vi hyrde Scream 4! Sa Harry glatt och började äta på sin pizza. Louis satte igång filmen och alla högg in på sina pizzor. När vi ätit klart så lutade jag mig i soffan och jag kände att Niall försökte flytta sig närmare mig lite diskret, när han satt tillräckligt nära, så la han armen runt mina axlar, och jag log för mig själv. Igentligen så hatade jag skräckfilmer, men med Niall nära mig så kände jag mig tryggare.

När filmen var slut, så var det bara jag och Louis som var vakna. Och jag kunde se i ögonvrån att Louis kollade på mig, eftersom han satt brevid mig. så kunde jag också se att han började le.
-vad kollar du på? Sa jag lite frågande och fnittrade till. Men han svarade inte, utan fortsatte bara kolla på mig. Sen vaknade Niall till, och drog ner mig i hans famn. Innan jag bestämde mig för att somna så kollade jag snabbt på Louis och jag såg hur hans leende försvann och han ställde sig snabbt upp och gav Niall och mig en sur blick innan han gick med snabba steg in till sig.

-vad hände med honom igentligen? Frågade jag lite chockat och kollade på Niall som verkade vara lika förvånad som mig.
-Trött antar jag... Sa han och la sina armar runt mig. Och jag kände hur trött jag var.
Trött? Frågade Niall efter min säkert 5e gäspning under några få minuter.
-mm... Mumlade jag fram och kände mig som spagetti när Niall hjälpte mig uppnfrån soffan. Sen så gick vi in och la oss i hans säng.Just nu brydde jag mig inte riktigt om att det kanske kändes konstigt att jag redan sov hos Niall, men just nu var jag för trött för att änns orka bry mig.

*Niall's perspektiv*

Jag vaknade nästa dag av att någon satte igång TVn i vardagarummet på hög volym. Jag vände mig mot delen av sängen där Sophie låg. Fast sängen var helt tom så jag antog att hon redan vaknat och gått upp. Så jag gick ut till vardagsrummet för att se om
Sophie var där, men där satt bara zayn och Louis, så jag frågade om dem hade sett Sophie
-Har ännu en tjej lämnat dig? Sa Louis och hånlog, och jag kände direkt hur ilskan kokade upp i mig.


-vafan är ditt problem igentligen? Sa jag surt in på mitt rum igen. mitt morgonhumör var kanske inte det bästa, men Louis har irriterat mig ända sen jag berättade att jag gillade Sophie. Jag la mig i sängen och kollade upp i taket.
-Niall...? Hörde jag plötsligt Sophie säga,och jag hoppade chockat till och såg att hon låg på golvet.
-vad gör du där nere? Frågade jag och skrattade lite innan jag hjälpte henne upp och vi möttes i en kyss. Sen så började jag kittla henne.
-Nej Niall, jag får ingen luft! Sa hon Mellan skratten.sen så knackade någon på dörren, och jag slutade kittla henne.

Harry kom in och log lite smått åt oss som ett godmorgon.
-Sophie din brorsa är här! sa han snabbt och stängde sedan dörren efter sig när han gick igen. Hon gav mig en hejdå puss på kinden, och efter att hon hade bytt om så gick vi ut till hallen. Hennes brorsa stod och pratade med Louis men verkade inte vara särskilt glad.sen satte hon på sig skorna och frågade lite surt varför Simon var här.
-mamma... Började han och kollade ner i marken. Och Sophies leende försvann, och dem sa hejdå innan dem gick ut till bilen. Flera tankar om vad som hade hänt hennes mamma fanns i mitt huvud.

----------------------
Kapitel 11 :)

Tror inte att det blev så långt, jag skrev från blogg appen så det var lite svårt att se hur långt det blev...

Och det går nog inte att kommentera det här kapitlet, men isånnafall får ni kommentera något tidigare inlägg :)


Svar till Louise kap 4

Jag hittade bilden på Google xD

------------

Och förlåt igen för den usla uppdateringen, jag kommer börja uppdatera normalt om ca 2 veckor. Men jag ska försöka skriva ett kapitel nu fast från mobilen.. Så det kommer nog inte bli lika långt som normalt :)


Ang. kap 11

Vet inte riktigt när kapitel 11 kommer, eftersom internetet krånglar, men under den här veckan iallafall :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu