~Kapitel 11~

Zayn´s perspektiv


Jag gick tyst och försiktigt ut till köket och hämtade grädden från kylen. Eftersom Niall var lättväckt så sprutade jag grädden på en plast tallrik. Sen gick jag tyst ut till vardagsrummet igen och skrapade av grädden på hans hand. Sen tog jag en fjäder från soffan och kittlade honom försiktigt på näsan med den.
Niall´s perspektiv


Jag kände något som nuddade min näsa. Men jag var för trött för att änns orka kolla eller känna efter vad det var. Jag började irritera mig mer och mer på det. Så jag slog snabbt bort det med handen och kände sen efter att någonting kallt och kladdigt på min näsa. Jag tittade sakta upp och såg Zayn stå vid min säng. Jag såg på han att han nästan inte kunde hålla sig för skratt. Så jag hoppade upp ur sängen snabbt som attan eftersom jag hade något äckligt på näsan. Det var iallafall det jag trodde, tills jag kom fram till spegeln och såg att jag hade en klick grädde på näsan. Jag knöt nävarna och ropade på Zayn, sen kände jag hur det blev kladdigt den ena handen också. Jag tittade ner på handen och såg att hela min hand också hade grädde på sig. Ååh vad han ska få!
När Zayn kom till badrummet tryckte jag upp min hand i ansiktet på han. Först vart han nog lite chockad men sen började han bara skratta och så slickade han sig runt munnen. Vi fortsatte "bråka", men eftersom vi båda var trötta så gick vi och la oss nästan på direkten. Jag stannade hos Zayn, eftersom klockan redan var halv 3, och jag orkade verkligen inte gå upp till mig. Jag somnade nästan på direkten, och jag drömde en fantastisk dröm. Om Lily, vi var tillsammans och allt var perfekt tills jag helt plötsligt....vaknade upp nästa morgon.
Jag undrade om hon hade träffat någon annan i gänget? Hon och Zayn var säkert på G, hur skulle han annars ha hennes mobil? Eller så hade hon något med Harry, den mest omtyckta i One direction. Tjejtjusarnas kung helt enkelt...
Han kunde få vem han ville. Jag ställde mig upp och gick till fönstret, där stod dem, Harry och Lily.
Dem stod och kysstes, dem såg verkligen ut att gilla varandra.
Jag kände hur jag började svettas. Jag vaknade upp i ett ryck och märkte att jag inte hade vaknat förut. Jag hade bara bytt dröm, till en mardröm. Jag kände hur min mage kurrade, åh varför behövde jag var hungrig hela tiden...
Jag kollade på klockan och såg att den bara var 10. Jag tog mina byxor och min T-shirt från igår. Jag struntade i strumporna, dem var ändå Zayn´s.
Jag gick ut från lägenheten och började gå upp för trappan, när jag plötsligt hör att någon är på väg ner. Jag fick panik! Vad skulle jag göra? Hahhah vad tänkte jag med.. SÄTT PÅ DIG DINA KLÄDER NIALL!
jag började krångla i mig mina byxor men hann inte längre när jag såg att personen bara stod några trappsteg ifrån mig. Jag kollade upp för att kolla vem det var. Åhnej, kan det bli mer pinsamt? Jag kände hur generad jag vart. Jag kollade ner i golvet och fortsatte gå. oh shit, jag hade ingen tröja på mig, vart var den? jag kollade bakåt och såg den vid det sista trappsteget. Jag gick ner och hämtade den.
Varför var det hon som behövde komma? Hon skulle säkert till sin kille, fast såhär tidigt? det var ju ändå Lördag.
Jag suckade och gick in till mig, och satte nu på mig min tröja också. Sen smsade jag Zayn och sa att jag hade gått upp till mig igen. Han skulle säkert inte vakna förrän om flera timmar så jag ville inte att han skulle få en chock när jag inte var kvar.
Lily´s perspektiv

Jag gick tyst ut från lägenheten och stängde dörren efter mig. Jag var påväg ner i trappan när jag hörde något konstigt ljud, och en anfådd andning.  Jag såg Niall stå i slutet av trappan, utan tröja? Han hade säkert varit hos sin tjej. Men kunde han verkligen inte sätta på sig kläderna innan han gick ut, suck...
Jag gick ut genom portdörren och gick sedan vidare till bageriet där jag skulle hämta min tårta, till mamma.
Eftersom hon fyllde år idag!  Det var en choklad tårta. Den såg hur god som helt ut.
Påväg hem kände jag mig lite småhungrig, eftersom jag inte hade ätit någon frukost än.
Så eftersom det var en bit hem så bestämde jag mig för att gå och äta någonstans.
Jag letade efter pengar i fickan och hittade sammanlagt 50kronor. Jag hade lite svårt att bestämma mig men bestämde mig för Milkshake City. Det såg tomt ut så jag chansade. Jag hade bara kunnat fikat här en gång förut för 2år sedan, när jag var här med min kompis. Sen dess hade det varit propp fullt när jag kollat.
Jag stod länge där inne och kollade vad jag skulle ha för något.
Sen bestämde jag mig för en Daim milkshake. Jag hade provat den förut och jag älskade den. Och jag orkade inte prova något nytt.
Jag beställde den och satt mig vid ett av bordet som var en trappa ner. om man nu kunde kalla det trappa, den var lixom bara några steg lång. Det fanns bara 2 bord där, med 4 platser vid varje bord.
Jag hörde några röster komma, och jag visste precis vilka det var som kom....
Vilka tror ni det är som kommer?
vad vill ni ska hända i nästa kapitel?



Kommentarer
Postat av: Rayana

jättebra:)

2011-12-01 @ 17:22:46
Postat av: Bella och Astrid

Skriv mer!

Gå gärna in på min och min kompis novell blogg som också handlar om 1D<33

2011-12-01 @ 22:13:59
URL: http://onedirectionnovell.webblogg.se/
Postat av: emma

kan inte lily och zayn få bli tillsammans?

2011-12-02 @ 17:24:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu